Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => NSO ir ateiviai => Bendros diskusijos => Temą pradėjo: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:14:51

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:14:51
Šioje temoje bus dedamos Exopolitics World Network ir kitų organizacijų, kurios užsiima exopolitika (http://en.wikipedia.org/wiki/Exopolitics (http://en.wikipedia.org/wiki/Exopolitics))  naujienos ir updeitai apie vykdomus projektus.

Naujausias organizacijos ''Paradigm Research Group'' projektas - "Kongreso iniciatyva". Projekto esmė perduoti visiems JAV kongreso nariams dvd diskus su vykusio gegužę renginio ''Citizen Hearing on Disclosure'' įrašu, vėliau susisiekti su kiekvienu kongresmenu atskirai ir tartis dėl galimybės parlamente rengti ''valdžios lygio klausymus'' (Congresional hearings) apie nežemiškas civilizacijas kurios veikia mūsų planetoje ir oficialų ateivių egzistavimo pripažinimą. Projekto iniciatorius Steve Bassett ''Paradigm Research Group'' vadovas, registruotas JAV lobistas.





Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Teroras lapkričio 06, 2013, 22:19:37
Apie exopolitika iki siol nebuvau girdejes. Kaip suprantu judejima sukure Alfredas Webre, teisingai? Kokie iki siol didziausi laimejimai?
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Benamis lapkričio 06, 2013, 22:21:22
Savo prisistatyme minejai, kad norejai kurti nauja LT kalbos exopolitikos projekta... O negalvojai anomalijos adminams parasyti? Tema tikrai idomi + automatiskai pasiektum didesne auditorija negu kurtum atskira tinklapi. Gal jie koki atskira bloga tau skirtu ar pns. Manau verta pabandyti, nes adminai
tikrai zmogiski cia ;)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:29:15
Judejimą sukūrė atskiri įvairūs entuziastai, Webre tam tarpe, tačiau jis iš esmės žinomas kaip pačio termino Exopolitika sugalvotojas.
Na manau kaip laimėjimus galima būtų įvardinti stiprių grupių JAV, UK, Vokietijoje sukūrimą. Jos nuolat rengia įvairius seminarus, konferencijas, vykdo įvairias iniciatyvas, informuoja visuomenę apie tyrimus susijusius su nežemiškų civilizacijų veikla ir kt.

Dėl anomalijos Benami viskas įmanoma, ačiū už idėją. Artimiausiu metu nuspresiu/-ime kur ir kaip skelbti įvairias naujienas ir info.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:42:13
Labai idomus interviu kurį šiais metais atliko vienas nežemiškų civilizacijų veiklos tyrėjų, istorikas Ricard Dolan. Interviu buvo paimtas iš prastos sveikatos būklės, seno, buvusio JAV kariškio. Jei dar nematėte galite pažiūrėti čia:

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:49:27
''Exopolitik Germany'' kas ketvirtį vokiečių kalba leidžia naujienų biuletenį. Jei kas suprantate vokiškai štai naujausias

(kitus galite pažiūrėti jų youtube kanale)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Benamis lapkričio 06, 2013, 22:50:11
Buvau kazkada papostines si irasa i foruma. Kiek man teko atkapstyti tai jis buves CIA agentas.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 22:57:30
Galimas daiktas, tokia nso besidominti zinoma zurnaliste Linda Moulton Howe yra bendravusi su juo, si zurnaliste patvirtino jo tapatybe,- neva is ties buves agentas.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Teroras lapkričio 06, 2013, 23:11:45
Kazkaip idomiai cia su tuo senuku. Kodel viesai neskelbia kas jis toks? Jeigu yra tokie projektai kaip exopolitics, tai cia gaunasi kaip ir savotiskas draudimas jam - nezudys gi jo seima ir ji pati slaptos tarnybas kai apie tai jis viesai prakalbo.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 06, 2013, 23:25:52
Sunku pasakyti kodėl neskelbia tapatybės, matyt situacija yra labai komplikuota, galbut specialiai jam leido pasisakyt kazkas, taciau neskelbiant tapatybes, ''kad nebutu per daug''. Gal turi kokiu nors nesuvestu saskaitu ar pan. Ivairus dalykai susije su jautria informacija daznai buna sudetingi...
Tarkim Rusijos kosmizmo atstovas generolas Savin savo interviu teigia, kad JAV neturi jokiu kosminiu ateiviu leksciu, o sis anonimous pilietis teigia kad turi...ir kuris is ju patikimesnis, kiekvienam sau nusprest turbut...
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Asasinas lapkričio 06, 2013, 23:44:04
Ekopolitika, tai tipo politika, kuri nekenkia pasauliui ar kaip?
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Benamis lapkričio 06, 2013, 23:47:11
Ekopolitikos cia nera.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Asasinas lapkričio 07, 2013, 00:01:16
O tai kas tada exopolitika?
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 07, 2013, 00:04:35
http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_v.htm (http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_v.htm)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 28, 2013, 20:04:51
Rusijos televizijos reportažas apie Vokietijoje vykstantį teisminį procesą dėl vieno užslaptinto raporto apie NSO paviešinimą. Ir išsamesnis video apie šią istoriją vokiečių kalba.



Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt rugpjūčio 01, 2014, 23:35:16
Nuo šiol exopolitikos naujienas galite rasti Twitter paskyroje https://twitter.com/Exopolitics_lt (https://twitter.com/Exopolitics_lt)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt rugsėjo 22, 2014, 10:20:25
Vatikano astronomas: Tik laiko klausimas kol rasime gyvybę visatoje.

http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/1403893.htm (http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/1403893.htm)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt spalio 19, 2014, 18:15:28
Kvieciu visus kuriems idomu, ir ypac tuos kurie supranta vokiskai, apsilankyti naujame tinklapyje - http://www.exomagazin.tv (http://www.exomagazin.tv) tai Vokietijos kolegu darbas, ivairiu video, susijusiu su nezemiskomis civilizacijomis, baze.

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt sausio 17, 2015, 06:39:53
Peticija Baltiesiems rumams

Kvieciu visus besidomincius nso, ateiviais ir prijauciancius tam kad zmones pagaliau galetu suzinoti tiesa apie planeta lankancias nezemiskas civilizacijas pasirasyti sia Peticija - http://wh.gov/igRrq (http://wh.gov/igRrq)

Pasirasyti labai paprasta, reikia: 1. uzsiregistruoti portale https://petitions.whitehouse.gov/ (https://petitions.whitehouse.gov/) , patvirtinti savo registracija el.pastu (nebutina buti JAV pilieciu) 2. pasirasyti peticija (http://wh.gov/igRrq (http://wh.gov/igRrq) ir tai patvirtinti el.pastu.

Sia peticija prasoma B.Obamos administracijos palaikyti Kongreso lygio ''klausymu'' iniciatyva, siuose Kongreso klausymuose dalyvautu daug auksto rango valstybes pareigunu, agenturu ir politikos atstovu kurie pristatytu savo liudijimus apie susidurimus su nezemisku civilizaciju veikla musu planetoje. Angl. peticijos pavadinimas skamba taip - support congressional hearings for government/agency/political witnesses to extraterrestrial related events and evidence. Surinkus reikalaujama kieki parasu Baltieji rumai tures pateikti oficialu atsakyma i sia peticija, svarbus kiekvienas parasas. Visas peticijos tekstas skamba taip :

Disclosure Petition VII - Congressional Hearings

by Paradigm Research Group

On 9/22/11 PRG petitioned the President to formally acknowledge an extraterrestrial presence engaging the human race. The White House response on 11/4/11 from the Office of Science and Technology Policy stated, "The U.S. government has no evidence any life exists outside our planet, or that an extraterrestrial presence has contacted or engaged any member of the human race. In addition, there is no credible information to suggest that any evidence is being hidden from the public's eye."

There are scores of government/agency/political witnesses of rank and station prepared to testify under oath before congressional committees now about the evidence the White House states doesn't exist. See: www.citizenhearing.org

Published Date: Jan 07, 2015
Issues: Energy, Government Reform, Science and Space Policy

P.s Taip pat jei norite aktyviau isitraukti i ivairias informacijos viesinimo, aktyvizmo veiklas, susijusias su sveciais Zemes planetoje, kvieciame prisijungti prie musu tarptautines kordinacines grupes FB https://www.facebook.com/groups/DisclosureLobby/ (https://www.facebook.com/groups/DisclosureLobby/)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt vasario 15, 2015, 23:04:04
Barako Obamos patarėjas John Podesta palikdamas savo pareigas pranešė jog jo didžiausia nesekmė buvo nesugebėjimas užtikrinti JAV NSO archyvų paviešinimo...

