Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Gyvenimas po mirties => Gyvenimas po mirties => Temą pradėjo: Tadas_S sausio 16, 2015, 00:26:50

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Tadas_S sausio 16, 2015, 00:26:50
Labas vakaras. Esu Tadas. Skaitau jūsų diskusijas apie gyvenimą po mirties ir regis matau savo mintis iki tol, kol papuoliau į komą po autokatastrofos. Būtent šis įvykis pakeitė mane ir mano supratimą apie mūsų, šį, ir pomirtinį gyvenimą, kardinaliai.

Kai viską papasakojau savo artimiesiems, draugams, visi man sakė, kad turiu savo patirtimi pasidalyti su žmonėmis, pvz. išleisti knygą ar pan. Tačiau pats kategoriškai tokios idėjos atsisakiau. Kai pabudau po komos ir papasakojau apie viską ką mačiau medikams, kažkas pranešė žiniasklaidai ir jau kitą dieną mano palatoje buvo viena Lietuvos žurnalistė (pavardės neminėsiu) su keliais operatoriais. Bet visus išvijau lauk ir persikėliau toliau gydytis į privačią įstaigą.

Nenoriu atskleisti kas esu, nenoriu šlovės, nenoriu ir pinigų. Man viso to nereikia. Tiesiog noriu pasidalinti su tuo ką man teko išgyventi. Jeigu ne medikai ir ne mano visi draugai, giminės, pažįstami - iki šios dienos galvočiau, kad visa tai buvo haliucinacija mano smegenyse ir tiek. Tačiau paaiškėjo, kad viską ką mačiau tiek ten tiek čia žemėje - tiesa. Buvau gulinti be jokios sąmonės daržovė vegetacinės būsenos. Tačiau daržove, kuriai medikai nedavė jokio šanso išgyventi buvau čia, Žemėje. O už jos ribų mano sąmonė patyrė atskirą, visiškai iki šios dienos nesuvokiama egzistenciją.

Žinokite man jau nedaug liko iki pensijos ir tik skaudi avarija privertė mane pažvelgti į gyvenimą visiškai kitaip negu aš kažkada į jį žiūrėjau. Lygiai taip pat kaip ir daug iš čia esančių galvojau, kad esu viso labo mėsos gabalas vaikštantis žemėje.

2013 metais papuoliau į avariją važiuojant iš kaimo namo. Ačiū Dievui, kad važiavau vienas, nes iš automobilio nieko nebeliko. Pats tik stebuklo dėka likau gyvas. Tiesa dabar šiek tiek turiu sunkumų susijusių su kordinacija.

Savo kūne buvau lygiai iki tos sekundės kai į mano automobilį isirėže kitas automobilis kuris netikėtai įskriejo į mano juostą. Tą akimirką viską savo akimis mačiau taip sulėtintai, kad net iki dabar pamenu kur koks stiklo gabaliukas nukrito. Laikas tarsi sustojo. Mačiau absoliučiai viską: kur tuoj nukris kiekvienas stiklo gabaliukas, kaip iš vairo labai lėtai iššauna oro pagalvė, kaip lėtai lankstosi automobilio kapotas - to tiesiog neįmanoma apsakyti žodžiais.

Po šių vaizdų kurie man truko tarsi amžinybe, akyse pasirodė neįtikėtino ryškumo šviesa. Buvo tokia akinanti šviesa, kad rodos viso pasaulio šviesos, žibintai, prožektoriai, lazeriai buvo nukreipti į mane vieną. Nejaučiau nei skausmo, nei baimės. Tiesiog supratau, kad tai yra pabaiga. Pasidarė tylu ir ramu. Po kurio laiko uždaviau sau klausimą:

"Pala, jeigu aš galvoju, reiškias dar gyvenu ar egzistuoju? Tačiau kur aš?".

Visą tą laiką buvo akinanti balta tuštuma. Bet man tik taip iš pradžių atrodė, kol baltas akinantis fonas pradėjo pamažu gęsti.

Pradėjau matyti. Buvo visiška tamsa. Aplinkui pasirodė, tiksliau jos ten visuomet buvo, tiesiog aš tik tada pradėjau matyti, labai daug mažų švieselių kurios pro mane pralėkdavo neįtikėtinais greičiais. Viena šviesele po kitos, viena po kitos, jų ten buvo milijardų milijardai - pagalvojau kas čia tokio po galais? Jokios baimės, jokio skausmo, tik begalinis smalsumas. Man atrodė taip, kad aš vienas stoviu, o pro mane lyg mažos šviesios dulkelės kažkur praskrenda ir nuskrenda tolyn.

Kilo mintis: reikia ištiesti ranką ir nors vieną pagauti. Nežinau kodėl taip pagalvojau. Tiesiog tokia mintis atsirado ir tiek. Tesiu ranką, tačiau rankos tai nebėra. Noriu pažvelgti į savę, tačiau nieko nematau. Absolučiai nieko nėra. Nematau nei savo rankų, nei kojų, nei kūno - tiesiog nieko. Aš savęs nemačiau, jus galite tai nors įsivaizduoti? Dabar kai rašau tai net savo nosies galiuką galiu akimis pamatyti, o tada tiesiog švarus vaizdas ir jokio kūno. Tada ir vėl pagalvojau:

"Viskas aišku, aš miriau".

Pasistengsiu pratęsti pasakojimą rytoj draugai, jau vėlu, o su žmona nuolat pykstamės, kad iki išnaktų prie kompiuterio sėdžių. Labanakt visiems. Tikiuosi kas nors perskaitys.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas sausio 16, 2015, 15:35:02
 Tęsk. LABAI ĮDOMU, kas buvvo paskui... Tęsk...  8)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: TinSoldier sausio 16, 2015, 15:53:27
Taip pat bus įdomu palyginti, ar Vytauto potyriai komoje (jei jis čia pats dar kartą pasidalins/palygins) - tokie patys.
Ar, vis dėl to, dėl kažkokių priežasčių skyrėsi..
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. sausio 16, 2015, 15:58:36
Atrodo kaip įžanga į knygą :) Bet susiskaitė įdomiai :) Lauksiu pratęsimo.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Empty.Soul sausio 16, 2015, 16:51:24
Skamba įdomiai, laukiu tęsinio. :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Supera sausio 16, 2015, 18:14:32
Gali drąsiai rašyti knygą, kadangi teksatas super rišlus bei įtraukiantis :) Laukiu tęsinio.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas sausio 16, 2015, 18:37:05
Taip pat perskaičiau su susidomėjimu kadangi turiu savo patirtį. Bet jau pradiniam etape esminis skirtumas. Man tai nutiko ne avarijos metu o savaime. Kitas momentas nesvarbu kad kūnas virto daržove bet sąmonė ir klausa liko nepakitusios. Kas vyksta aplink mane visą laiką girdėjau. Tik buvo savotiškas minčių "susidvejinimas". Mano mintys ir nemano mintys. Maža to tų kitų minčių galima buvo kažko paprašyti ir pagal klausą buvo galia suprasti kad jos įvykdo tai ko paprašei. Bet visumoje iš šio pasaulio nebuvau "išskridę". Greičiau į mane buvo kažkas "įskridę" iš ano pasaulio.  :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: nereikalinga sausio 16, 2015, 19:55:18
Gyvenimas po mirties gal ir egzistuoja. Bet greičiausiai tiems,kurie taip ir nesugrįža atgalios. O čia ,tai yra,tos būsenos ,ar tų būsenų ( komose,ir t.t. ) pojūčiai,simptomai ( įvairūs ) nepatirti,atrodantys nežemiški,dieviški ir t.t.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Tadas_S sausio 20, 2015, 21:54:29
Ačiū visiems už komentarus. Manau tikrai turėsime apie ką pasikalbėti. Kas liečia knygą, tai jau minėjau, kad jos tikrai nerašysiu - nes ne toks mano tikslas. Taip pat džiugina, kad mano rašliavos skaitymas jūsų nevargina.

Tikiuosi Anomalija.lt nesupyks ant manęs, kad šitame forume pradėjau pildyti pavadinkime asmeninį savo dienoraštį.

Pratęsiu nuo ten kur užbaigiau.

Stovėjau ten tarp tų lekiančių švieselių dar kurį laiką. Tiesa sakant laiko sąvoka ten įgauna visiškai kitą prasmę: atrodo taip tarsi stovėčiau ten jau visą amžinybę bet kartu ir vieną akimirką. Vėl apsidairiau ir pamačiau, kad visi tie ryškus maži balti taškai pradėjo lėtėti iki kol visiškai sustojo. Vis dar negalėjau suprasti kas tai? Kodėl jos sustojo? Ir svarbiausia ką man dabar daryti? Neilgai trukus supratau: švieselės ir toliau skriejo milžinišku greičiu, tiesiog čia aš pradėjau judėti link kažkur kartu su jomis. Nuo manęs tai visiškai nepriklausė, tiesiog pradėjau skristi link kažko pats to net nenorėdamas ir nesuvokdamas kaip tą darau. Jaučiau tarsi kažkas manę traukia link savęs, o ir priešintis visiškai negalėjau, bet ir nenorėjau.

