Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Inkognito, tu teigi, kad jie taves neliecia tik del to, jog tu turi GT (galaktines tarybos kaip suprantu) nelieciamumo teise... Taciau pagalvokime,  Zemeje irgi kaikurie zmones turi nelieciamumo teise, taciau juos kazkodel nuzudo... Irgi yra istatymai kurie draudzia zudyti, taciau visvien atsiranda tokiu kurie zudo... Ar nekeista, kad VISI iki vieno ateiviai, taip grieztai laikosi tu istatymu? Sunku patiketi, kad tarp ju nera tokiu, kurie galetu paaukoti savo gyvybe ir tave nuzudyti...

Phoenix

Ar tos civilizacijos kurios egzistuoja Paukščių take, skleidžia kokius nors signalus, ženklus, kurie leistų jas aptikti? Kodėl mes nieko iki šiol apie jas nežinome? Šitas dalykas ir man sukėlė abejonių.

inkognito

Todėl pagal išgales ir pats saugausi,nes žinau kad absoliutaus saugumo neturiu.

inkognito

O kodėl mūsų mokslininkai įsitikinę kad ir kitos civilizacijos turi bendrauti elektromagnetinių bangų pagalba? Jos jau yra pasenęs dalykas . Žymiai greičiau sklinda torcioninio lauko bangos kurios visatos centrą gali pasiekti po keleto sekundžių o galaktikos skersmenį perskrodžia momentaliai,net mano inplantai skleidžia torcioninio lauko bangas o ne elektromagnetinį spinduliavimą tad galima tikrinti žemiškais prietaisais ir nieko nepamatysite.
Įsivaizduokite kaip galėtų bendrauti GT pajėgų vadavietė žemėje su esančiu už 35 šviesmečių savo vadais?Juk jų signalas ar pranešimas keliautų net 35 metus ir tokiam signalui pasiūsti prireiktų visos žemės energijos elektrinių,o kol grįžtų atgal? Tai Torniečiai visus spėtų ir rankomis išsmaugti. Jau greičiau išeitų asiuntinį su erdvėlaiviu pasiusti šis per dvi savaites visą galaktiką perskristi spėtų su erdvėlaiviu.
Primityvu ir prasta tos mūsų naudojamos radijo bangos ir dar norime, kad atsilieptų kitos civilizacijos,o gal jos jau senai pamiršo radijo schemas ir tokius imtuvus ir siūstuvus?

strielcius

O tos torcioninio lauko bangos yra susiję su kvantine mechanika kuria šiuo metu taip uoliai mokslininkai tyrinėja?
Kokią įtaką (jei turi) turi GT pajėgos žemės valstybių valdymo politikai?

Phoenix

Citata iš: Phoenix  birželio 26, 2012, 11:38:38
Norėčiau dar paklausti, atlantų palikuonimis jie laiko visas mūsų pasaulio tautas, ar konkrečiai tik lietuvius? Ar GT civilizacijos bendradarbiauja su žemės šalių valdžia, vyriausybėmis? (Gal ir mūsų valdžia su jais kontaktuoja?)

Gal galite atsakyti ir į šituos klausimus?

TinSoldier

Savo pasakojime bent keletą kartų pakartojai, kad vis abejoji, ar tai ne sapnas, ne fantazija ir pan. Kad nepatikėtum, jei kas nors kitas papasakotų ir pan.

Ir, rašei, kad yra 2 faktai, kurie verčia tikėti savo istorijos tikrumu:

Tai, kad egzistuoja AIDS. Ir tai, kad

"Vieni tų likučių esame mes baltai, o ypač Lietuviai išsaugoję iki šiol beveik nepakitusią atlantų kalbą, gal tai ir paaiškina kodėl, mūsų kalba seniausia žemėje, mūsų tokie bjaurūs charakteriai ir būdo bruožai, bet už tai mūsų moterys pačios gražiausios, nes atlantai nukariavę svetimus kraštus gražiausias moteris pasiimdavo sau… "

Tau pačiam tai atrodo patikimi įrodymai?

Vienas - puikiai paaiškinamas virusų evoliucijos. Ir yra gana puikiai žinoma ir stebėta jo evoliucija, kilmės vieta, persidavimas iš gyvūnų žmonėms ir žmonijoje kilusi epidemija. Puikus, aiškus, patikimas, stebėtas žemietiškas paaiškinimas. http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_HIV/AIDS

Antras faktas - subjektyvus išvedžiojimas, naudojant stereotipiška lietuvos įvaizdį, kuris nebūtinai turi ką nors bendro su realybe.

Ar tikrai tai vieninteliai faktai(neskaitant implantų), kurie palaiko tavo paties tikėjimą? Nes jie neatrodo labai tvirti :)

Teroras

Kalbate apie torcioninius laukus, tai gal zinote kokiu principu jie veikia? Jeigu musu mokslininkai dar nemoka ju "uzciupti" gal jus galite jiems padeti? (bent jau teoriskai, nekalbu apie praktika)...

P.S. Inkognito linkiu tau kantrybes ir stiprybes atsakinejant i tiek ivairiu klausimu :D

Anunuki

Inkognitai noreciau paklausti kai su tom 3 didelem lekstem  kurios atvyks y zeme apie gruodzio menesy?