http://www.washingtonpost.com/blogs/in-the-loop/wp/2015/02/13/obama-aide-john-podesta-says-biggest-failure-was-not-securing-the-disclosure-of-ufo-files/ (http://www.washingtonpost.com/blogs/in-the-loop/wp/2015/02/13/obama-aide-john-podesta-says-biggest-failure-was-not-securing-the-disclosure-of-ufo-files/)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt vasario 28, 2015, 00:07:52
Tarptautinio NSO kongreso metų tyrinėtojo prizas šiemet attiteko John Burroughs vienam iš ''Rendlesham miško incidento'' liudininkų, buvusiam JAV kariškiui. John Burroughs taip pat yra ir knygos "Encounter in Rendlesham Forest" bendraautorius.

Trumpas video:
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt kovo 14, 2015, 14:34:15
Naujas JAV prezidento pasisakymas ateivių tema:

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt balandžio 08, 2015, 09:10:52
Vedantysis NASA mokslininkas: Nežemiškos gyvybės pėdsakus rasime dešimtmečio bėgyje, o nepaneigiamų įrodymų turėsime per ateinančius 20-30 metų.

http://www.nbcnews.com/science/space/top-nasa-scientist-well-find-signs-alien-life-within-decade-n337516 (http://www.nbcnews.com/science/space/top-nasa-scientist-well-find-signs-alien-life-within-decade-n337516)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt balandžio 12, 2015, 15:56:54
Karališkasis astronomas: Ateiviai galbūt spokso mums tiesiai į veidus

www.telegraph.co.uk/news/science/space/7289507/Royal-astronomer-Aliens-may-be-staring-us-in-the-face.html
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt balandžio 14, 2015, 15:40:05
Atviras laiškas būsimai kandidatei į Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentus Hillary Clinton, dėl nežemiškų svečių klausimo ir informacijos apie juos paviešinimo:

March 28, 2015

Dear Secretary Clinton:

In March 1993 billionaire Laurance Rockefeller initiatedan extraordinary approach to your husband's administration via the Office of Science and Technology Policy headed by Dr. John Gibbons. A memorandum from Mr. Rockefeller's attorney Henry Diamond dated March 29, 1993 conveyed a request to meet with Gibbons "to discuss the potential availability of government information about unidentified flying objects and extraterrestrial life." Rockefeller, a friend and supporter of you and your husband, wanted to meet with the President and inform him "there is a belief in many quarters that the government has long held classified information regarding UFOs which has not been released and that the failure to do so has brought about unnecessary suspicion and distrust," and that "Many believe that the release of such information on a basis consistent with national security would be a significant gesture which would increase confidence in government."

Thus began a three-year effort by a notable American to convince your husband toessentially be the "Disclosure President" and end a then 46-year truth embargo on providing the full facts to the American people regarding an extraterrestrial presence engaging the human race. This effort, which included meetings, reports, briefings, a book, draft letters to the President and more, came to be known as the Rockefeller Initiative. You were aware of this initiative from the beginning as was a key advisor to the President, John Podesta. You and your husband met with Rockefeller at his Wyoming ranch in August of 1995. Your husband tasked a close friend, Associate Attorney General Webster Hubbell, to look into the UFO issue at the Department of Justice and elsewhere. He tasked John Podesta, his eventual Chief of Staff, to reform and accelerate the document declassification process. You were kept informed of the ongoing initiative and helped draft a letter from Rockefeller to the President. It is notable that John Podesta, the founder and former CEO of the Center for American Progress, in 2002 and 2003 called for the release to the public of all UFO and related documents in government files. In 2004 Governor Bill Richardson, UN Ambassador and Secretary of Energy during your husband's administration, made a similar request for documents pertaining to the events in Roswell, New Mexico during July of 1947.

These facts are known from news articles, public records and, most importantly, from nearly 1000 pages of correspondence and documents obtained from the Office of Science and Technology Policy by researcher Grant Cameron via the Freedom of Information Act. Additional relevant documents were released from the Clinton Presidential Library.

Madam Secretary, it is your ambition to reach a significant milestone in American history by becoming the first President of the United States who happens to be a woman, or put another way, the 69th female head of state. While this would be an admirable legacy, what the American people need is less legacy and more truth. The people have lost patience with "in loco parentis" government that treats them like children and candidates with long lists of issues they can't discuss because it is not convenient to their campaign or the people "can't handle the truth."