Tolumoje pradėjau matyti didėjantį, baltą, ryškų rutulį. Su lyg kiekvieną akimirką rutulys vis didėjo ir kažkodėl savaime supratau, kad tai bus mano galutinė stotelė. Skriejau link jo dar kelias akimirkas kol pajaučiau vibraciją ir sustojau. Ten kur buvau, labai sunku suvokti kada tu judi, o kada tiesiog stovi, tačiau supratau, kad stoviu vietoje iš to, kad baltas rutulys daugiau nedidėjo. Pasiartosiu, jokios baimės ar nerimo nebuvo. Nors žinojau, kad žemėje palikau savo šeimą vieną, tą mano akimirką valdė tik vienas dalykas: begalinis smalsumas. Nebuvo nei palaimos, nei džiaugsmo, tik smalsumas kas, kas manęs laukia toliau?

"Žinau, kad nebijai. Čia niekas nebijo." - Pirmą kartą būdamas ten, išgirdau žodžius. Apsižvalgiau ir nesupratau kas su manimi bendrauja. Žodžiai buvo labai aiškūs, skambūs, kažkas panašaus žemėje gaunasi jeigu kam nors kalbi į ausį pro susuktą į cilindrą popierių.

"Bendrausiu su tavimi taip, kaip tu buvai įpratęs tai daryti." - pratęsė balsas. Net sunku nupasakoti kaip jis skambėjo. Tokio balso, garso, tembro, tiesiog neįmanoma nupasakoti ar apibūdinti žodžiais. Iš karto pagalvojau, čia Dievas? Rodos dar nespėjau iki galo minties suregzti, o man jau balsas toliau atsakinėjo.

"Tai tik vienas iš pavadinimų ten kur tu gimei. Aš esu pradžia ir pabaiga viename." - Nuo tos akimirkos jau žinojau, kalbu su Dievu, Kūrėju, Absoliutu, kad ir kaip žmonės tą jėgą vadiną.

Atleiskite, kad retai prisijungiu, mano šeimoje atsirado naujas mažas narys, tada labai daug džiaugsmo ir laiko tenka skirti jam, svečiams ir t.t. Pasistengsiu artimiausiomis dienomis čia vėl prisijungti ir pratęsti.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Synkas sausio 21, 2015, 11:43:00
Patiko :))) tikiuos bus daugiau kas nors parašyta, nes labai įdomu :))
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: JZZ sausio 26, 2015, 00:54:57
Sveikas prisijungęs prie forumo. :)
Atrodo, kad tavo žinutės tikslas yra vedamas noro padėti kitiems susivokti savo pačių situaciją, nes tai, kas yra "dabar", palyginant su tuo, ką suvokei, atrodo neteisinga. Labai gerai, kad nusprendei visą tai daryti laikydamasis anonimiškumo; siūlau išlikti kuo labiau anonimišku ir vengti detalių, kurios padėtų identifikuoti ar prie to padėti privesti.

Daug žmonių nesuvokia tos situacijos, ką teko suvokti tau. Neabejoju, kad ir aš daug kur klystu, nes komentuoti galiu besiremiant tik patirtimi. Kai suvoki, kad tas "mėsos gabalas"  - kūnas - buvo tik tavo valdomas objektas, tai stipriai pasikeičia požiūris.

Minėjai, kad matei daug švieselių, tad galima ko gero teigti, kad ir pats suvokei esantis viena iš jų. Žmogaus kūnas yra žemesnėje dimensijoje, tad tavo stebėto laiko sulėtėjimo kūnas suvokti negalėjo. Vietoj to, tas sulėtėjimas buvo suvokiamas tavęs ne kaip kūno būtybės, o kaip tos anksčiau minėtos švieselės.

Ar iškart po smūgio pasirodė šviesa? Ar nei trupučiui nebuvo aptemimo, kuris būtų suvokiamas kaip filmo žiūrėjimo metu ištraukiamas TV laidas? Tikrai nebuvo jokio patamsėjimo, bet iškart plykstelėjo šviesa, jo?

Jeigu "visą tai", kur gyvena kūnas, suvoktum kaip viską apčiuopiamą dėl to, kad ir daiktai, ir kūnas yra suderinamų virpesių (judesių greičių), tai tada būtų galima pasakyti, kad kai kūnas tapo nebereikalingas, prireikė pereiti į įprastinius virpesius, iš kurių buvai išėjęs (susižeminęs), kad būtų suderinama su kūnu. Tas pagreitėjimas ko gero buvo suvoktas kaip šviesa, o tai turėjo būti išties ryšku (tačiau tai akims nekenkia, nes jos liko kūne).

Turėtų būti smagu tiesiogiai juntant tą paradoksą: matai daugybę tokių švieselių, su kuriomis praktiškai esate vienodi (nesakau, kad nėra skirtumų), tačiau žemėje buvote skirtingomis būtybėmis ir gyvenote būdami sudėti į skirtingus "stalčius" - iš esmės, taksonominius dalykus; net nekalbant apie skirtingas pačių žmonių rases, tautybes, bei kitus sugalvotus ar pastebėtus skirtumus. :) :)

Kūrėjas...! :) Labai smagu, kad ten tiek daug suvokei, neabejoju, kad įgijai įdomų suvokimą, jei tai atsimeni. :)
Čia turiu tau palinkėjimą, tačiau tai nėra žodžiai.
:)
...

Gal įgijai atsiminimų kuo buvai praeityje? Ar nebuvo jokio gailesčio dėl vienaip ar kitaip nugyvento gyvenimo? (nesmerkiu ir nekonkretizuoju, tik paminiu, kad kartais norima būti kažką padarius kitaip)

Tavo pasakojimas sukėlė tam tikrų emocijų, atsižvelgiant į mano patirtis ir panašumą...
Pageidauju, kad pasakojimą tęstum, įdomu ką toliau pasakysi. :) :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Pensininkas sausio 26, 2015, 16:34:48
O man pasirodė kad tai dar viena pasaka  >:(
(http://www.part.lt/img/66c2342ba8f035305cc0171fb466ea82112.png)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. sausio 26, 2015, 17:27:43
@Pensininkas (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=1881) , ką čia tokio įmatei? :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Benamis sausio 26, 2015, 17:54:38
Citata iš: Pensininkas  sausio 26, 2015, 16:34:48
O man pasirodė kad tai dar viena pasaka  >:(
(http://www.part.lt/img/66c2342ba8f035305cc0171fb466ea82112.png)


Ka ten tokio neitiketino izvelgei? Kelis kartus skaiciau, bet man rodos viskas ten tvarkoje.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Pensininkas sausio 26, 2015, 18:10:07
Citata iš: Druwis  sausio 26, 2015, 17:27:43
@Pensininkas (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=1881) , ką čia tokio įmatei? :)

Man ši istorija pasirodė neįtikinama  :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Sleeping_angel sausio 26, 2015, 19:45:50
Tikriausiai Pensininkui pasirodė keista, kad vieną sykį rašoma moteriška gimine ("gulinti"), o paskui vyriška ("vienas"). Greičiausiai tiesiog "pasimetė" "s" raidelė.

Pati istorija tikrai labai įdomi, gaila, kad ji vis nutrūksta įdomiausioje vietoje :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Benamis sausio 26, 2015, 19:56:16
Citata iš: Sleeping_angel  sausio 26, 2015, 19:45:50
Tikriausiai Pensininkui pasirodė keista, kad vieną sykį rašoma moteriška gimine ("gulinti"), o paskui vyriška ("vienas"). Greičiausiai tiesiog "pasimetė" "s" raidelė.


CitataBuvau gulinti be jokios sąmonės daržovė.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Sleeping_angel sausio 26, 2015, 20:03:05
:)
Išskirti buvo tie du žodžiai, o šiaip čia tik mano spėjimas :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Iron Tara sausio 26, 2015, 23:00:33
Pensininko ''pabraukymai'' ir pastebėjimai priminė man tuos illuminati paveikslėlius :D

(http://i.imgur.com/M6YxxLe.jpg)

Bet ponas Tadai, prašom tęsti. Ir man įdomu kaip ten ir ką patyrėte.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Darius sausio 27, 2015, 19:54:15
Siaubingas įvykis aš kadaise taip pat buvau patekęs taip pat kaktomuša. Į mane įvardžiavęs vairuotojas žuvo, o tavo atveju ar pasisekė žmogui išgyventi.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Supera sausio 27, 2015, 21:23:18
Gulinti, nes žodis "daržovė" yra moteriškos giminės :D
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: illuminati sausio 27, 2015, 22:19:28
(http://cs307715.vk.me/v307715698/61b/ZcbRKl2PRJU.jpg)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: idenmeyou sausio 27, 2015, 22:30:19
Pati istorija įdomi, išties perskaityti buvo įdomu tavo potyrius.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: omcikas sausio 27, 2015, 22:53:10
o kur tesinys ?  :(
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Iron Tara sausio 27, 2015, 23:36:02
Aš labai tikiuosi, jog jis nenumirė dabar iš tikrųjų, tik įpusėjęs pasakojimą.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: nereikalinga vasario 05, 2015, 11:47:02
Suintrigavo ir paliko :) tikėjausi rasti ir pabaigą :D
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Ezekiel vasario 05, 2015, 13:23:59
Citata iš: Tadas_S  sausio 16, 2015, 00:26:50

Visą tą laiką buvo akinanti balta tuštuma. Bet man tik taip iš pradžių atrodė, kol baltas akinantis fonas pradėjo pamažu gęsti.

