Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kai susirasinejau su Anomalija, tai pasake, kad visvien atseks tikraji Bailey IP, todel tik laiko klausimas. Arba gal jau atseke, tik nieko nesako :)

dzabas

Gerai jau gerai, prisipažįstu, nes matau, kad tuoj čia kils nereikalingas sambrūzdis ir flame war'as, kurį reikia pristabdyti, atskleidžiant tam tikrus faktus. Pats irgi esu iš ateities, pats čia atsiunčiau Bailey iš 2077-ųjų metų atlikti socialinių modelių empirinius stebėjimus, kad įsitikintume, ar iš tiesų dabartinių modelių, taikomų 2842-ais metais, tikslumas yra toks, kokį numatėme. Tik va jis čia per daug pradėjo plaikstytis ir pažeidė Temporalinės direktyvos 3.141.592 nurodymo dalį, už kurią jam blogiausiu atveju gresia atminties išvalymas, o geriausiu - papeikimas, algos nukirpimas trims mėnesiams (gerai, kad mes jau nebenaudojame pinigų ir už tokius pažeidimus tik papeikimais atsiperkame). Tai situacija yra tokia, kad aš sėdžiu aukščiau nei Bailey 2842-ais metais ir daliai padalinių, kurie yra ankstesniuose laikuose nei 2842 metai, aš vadovauju. Tai karts nuo karto tenka nusiųsti tokius asmenis kaip Bailey, kiti pėstininkai čia atlikti kelis stebėjimus ir tyliai ramiai pasišalinti. Gaila, bet šį kartą tylaus ramaus pasišalinimo iš šio laiko nebus. Na bet nieko, tai jau yra mūsų rūpestis ir sutvarkysime tai. Dar ne tokių atvejų yra buvę ir puikiai susitvarkėme. Taip sakant, pas mus profai dirba ir viską sutvarko greitai ir patikimai. Tad galite ramiai atsipūsti ir pasaulio pabaigos dėl Bailey nekompetencijos tikrai nebus. :)

Gerai, o dabar surimtėkime. Kokiu būdu kilo įtarimai mane prisiminti kaip asmenį, atsakingą už šitą keliautoją laiku? Man tai jau darosi panašu į paranoją. Forume paskutinį kartą lankiausi net nepamenu tiksliai kada, o kažką rašiau dar seniau. Man visą šį mėnesį buvo sesija, tad neturėjau jokio laiko užsiimti tokiais žaidimais. :)

O dėl Bailey IP adreso. Jūs per daug vilčių į tai nedėkite. Žinoma, patikrinkite būtinai, nes tai gali kažką duoti, bet, jeigu jis norėjo pažaisti ir dar išlikti paslaptingas, tai jis tą galėjo padaryti labai lengvai. Visų pirma, yra du būdai, kaip jis galėjo IP pakeisti ir priklauso nuo to, kaip jūs fiksuojate narių IP. Pirmas būdas - jeigu fiksuojate REMOTE_ADDR, tai gal jis išties įlindo į duombazę. O jeigu HTTP_X_FORWARDED_FOR, tai aš galiu tokiam fiksavimo metodui užmesti kad ir dramblys.ant.stogo IP adresą ir jis jums sueis kaip tinkamas (nors teoriškai IP adresai yra nuo 00:00:00:00 iki FF:FF:FF:FF, iš kurių kai kurie yra dar ir neleistini). Bet kuriuo atveju yra bent jau Apache log'ai (tikiuosi, jūs jų neišjungėte dėl vietos taupymo sumetimo ar kokios panašios priežasties), serverio log'ai ir dar visur kitur galima log'inti veiksmus. Tai tiesiog ten užmeskite akį ir sueis visi galai kur, kas, kodėl ir kaip. Kita vertus, jūs galite net ir ten bet kokį IP pamatyti (kaip jau sakiau, būkite pasiruošę neteikti tam per daug vilčių). Gal jis tiesiog Proxy serverį užsimetė arba dar geriau pažaidė - su Socks4/Socks5 ar išvis Socks4/5 grandinėmis, kas yra labai labai paprasta. Tada nei Anomalija, nei kibernetinė policija neiškastų, kas tas Bailey. Bet patikrinkite - bus patirtis ateičiai, kaip tokius veikėjus reikia iš tikrųjų kasti. :)

