Rasta dar viena egzoplaneta

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 02, 2011, 11:51:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2012

Citata iš: insomnia  spalio 17, 2011, 12:27:49
Aha, kai kuriems yra svarbu antpečiai ir žvaigždučių kiekis ant jų.


Gal todel kad tas zvaigzdutes reikia uzsitarnauti?

paragraf 78

Mes jau krypstame nuo temos. Tai gi egzoplanetos:
Iliustruotame moksle skaičiau apie žvaigždę, šalia kurios rado šešias planetas, penkios iš jų maždaug žemės dydžio.

Bambonke

As irgi manau, kad egzistuoja galybe kitokiu gyvybes formu nei musiske, gal net tokiu, kuriu musu desniai net negaletu paaiskinti. Taciau kaip ieskoti kazko, jei neisivaizduoji kas tai? Todel ir einama lengvesniu keliu, ieskoma egzoplanetu, vandends ir panasios gyv. formos. Koks sansas kazka rasti, sunku pasakyt, bet nors bandoma ieskot :)

Benamis

Butent: dabar yra nusitovejusi tokia nuomone, kad gyvybei yra butinai reikalingas vanduo, taciau kodel tai taip uztikrintai tvirtinama? Gal uz milijardu sviesmeciu gyvenancioms butybems, vanduo prilygtu nuodams? Niekas negali gi to nei paneigti, nei patvirtinti.

Bambonke

#19
vasario 15, 2012, 13:22:10 Redagavimas: vasario 15, 2012, 13:27:40 by Bambonke
As nemanau, kad  'mokslininkai' yra tokio siauro proto, jog galvotu tik apie panasia i musu gyvybes forma. Taciau kaip ieskoti tos kitokios, jeigu net neisivaizduoji kaip ta gyvybes froma atrodo (o gal zmogaus akiai isvis nematoma), kas jos gyvybes pagrindas (gal zmonija tokio elemento net nera radusi) ir pan. Butent del to, jog "niekas negali paneigti ar patvirtinti" apie kitokios gyvybes egzistavima, ir ieskoma panasios i musu, nes mes patys esam irodymas, kad tokia gyvybe gali egzistuoti, o apie kitokias formas irodymu nera. Aisku ju paieskas galima palyginti su adatos paieska sieno kupetoje, taciau sansai ta adata rasti visgi didesni, nei rasti joje kazka, jei net nezinai kaip tai atrodo.

Benamis

Citata iš: Bambonke  vasario 15, 2012, 13:22:10
Taciau kaip ieskoti tos kitokios, jeigu net neisivaizduoji kaip ta gyvybes froma atrodo (o gal zmogaus akiai isvis nematoma)


Patinka man tavo mastymas :)

Aukštyn