Pradėjau matyti. Buvo visiška tamsa. Aplinkui pasirodė, tiksliau jos ten visuomet buvo, tiesiog aš tik tada pradėjau matyti, labai daug mažų švieselių kurios pro mane pralėkdavo neįtikėtinais greičiais. Viena šviesele po kitos, viena po kitos, jų ten buvo milijardų milijardai - pagalvojau kas čia tokio po galais? Jokios baimės, jokio skausmo, tik begalinis smalsumas. Man atrodė taip, kad aš vienas stoviu, o pro mane lyg mažos šviesios dulkelės kažkur praskrenda ir nuskrenda tolyn.

Kaip tą balta šviesa susiformavo? Ar matei greit pralekiančius gyvenimo vaizdus kaip būna patyrus NDE? Spėliojama, kad balta šviesa atsiranda dėl to, kad skirtingų spalvų vaizdai taip greitai rodosi, kad susilieja į balta. Ar buvo kitos spalvos, keistos vizijos be baltų švieselių?
Įdomus pranešimas, jei tai tikra istorija ačiu.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vitus vasario 05, 2015, 22:12:50
Citata iš: Tadas_S  sausio 16, 2015, 00:26:50
Žinokite man jau nedaug liko iki pensijos...

Citata iš: Tadas_S  sausio 20, 2015, 21:54:29
Atleiskite, kad retai prisijungiu, mano šeimoje atsirado naujas mažas narys, tada labai daug džiaugsmo ir laiko tenka skirti jam, svečiams ir t.t.


Tokiu atveju reikia pasveikinti su šeimos pagausėjimu.
Jaunimas - imkite pavyzdį! :)

Sorry, bet temos pavadinimas per daug pretenzingas ir netikslus. Jeigu tokie potyriai ir buvo, jie negali būti laikomi potyriais "po mirties". Komos būsena ir mirtis yra skirtingi dalykai...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas vasario 06, 2015, 15:23:42
"Komos būsena ir mirtis yra skirtingi dalykai..." ---> kai kas su tuo visiškai nesutiktų. Aš vienas iš jų...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: TinSoldier vasario 06, 2015, 15:30:54
Citata iš: Strategas  vasario 06, 2015, 15:23:42
"Komos būsena ir mirtis yra skirtingi dalykai..." ---> kai kas su tuo visiškai nesutiktų. Aš vienas iš jų...


O su kuo čia nesutikti?

Juk gal yra skirtumas, kai smegenys dar kažkiek funckionuoja ir siunčia impulsus, ir kai yra visiškai mirusios?..
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 06, 2015, 17:15:01
Citata iš: Strategas  vasario 06, 2015, 15:23:42
"Komos būsena ir mirtis yra skirtingi dalykai..." ---> kai kas su tuo visiškai nesutiktų. Aš vienas iš jų...

Visiškai teisingas pastebėjimas  :) Po mirties dar niekas negrįžo į šį pasaulį. Jei sugrįžai tai reiškia buvai vienokioje ar kitokioje komoje. Įdomi statistika iš medikų. Bent jie mane taip gąsdino.  :) Tik 25% tai patyrusių tai daugiau nepasikartoja.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: TinSoldier vasario 06, 2015, 17:22:43
Citata iš: Vytautas  vasario 06, 2015, 17:15:01
Visiškai teisingas pastebėjimas  :) Po mirties dar niekas negrįžo į šį pasaulį. Jei sugrįžai tai reiškia buvai vienokioje ar kitokioje komoje. Įdomi statistika iš medikų. Bent jie mane taip gąsdino.  :) Tik 25% tai patyrusių tai daugiau nepasikartoja.


Koma nėra mirtis. Jeigu sugrįžo žmogus iš komos, visiškai nereiškia, jog sugrįžo iš mirties. Tai net nereiškia, kad nors trumpam smegenų aktyvumas buvo visiškai sustojęs. Prarastas iš išorės regimas sąmoningumas nėra lygu mirčiai.

Jei po mirties sugrįžo žmogus, tai artimiausias dalykas, kuris galėjo būti - klinikinė mirtis. Kurios metu galėjo dingti matuojamas smegenų aktyvumas. Bet ir tai nereiškia, jog tas aktyvumas visiškai totaliai išnykęs buvo. Ir tai nereiškia, jog regėti vaizdiniai ar pan. buvo iš to periodo, kai smegenys visiškai mirusios - visiškai galėjo būti smegenims atsijunginėjant/įsijunginėjant, arba kaip nors labai nežymiai kurioj nors srity veikiant. Bet kuriuo atveju, nė vienas iš tų variantų nėra lygiavertis tikrąjai mirčiai..
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas vasario 07, 2015, 11:14:21
 Nemažai psichologų ir/ar psichiatrų, kurie analizavo arba manė žiną viską apie žmogaus gyvenimą ir mirtį pakeisdavo savo nuomonę, kai susidurdavo su nenuginčyjamais įrodymais, kad anapusinis gyvenimas ir šis glaudžiai susijęs. Visų pirma jiems išaiškėdavo, jog koma ar klinikinė mirtis yra tarpinė būsena tarp čia ir ten, tai arba apsisprendimo laikas likti ar išeiti suvisam. Kiekvienas turi laisvą valią pasirinkti net būdamas tarp čia ir ten. Ir jei pasirenkama likti, netrukus jie grįždavo į savo kūnus,o jei ne...informacijos nėra. Matyt todėl, kad jie išeina ir nergįžta ir papasakot jau negali, deja. Todėl mano teiginys, jog koma ir mirtis nėra skirtingi dalykai, susijęs su tuo, jog abiems atvejais žmogus būna IR ČIA, IR TEN. Aš nematuoju to fiziniame pasaulyje, kur smegenys mirę ar dalinai mirę, man ne tai įdomu (kaip Solderiui), man įdomu tai, jog dauguma "ekspertų" su ašaromis akyse pasakodavo savo įsitikinimų griuvimą, kai įrodymai tapdavo akivaizdūs... Visa kita - detalės. Vienas iš tokių ašarotojų - Brian Weiss (knyga - Praeiti gyvenimai, sutikti mokytojai). Paskaitykit.   
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Sharikovas vasario 07, 2015, 13:46:43
Neitiketini, keisciausi, paranormalus ivykiai egzistuoja !

As kiekviena nakti prarandu samone(galbut mirstu) ir matau vaizdus, neitiketinus vaizdus, kartais viskas atrodo taip tikra. Ryte atgaunu samone ir prisimenu tuos vaizdinius, isgyvenimus. Neabejoju, kad tai tikra. Viskas priklauso kaip tai vertinama.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Benamis vasario 07, 2015, 13:49:53
Kiek zinau net minimalu samoninguma smegenyse labai lengvai parodo smegenu skenavimas. Nera taip, kad samoningumas pasislepia kazkur smegenyse ir pasidaro neuzciuopiamas, o veliau kai uzsinori ar jam uzeina - vel pasirodo skenavimo rezultatuose.

Butent pagal tai ir nustatoma ar zmogui atjungti gyvybes aparatus (nes jo smegenys mirusios) ar dar ne. Todel jeigu temos autoriaus smegenys nerode jokiu gyvybes zenklu - jis buvo mires.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vitus vasario 07, 2015, 23:44:34
Citata iš: Strategas  vasario 07, 2015, 11:14:21
Nemažai psichologų ir/ar psichiatrų, kurie analizavo arba manė žiną viską apie žmogaus gyvenimą ir mirtį pakeisdavo savo nuomonę, kai susidurdavo su nenuginčyjamais įrodymais, kad anapusinis gyvenimas ir šis glaudžiai susijęs. Visų pirma jiems išaiškėdavo, jog koma ar klinikinė mirtis yra tarpinė būsena tarp čia ir ten, tai arba apsisprendimo laikas likti ar išeiti suvisam. Kiekvienas turi laisvą valią pasirinkti net būdamas tarp čia ir ten. Ir jei pasirenkama likti, netrukus jie grįždavo į savo kūnus,o jei ne...informacijos nėra.


Taigi, taigi. Informacijos "iš ten" nėra. O spėlionės ir istorijos, net jei jos pasakojamos su ašaromis akyse, negali būti įrodymu ("Platonas mano draugas, bet tiesa man brangesnė"). Aš lygiai taip pat galiu teigti, kad visa tai yra smegenų veiklos trikdžiai esant ribinėms gyvybės egzistavimo sąlygoms.

Citata iš: Sharikovas  vasario 07, 2015, 13:46:43
As kiekviena nakti prarandu samone(galbut mirstu) ir matau vaizdus, neitiketinus vaizdus, kartais viskas atrodo taip tikra. Ryte atgaunu samone ir prisimenu tuos vaizdinius, isgyvenimus. Neabejoju, kad tai tikra. Viskas priklauso kaip tai vertinama.


Ne visai taip.
Žmogui miegant sąmonė išlieka aktyvi. Net miego fazėje, kai nieko nesapnuoji, sąmonė gauna informaciją iš jutimo organų ir tam tikras suvokimo procesas vyksa. Tereikia nuskambėti žadintuvui ar išgirsti: "Sharikovai, kelkis!" ir pamažu grįžti į būdravimo būseną.
Nepabustum, jei sąmonė būtų visiškai išjungta...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas vasario 08, 2015, 15:55:49
Citata("Platonas mano draugas, bet tiesa man brangesnė"). Aš lygiai taip pat galiu teigti, kad visa tai yra smegenų veiklos trikdžiai esant ribinėms gyvybės egzistavimo sąlygoms.