Benamis

Citata iš: dzabas  sausio 24, 2014, 22:19:10
jeigu fiksuojate REMOTE_ADDR, tai gal jis išties įlindo į duombazę. O jeigu HTTP_X_FORWARDED_FOR...


Kiek man zinoma visi forumo varikliukai, arba populiaresnes TVS sistemos naudoja REMOTE_ADDR

Marius

Tada nei Anomalija, nei kibernetinė policija neiškastų, kas tas Bailey ''

Najau najau..kažkodėl manau ,kad truputį perlenki(aišku aš visiškai tame nesigaudau) bet nesamonė jog tokių dalykų negalima susekt,manau an to yra tikrai dirbama ir kai reik surandama,tik va esmė tame,kad ,kai tikrai reik..

dzabas

Citata iš: Marius  sausio 24, 2014, 22:37:26
Tada nei Anomalija, nei kibernetinė policija neiškastų, kas tas Bailey ''

Najau najau..kažkodėl manau ,kad truputį perlenki(aišku aš visiškai tame nesigaudau) bet nesamonė jog tokių dalykų negalima susekt,manau an to yra tikrai dirbama ir kai reik surandama,tik va esmė tame,kad ,kai tikrai reik..


Teoriškai viską įmanoma iškasti. Tačiau praktiškai kiek tai laiko užtruktų? Va kur klausimas. Pavyzdžiui, nulaužti AES-512 šifrą, naudojant greičiausius super kompiuterius ir išnaudojant visas žinomas spragas to šifro, vadinamąjį gimtadienio paradoksą, vieno šifro rakto išgavimas užtruktų apie 200 metų. Verta laužti tokį šifrą tokiu atveju? Vargu. Na su Proxy grandinėmis viskas šiek tiek kitaip yra. Tarkime, užsimeti Proxy serverių grandinę P1, P2,..., PN arba tiesiog P(N) -> P(N-1) -> ... -> P(1) -> Tavo tikras IP adresas. Kiekvienoje grandinėje tavo tikras IP adresas matysis pačiame gale (arba pradžioje - priklauso nuo to, ką laikai galu, ką pradžia, tačiau tavo tikras IP tyrėjams visada bus galas), nes kitu atveju nebūtų įmanoma komunikuoti protokoliniame lygmenyje. Neįmanoma dėl to, nes, jeigu paslėptum savo IP paketą, tiesiog nebūtų aišku, kur grąžinti užklausos atsakymą, t.y. nebūtų įmanoma įvykdyti maršrutizavimo algoritmo, kuris leistų surasti kelią iki tavęs. Tai bent jau kažkur tavo tikras IP turės būti. Na tai jungiesi prie pirmo Proxy, kitas Proxy nustato, kad kitas Proxy jungtųsi prie kito ir t.t. Tai yra, visa šita jungimosi grandinė nuo tos vietos, kur nėra tavo IP, jau tyrėjams tampa kaip ir beprasmė, tačiau jie teoriškai dar gali visą grandinę atsekti, gali mėginti ieškoti kažkokio maršrutizatoriaus, prie kurio tavo IP buvo prijungtas (bet gali tą irgi kontroliuoti, jeigu nori). Tačiau kas nutiks, jeigu kokį nors grandinės elementą staiga imsi ir nutrauksi? Tada nebebus kaip sekti grandinės iki tavo tikro IP. Tokiu atveju jau pagauti IP tampa beveik neįmanoma. O jeigu tavo tikras IP dar bus kažkoks, kuriuo jungeisi per viešą WiFi tinklą, tai išvis bus problematiška kažką atsekti, nes tokių siuntėjų kaip tu gali būti šimtai. Tai kuris iš jų siuntė tada kažką? Na galima bandyti pagal MAC adresą atsekti, nes pagal jį eina paketai, kad būtų aišku, į kurį kompiuterį grąžinti rezultatą. Bet tą MAC, jeigu labai nori, gali tiesiog pasikeisti. Arba siųsti iš kokio nors pagyvenusio telefono, kurį nusipirkai anonimiškai per TOR, o po to jį tiesiog išmesti į šiukšlių dėžę. Na gerai, pasislėpti tikrai nėra lengva, jeigu jau rimtai ruošiesi tą daryti, bet paprastai ir paprasto slėpimosi užtenka, kad niekas per daug į tai nežiūrėtų, nes rimtas tyrimas yra brangus ir dažnai neatperka padarytų nuostolių. Tai turbūt yra viena priežasčių, kodėl tiek daug IT nusikaltimų iki pat šių dienų nepavyksta atskleisti. :)

