Kada grįžtu regresiniu būdu į praeitį, ...

Pradėjo violetpink1, rugpjūčio 21, 2019, 19:26:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

violetpink1

Tai ką čia rašau, nėra nauja man, aš tai suvokiau daug anksčiau nei atsirado šis forumas, jei tiksliai, tai daugiau nei prieš 10 metų, o gal net prieš 15, tiksliai nebepamenu. Muziką taip pat išgirdau kokiais 2004 metais.
Yra įvairių temų, kurios pareikalauja grįžimo regresiniu būdu į praeitį, tam, jog būtų dar kartą suprastos ir pajaustos.
Viena iš tokių temų yra tai, dėl kokių priežasčių, žvelgiant iš tolimojo karminio atstumo, esame čia atgimę.
Viena iš sekančių po šios temų yra tai, dėl ko būtent šiame įsikūnijime, o ne kitame kokiame nors.
Kada aš grįžtu į praeitį, randu, jog aš labai norėjau būti sūnus šio savo gyvenimo tėvams, arba duktė, nesvarbu, bet esmė, kad norėjau labai būti jiems vaiku, būtent jiems, būtent šioje šeimoje.
Yra ir kitos, platesnės, Kosminės priežastys, dėl ko esu čia gimęs, tačiau šįsyk apie tai nerašysiu, nes mūsų visuomenėje nėra priimta dar netgi apie paprastas priežastis kalbėti, kaip apie likimo, gyvenimo nulėmimo priežastis, mes daugumoje pripažįstame tik patį faktą - materialus gyvenimas. O čia dar net Kosminių tikriausiai esama...  :) tad apie tai šį sykį nutylėsiu.
Tačiau noriu pasidalinti tam tikra 'impresija', patirtimi, kuri parodo, atvaizduoja būdą, ypatingumą, būvį, tą, kuriame ir kaip aš labai norėjau šio gyvenimo.
Dėl tų priežasčių noriu pasidalinti, jog jaučiuosi pribrendęs tokiam dalykui, o taip pat suprantu, jog taip, kaip galiu tai padaryti dabar, yra unikalu, nes vėliau bus kiti gyvenimai ir kitos galimybės, o štai dabar galiu tai padaryti būtent taip ir radau, kas tą mano pojūtį ir atradimą, prieitus regresiniu būdu, atitinka.
Tai atradau mąstymo pagalba, tačiau vėliau išgirdau tam tikrą muziką, kuri manyje tarsi pažadino prisiminimą apie pojūtį, kaip labai prašiau Vienio  - Dievo - šio gyvenimo.
Ten žinoma yra kitokie žodžiai, bet parašysiu savuosius, kuriuos sugalvojau, jei taip galima pasakyti, apibūdinančius tą jausmą ir įspūdį, kurį perteikia ta muzika man.
Jūs visi be abejonės turęsite savo individualų santykį ir savitą supratimą to kūrinio, aš tik noriu pasidalinti kaip tai yra man.
Taigi, tokie. daugmaž, būtų žodžiai, apibūdinantys mano įspūdį apie tą būseną, kurioje prašiau Vienio šio gyvenimo:
"
Aš keliavau Tolimuoju Kosmosu, nutolęs nuo gimtosios žvaigždės, aplankiau šią, nuostabią planetą;
aš patyriau daug patirčių, įspūdžių ir suvokimų... (Kosminių)
tačiau aš supratau, jog aš tik vienas iš daug esančiųjų jame (Kosmose) ir noriu tiesiog būti geru žmogumi ir vystytis...
...
Senieji praeities vartai, užsiverkite,
Senasis likime, pasibaik;
Aš tikiu nauja ateitimi,
Aš žvelgiu į naują tekančią žvaigždę naujam savo gyvenimui ir likimui sukurti;
...
O Aukščiausioji (Kosmoso, Visatos) Sąmone, aš prašau Tavęs, dovanok man dovaną šio gyvenimo, kurį aš dabar regiu vizijoje, aš meldžiu šio gyvenimo,
o Aukščiausioji Sąmone, aš prašau tavęs to ir prisiekiu, aš būsiu geras Tau ir įvertinsiu Tai, aš meldžiu šio gyvenimo,
aš meldžiu, ...
...
(Aukščiausioji Sąmonė patenkina prašymą ir pradeda daryti viską, kad norimas sielos gyvenimas įvyktų)
...
...dėkoju Tau, o viską matanti Aukščiausioji Sąmone, už tavo Meilę,
dėkoju Tau, o viską apimanti Aukščiausioji Sąmone, už tavo Meilę ir gyvenimo dovaną,
aš priimu Tavo man dovanojamas dienas ir naktis...
...
"
Kūrinys:
https://www.youtube.com/watch?v=9tx3frMa9_k
Tokie tad mano prisiminimai apie įspūdį, kurį patyriau prieš kokį 15 metų, pradžioje be muzikos, o vėliau ir su muzikos pagalba.
Aš tikiu, jog mano praeitis, ta tolimoji, buvo tokia, kokią prieinu savo, nors ir ribotu, protu.
Nebuvo mano tikslas nei sukelti diskusiją, nei koks kitoks, išskyrus tik norą pasidalinti įspūdžiu ir realizuoti tam tikrą saviraišką šitaip.  :)
Linkiu visiems ieškantiems atrasti, ko jie ieško, neprarandant santykio su tuo, ką jie pripažįsta esant Aukščiausiuoju ar Aukščiausiaja...

elteide

kaip įvyko regresinis prisiminimas?

violetpink1

Regresinis prisiminimas įvyko labai paprastai: užsinorėjau prisiminti tokius dalykus, nukreipiau dėmesį ta linkme ir prisiminiau.  :)

elteide

master class :)
aš taip nesugebu , man regis...
o gal...  :D 

elteide


Aukštyn