   Aš taip pat galiu ir teigiu, kad pernelyg daug žmonių patyrę šią "smegenų veiklos trikdžius" suprato, kad čia nifiga netrikdžiai... Dauguma išminčių, nušvitusiųjų ar turinčių tam tikrų paranormalių galių šviesuolių, šiek tiek daugiau už mus šią sritį išanalizavę (pvz. keletą tūkstančių metų) vienbalsiai teigia, kad tai tikra, kai tuo tarpu menkas žemės kirminiukas manosi suprantąs smegenų veiklos darbą... :) Taigi, taigi....  ???

P.S. "Platonas mano draugas, bet tiesa man brangesnė". P.S.S ir man... :)
     
     O čia kaip tik šiandienos straipsnis, kuris kaip tik į temą, matyt tai "atsitiktinumas": "Vilniaus Šv. Roko ligoninės III ilgalaikio gydymo skyriaus vedėjas, neurologas Jokūbas Fišas pripažįsta, jog jog mums dar daug kas nepažinu. „Apie psichiką, sielos reikalus, dvasinius dalykus žinome labai mažai, be to, ne viskas racionaliai paaiškinama. Yra labai daug metafizinių aiškinimų, Rytų medicinos požiūrių ir tai - daug sudėtingiau, nei mes mokėmės. Praktika rodo, kad gyvenimas ir žmogus yra sudėtingesnis, platesnis, įvairiapusiškesnis. Gali būti visokių sąsajų, tačiau aš labiau būčiau linkęs atskirti dvasinę sferą nuo fiziologinių, neurologinių dalykų", - DELFI sakė gydytojas".


http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/nepaaiskinami-ivykiai-merginos-tevu-namuose-iki-siol-netikejau-dvasiomis.d?id=67084162#ixzz3RA8R3rDj
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vitus vasario 08, 2015, 22:16:46
Citata iš: Strategas  vasario 08, 2015, 15:55:49
   Aš taip pat galiu ir teigiu, kad pernelyg daug žmonių patyrę šią "smegenų veiklos trikdžius" suprato, kad čia nifiga netrikdžiai... Dauguma išminčių, nušvitusiųjų ar turinčių tam tikrų paranormalių galių šviesuolių, šiek tiek daugiau už mus šią sritį išanalizavę (pvz. keletą tūkstančių metų) vienbalsiai teigia, kad tai tikra, kai tuo tarpu menkas žemės kirminiukas manosi suprantąs smegenų veiklos darbą... :) Taigi, taigi....  ???


Kur jau čia man, žemės kirminiukui, iki šviesuolių, turinčių "tam tikrų paranormalių galių" :))))
Kad nepilstyti iš tuščio į kiaurą, pacituosiu Ramešą Balsekarą:

"Существует много рассказов очевидцев о так называемом "переживания после смерти", ошибочно принимаемом за свидетельства того, что происходит после умирания. На самом деле это лишь галлюцинации, переживаемые эго и возникающие от стимулирования определенных центров мозга до - а не после - окончания процесса смерти. Большинство мистических явлений, рассматриваемых как йогические переживания, - того же порядка, это движения в сознании, переживаемые эго..."

Beje, gal galite pateikti kurio nors nušvitusio meistro potyrius po mirties?
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 08, 2015, 22:39:28
Citata iš: Vitus  vasario 08, 2015, 22:16:46
Beje, gal galite pateikti kurio nors nušvitusio meistro potyrius po mirties?

Visi tvarkingai numirė ir jokios informacijos apie pomirtinį gyvenimą neperdavė.  :) Esmė tam tikras ryšys su kažkokiu kitokiu pasauliu esant dar gyvam. Tiesiog kritinėse situacijose tai pasireiškia dažniau. Bet bent šiuo metu tokių pasireiškimų, ryšių su tuo pasauliu bent aš nepastebėjau. Kaip taisyklė  pasakojimai apie įvykius praeityje.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: illuminati vasario 09, 2015, 00:14:49
o kaipgi Jezus Kristus? numires ir palaidotas 3ia diena kelesi is numirusiu... o paskui dar ir savo mokiniam apsireiske po mirties... :D
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 09, 2015, 07:50:30
Citata iš: illuminati  vasario 09, 2015, 00:14:49
o kaipgi Jezus Kristus? numires ir palaidotas 3ia diena kelesi is numirusiu... o paskui dar ir savo mokiniam apsireiske po mirties... :D

Pasaulyje egzistuoja visokių pasakų ir fantazijų apie pomirtinį gyvenimą. Jėzaus variantas pagal mane vienas iš daugelio.  :) Patikimiausias variantas bus kiekvienam kai numirsim ir sužinosim.   :) Visa kita tik galimos versijos.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Žinau viską vasario 11, 2015, 13:30:05
Citata iš: TinSoldier  vasario 06, 2015, 17:22:43
Jei po mirties sugrįžo žmogus, tai artimiausias dalykas, kuris galėjo būti - klinikinė mirtis. Kurios metu galėjo dingti matuojamas smegenų aktyvumas.


Jeigu dingsta tada žmogus laikomas mirusiu.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vitus vasario 11, 2015, 23:12:26
Citata iš: illuminati  vasario 09, 2015, 00:14:49
o kaipgi Jezus Kristus? numires ir palaidotas 3ia diena kelesi is numirusiu... o paskui dar ir savo mokiniam apsireiske po mirties... :D


O Jėzus yra aprašęs savo potyrius po mirties?
Kažkaip neteko skaityti...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas vasario 12, 2015, 08:47:05
   Įdomus "sutapimas" šiandien iškilo pries akis: Druwis pasiūlė temą - "e-knygos", užėjau pažiūrėti, kas ir kaip. Temos autorius pasiūlė literaturą anglų kalboje, o su ja aš ne itin geruose santykiuose, BET galvoju, pažiūrėsiu. Ir ką gi aš ten pamačiau? Brian Weiss - tas pats mano nesenai pasiūlytas "ašarotojas" psichoterapeutas, amžinas pesimistas ir realistas, kuris buvo priverstas pakeisti savo medinius įsitikinimus, kai kalba pakrypo gyvenimo po gyvenimo linkme... Gero skaitymo visiems.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: 666 vasario 19, 2015, 13:03:20
Parsidavė Tadas Anomalijai. O sakė, kad jam "šlovės" nereikia.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Lauris kovo 24, 2015, 10:25:27
Parsidavė tai parsidavė, bet kur pabaiga? Labai jau ilgai rašo....
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Strategas kovo 24, 2015, 11:49:14
  Ir aš jau senai pasigendu naujų pasakojimų apie kelionę, o jų nėra vis.... Gal mire ir vėl jis?  :o
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: mcgyver kovo 24, 2015, 13:10:41
Elfai pagrobė.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Simonaaaaa birželio 10, 2015, 00:54:20
Ponas Tadai S.tai ar galima toliau suzinoti kaip buvo?as tokiais dalykais tikiu ir noriu suzinoti kaip Jums toliau buvo
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: panele , smalsu lapkričio 23, 2015, 22:59:53
Visada domejausi tokiais dalykais, laukiu sio straipsnio tesinio. Is tikruju smalsu kaip ten buna , tie zmones kurie tai patiria, jie ipatingi..
Skaiciau komentarus, ir vienos merginos komentaras labai uzkabino, nes ji nupasakojo tokia situacija, ka as jau girdejau is vyro.
Jis irgi atsigule, ir mate save gulinti is salies, ji aplane mires brolis, ir nubudes jis taip pat pamate praviras duris. .
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: JRE sausio 28, 2016, 13:05:24
Du zodziai - psilo cybin. Ir apsilankysit ten pat  :o
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. sausio 28, 2016, 23:40:32


Citata iš: JRE  sausio 28, 2016, 13:05:24Du zodziai - psilo cybin. Ir apsilankysit ten pat  :o
Vienas žodis...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: JRE sausio 30, 2016, 23:50:37
Žinau kad vienas, kažkaip norėjau šitą žodį parašyti atskirai :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: kiskis sausio 31, 2016, 00:14:37
Citata iš: JRE  sausio 30, 2016, 23:50:37Žinau kad vienas, kažkaip norėjau šitą žodį parašyti atskirai :)
Tai cia ne Delfis , man atrodo belekokius zodzius praleidzia(nu gal keiktis ir neleidzia nebandziau).
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: JRE sausio 31, 2016, 10:14:42
Turbūt :) nieko, visi suprato mane, kas norėjo suprast :)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Realybė vasario 10, 2016, 11:52:09
Citata iš: Pensininkas  sausio 26, 2015, 18:10:07
Citata iš: Druwis  sausio 26, 2015, 17:27:43@Pensininkas (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=1881) , ką čia tokio įmatei? :)
Man ši istorija pasirodė neįtikinama  :)
Man tai labai viskas aišku. Žmogus išdėsto savo potyrius. Tai įdomi patirtis ir laukiu tęsinio.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Liau vasario 17, 2016, 07:47:57
Trintukas tas Tadas, seimoje pasirode pas ji naujas narys o paciam iki pensijos kelios dienos.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: xsistemax vasario 20, 2016, 19:10:46
Labai įdomi istorija,laukiu tęsinio.
Baltu pavydu pavydžiu žmonėms,turintiems ką papasakoti apie tokius potyrius.
Esu patyręs klinikinę mirtį,deja,tą laikotarpį manęs paprasčiausiai visai nebuvo,grįžau iš jos lyg iš kažkokios lipnios,klampios tamsos.Tai ir yra vienintelis potyris:tamsa gali turėti klampumą...
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 21, 2016, 15:34:58

"I believe in evidence. I believe in observation, measurement, and reasoning, confirmed by independent observers. I'll believe anything, no matter how wild and ridiculous, if there is evidence for it. The wilder and more ridiculous something is, however, the firmer and more solid the evidence will have to be."

