Greitas atsakymas

Pradėjo Teroras, lapkričio 13, 2015, 21:56:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Turiu toki pageidavima, nezinau ar man vienam uzkliuna, ar ir kitiems, taciau mano nuomone prie "Greito atsakymo" truksta tu kodu sutrumpinimu, kurie yra imanomi naudojant "Pilna atsakyma". Kalbu apie galimybe greitai iterpti paveiksleli, paryskinti zodi ir pan.

Kartais greitai norisi atsakyti ir iterpti tam tikrus tagus, taciau to neimanoma padaryti naudojant "Greita atsakyma". Veliau tenka kopijuoti savo pranesima, eiti i "Pilna atsakyma" ir tada vel zaisti su tekstu :-\

Nightcrawler

Prie to paties, galit pasakyt, kaip čia avatarą užsidėt?

Teroras



a.t.sielis

Citata iš: Teroras  lapkričio 13, 2015, 21:56:37. Veliau tenka kopijuoti savo pranesima, eiti i "Pilna atsakyma" ir tada vel zaisti su tekstu :-\
Aš spaudžiu "peržiūrėti pranešimą" ir tada patenku į pilno atsakymo langą.

paragraf 78

Spaudžiant "atsakyti irgi iškart esi nukreipiamas į pilną langą. O tada cituojamus asmenis susikeli į pranešimą spausdams "citata ant pranešimų

Teroras

Citata iš: a.t.sielis  lapkričio 13, 2015, 22:37:19Aš spaudžiu "peržiūrėti pranešimą" ir tada patenku į pilno atsakymo langą.
Dekui, to nezinojau.

.L.U.T.H.O.R.

#7
lapkričio 14, 2015, 15:05:37 Redagavimas: lapkričio 14, 2015, 15:09:34 by Druwis
Pas mane, tiek tas, tiek tas vienodi.

Kažkur jau rašiau man rodos, einate ant savo vardo viršuje, tada pasirenkate Look ant Layout ir prie apačios yra use full editor in Quick reply.(Bent jau pas mane taip :D)

Teroras

Dekui Druwi. Labai padejai. Truksta forume kokio nors gido kur aprasomos funkcijos, nes pasirodo galima beveik viska pagal savo poreikius nusistatyti :)

Benamis

Dar vienas labai geras dalykas po atnaujinimo, tai pasirenkto teksto citavimas. Pelyte pasizymi teksto vieta kuria nori cituoti, o tada paspaudi ant "Cituoti pasirinktą tekstą". Nereikia salinti rankiniu budu nereikalingas vietas is visos citatos (ypac jeigu tekstas buna ilgas) :)

Aukštyn