Because you have been introduced to these matters within the context of the White House, because you aspire to the highest office in the nation, you have an extraordinary opportunity and primary obligation to address what is easily the most profound issue of our time - an issue with major national security and policy implications.

Respectfully,
Stephen Bassett
PRG Executive Director

Kelios susijusios nuorodos:

- Key OSTP documents relevant to the Rockefeller Initiative: http://tinyurl.com/2o526u
- OSTP documents referring to the then First Lady: http://tinyurl.com/5r6usg
   http://tinyurl.com/5zqogn
- Rockefeller Initiative narrative: http://tinyurl.com/7h5a2ym
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 04, 2015, 00:19:05
Izraelio karinės pajėgos neseniai surengė mokymus per kuriuos buvo simuliuota ateivių ataka ryšių tinklams, rašo Jarusalem online.

www.jerusalemonline.com/news/politics-and-military/military/this-is-not-a-joke-the-air-force-simulated-an-alien-attack-11843
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Benamis gegužės 04, 2015, 01:35:53
Visuomet idomias naujienas iskapstai. Dekui, kad daliniesi :)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt liepos 31, 2015, 23:11:57
Norite kontaktuoti su nežemiškų civilizacijų atstovais, bet nežinote kaip ar vieniem nedrąsu?
Maloniai kviečiame prisijungti prie šios grupės ir sužinoti daugiau:)
https://www.facebook.com/groups/1023586681018989/

Facebook: CE-5 Lithuania
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Teroras rugpjūčio 02, 2015, 11:10:09
Citata iš: exopolitics.lt  liepos 31, 2015, 23:11:57
Norite kontaktuoti su nežemiškų civilizacijų atstovais, bet nežinote kaip ar vieniem nedrąsu?
Maloniai kviečiame prisijungti prie šios grupės ir sužinoti daugiau:)
https://www.facebook.com/groups/1023586681018989/

Facebook: CE-5 Lithuania


Kodel viskas taip "uzslaptinta"? :)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt rugpjūčio 03, 2015, 02:49:51
Prasidejo reguliarių naujienų laidų filmavimas, kviečiame jas žiūrėti ir prenumeruoti ivolveTV youtube kanalą.

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt spalio 12, 2015, 19:02:41
Susipažinkite su PRG atviru laišku Jungtinių Amerikos Valstijų valstybės sekrtorei Hilary Clinton dėl informacijos apie NSO ir nežemiškas civilizacijas paviešinimo

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Visažinis spalio 12, 2015, 21:36:30
Už tai ką jie daro, keliu nykštį į viršų.

Tik leisk paklausti, taip atrodo oficialus atviras laiškas?
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt spalio 12, 2015, 21:49:14
Laiškas išplatintas įvairiom formom ir įvairiais kanalais, čia video pranešimas
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Visažinis spalio 13, 2015, 20:01:01
Dėkui už paaiškinimą. Nes išsigandau, kad čia vienas iš avejų kai žmogus protingai kalba, bet nemoka realizuot.

O šiaip šaunuoliai, tik abejoju ar tai duos kokį nors rezultatą.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 26, 2015, 06:25:03
Naujausia Disclosure projekto vadovo S.Greer paskaita apie NSO ir valstybės saugumo aparato sąsajas

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 27, 2015, 15:44:27
Naujas Pepsi reklaminis filmukas kartu su organizacijos Paradigm Research Group komentaru.



If Pepsi Gets It, Why Not the New York Times, etc?

There are times the 68-year long passion play that is the Truth Embargo challenges the limits of absurdity. We know that they know that we know that they know that...........You get the point. This video indirectly promoting the drinking of Pepsi's fine products has now been viewed by 2.3 million potential customers. It may surprise you.

No spoiler. Rather you are invited to juxtapose the message in this video to the various decisions, policies and actions now shaping the 21st Century

In a nontrivial way PRG is in a race with the devil. Get Disclosure before an event much worse than Paris derails the advocacy process for years leaving the world trapped in an old paradigm matrix from which it cannot escape. Time is running out.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Visažinis lapkričio 27, 2015, 21:45:33
Įdomią čia Pepsi tematika išrinko... Tačiau abejoju, ar tai turi kažką bendro su realybė (kalbu apie disclosure).
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gruodžio 09, 2015, 21:34:20
Susidūrimų su ateiviais liudijimai tiek stereotipiški ir ''įaugę į kraują'' kad tampa net pop kultūros dalimi, apie juos pradedamos kurti satyros ir parodijos, su naujausia ir iš ties juokinga galite susipažinti šiame video. Po juo pateiktas organizacijos Paradigm Research Group komentaras.