Isaac Asimov


Mes mastome, vadinasi galime interpretuoti tai ka matome, bet inerpretacija dar neirodo to ka teigiame. Manau tai tik ziniu stoka apie musu smegenu veikla ir kas joje vykta moksliniame kontekste. Bet taip pat as negaliu irodyti, kad tai netiesa, ka pasnekovas teigia, tad nesistengsiu sau sugadinti sio pasakojimo, nes visai idomu. Teskite:)


Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 21, 2016, 16:21:25
Citata iš: SLF  vasario 21, 2016, 15:34:58Mes mastome, vadinasi galime interpretuoti tai ka matome, bet inerpretacija dar neirodo to ka teigiame. Manau tai tik ziniu stoka apie musu smegenu veikla ir kas joje vykta moksliniame kontekste.
"Mes mąstome" man yra toks pats pasaulis kaip ir "mes matome". Kartais keista skaityti žmones, kai jie kalba apie mąstymą tik kaip apie kokį priedėlį prie kažko kito. Yra dviejų rūšių realybių "burbulai", kurie nėra jokia smegenų veikla. Tai vidinis sąmonės pasaulis, kurio išorė yra niekaip nepatiriama.

Reikia nestabdyti visai ne dėl to, kad tai "įdomu", bet dėl to, kad tai galimybė nutraukti uždangą nuo iliuzijos ir pamatyti tikrą pasaulį. Aš visai nenoriu, kad man kažkas mane įrodinėtų, nes save aš patiriu pats, be jokių tarpininkų. Keista būna kai kažkam atrodo, kad juos turi įrodinėti kiti, priešingu atveju savimi netikės.

O jeigu kas nemato, tai geriau paieškoti būdų kaip praregėti. Tai įvyksta tikrai ne per protą ir logiką, ar žodžių eilutes.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 21, 2016, 17:03:55
Yra ir zmoniu itikeja, kad yra angelai ir dievai, bet tik todel, kad labai sureiksmina savo buvima.

As nenoriu but netinkamai suprasta, dvasinis, vidinis pasaulis ok, viskas labai tvarkoj, bet kas yra tikras pasaulis manau niekas nezino, nes to netikrumo tiek, kad sunku atskirti kas tikra, kas ne.
Ir tikrai nenoreciau brautis i kazkieno asmeninius potyrius ir juos neigti, bet manau kartais mes neadekvaciai vertiname juos. Mes siurbiam informacija ta kuri pateisina musu tiesa ir nesigilinam placiau.

Tik nesupykit ant manes, diskusija gerai, kaip ir nuomoniu skirtumas. As jokiais butais nedurninu tu, kurie turi kita nuomone, man tik idomu, gal kazka naujo suzinosiu:)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 21, 2016, 17:33:25
Citata iš: SLF  vasario 21, 2016, 17:03:55Ir tikrai nenoreciau brautis i kazkieno asmeninius potyrius ir juos neigti, bet manau kartais mes neadekvaciai vertiname juos. Mes siurbiam informacija ta kuri pateisina musu tiesa ir nesigilinam placiau.
Reikalas tas ir yra, kad informacijos siurbti iš niekur nereikia, nes pats žmogus yra informacija. Nes čia tik per didelis savęs sutapatinimas su žodžiais arba garsais, o tuo pačiu ir kitų. Tai ne informacija, bet pasaulis.

Mano sąmonėje yra du pasauliai ir aš juos laikau lygiaverčiais, kaip tyrinėjamos fizinės vizijos, lygiai taip pat galima tyrinėti ir dvasines vizijas ir kurti teorijas apie tai, koks yra jų pagrindas. Kodėl galima spėlioti, kad iš Big Bang atsirado kūno vaizdas, bet kai tokią teoriją bando sukurti apie dvasią, tai šitas dvasinis Big Bang atrodo kaip kažkokia keistenybė.

Šitas apribojimas dirbtinis, ir iš žmogaus bandoma pavogti jo savastį, pasaulį apribojant kūno vaizdų pasauliu.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 21, 2016, 20:27:31
Citata iš: SLF  vasario 21, 2016, 17:03:55Yra ir zmoniu itikeja, kad yra angelai ir dievai, bet tik todel, kad labai sureiksmina savo buvima.
Priklausys nuo suvokimo. Kiekvienam gali netyčia suvokus kitokią realybę nei mes įsivaizduojam pasirodyti, angelai, demonai, betkas.

Viskas priklauso nuo minčių, suvokimo ir supratimo.

Tie kas nesuvokia kaip atrodo angelai, demonai - jie negali to pamatyti, nes jie netiki. Tie kurie tiki - jie gali pamatyti, netgi tai, kad dabar yra apokalipsė ir aplink vaikščioja zombiai.

Dauguma yra skeptikai - netiki, bet - taip yra neskeptikams.

Reikia gerai įvaldyti suvokimo ir tikėjimo lygį ir pamatysit tai ko norit.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 21, 2016, 20:40:19
Citata iš: time  vasario 21, 2016, 20:27:31Reikia gerai įvaldyti suvokimo ir tikėjimo lygį ir pamatysit tai ko norit.
Pamatyti tai galima ką nori tik klausimas ar tai egzistuoja ar tik vaizduotės padarinys. :) Ar savo suvokimą nuvarysi psichotropinių priemonių pagalba į kažkur ar persistengsi meditacijoje. Bet tai nereiškia kad jei matei baltosios karštligės apimtas baltus arklius ar velnius kad jie egzistuoja ten kur matei ir ką matei. Patikimiausias šio pasaulio suvokimas vis dėl to su nepakitusia sąmone kas yra normali kasdienė būsena.  Tai užtikrina saugesnį ir adekvatų egzistavimą. :) Beja tikėjimas taip pat savo sąmonės patikėjimas svetimai informacijai neturint jokios savos praktinės patirties. O po to įjungi vaizduotę ir gauni kuo tiki. Bet vėl tai nereiškia kad tai egzistuoja natūroje. :)

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 21, 2016, 20:52:08
Citata iš: Vytautas  vasario 21, 2016, 20:40:19Ar savo suvokimą nuvarysi psichotropinių priemonių pagalba į kažkur ar persistengsi meditacijoje.
Priklausys ir ar turi įsitikinimų, kažkam esi skeptikas.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 21, 2016, 23:22:04
Peter Popoff teigia, kad jis nusileides i zeme angelas gyditi zmoniu. Tukstanciai patikejusiu  jo galia isgyditi krauna jam turtus. Ir nesvarbu, kad James Randi deka jis buvo isaiskinas kaip sarlatanas ir tai parodyta per nacionaline televizija, bet iki siol jis puikiai mulkina zmones ir niekas nepasikete. O tai bjauru, nes pasinaudoti palauzto zmogaus naivumu ir beviltiskumu labai paprasta.

O as labai laimingas zmogus, gal del to man nereikia papildomu gyvenimu:) Man reik tiesos, kol tiesa neirodyta, tol man ji netiesa ir liks.


Truputi of topic reik grysti prie temos:)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 08:02:09
Na o toks Richard Dawkins tvirtina, kad jis atėjęs iš beždžionių, kad žmogus yra tik biocheminių reakcijų maišas, rašo knygas klaidindamas žmones ir krauna sau ir kitiems savo sektoje pinigus kaip ir tavo paminėtas "šarlatanas".

Apie angelus nieko nežinau, bet žinau, kad žmogus yra įsikūnijusi siela, kuri gyvena ne vieną gyvenimą ir kad jo galimybės daug didesnės nei tvirtina tie, kurie meldžiasi Niutono mechanikai.

Reikia ne laukti kol kažkas įrodys, bet įsirodyti sau, o įsirodymas susijęs tiesiogiai su sąmonės suvokimo plėtimu. Neišplėtus sąmonės, neįmanoma nieko suvokti ir juo labiau - įsirodyti.

Man irgi reikia tiesos, bet aš tiesos su primetamomis grandinėmis netapatinu.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 22, 2016, 10:10:45
Isikunijusi siela, gyvenanti daug gyvenimu skamba kaip didele baime suvokti, kad esi tik kosmoso dalis, dulke. Ateini i gyvenima, tad buk geras nugyvenk ji saziningai ir nuveik kazka naudingo siaip planetai ar bent nesisteng jos galutinai sunaikint. Zeme puikiai apseitu ir be sielu, angelu, zmoniu.

Mano samone man patinka, nes mano tikslas kazdien tapti geresniu sau ir kitiem.

Kol mano ir tavo nuomones zalos aplinkai ir aplinkiniam nedaro, tol mes vienoj valty.

Atsiprasau jei tai kazka izede ar supykde:)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 10:20:33
Citata iš: time  vasario 21, 2016, 20:52:08Priklausys ir ar turi įsitikinimų, kažkam esi skeptikas
Visi mano įsitikinimai paremti asmenine praktine patirtimi. Yra kai kurie dalykai kurių praktiškai patirti, patikrinti nėra galimybių tuomet jie lieka atviri. Tiesiog galima versija. Ne esu nei skeptikas nei optimistas. Tiesiog daug ko nežinau.