Alydyshas

#590
sausio 24, 2014, 23:29:11 Redagavimas: sausio 24, 2014, 23:30:47 by Alydyshas
Bailey
Citata
Klausimas apie religijas. Atsiprašau necituoju, nes perbegau greitai akimis ir neradau kas tiksliai klausė. Atsakau: dėl neigiamo požiūrio į abortus ir kitos orientacijos žmones, religijos įtaka sumažėjo labai drastiškai.


Citata
Papasakok plaučiau apie pirma kontakta su NSO(UFO). Kuo jis toks reikšmingas žmonijai aparto to, kad stipriai sumažino krikščioniškos bažnyčios įtaka. Ar bažnyčia atskleidė(išslaptino) savo archyvus po šitų įvykių?

Bailey
Citata
Šis teiginys yra geriausias pavyzdis kaip yra iškraipomi mano žodžiai. Nežemiečių pasirodymas nebuvo tas faktorius kuris sumažino bažnyčios įtaką pasaulyje. To nebuvo ir aš negalėjau to rašyti.




SUKLYDAU TIKRIAUSIAI TAIP TEIKDAMAS. Na,bet aš juk negyvenu 2077m. , tai man tikriausiai atleistina :)
Nors keista, kad neva pirmasis kontaktas nepagausino ateistų gretų, bet va abortai(nors beveik viskas vyksta mėgintuvėliuose), gejai su lezbietėmis palaužė bažnyčią...:)
Tikriausiai jei šiandien apturėtume bent koki kontaktą su protinga nežemiška gyvybės forma, tai bažnyčios požiūris būtų "..mūsų Kūrėjas "afigienas" ir sukūrė mus nevienus ir kaip mums dėl to smagu"... na o jei netyčia jie pasirodytų nedraugiški mums...na tada tikriausiai tai būtų dievo bausmė mums...
P.S et gaila, kad dievas sakydamas Mozei 10 dievo įsakymų nepabrėžė keleto busimiems vedliams(KUNIGAMS) ...tokio kaip Negeisk svetimo turto. kuris būtų aktualus visais laikais :) na dar koki 11 galėjo kitoj akmens pusėje užrašyti(jei jau pritrūko vietos) kuris turėtų būti "Vedliams: mylėkit moteriškus batelius ar viens kito užpakalius,bet ne vaikus"... na šitas būtų ypač aktualus 20-21 amžiuje... :D


gintaras.gzimaila

nesiremk žurnalistų straipsniais. tai tik jų nuomonė, tikrą ir patvirtintą info gali rasti moksliniuose straipniuose.

Benamis

Citata iš: gintaras.gzimaila  sausio 25, 2014, 01:54:55
nesiremk žurnalistų straipsniais. tai tik jų nuomonė, tikrą ir patvirtintą info gali rasti moksliniuose straipniuose.