Was this skit funny? Yes. Does it deserve some commentary? Yeah.

First. Good satire works best when its subject is well known such as political figures (pick one). This skit succeeds because the contact phenomenon is now universally known in American culture thanks to reports from hundreds of thousands of contactees. And millions believe these reports. Why? Because they are mostly true.

Second. The skit itself is built on the core information reported by contactees. Whoever wrote the script was aware of this content and may have even researched it in detail.

Third. Can one imagine SNL doing a skit making fun of veterans of war suffering PTSD? No. The government supports and conducts wars. Contactees suffering PTSD? Yes. The government denies the existence of extraterrestrials, which implies contactees are lying or mentally ill.  They are fair game.

Such is the nature of the process of ghettoizing people, ideas and events. In this regard SNL has stepped through the ridicule curtain and stepped over the line. One might hope that many contactees will openly or anonymously let SNL know this.

Until Disclosure is achieved contactees have no support from any institution of authority. They are on their own and must speak for and support themselves.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gruodžio 11, 2015, 19:57:33
Naujame Washington Post straipsnyje siekiantiems nutraukti tiesos embargą apie nežemiškų civilizacijų egzistavimą jau pradedama klijuoti ir ''truthers'' etiketė:)

Straipsnį pavadinimu ''UFO truthers want to make Roswell an issue for 2016. Meet their lobbyist.'' galite pasiskaityti čia - https://www.washingtonpost.com/lifestyle/style/ufo-truthers-want-to-make-roswell-an-issue-for-2016-meet-their-lobbyist/2015/12/11/391c9542-9ab0-11e5-8917-653b65c809eb_story.html

Organizacijos PRG komentaras:

This is the first Washington Post article dealing with Paradigm Research Group's advocacy work since the Citizen Hearing on Disclosure in April/May 2013 and the sale of the newspaper to Amazon founder Jeff Bezos. Given the importance of the Post as the nation's "political paper of record," the article requires some commentary.

It should be noted at the outset it is a Style Section piece with a focus more on a person than on the issue. It is quite possible the product off nearly three hours of interviews and a great deal of transmitted information and links will appear in a later article.

Moving from top to bottom:

Reporters almost never write the headlines for their stories. That said, "UFO truthers" is ridicule language. PRG has no interest whatsoever in "UFOs." It is addressing a political embargo on the reality of an extraterrestrial presence. The term "truther" was pushed forward by the government to counter public dissatisfaction with the investigatory response to the events of Sept. 11, 2001. Anyone who challenged the product of that tardy investigation was labeled a "truther." Here the term has been shifted to other duty.

Also, reporters do not select the graphics used for their stories. The alien abduction lead graphic is vaguely appropriate though novel.

The Citizen Hearing on Disclosure was not a "fake" congressional hearing; it was a mock congressional hearing. There is a difference.

The term "believer" is ridicule language. It is not a matter of "belief," it is a matter of being convinced by overwhelming evidence.

Clarification: not "least funded advocacy group in history;" rather "least funded advocacy movement addressing a major issue in history."

The reportage of a personal nature was largely correct. (Minor point: the inheritance was from an aunt.)

Ms. Kean has criticized Paradigm Research Group's efforts for many years. PRG would happily match its advocacy accomplishments against Ms. Kean's at any time.

The most important reportage here addresses the Rockefeller Initiative. Those two paragraphs make the article worth the time and effort put into it.  For an extensive review of the Rockefeller Initiative, - all of which was provided to the reporter - see the information and links HERE.

The Washington Post still has a long way to go before it repairs its historical failure to challenge the government imposed truth embargo on the extraterrestrial presence. It is hoped this failure is based upon an elitist stubborn resistance to a paradigm shift and not the result of a collusion with the national security structures going back to the 1950's.

Whatever the case, history will not be kind. One wonders if the Post's owner, Jeff Bezos, presently the fourth richest man in the world, is aware of and supports this failure. Maybe someone should let him know.