Nei   Peter Popoff, nei Richard Dawkins nežino tiesos tik skelbia savo supratimo versijas kaip ir daugelis kitų. Tikiuosi su laiku tiesa "išryškės" savaime. O dabar neverta savo galvos apkrauti visokiomis versijomis arba kaip mokslas sako hipotezėmis. :) Tiesiog ramiai gyvenkit kasdienį gyvenimą. Pavasaris ateina. Bus gražu. :) O Lietuvoje orai kaip visuomet idealūs. Kūrėjų vaikų šalyje kitaip būti negali. :)

Su įsikūnijimais, kaip aš sakau saviškėje versijoje, jie kai kam yra kai kam nėra. Bet gyvenam čia ir dabar apie tai nieko nežinodami. Akivaizdu kad visi vienodai mirštam reiškia šiam pasaulyje lygūs. O kas ir kaip bus po to niekas nežino nepriklausomai nuo religijų apsimetimų tarsi jos kažką žino.

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 11:55:31
Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 10:10:45Mano samone man patinka, nes mano tikslas kazdien tapti geresniu sau ir kitiem.
Tame ir dalykas, kad man mano sąmonė irgi patinka, bet yra sektų, kurios bando įrodinėti, kad tokia sąmonė nenormali ir kad normalūs tik jie vieni. Aš niekam nieko neįrodinėju ir nesakau, kad būtinai privaloma keisti savo sąmonę. Aš tik atsakau tiems, kurie pretenduoja valdyti kitų įsitikinimus, įsivaizduodami, kad turi teisę spręsti už kitus.

Tokie žmonės siekia, kad pats sau nepatiktum ir priimtum tik jų skleidžiamus kliedesius.

Aišku, gaila kad yra žmonių, kurie turi viena akimi mažiau, bet jeigu tai jų pačių pasirinkimas, tai jų reikalas. Bet "skeptikai" tuo neapsiramina ir nori papildomą akį atimti ir iš tų, kurie ją turi.

Man patinka mano sąmonė ir man nereikia jokių pseudomokslinių versijų. Nes žinojimas šiose versijose yra aklas. To dar betrūko, kad akli pradėtų mokyti reginčius.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 22, 2016, 13:03:19
Tikru skeptiku tikslas neirodineti kaip tau gyventi ar kritikuoti tavo gyvenimo buda, o atskleisti netiesa apie tuos kurie issijuose meluoja ir is to pelnosi.

Kalbu apie tuos kurie teigia, kad turi antgamtiniu ir paranormaliu galiu, burejus, magus, homeopatinius vaistus parduodancius, save laikancius angelais ir gydancius rankos prisilietimu, kalbancius su sielomis ir pan.

James Randi - Illiuzionistas, skeptikas, tyrejas, rasytojas. Per 60 m. dirbes magu ir metes si uzsiemima uzsimojo tirti paranormalius ir antgamtinius reiskinius. Ikure edukacini fonda tik tam, kad sviestu ir irodytu faktais apie tu reiskiniu nebuvima arba buvima melagingais. Nuo 1996m. organizacija siulo 1 milijono doleriu priza, tam kuris irodys turys antgamtiniu ar paranormaliu galiu sutartomis salygomis. Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas. Taip pat dideli demesi skyre svietimui apie homeopatinius vaistus, ju neveiksmingumui ir zmoniu bukinima pirkti tas nesamones.

Jei idomu James randi draugai sukure apie ji dokumenti filma "An Honest Liar"
https://www.youtube.com/watch?v=s9ZWaS_FjNU
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 13:22:19
Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:03:19Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas.
Su įrodymo galimybe praktiškai beviltiška. Tiesiog ne nuo žmogaus noro čia kas priklauso. Situacija valdoma iš anapus ir bandymas parodyti kad kažką gali tiesiog visuomet bus nesėkmingas. Jai tau kažką parodė tai nereiškia kad tai skirta ir kitiems. Mačiau pakankamai daug keistų situacijų. Na ir kas. Net šalia esantys nieko nesuprato. Jiems neskirta. :) Aišku laikas eina ir turiu viltį kad šis pasaulis bus keičiamas. Atitinkami gali atsirasti tam tikrų "parodymų" suvokiamų visiems. Bet čia kol kas tik mano pasvarstymai. :)

Na o mulkint tai žmonės mulkina kas tik netingi. Pvz lyg ir aišku kas yra telefoniniai sukčiai bet jie klesti nors visiems viskas lyg ir aišku. Žmonių naivumui nėra ribų. Nors tai gan piktybiškas žaidimas su žmogaus psichologija.

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 22, 2016, 13:41:02
Per 20 m. aplankius zymiausius pasaulio ekstrasensus jau gali susidaryti ispudi kliedesiai ar tiesa. Reikia gerbti tokius zmones kaip James Randi, kas geriau nei vienas geriausiu illiuzionistu pasaulyje gali geriau suprasti kaip veikia triukai ir kaip gali apmulkinti kita. Jis gali parodyti toki triuka, kad atrodys kaip stebuklas, nes manai, kad tai neimanoma:)

Kuo labiau zmogus palauztas, tuo lengviau ji apmulkinti, nes jis patikes bet kuo, kad tik isigydytu vezi ar pasikalbetu su mirusios dukters siela, kurios kuno taip ir nerado. O is ekstrasenso gauni tik beverte vilti ir tuscia pinigine.


Apie 3 aki as nelabai ka turiu pasakyti, nes per mazai pas mane ziniu, todel nesu susidariusi jokios nuomones.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 14:25:58
Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:41:02O is ekstrasenso gauni tik beverte vilti ir tuscia pinigine.
Na mano prosenelė buvo vienintelė kaimo "gydytoja" lietuviškai gal būtų žiniuonė kokio 20 km spinduliu. Be to oficiali medicina buvo labai brangi eiliniams kaimiečiams ir neprieinama.  Pagrinde gydė žolelėmis. Bet mokėjo ir visokių užkalbėjimų. Už savo paslaugas niekada neėmė jokių pinigų ar šiaip dovanų. Tai daryti tiesiog griežtai negalima. Ir išgydė tikrai daug žmonių ir gyvūnų. Be to namuose gyvūnai iš viso kol buvo gyva prosenelė ir vėliau senelis nesirgdavo. Aišku gaila kad neatsirado kas perimtų tas žinias nes visi žiūrėjo į tai "moksliškai". Be to tai finansine prasme nuostoliai o ne nauda. :)

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 14:41:43
Citata iš: SLF  vasario 22, 2016, 13:03:19Ikure edukacini fonda tik tam, kad sviestu ir irodytu faktais apie tu reiskiniu nebuvima arba buvima melagingais. Nuo 1996m. organizacija siulo 1 milijono doleriu priza, tam kuris irodys turys antgamtiniu ar paranormaliu galiu sutartomis salygomis. Jau 20 m. kaip niekas neislaike paprasciausiu testu ir prizas liko dulketi nepaliestas. Taip pat dideli demesi skyre svietimui apie homeopatinius vaistus, ju neveiksmingumui ir zmoniu bukinima pirkti tas nesamones.
Šitie demaskuotojai patys yra melagiai, nes jų tikslas yra surinkti visus gebėjimus turinčius žmones ir su jais susidoroti, nes tokie gebėjimai leidžiami tik aukščiausiai kastai. Todėl joks protingas žmogus su tokiais Sistemos agentais neprasideda, nes taip pradedamas naikinti jų gyvenimas. Tai yra tik bandymas surinkti naivius reginčiuosius į vieną vietą ir padaryti juos savo vergais.

Todėl tokių sugebėjimų taip kvailai niekas niekam nedemonstruoja, nes iškyla pavojus gyvybei, jeigu jis iš tikro ką nors sugeba. O melagiai visi yra Sistemos agentūra, kuri dirba su psichotronine technika. T.y., jie yra pajungti prie valstybės organizacijos duomenų bazių ir gauna informaciją iš ten, tai naudodami pinigų ištraukimui. O jeigu reikia tai viešai "apsijuokia" tam, kad diskredituotų visą bendruomenę, o mulkius toliau melžtų Sistemos naudai.

Reikia nustoti gyventi naivių iliuzijų pasaulyje, kurį į sąmones įdiegusi valstybės propaganda. Argumentas kad kokio tai jauko vadinamo "prizu" nepasiėmė yra lame. Visi tikri genijai slepiasi arba jie yra mafijos vergai.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 14:56:42
Citata iš: klajunas  vasario 22, 2016, 14:41:43Reikia nustoti gyventi naivių iliuzijų pasaulyje, kurį į sąmones įdiegusi valstybės propaganda
Na TSRS laikais visus kažką galinčius "priglausdavo" karinis dalinys Nr 100003 . Jo emblema ir vadas generolas Aleksejus Savinas.  :) Taip kad visi kaip patrakę dirbo toje srityje. Tiek rytuose tiek vakaruose. Aišku viskas po šiai dienai griežčiausioje paslaptyje.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 15:00:38
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 14:56:42Na TSRS laikais visus kažką galinčius "priglausdavo" karinis dalinys Nr 100003 . Jo emblema ir vadas generolas Aleksejus Savinas.   Taip kad visi kaip patrakę dirbo toje srityje. Tiek rytuose tiek vakaruose. Aišku viskas po šiai dienai griežčiausioje paslaptyje.
Ta proga radau straipsnį šia tema

http://www.panbalsas.lt/naujienos/ivairenybes/specialiosios_paskirties_ekstrasensai (http://www.panbalsas.lt/naujienos/ivairenybes/specialiosios_paskirties_ekstrasensai)
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: SLF vasario 22, 2016, 15:06:25
Visiskas nonsensas klajunai. Atrasot net nepasidomejes apie zmogu, kuri paminejau, kitaip butumet pakomentaves po savaites. Apie kokius jus vergus snekat? As esu laisvas zmogus, sugebu savo samone ir mintis kritiskai vertinti ir nepulti stacia galva itiketi bet kuom kas yra sakoma. Todel atejau cia, atejau, kad galeciau isitikinti kad mano zinojimas nera ribotas, paziureti kita medalio puse. Nedarau isvadu pries tai nepasidomejusi.