Tu cia man mokslinius straipsnius prikisi kai as apie Vatikano pozicija kalbu?

marius.super

Sveikas, Bailey

Nezinau kiek cia tikroves ir kiek fantazijos, bet nesu tas kuris puls irodynet kad ,,neee, cia nesamone,, .. zodziu, turiu ir as pora klausimeliu, butu malonu jei atsakytum

Ar tebeegzistuoja NASDAQ ir kitos vertybiniu popieriu birzos?
Kaip apie prekiavima valiutomis?
Jei zlugs Euras, ar tai nereiskia, jog GBP ir CHF pasieks neregetas aukstumas? O gal jei aukso kaina nuvertes, zlugs ir sveicarijos ekonomika??

Klausineciau ir klausineciau, tikrai idomi tavo nuomone, nesvarbu ar kaip keliautojo laiku, ar kaip fantazuotojo, nes realiai viskas ka sakai atrodo labai tiketina ir realu

pagarbiai

domantas.svajos

#595
sausio 25, 2014, 13:50:14 Redagavimas: sausio 25, 2014, 14:03:11 by domantas.svajos
Vel prisigalvojau ir bandau save sutapatinti su Bailey t.y. tam, kad labiau isijausti i visa situacija.
Taigi Bailey atkeliavo is 2077 metu t.y. 63 metu skirtumas. Todel siulau pamastyti taip, pvz. as ar kuris nors is jusu gyvename 2014 metais ir jau turime galimybe keliauti laiku atgal. Dirbame kazkokioje valdiskoje spec. tarnyboje kuri mus is 2014 metu siuncia 63 metais atgal, tam, kad kazka stebeti na ir patikrinti tam tikrus istorinius ivykius.
Papuolame i 1951 metus. Ir papuolame i Lietuva. Laikotarpis pakankamai tamsus musu istorijoje. Neseniai baigesi karas. Prasidejo tremimas i Sibira ir siaip komunizmo statymas.
Susirandu arba susirandate jus laisvalaikiu kazkokius pasnekovus (kodel mes juos susirandame motyvu nesiaiskinam) ir pradedam pasakoti, kad esame is 2014 metu ir Lietuva nepriklausoma, kad CCCP nebera, kad Lietuva priklauso Europos sajungai, kad rubli pakeite vagnorkes, o paskui susigrazinom lita, ir jau va greitai bus Euras. Seimos turi po automobili, o kai kurios net po du. Namuose yra televizoriai ir ne siaip kazkokie nespalvoti, o dideli, ploni ir net uzsidejus akinius galima ziureti 3D filmus. Beveik visi namuose turim kompiuterius kurie prijungti prie tinklo vadinamu internetas, kad nebereikia rasyti laisku ir telegramu nes naudojame elektronini pasta ir kazkoki Skype. Kad beveik visi turi nesiojamus mobiliuosius telefonus... ir t.t.
Kaip jums atrodo kiek zmoniu jumis patikes? Dar bus labai gerai, kad sugebesite grizti is 1951 metu atgal po tokiu pasakojimu ir neatsdursite psichiatrineje ar NKVD kalejime, o gal net ir Sibire.
Jei jusu pradetu klausineti apie visokias technines imantrybes 2014 metais, tai ar sugebetumete pavyzdziu isaiskinti kodel televizoriai rodo spalvotai? Ar kaip veikia internetas zmogui is 1951 metu? O dar graziau jei jusu pradetu klausineti kas ivyko 1952-1960 metais. Manau irgi atsakytumete mazdaug taip: "sorry, nera Google, todel nezinau kas buvo" :) 

