Iliuzionistas Dynamo

Pradėjo Hekate, balandžio 09, 2012, 20:41:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Hekate

Taigi norėčiau jums parodyti iliuzionistą ''Dynamo''.Jo tikrasis vardas ir pavardė Steven Frayne.  Na apie jį truputi galite pasiskaityti čia: http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/kaip_mes_gyvename/S-20097/straipsnis?name=S-20097&l=2&p=1 
Kiek tų fokusininkų esu mačiusi (na gal ne tiek daug) bet šis tikrai moka nustebinti.
Taigi vėl klausiu jūsų nuomonės  ;D, kaip manot ar čia tik dar vieni eiliniai triukai, ar kažkas daugiau? :)



mastyrukas

Kaip sakoma.. smoke and mirrors  ;D

Phoenix

Išdėstysiu savo teorijas  :D Pirmame video jis tikriausiai naudoja iš anksto pagamintą butelį, kurio šone stiklas buvo išpjautas ir į tuščią ertmę buvo ''įmontuota'' apystorio plastiko masė (padengta stiklo pluoštu arba apdorota kitokiomis priemonėmis jog atrodytų kaip stiklas) su išilginiu įpjovimu, įpjovimas tokių matmenų kad galėtų praslysti koks nors daiktas, šiuo atveju mobilusis telefonas. Čia tik mano spėjimas.

Antrame video sudėtinga ką nors įžiūrėt, bet labiausiai panašu į tai, kad ten pastatyta permatoma povandeninė platforma. Žiūrėkit nuo 3.02 :




.L.U.T.H.O.R.

#3
birželio 15, 2012, 21:05:32 Redagavimas: birželio 15, 2012, 21:07:26 by Šešėlis
Bet pažėk pirmam video kaip keistai tas telefonas šoka iš rankos į butelį  ??? Sulėtintai gerai matos. Pagavus ties maždaug 23 sekunde, telefono rankoje jau nebėra, o jisai dar net netrinktelėjo.

advena

rimtai. tas telefonas nesoka.jis tarsi dingsta jo rankoj. manau galejo rankove ji isiurbt. matyt nesiojes siurbli. :D

.L.U.T.H.O.R.

O iš kur tada telefonas butelį, jei aną susiurbia? :D

Phoenix

Kiauras daikto perėjimas per stiklą yra neįmanomas, čia tikriausiai kažką sudėtingo slepia butelio konstrukcija, arba kamera nespėja fiksuoti visų jo rankos judesių (o gal čia išvis montažas), kitokių variantų nelabai įsivaizduočiau.

advena

viska supratau :D. kokie apgavikai. ziurekit i ta vyra su akiniais uz Dynamo. ispradziu jo desiniojoje rankoje nera nieko, bet kai juodaodis iesko telefono jis priarteja ir jo rankoje atsiduria butelis. buteliai apkeiciami. :D

.L.U.T.H.O.R.

Išsiaiškinai :D Bet gerai surežisuota nesakykit :D ir vistiek neaišku kur tas telefonas dingsta :D Montažas nebent.

advena

tas telefonas tiesiog atsiduria rankovei. aiskiai matosi. tai pasitvirtina mano siurblio teorija :D. galejo but taip, kad apkeistam buteli jau buvo telefonas... manau, kad surezisuota ir zmones gan nevykusiai vaidino.

.L.U.T.H.O.R.

Aišku tam kitam butelyje telefonas jau buvo. Ir aišku, kad surežisuota :D  Nu jei ir siurblio, garsas būtų kažkoks ir pan, kažin ar siurblys :D Nu bet kažkas įtraukia, gaaal. Galima pagalvoti.

advena

del to ir yra iliuzionistas. jo rankos dirba mikliai, bet dar truksta.

.L.U.T.H.O.R.

Iliuzionistas kuris triukus rodo, tik per kamerą :D

advena

Kai juokiaus  :D. jisai vaziuoja pas izymius zmones rodyt savo triuku ir visur tas akiniuotis is paskos valkiojas. matyt pasamdo.

vitake

Kai pirmą kartą pamačiau Dynamo patikėjau, bet pamačius, kad tą jo žinomą atsilenkimą gali padaryti ir paprasčiausi žmogeliai suabejojau jo "galia" , be to kažkur skaičiau,kad jau yra išaiškinti jo triukai ir mokslininkai padarė išvadą, kad tai jokie stebuklai, bet tai viešai neskelbiama dėl jo reputacijos ir daromo šou.

Aukštyn