In the meantime, please share your views - positive and negative - in the comment section at the bottom of the article. That is very important feedback to which the editors do pay attention.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt sausio 01, 2016, 19:11:20
Kandidatė į JAV prezidentus Hillary Clinton pažadėjo skirti dėmesio NSO tyrimams ir su entuziazmu pasakė ''I'm going to get to the bottom of it'' :)

Straipsnis: http://www.conwaydailysun.com/newsx/local-news/123978-clinton-promises-to-investigate-ufos
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Benamis sausio 09, 2016, 22:57:26
Citata iš: exopolitics.lt  sausio 01, 2016, 19:11:20Kandidatė į JAV prezidentus Hillary Clinton pažadėjo skirti dėmesio NSO tyrimams ir su entuziazmu pasakė ''I'm going to get to the bottom of it'' :)

Straipsnis: http://www.conwaydailysun.com/newsx/local-news/123978-clinton-promises-to-investigate-ufos
Ne googlinau ir per daug nesidomejau, taciau tai tiesa, kad kazkuris Clinton brolis norejo pradeti viesinti NSO informacija, taciau veliau buvo uzciauptas ir kai zurnalistai klausinedavo apie NSO ir ET jis ignoruodavo klausimus ir daugiau niekada apie tai nekalbejo?

Galbut klystu, taciau lyg tais kazka panasaus pamenu.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt sausio 19, 2016, 00:57:03
Galima daug apie tai rašyti, bet Benami matyt turi mintį vadinamą Rokfelerio iniciatyvą - ''Rockefeller initiative''. Tuo metu tam tikrų povandeninių srovių paskatintas  Lorencas Rokfeleris pradėjo daryti veiksmus skirtus rasti ir paviešintį informaciją apie svečius planetoje. Kaip sakė nso fenomeno tyrėjas S.Greeras galiausiai ''susirinko Rokfelerių šeima ir kartu su suinteresuotais asmenimis nuleido L.Rokfelerio pinigus į unitazą'' kažkaip ten baigėsi vnz.

Yra daug dokumentų kas buvo daryta, juos galima rasti internete, yra išlikus nuotrauka
(http://www.thelastgreatstand.com/wp-content/uploads/2015/08/Clinton.jpg)

Valstybės sekretorė rankose laiko knygą  ''Philosophical Implications Of The Discovery Of Extraterrestrial Life''
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt sausio 23, 2016, 17:51:56
Džiugu kad toliau vykdomas ''kontroliujamas informacijos nutekėjimas'' ir štai plačioji visuomenė gaus naują dalį įdėjų ir informacijos kas išties galėtų būti, kas turėtų būti...

Šiandien pradedamas rodyti naujas X-failų sezonas.

Straipsnis - X-failų kūrėjas: aš maniau, kad FTB mane nutildys -
 
http://www.huffingtonpost.com/entry/x-files-return-new-episodes_us_569faea1e4b0a7026bf9bc29

Įvadas į naujajį sezoną:

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt sausio 23, 2016, 18:16:08
Portale CIA.gov paskelbta atmintinė kaip tirti skraidančias lėkštes.

https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2016-featured-story-archive/how-to-investigate-a-flying-saucer.html
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Vytautas sausio 26, 2016, 15:07:07
Čia amerikonai išmetė info apie NSO https://www.cia.gov/news-information/blog/2016/take-a-peek-into-our-x-files.html
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 06, 2016, 21:14:04
Maloniai prašau prisijungti prie kampanijos, kuria pabandysime pagaliau baigti tą nelegalų paslaptingumą susijusį su nso, ateiviais ir naujosiom energijos gavybos technologijom. Kaip galima tai padaryti?

-prisidėti skelbiant informaciją apie šią kampaniją, papasakoti draugams, pasidalinti socialiniuose tinkluose
-prisidėti finansiškai
-prisidėti suteikiant informacijos ir jos ieškant.
-prisidėti malda
-kitais tinkamais būdais

Pranešimas:

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Mekabciel gegužės 06, 2016, 21:46:27
Turgaus bobučių pliotkai.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 06, 2016, 23:07:01
Nesuprantu kodėl taip sakai. Per pirmasias kelias savaites jau surinkom virs 150k usd, planuojamas pasiekti 0,5 mln biudzetas. Sis projektas vyksta, zinoma koki jis tures atgarsi šunaujos tarpe sunku pasakyti, tikslas nebūtinai bus pasiektas 100 proc. Bet kokiu atvėju tai yra geras darbas ir bent kiek protaujančius žmones kviečiu prisijungti, kaip sakė Gandis ''pirma iš tavęs juokiasi, paskiau tave kritikuoja ir galiausiai tu laimi''.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Mekabciel gegužės 07, 2016, 00:44:17
Citata iš: exopolitics.lt  gegužės 06, 2016, 23:07:01Nesuprantu kodėl taip sakai. Per pirmasias kelias savaites jau surinkom virs 150k usd, planuojamas pasiekti 0,5 mln biudzetas. Sis projektas vyksta, zinoma koki jis tures atgarsi šunaujos tarpe sunku pasakyti, tikslas nebūtinai bus pasiektas 100 proc. Bet kokiu atvėju tai yra geras darbas ir bent kiek protaujančius žmones kviečiu prisijungti, kaip sakė Gandis ''pirma iš tavęs juokiasi, paskiau tave kritikuoja ir galiausiai tu laimi''.
Labai grazi, kilni akcija. Aviu bandai kaip tik. 150k usd. tai cia rodiklis, matas sio guru pasiekeju bukumo.

Jei ne mano kritika, tai neturetum galimybiu net laimet. Zinok, kad as tave labai myliu ir tau suteikiau sia galimybe, taip kad, kai laimesi, tikiuosi atsidekosi ir pasidalinsi ta visa medziaga ir device'ais. :)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 07, 2016, 18:51:13
nesuprantu tavo poziurio. taip anksciau ar veliau mes butinai laimesim, (karalius yra nuogas).
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Mekabciel gegužės 07, 2016, 19:40:17
Jega. :)

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Vitus gegužės 08, 2016, 07:46:01
Citata iš: exopolitics.lt  gegužės 06, 2016, 21:14:04Maloniai prašau prisijungti prie kampanijos, kuria pabandysime pagaliau baigti tą nelegalų paslaptingumą susijusį su nso, ateiviais ir naujosiom energijos gavybos technologijom. Kaip galima tai padaryti?
Kodėl tas paslaptingumas yra nelegalus?
Jeigu JAV kariškiai iš tikrųjų turi informacijos apie NSO arba net kažkokias jų technologijas, tai visiškai natūralu, kad tai liečia valstybės saugumą ir informacija yra įslaptinta. Kodėl tomis žiniomis jie turėtų dalintis su kažkokiais pašalaičiais? Dar paprašykite, kad jie pateiktų planą kur lėks Tomahaukai, kai prasidės karas :)
Naivumas neišpasakytas...

O pinigėlius surinkti, tai čia šventas reikalas. Praeis keli metai, viskas nurims, keletas bankinių operacijų ir jie nusės kokio nors apsukraus veikėjo sąskaitoje :)
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Mekabciel gegužės 08, 2016, 10:14:38
Kai  i startupa ateina zmogelis prasyt pinigu, jis parodo bent jau kazkoki savo produkto prototipa ar ka panasaus yra padares. Cia gi viskas spekuliuojama tik zodziais. Ir slyksciausia kai manipuliuojama kilniais - "jus ne aviu banda" "nemokama energetika"; "tauta - tikroji valdzia" ir panasiais issireiskimais, nuo kuriu daug kas ir susilydo.
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 29, 2016, 00:37:45
Džiugu kai propaganda lenda į paviršių

http://www.msn.com/en-gb/news/world/barack-obama-will-reveal-alien-and-ufo-details-held-by-the-us-before-he-leaves-office/ar-BBtsnIN?li=BBoPWjQ
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt gegužės 30, 2016, 23:38:51
Organizacijos PRG vadovas kalba apie dabartinį kampanijos, už duomenų apie NSO ir nežemiškų civilizacijų vizitus atskleidimą Žemės žmonių visuomenei statusą.

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt rugpjūčio 25, 2016, 01:27:28
Pristatomasis klipas naujo dokumentinio filmo kuris kuriamas Disclosure projekto komandos, jam jau surinkta pakankamai lėšų, produktas paskutinėse gamybos stadijose

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt rugpjūčio 25, 2016, 01:36:34
Ar B.Obama apie ateivių apsilankymus paskelbs anksčiau nei H.Clinton

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt spalio 16, 2016, 00:38:41
Šumerai prieš 5000 metų šioje Irako teritorijoje turėjo oro uostą kosminiams laivams leisti. (Irako transporto ministras K.Finjan)

Iraqi Transport Minister Kazem Finjan held a press conference recently in the Dhi Qar district to announce the construction of a new airport. He included some rather startling statements:

    "Perhaps many of the people of the Dhi Qar Governorate do not know that the first airport to be built on planet Earth, 5,000 years ago, before the Christian era, was built here, in Dhi Qar."

