Žvaigždžių sporos: Mintakiai

Pradėjo Benamis, birželio 16, 2012, 23:03:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Mintakiai atkeliavo iš Mintakos žvaigždžių sistemos, esančios Oriono žvaigždyno juostoje. Dėl to dauguma mintakių intuityviai žiūri į Orioną. Jų gimtoji planeta turėjo kelias saules, todėl ten visada buvo šviesu ir šilta. Tai buvo nuostabi vandens planeta, kur vanduo buvo toks švarus, kad per jį galėjai matyti mylias į priekį. Turiu nuojautą, jog jie gyveno vandenyje kaip delfinai. Žinau, jog yra daugybė žmonių, jaučiančių artumą delfinams, ir man įdomu, ar jie yra mintakiai - aš to nežinau, kol nepaskaitau Akašos Įrašų. Tačiau žinau, jog mintakiai yra didelė grupė tarp žvaigždžių sporų.

Mintakių idealas

Mintakiai pasaulį mato optimistiškai ir idealistiškai. Net kai jiems nesiseka, mintakiai per ilgai nesisieloja. Jie greitai pradeda mąstyti „Gerai, palaukite, ką aš galiu iš to išmokti?" vietoje to, kad laikytų pyktį ar liūdesį. Jie visada mato stiklinę pusiau pilną. Tai nuostabu - pasaulis turi naudos iš mintakių teigiamo požiūrio.

Nežinau, ar mintakiai turi bendrą idealą ar viziją, ties kuria dirba kaip grupė. Man atrodo, jog jie tiesiog juda į priekį savo „aistruolių vado" tipo požiūriu be jokios aiškios vizijos, kur jie eina.

Asmeniniame lygmenyje mintakiai turi bendrą svajonę. Aš tai vadinu mintakių svajone dirbti iš namų. Mintakiai myli savo namus. Taip yra dėl to, kad jų gimtoji planeta yra nebegyvenama ir jie nebegali grįžti namo. Mintakiai labai giliai jaučia šią netektį ir turi šį nepaaiškinamą tėvynės ilgesį, net kai jie yra savo žemiškuose namuose. Daugelis mintakių pradeda gražiai puošti savo namus, kad palengvintų šį keistą tikrųjų namų ilgesį. Jie mėgsta būti savo gražiuose namuose. Todėl jie nori dirbti iš ten.

Mintakių gabumai

Didžiausia mintakių dovana šiam pasauliui - tai jų nesibaigiantis linksmumas ir pozityvumas. Mintakiai yra linkę kituose matyti gėrį ir duoti kitiems antrą, trečią ar net ketvirtą šansą. Mintakiai yra draugiški ir mėgsta padėti kitiems. Mano patarimas mintakiams yra išlaikyti teigiamą nuotaiką nepamirštant atkreipti dėmesį, kam jie duoda energiją. (Pamenate diskusiją apie tamsos darbuotojus?)

Kitas unikalus mintakių gabumas yra jų nelinijinis požiūris į gyvenimą. Dauguma mūsų yra linijinio mąstymo - mes linkę galvoti, jog vienas vyksta po kito, ir dar kito, linijiniu būdu. Taigi mes žiūrime į gyvenime linijiniu būdu, darydami vieną dalyką, baigdami jį ir tik tada pradėdami kitą.

Tačiau ne mintakiai. Jie daro vieną dalyką, ir, jo dar nebaigę, pereina prie kito, tada prie trečio, grįžta prie antro... ir tai jiems atrodo prasminga. Mintakiai dažniausiai turi daugybę pomėgių ir mėgaujasi pasinerdami į daugybę dalykų. Štai taip mintakiai vystosi dvasiškai.

Mes galime išmokti tokio požiūrio iš mintakių. Tuo pačiu metu, mintakiai gali norėti parodyti šiokį tokį nuoseklumą savo veikloje, kai į tai įtraukti kiti žmonės, nes jie sunkiai supranta, kas vyksta. („Kur mes vyksime per atostogas? Maniau, jog nori į Havajus. Dabar nori į Disneylendą? Man tinka bet kas, bet...")

Kalbant apie atostogas, mintakiams buvimas šalia labai švaraus vandens yra puoselėjantis, nes tai jiems primena gimtąją planetą. Jie net gali norėti gyventi šalia švaraus vandens.

Mintakių išbandymai meilės ryšiuose

Mintakiai yra linksmo, šnekaus tipo ir lengvai užmezga naujas pažintis. Neužtrunka daug laiko susipažinti su mintakiu. Tiesą sakant, aš stebiuosi, kokie atviri ir tiesmuki yra kai kurie mintakiai. Jie yra tokie, kad gali pradėti pasakoti apie savo meilę ir seksualinį gyvenimą per pirmąsias dešimt pokalbio telefonu minčių. Mintakiai kalba (ar net rašo) su daugybe „!!!".

Taigi mintakiai turi daugybę draugų. Bet kaip apie romantinius santykius? Manau, pagrindinis iššūkis mintakių meilės nuotykiuose yra rasti kokybišką pasimatymą, kadangi jie turi tiek daug draugų ir yra nuolat blaškomi daugybės interesų. Žiūrėdama savo klientų gyvenimus, matau, jog kai kurie yra laimingai vedę, kai kurie susitikinėja, ir kai kurie yra vieniši. Nematau čia jokio išskirtinio modelio.

Mintakių išbandymai karjeroje ir finansuose

Vėlgi, mintakių svajonė yra dirbti iš namų, o tai dažnai reiškia - pradėti savo verslą. Šis troškimas, atrodo, net išauga, kai jie tampa vyresni.

Finansai - nesu tikra, jog mintakiai rūpinasi finansų valdymu. Nesakau, jog jie to negali daryti. Kai kurie mano klientai yra vadovaujančiose pozicijose, ir, manau, jiems gerai sekasi, įskaitant ir pinigų valdymą. Vis tik širdies gilumoje jaučiu, jog mintakiai didžiąją laiko dalį mėgaujasi išlaidaudami.

Mintakių vaidmuo Žemėje

Mintakiai turi nuostabų žmonių ir šio pasaulio šviesinimo kelią. Jie yra puikiai susivieniję su Dieviškąja Šviesa.

http://reallifespirituality.com/starseeds-mintakans-orion/ Iš anglų kalbos vertė Kita.

Aukštyn