Jus snekejot apie 3 aki, kitus gyvenimus, samones patirtis ir as jusu ne akimirka nesukritikavau. Kitas problemas gveldenau, na nebent jus save laikote ekstrasensu ar angelu ar whatever...

Tuop tarpu jus iskart puolet Kritikus vadint vergais, naiviomis propagandines sistemos aukomis, melagiais ir pan.:)

Manau jau ilindom i asmeniskumus, tad siulau taikiai baigti sia diskusija kol tai netapo absurdu.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 15:25:43
Aš irgi galiu pasiūlyti profiliu @klajunas daugiau pasidomėti. Apie tam tikrus dalykus informaciją renku nuo 2003 m., tai yra, jau 13 metų. Už kiekvieno mano teiginio yra trylikos metų patirtis.

Tai nėra nonsensas. Tai realūs, realių žmonių gyvenimai. Kad esu laisvas, galvojau gal iki kokių 19 m. Po to šią iliuziją gyvenimas negailestingai sudaužė.

Kalbu apie realų iliuzijų burbulą ir visai ne dėl prasiblaškymo ar naudos. Man iš to naudos jokios.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 22, 2016, 15:56:25
Grįžtant į temą.

Pomirtinis gyvenimas jau dabar planuojamas į priekį, nesuvokiant - priklausys nuo to, kokį dabar sukursit, jeigu pasitaisysit laiku - numirsit (apsivalę) - nuo blogio. Gyvenant blogą, prastą, netinkamą gyvenimą visi pakliūs į pragarą. Ir tikintys ir netikintys Dievu. Reikia atsiduoti gyvenimui, suvokti - kad jis vienintelis, kad tai mokykla, kad pamoka, kad vėliau po mirties pereisit į auštesnią gyvenimo pakopą. Nemanykit, kad lengvai tai bus, nes jau pats supratau, kad nieko lengvo nebūna. Nuo minčių priklausys, kur pateksit, nes perdaug laiko neturit ir betkada galit mirti.

Mintys gali būti geros ir blogos, priklausomai nuo suvokimo lygio ir kalbos įvaldymo ir suvokimo, grynos pusiausvyros nėra, įvaldyti ją galima per ekstrasensorines galias, kurios individualiai duotos ribotos.

Tai reiškia, kad kiekvienas iš mūsų yra kažkuom ypatingas, bet niekam neaktualu ugdymas ir sužinojimas kuom. Visame gyvenime rodomi ženklai, perspėjimai - tai jūsų prigimties tobulinimo perspėjimo ženklai ir svarbūs perspėjimai. Kiekvieno žmogaus prigimtis yra skirtinga. Kiekvienas žmogus dėl to ir skirtingas. Panašios nuomonės apie bendrus dalykus yra iliuzija, nes taip nėra, kiekvienas mes skirtingi.

Viskas priklauso nuo jūsų kur pateksit, jums reikia būti arba geriems arba blogiems be Dievo.

Visi griežtai kažkur pakliūs, neišsisuks:

Geri pateks į rojų;
Blogi į pragarą;
Nei geri, nei blogi į pusiausvyrą - atgal grįš į gyvenimą (atbus iš mirties).

Užtenka būti skeptikams ir laikas suvokti esmę. Save apgaudinėti galit - pomirtinio gyvenimo nepavyks apgauti.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 16:19:40
Citata iš: time  vasario 22, 2016, 15:56:25Visi griežtai kažkur pakliūs, neišsisuks:
Tik 7 milijonai turi galimybę persikūnyti ir pakartoti gyvenimą dar kartą. Čia iki to momento kol išmoks gyventi laisvos valios principu t.y. mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam. Likę 7 milijardai nepaklius niekur. Kaip televizoriuje išsijungs vaizdas tuo viskas ir pasibaigs. Na čia mano versija. Yra tavo versija. Be problemų visi neišvengiamai turėsim progos įsitikinti kas teisus. :) O dabar mėgaukimės esamu gyvenimu. Na ir dėl visa pikta pataupykim jį, nes kito gali ir nebūti. :)

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 22, 2016, 16:28:59
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Tik 7 milijonai turi galimybę persikūnyti ir pakartoti gyvenimą dar kartą.
Tik žinantys - kas yra pusiausvyra (net to nesuvokiant). Tai yra mirtis, bet tas įvykis pamoka, kad reikia kažką keisti, tai niūrus perspėjimas, kad turi priklausyti arba blogiui arba gėriui, sistemos klaidos atitaisymas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Čia iki to momento kol išmoks gyventi laisvos valios principu t.y. mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam.
Tu nepriklausai nuo draugų, draugai yra niekas - jei tikėsi tais pačiais dalykais jie nusitemps ten kartu, o tu nesuvoksi - kaip greit.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Likę 7 milijardai nepaklius niekur.
Reinkarnacijos po šios mirties nebebus. Tai griežtas patekimas arba į pragarą arba į rojų (priklausys nuo minčių arba gerų arba blogų.)

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Kaip televizoriuje išsijungs vaizdas tuo viskas ir pasibaigs.
Ne.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:19:40Be problemų visi neišvengiamai turėsim progos įsitikinti kas teisus.
Nėra tikslo įsitikinti. Nes bus ištrinta atmintis vos mirus. O jei tetikrai mirsi ir atbusi niekas neištrina atminties.

Viskas rimta.

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 16:38:34
Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Tu nepriklausai nuo draugų
Nesupratau prie ko čia draugai. Ne mano reikalas kišti į jų gyvenimą kaip ir jiems į mano. :)

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Reinkarnacijos po šios mirties nebebus.
Na rytiečiai masiškai teigia priešingai. Pats vienas o jų daug. Na aš dar siūlau tokį tarpinį variantą. Ne rytietišką. :)

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:28:59Nes bus ištrinta atmintis vos mirus.
Pagal mano versiją atmintis ištrinama gimstant kad nepernešti nereikalingos info į materialų pasaulį. O tie kas gyvena tik vieną kartą tai net nėra ką trinti, nes jie nebuvo ne materialiame pasaulyje. :) Aišku čia pagal mano pasaulio suvokimo versiją :)





Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 22, 2016, 16:52:46
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Nesupratau prie ko čia draugai. Ne mano reikalas kišti į jų gyvenimą kaip ir jiems į mano.
Kitiems darydamas blogą ar jei kiti darys blogą (didinsi blogų minčių skaičių - tai paaiškinti galima, bet persijungus į dviprasmišką pasaulio suvokimą.) Draugai klaidina - jie siūlo atlikti blogio aktus ir pan. dalykus ir nesako tiesos, ar tai gera, ar bloga. Reikia atsiribojus nuo pasaulio suvokti kas gera, kas bloga, ne religijų pagalba, nes religijos klaidina, tik vienintelis grynas suvokimas apie blogį ir gėrį ateina iš sielos gelmių. Tik žmogus turi gebėjimų suvokti kas gera, kas bloga, visa kita - klaidinimas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Na rytiečiai masiškai teigia priešingai. Pats vienas o jų daug. Na aš dar siūlau tokį tarpinį variantą. Ne rytietišką.
Rytiečių kultūros, bet nevisos (skiepyja blogį per gerą)

Reinkarnacija norima užlopyti (užtrinti grynai mąstančius žmones) , kad nebijotų mirti. Nebijojimas mirti nedingsta, o baimė yra bloga mintis. Nebijojimas mirti - pakliūvimas į Rojų, emocijos klaidinančios ir trugdančios suvokti gerus jausmus (nes dauguma pasaulio kūrinių yra blogio - gėrio nebėra, žmogus yra gėris (jo siela yra gėris) - jis turi kapstytis ir įrodyti, išlaikyti išbandymą prieš griežtą patekimą į anapusinį pasaulį.

Jeigu toliau pasitikėsi, kad yra reinkarnacija - pakliūsi į pragarą.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 16:38:34Pagal mano versiją atmintis ištrinama gimstant kad nepernešti nereikalingos info į materialų pasaulį.
Atmintis yra sukaupta patirtis per visą gyvenimą.

Neatmintis (mano sukurtas terminas)- tai atmintis kurią nusineši mirdamas (blogų ir gerų minčių skaičius), jis bus netiesiogine prasme "sveriamas". Jis yra sieloje.

Aš bandau nenukrypdamas suvokti dviprasmišaki pasaulį - kad tai tikra žinau - tai sistemos dalis.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 17:08:24
Citata iš: time  vasario 22, 2016, 16:52:46Jeigu toliau pasitikėsi, kad yra reinkarnacija - pakliūsi į pragarą.
Ir kur pačio kieti įrodymai kad ką pasakei yra tikra vienintelė tiesa? :) Daug kas ką sako bet niekas neturi jokių apčiuopiamų įrodymu. Šiaip tik versijų skleidimas. :)
Aš aišku laikausi savos versijos nes turiu asmeninių tik man skirtų praktinių įrodymų kurie man visiškai pakankamai. Taip kad pagal tavo versiją mielai keliausiu į pragarą. :) Beja rytoj operacija labai tinkamas tam laikas. :)

Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 22, 2016, 17:20:45
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Ir kur pačio kieti įrodymai kad ką pasakei yra tikra vienintelė tiesa?
Taip, tau nepasirodė, kad pasakiau vienos krypties įsitikinimą. Tai nėra klaidinimas - tiesiog, ant teisingo kelio užvedimas, "švelnesniu" keliu.