    "When the Sumerians settled here, they knew full well that the atmosphere was suitable for flying to outer space. It was from here that the Sumerian spaceships took off towards the other planets."

    "The Sumerians were the first to discover the 12th planet, which was acknowledged by NASA, and named Nibiru, and which completes its orbit around the sun every 3,600 years."

(Huffingtonpost)

Nuoroda (http://www.huffingtonpost.com/entry/first-airport-on-earth-iraq_us_57fbb625e4b068ecb5e05fed?section=weird-news)



Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: Nežinukas spalio 17, 2016, 20:52:32
Citata iš: exopolitics.lt  spalio 16, 2016, 00:38:41"The Sumerians were the first to discover the 12th planet, which was acknowledged by NASA, and named Nibiru, and which completes its orbit around the sun every 3,600 years."
Nu hebra, čia tai bent! Prieš septynis tūkstančius metų raketas į kosmosą leido, o dabar nei pėdsakų. Vien vieno kito valdžios "šventojo" pasisakymas…

Čia greičiausiai rimto tariamų mokslininkų manikeno, pono Stepheno Williamo Hawkingo būta..! Kai tik prireikia išpopuliarinti kokią idiotišką idėją, tuoj tą mirtinai paralyžiuota vargšą kiša. Nagi, nueik ir patikrink, ką tas luošas vargšas po savo nosimi murma. Nes, jei rimtai, kas su juo galėtų susikalbėti, jei ne tie, kurie raketas dar prieš septynis tūkstančius metų į kosmosą leido…
Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 25, 2016, 00:45:59
Roko žvaigždės karjerą metęs ir ateivių klausimą pradėjęs nagrinėti Tom Delonge: ''Aš ne tik žinau kaip faktą jog egzistuoja aukšto lygio grupės nacionalinio saugumo aparate žinančios kad ateiviai yra tikri, bet ir esu susidaręs vaizdą dėl kokių priežasčių reali situacija yra laikoma paslaptyje'' Tom Delonge buvo paklaustas apie tai ką jam pasakojo vieni iš JAV kariuomenės ir žvalgybos tarnybų vadovybės atstovų dirbančių su šiuo reikalu.
T.D: Jie man pasakė štai ką - ''Mes radome gyvybės formą'', ''Buvo sudužusių skraidančių aparatų (...), ''Sukūrėme sistemą skirtą išlaikyti visuomenę toliau nuo uždavinėjimo sunkių mums klausimų į kuriuos nežinojome atsakymų ir taip pat sukūrėme kontra-žvalgybos aparatą stambesnį nei Manheteno ar Apolo projektai sužinoti tų skraidančių aparatų veikimo principus ir sukurti gynybos nuo jų sistemą''. ''Buvo ir planas skirtas palaipsniui paviešinti informaciją susijusią su nso ir ateiviais, bet jis taip ir liko nepradėtas įgyvendinti, bėgo dešimtmečiai, buvo nutarta pradėti skleisti dezinformaciją diskredituojančią fenomeną ir juo besidominčią visuomenę'' - pasakoja T.D.

Dokumentinį filmą šiuo metu kuriantis muzikantas paklaustas kodėl kai kurie žvalgybininkai sutiko su juo bendradarbiauti sakė: ''Iš dalies dėl to kad aš turiu platformą per kurią galiu pasiekti jaunus žmones, taip pat dėl to jog daugelis mano šaltinių mano jog dabar tinkamas metas, nes jie jaučiasi įsprausti į kampą ir jiems reikalingas sprendimas šiai situacijai. Reportažas:

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt lapkričio 25, 2016, 00:53:22
Organizacijos Paradigm Research Group vadovas ir vienintelis registruotas NSO klausimo lobistas JAV- Stephen Basset naujame interviu aptaria susiklosčiusia situacija po rinkimų dėl galimybės valdžiai pripažinti ateivių apsilankymus planetoje.

Antraštė: Exopolitikos naujienos
Parašė: exopolitics.lt balandžio 19, 2017, 01:53:57
Prieš kurį laiką minėjau S.Greero kuriamą dokumentinį filmą ir skatinau palaikyti šią kampaniją, taigi filmas jau baigtas, premjera šį mėnesį, o ne už ilgo bus galima manau ir internete surasti nemokamą versiją.