Benamis

Citata iš: Anunuki  birželio 26, 2012, 14:02:44
Inkognitai noreciau paklausti kai su tom 3 didelem lekstem  kurios atvyks y zeme apie gruodzio menesy?


Netikek viskuo kas rasoma. Informacija apie tas lekstes - melas.

P.S. Jeigu nesiseka nusistatyti avataro, paskaityk sia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=73.0

inkognito

Tom  solder,kad AIDS atsiras žemėje aš pasakiau dar 1975 metais kai man trumpam buvo grįžusi atmintis(kai iš nosies ertmės pašalino implantus) Visi juokėsi ir netikėjo tada manim ir labai skaudžiai pasigailėjo,bet vis vien žmonės ir toliau liko ištikimi sau. Implantai tai realus daiktinis įrodymas kurio tikrai nepaneigs joks skeptikas nes tokie aparatai žmogaus kūne iš niekur neatsiranda o dar randas kairėje liemens pusėje apie kurį rašiau kad mane pašovė kažkur afrikoje kai bandžiau dėti į padus nuo jų globos? Na šitų dalykų tai jau tikrai niekas nenuneigs,o be to aš ir neturiu jokio tikslo įtikinti jūsų tuo ką pasakoju,norite tikekite neorite ne,ši info skirta daugumoje ne tam kad įtikinti o tam kad informuoti. Tačiau pas mane esantys dalykai man asmeniškai neleidžia abejoti šių įvykių tikrumu,nes sapne tokie randai ir inplantai neatsiranda. o iš kur nosies ertmėje atsiradio tas daiktas kurį daktaras ištraukė ir apie ai padarė įrašą mano medicininėje kortelėje? Pasirauskite 1975 metų Garliavos poliklinikos archyvuose ir garantuotai rasite tokį įrašą.
Dar vienas įrodymas,aš buvau lėkštėje įjungęs jos atpažinimo sistemą netyčia, kai buvau trumpam  paliktas ten toje patalpoje vienas,tada ją susekė Kauno aerouosto dispečeris ir aš susirišęs su juo paprašiau,ne tiesiog įsakiau numušti raketomis šį ateivių erdvėlaivį, nes prieš keletą minučių man buvo jie pasakę, kad mums paskelbs karą.Šis dalykas yra pas juos užfiksuotas iš jo(to dispečerio) buvo gana ilgai tyčiojamasi,o jo vienas kolega atvykęs į mano kaimynės vestuves manęs paklausė apie šį įvykį, nes aš tada prisistačiau savo tikru vardu ir pavarde ir jis žinodamas mano pavardę ir vardą  paklausė manęs apie šį įvykį,bet aš tada išsigyniau,nes nenorėjau klausimų ir jokių tampymų.
Pabūkite pedsekiais ir pasitelkę pažįstamus pereikite šiomis mano pateiktomis nuorodomis ir išknisite kai ką įdomaus. Ir tada suprasite kad vienoje vietoje tiek sutapimų negali būti.
Už šias išdaigas jie mane vėliau aprūpino ekskursija mėnulyje ,kai pamelavo man kad mane ten išleidžia nusibaigti,už visus tuos dalykus pasipriešinimą ir bandymą sunaikinti jų erdvėlaivį.

.L.U.T.H.O.R.

Paskaičiau apie tuos torsioninius laukus. Tai čia pasaka tiesiog :D Pasidarė įdomu, ar Tesla kartais nežinojo apie juos. Iš tikrųjų tie laukai daug ką paaiškintų :)

inkognito

Štai dar vienas įrodymas rašytas 2007 metais  kuris pilnai įvyko 2011 kovo mėnesį Japonijoje:
inkognito
Narys
Užsiregistravo: 2007 Bal 08
Pranešimai: 17
Pranešimo tema:
Neperskaitytas pranešimasParašytas: 21 Gru 2007, 01:51
Tai kad mėnuliečiai jau baigia pagadinti Japonų palydovą ir jiems reiškia pretenzijas dėl "Mėnulio suverenumo pažeidimo"
Čia japaškėms bus blogiau nei Hirosima su Nagasakiu padauginus iš 10
Na ar labai suklydo mano info skelbta dar 2007 metais kai Japonai patys pirmi pažeidė mėnuliečių suverinitetą pasiūsdami palydovą? Argi visos šalies atominių stočių uždarymas kas yra pagrindinės energijos tiekimas pramonei nėra 10 kart stipresnis smūgis nei atominis Nagasakio ir Hirošimos baomardavimas?

Karolis

Inkognito tu tik bandai įrodinėti savo pasakojimų tikrumą, o į klausimus neatsakinėji...

Benamis

Inkognito, jeigu kitos rases zino apie GT, kitas rases ir t.t. Kodel Zemes gyventojai nera informuojami apie ateivius? Tarkime to nenori pasaulio valstybes, bet pvz. as, nematau jokiu tiesioginiu kliuciu ateiviams patiems apsiskelbti Zemes gyventojams. Kodel jie nenori mums suteikti informacijos apie save? Apie tai, kad visatoje irgi yra kita protinga gyvybes forma/formos?

Aukštyn