Galiu griežtai pasakyti, bet ar neišsigąsi... Manau, dar ne laikas.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Šiaip tik versijų skleidimas.
Aš neskleidžiu versijų, o užvedu ant teisingo kelio, bent kartui, kol bus atrastas teisingas tikėjimas (teisingiausias).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:08:24Aš aišku laikausi savos versijos nes turiu asmeninių tik man skirtų praktinių įrodymų kurie man visiškai pakankamai.
Tu turi teise netikėti (būti užsidariusiam tarp keturių sienų), bet vėliau ateis suvokimas;

- Jis sakė tiesą, taip ir žinojau;
- Jis melavo.

Manau, dviprasmiško pasaulio suvokimo pasimokyk, lengviau bus suprast. Emocijos ir pašaliniai žmonės trugdys tai suvokti, bet reikės, nes tu individualus - niekas užtave geriau nežino.

Tik remkis ir taikyk - bendras formules - kurios ateina iš pusiausvyros ir viskas bus gerai, bet nebūk niekada iki galo tikras - kad tai tiesa, ką galvoji - nes tu neteisus tokiu atvėju.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Vytautas vasario 22, 2016, 17:39:03
Citata iš: time  vasario 22, 2016, 17:20:45Galiu griežtai pasakyti, bet ar neišsigąsi... Manau, dar ne laikas.
Savo laiku tavo avataro vaizdą esu matęs gyvai danguje. Aišku truputi kitokiam iš debesų suformuotam pavidale. Taip kad manęs išgąsdinti neįmanoma. :)


Citata iš: time  vasario 22, 2016, 17:20:45Aš neskleidžiu versijų, o užvedu ant teisingo kelio, bent kartui, kol bus atrastas teisingas tikėjimas (teisingiausias).
Tikėjimas yra tikėjimas. Ir tai yra tuščias reikalas. Jų yra masė. Arba kažkas apčiuopiamo yra arba ne. Aš remiuosi tik apčiuopiamais dalykais. Jei nėra kažko apčiuopiamo bent man individualiai reiškia tai tik versija, hipotezė. :) Maždaug nutuokiu iš kur tavo tokia versija. :) Pasaulio elitas prarado ryšį su senąja aukštesnių vibracijų sistema ir dabar bando kažkaip "laviruoti". Ir atsiranda tokia "nežinios" nauja versija. Deja sena sistema nesugrįš. JI tiesiog "vienatvėje" susinaikino pati. :)



Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Mekabciel vasario 22, 2016, 17:56:19
Kai apsiribojama pozicija, jog as turiu savo mastyma, o kitas kitą, kuris yra visiskai skirtingas nuo manojo, tuo paciu apsiribojama, nuo mastymo, ugdymosi, gebejimo klausyt, girdet, skaityt kita, kitka ir t.t. is ko iseina jog atsiranda veikejai sukaupe chaotini vinigreta ziniu, kuri poto trasuoja kaip amzinasias tiesas. Kitaip tariant yra prisirinkta terminu, itvirtinami savo isitikinimais, fantazija(uztaisomos juodos skyles, spragos ziniose) kuri yra niekuo nepatvirtinama ir demonstruojama tai kaip geris "klausykis, cia PATIRTIS ir TEISINGAI SUVOKTAS pasaulis sneka". Fantasmagorinis pirdalas, nedaugiau. :]



Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: time vasario 22, 2016, 18:06:53
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Savo laiku tavo avataro vaizdą esu matęs gyvai danguje. Aišku truputi kitokiam iš debesų suformuotam pavidale. Taip kad manęs išgąsdinti neįmanoma.
Anomalijos forumo avataras šiame pasaulyje neturi prasmės. Aš einu per savo prigimtį ir savo ID. Stengiuosi, kažkam padėti, kam reikia, kam nereikia, tegul tenkinasi pragaru (nes tai pigiau).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Jų yra masė.
Jie nėra kvaili, jais naudojamasi per religijas.

Religijos yra ir geros ir blogos - neikigalo išvystytos (klaidina).

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Aš remiuosi tik apčiuopiamais dalykais.
Nedrįsk nieko kišti ir manęs tuo pačiu, kol neįsitikinsi pilnai tikėdamas. Viskas yra sudėtingiau skeptikai - per paprastai žiūri - jie suvokia vienos krypties dalykus. Ir dažniausiai tokie dalykai teigiami nepasigilinus, netikint, nepabandžius tikėti (nes tai "kvaila"), nes tai netikra.

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 17:39:03Pasaulio elitas prarado ryšį su senąja aukštesnių vibracijų sistema ir dabar bando kažkaip "laviruoti". Ir atsiranda tokia "nežinios" nauja versija. Deja sena sistema nesugrįš. JI tiesiog "vienatvėje" susinaikino pati.
Tas elitas valdo net ir religijas - yra papirktas meluoti, kaip lengvai yra patekti į rojų. Meluoja ir tai kad pragaras ir rojus neegzistuoja - klaidina žmones.

Žmogus nepriklauso jiems, o priklauso tik tie - kurie tiki - kad yra.

Reikia žiūrėti dviprasmiškai, vien dėl to, kad vienos kripties(skeptiškas įsitikinimas), jau nebeturi reikšmės, vienos krypties įsitikinimas griauna gyvenimą. Ypač blogas įsitikinimas.

Ir aš tikiuosi, kad tavo tikslas nėra patekti į pragarą, nes į jį net nereikia sukti galvos kaip patekti viskas savaime įvyksta. Tik reikia skeptiško įsitikinimo.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: klajunas vasario 22, 2016, 18:24:23
Citata iš: Mekabciel  vasario 22, 2016, 17:56:19Kai apsiribojama pozicija, jog as turiu savo mastyma, o kitas kitą, kuris yra visiskai skirtingas nuo manojo, tuo paciu apsiribojama, nuo mastymo, ugdymosi, gebejimo klausyt, girdet, skaityt kita, kitka ir t.t. is ko iseina jog atsiranda veikejai sukaupe chaotini vinigreta ziniu, kuri poto trasuoja kaip amzinasias tiesas. Kitaip tariant yra prisirinkta terminu, itvirtinami savo isitikinimais, fantazija(uztaisomos juodos skyles, spragos ziniose) kuri yra niekuo nepatvirtinama ir demonstruojama tai kaip geris "klausykis, cia PATIRTIS ir TEISINGAI SUVOKTAS pasaulis sneka". Fantasmagorinis pirdalas, nedaugiau. :]
@Mecabhiel užmiršti paprastą kaip plyta taisyklę, kad žmogus gali suvokti tik save. "Kito" mato tik oro birbesius arba kringelius, ir kartais turi nelaimę matyti eidosinę povyzą. Tame tikro žmogaus nėra nei kruopelytės.

Tad kuo tada nabagui remtis. Nes pirdalas yra kitas žmogus...  ;D
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Mekabciel vasario 22, 2016, 19:49:32
Citata iš: klajunas  vasario 22, 2016, 18:24:23@Mecabhiel užmiršti paprastą kaip plyta taisyklę, kad žmogus gali suvokti tik save. "Kito" mato tik oro birbesius arba kringelius, ir kartais turi nelaimę matyti eidosinę povyzą. Tame tikro žmogaus nėra nei kruopelytės.

Tad kuo tada nabagui remtis. Nes pirdalas yra kitas žmogus...  ;D
Kad pirdalas kitas zmogus tuo ir remiesi, vat ir suvokimas. :)

Yra dar viena taisykle, "zmogus viska jaucia savyje". Neimanoma jausti, o pojutis ta pati suvokimo sudedamoji, kazko ne savyje. O kiek as tave jauciu ir suvokiu priklauso nuo manes ir taves sutartu bendru tikslu, noru ir t.t. Juk nesitari su pirdalu(pagal tavos kriterijus, normas) siekti kazkokiu tikslu. Su juo veliau susitarsi.



Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Realybė kovo 01, 2016, 22:04:55
Vienaip ar kitaip, mano nuomone, šioje materijoje turime atlikti kažkokią misiją. Tik tada galime pereiti į kitą lygmenį. Bent aš taip sakau, kad jei žmogui teko pabuvoti TEN ir grįžti į realybę, Dievulis spyrė šiknon, kad permąstytų savo gyvenimo vertybes.
Antraštė: Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.
Parašė: Dvidešimt Trys balandžio 29, 2016, 02:22:34
Labai įdomus pasakojimas, kad ir kaip pesimistiškai galvojau, bet kita pusė, kuri sugeba pateisinti bet kokį neįtikimiausią dalyką nusvėrė ir tikrai sudomino pasakojimo tęsinys, kurio gaila nesulaukiau atsivertęs jau septintą puslapį. Sprendžiant iš pasakojimo ir norėjimo likti anonimišku susidarė įspūdis, kad galbūt žmogus yra jautresnės sielos ir galbūt nepatiko vienas ar kitas komentaras dėl to nepasiryžo tęsti pasakojimo. Kad ir kaip būtų, lauksiu! :)