Nieksas

Citata iš: domantas.svajos  sausio 25, 2014, 13:50:14
Vel prisigalvojau ir bandau save sutapatinti su Bailey t.y. tam, kad labiau isijausti i visa situacija.
Taigi Bailey atkeliavo is 2077 metu t.y. 63 metu skirtumas. Todel siulau pamastyti taip, pvz. as ar kuris nors is jusu gyvename 2014 metais ir jau turime galimybe keliauti laiku atgal. Dirbame kazkokioje valdiskoje spec. tarnyboje kuri mus is 2014 metu siuncia 63 metais atgal, tam, kad kazka stebeti na ir patikrinti tam tikrus istorinius ivykius.
Papuolame i 1951 metus. Ir papuolame i Lietuva. Laikotarpis pakankamai tamsus musu istorijoje. Neseniai baigesi karas. Prasidejo tremimas i Sibira ir siaip komunizmo statymas.
Susirandu arba susirandate jus laisvalaikiu kazkokius pasnekovus (kodel mes juos susirandame motyvu nesiaiskinam) ir pradedam pasakoti, kad esame is 2014 metu ir Lietuva nepriklausoma, kad CCCP nebera, kad Lietuva priklauso Europos sajungai, kad rubli pakeite vagnorkes, o paskui susigrazinom lita, ir jau va greitai bus Euras. Seimos turi po automobili, o kai kurios net po du. Namuose yra televizoriai ir ne siaip kazkokie nespalvoti, o dideli, ploni ir net uzsidejus akinius galima ziureti 3D filmus. Beveik visi namuose turim kompiuterius kurie prijungti prie tinklo vadinamu internetas, kad nebereikia rasyti laisku ir telegramu nes naudojame elektronini pasta ir kazkoki Skype. Kad beveik visi turi nesiojamus mobiliuosius telefonus... ir t.t.
Kaip jums atrodo kiek zmoniu jumis patikes? Dar bus labai gerai, kad sugebesite grizti is 1951 metu atgal po tokiu pasakojimu ir neatsdursite psichiatrineje ar NKVD kalejime, o gal net ir Sibire.
Jei jusu pradetu klausineti apie visokias technines imantrybes 2014 metais, tai ar sugebetumete pavyzdziu isaiskinti kodel televizoriai rodo spalvotai? Ar kaip veikia internetas zmogui is 1951 metu? O dar graziau jei jusu pradetu kalsuineti kad ivyko 1952-1960 metais. Manau irgi atsakytumete mazdaug taip: "sorry, nera Google, todel nezinau kas buvo" :)


Kur jau kur bet SSRS kalbėti apie tokius dalykus tik ekstremalas ir galėtų , net jeigu jis ir iš ateities. :D

domantas.svajos

Citata iš: Nieksas  sausio 25, 2014, 13:56:25

Kur jau kur bet SSRS kalbėti apie tokius dalykus tik ekstremalas ir galėtų , net jeigu jis ir iš ateities. :D


Idomu, o Bailey ekstremalas ar ne? Ar jis pasakodamas istorija kazka nutyli ar viska pasakoja kaip yra is tikro? :)

Nieksas

Citata iš: domantas.svajos  sausio 25, 2014, 14:02:20
Citata iš: Nieksas  sausio 25, 2014, 13:56:25

Kur jau kur bet SSRS kalbėti apie tokius dalykus tik ekstremalas ir galėtų , net jeigu jis ir iš ateities. :D


Idomu, o Bailey ekstremalas ar ne? Ar jis pasakodamas istorija kazka nutyli ar viska pasakoja kaip yra is tikro? :)


Net jeigu ji ir iš ateities , tai jam 2014 daug lengviau šnekėti apie tai negu 1950-1960 metais...

justux204

Sveikas, turiu toki klausima kas atsitiktu jei tu netyčia pakeistum istorijos seka? ar butu siunčiamas koks nors kitas asmuo į praity kad tave sulaikytu? ar nugalabitu?
2.)Klausimas: Jeigu jūs savo laike sukurtumėt kažka tokio neitikėtino ir po kiek laiko tai pasirodytu kad jus sukurėt monstra (žudimo mašina kuri jus visus bandytu nugalabiti ir jus jos sustabdyti negaletumet) Ar butu siunčiamas asmuo atgal laiku kad jums sutrugdytu tai padaryti? Ar tesiog butu laukiamo galo? (mirties)

Aukštyn