Vorų invazija

Pradėjo Benamis, birželio 17, 2012, 21:31:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Vorų invazija - nors iš pradžių tai skamba neįtikėtinai, tačiau būtent taip ir yra. Milijoninis nariuotakojų antplūdis Vaga Vaga (Wagga Wagga) kaimelio gyventojus privertė evakuotis.

Jeigu bijote vorų, pabandykite įsivaizduoti, kaip turėtų jaustis Australijos regiono gyventojai, kurie nubudę rytais išvysta tikrai neįprastą reiškinį - nesuskaičiuojamą daugybę visur besidraikančių voratinklių, kuriuose gyvena milijonai vorų.

Nors mintis apie namus užplūdusias ištisas ordas krutančių ir tinklus neriančių gyvių - ne pati maloniausia, toks vorų išpuolis kaimelio gyventojams gali būti naudingas: plėšriavoriai medžioja uodus ir kitus kraujasiurbius vabzdžius, kurių populiacija potvynių metu pastebimai išauga.

„Šitie vorai nekelia absoliučiai jokio pavojaus, - „Sydney Morning Herald" tikina vorų zoologijos sodo savininkas Bretas Finleisonas.










rainiukee

Niekaip neišmokau dar nugalėti vorų baimės. Čia kitas klausimas - kodėl žmonės taip bijo šių vabzdžių nešančių šitokią nauda prieš parazitus?

feja

Įsivaizduot,žinoma,galima.Jie,ką,nežino apie jokius pesticidus?

KAROLUKS

reiktu ten mano mamaitę nugabent ;D

Beelzebub

Aš... ten... neišgyvenčiau... :-[

Public Pervert

Indijoj panašus dalykas ištiko gyventojus. Bet ten ir aukų būta ir nesugebėta nustatyti vorų rūšies. Lyg tie "būriai" vorų kažkur šimtus metų slėpėsi nuo biologų ir tik dabar nusprendė išlysti ir sugandinti indams šventę...

http://news.ninemsn.com.au/world/8478099/swarm-of-deadly-spiders-invades-india

Saldainiukea

Citata iš: rainiukee  birželio 22, 2012, 20:48:51
Niekaip neišmokau dar nugalėti vorų baimės.

Aš irgi. Bandau nugalėt vorų baimę, bet neišeina  :'(

Linas

Na, visada galima ten nugabent flamethrower'į.

xsistemax

Arachnofobija nesergu,man vorai visai mieli padarai.Pvz.:Lietuvoje gyvenantis voras kryžiuotis-tikras santūrumo įsikūnijimas.

A.C.A.B

Jei namie pamatau vorą, niekada nesistengiu jo priploti ar pan. Man atrodo, net yra toks pletkas, atseit, užmušus voriuką atsitiks nelaimė ar kažkas pan. hehe

paragraf 78

Čia ne pletkas, o prietaras, maždaug tokio pat lygio, kaip, jei juoda katė perbėgs per kelią tada nutiks nelaimė

Benamis

Citata iš: xsistemax  liepos 12, 2013, 21:51:15
Arachnofobija nesergu,man vorai visai mieli padarai.Pvz.:Lietuvoje gyvenantis voras kryžiuotis-tikras santūrumo įsikūnijimas.


Idomu kaip kalbetum jeigu is ryto po atsibudimo kazkur kambario kampe pamatytum tarkim toki vaizdeli:



? :)

xsistemax

Sugaučiau ir išneščiau lauk.Tikrai nežudyčiau,nes voras yra pats intektualiausias nariuotakojis ir visai nebaisus.Aš instinktyviai bijau didelių žalių žiogų.Sąmoningai galiu pasigauti,apžiūrėti,bet jei netikėtai pamatau kur nors ant savo rūbų...Nieko negaliu padaryti,žiogeliui tai reiškia žaibišką mirtį,o man dar ilgai širdis kalatojasi.  :)

ponaitis

Aš pasimčiau koky dezodoranta(purškiama) ir degtuku.

xsistemax

#14
liepos 15, 2013, 12:06:07 Redagavimas: liepos 15, 2013, 12:13:34 by xsistemax
Negalima žudyti tiek gyvybių iš baimės.  :) Juk jokios grėsmės nekelia.Neužpuls,neįkąs.arachnofobija susijusi su instinktais,o ne su kokia nors vorų keliama grėsme.
Ką,ponaiti darytum tokioje situacijoje:pabundu ryte,pramerkiu akis,o man ant krūtinės sėdi žiurkė ir žiūri juodomis akutėmis į mane?  :)

Aukštyn