Anomalija.lt

Techniniai klausimai => Forumo pagalba => Nusiskundimai ir pastabos => Temą pradėjo: Bebras vasario 24, 2014, 11:17:46

Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 11:17:46
Sveiki, iskarto sorry uz offtopica bet ka sau galvoja sito saito adminai ir moderatoriai uz tokius postus kur vaikai rasineja nesamones. Ar jus patiems apie 10 metu ? Vaikai peza nesamones pilnai fantazuoja o jus nieko nedarot pilna cia tokiu postu . Vieni noretu paskaityneti kazka idomesnio paremtais faktais o cia pilna atsiprasant pievos prirasyta... tikiuosi busiu isgirstas o moderatoriai imsis veiksmu. Aciu uz demesi
Antraštė: Re: Vaikai raso nesamones
Parašė: .L.U.T.H.O.R. vasario 24, 2014, 11:33:06
Čia yra forumas, visi laisvi reikšti savo nuomones, požiūrius ^^
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 12:00:53
Konkrečiau prašyčiau, nes neaišku apie kuriuos pranešimus turi omenyje.
O šiaip kaip sakė Druwis, forumas skirtas visiems. Jei kokio asmens pranešimai nepatinka juos visuomet galima paslėpti, kad nerodytų.
Be to pas mus nėra amžiaus cenzo.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 13:16:33
Suprantu kad forumas bet tuomet ir darykit skiltis kad reikstu savo nuomones filosofija ir panasios blevyzgos o db kaip pvz zmogus ateina paskaityneti kazkokiu ivykiu ir panasiai ir cia kazkieno nuomone kad ateiviai siuncia robotus.... nei kokie irodymainei kas dar. Ne nu jus patys pagalvokit :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: .L.U.T.H.O.R. vasario 24, 2014, 13:26:27
Pirmas pranešimas dažniausiai būna kažkoks dalykas rimtesnis, kuris užveda diskusiją. O toliau jau seka nuomonės, komentarai, kurie gali būti bet kokie. Vietoj, to savo offtop'o, galėjai tiesiog paprašyti, kad pateiktų kažkokių šaltinių :) Bet prisikabinti tau pasirodė tinkamiau :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Benamis vasario 24, 2014, 13:42:08
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 13:16:33
Suprantu kad forumas bet tuomet ir darykit skiltis kad reikstu savo nuomones filosofija ir panasios blevyzgos o db kaip pvz zmogus ateina paskaityneti kazkokiu ivykiu ir panasiai ir cia kazkieno nuomone kad ateiviai siuncia robotus.... nei kokie irodymainei kas dar. Ne nu jus patys pagalvokit :D


Tiesiog gali pacituoti zmogaus zinute ir paprasyti jo papasakoti apie tai placiau. Kodel taip mano, kokie argumentai ir pan.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 14:07:34
Keisčiausia, kad nepasitenkinimą visuomet reiškia tie kas nedalyvauja forume ir yra tik stebėtojai :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Teroras vasario 24, 2014, 15:14:12
Tai pats dalyvauk, sviesk vaikus (kuriu cia beje mazuma), dalinkis informacija - kodel tik "gauti" nori? Man tai kaip paragrafui keista siek tiek, kad zmones kurie nei pirsto nepajudino reiskia kazkoki nepasitenkinima...
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 15:16:53
Stebetojai tie kurie stebi , o as rasau ? prisijunges i foruma zinoma noriu inesti kazka gero  ty kad butu maziau pezalu is oro. Zinoma privilegiju cia neturiu kad kazkam dalinti ispejimus bet man atrodo kad modaratoriai galetu kazka daryti del nepagristo argumento su paciais dalyviais  nes rasyti po kiekvieno komentaro kas? kodel? is kur ? mano nuomone yra nesamone todel kad tai ir buna istrauka is fantazijos ir speju tai ne kas kitas o vaikiskas isikalinejimas ir demesio trukumas.Nenoriu izeisti kazko kas jaunesnis irpanasiai bet juk vaikai daugiausia nesamoniu ir peidaro ( zinoma ne visi)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 15:22:51
Pritarsiu šį kartą Terorui, imkis ir šviesk vaikus jei nepatinka ką jie rašo :) forumas yra atviras bet kokiai nuomonei. Man pačiam tik gramatinės klaidos dažniausiai akis bado, oi kaip bado
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 15:30:15
Ne sviesti cia atejau istorijomis pasidalinciau bet tikrai nesviesciau o tvarka galetu griestesne but
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 15:44:00
Čia iš serijos: Atėjau, pamačiau, pabambėjau? :)
Na bet kuriuo atveju dėkui už nuomonę į ją bus įsiklausyta.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: TinSoldier vasario 24, 2014, 16:00:11
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 15:30:15
<...>o tvarka galetu griestesne but


Įsivaizduojat, jei pagal tokią logiką visuomenė būtų tvarkoma?
Jei už nusišnekėjimą ar kokią pasakytą/padarytą nesąmonę būtų baudžiama arba sodinama į kalėjimus?

Nuojauta kužda, kad nei vienas iš mūsų laisve ilgai nesidžiaugtume :D

Jeigu kas nors norit aukštesnės kokybės diskusijų, tai patys ir kelkit kartelę. Taip tikrai efektyviau (ir maloniau), nei įspėjimai ar pan. :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Benamis vasario 24, 2014, 16:05:04
Keista, dauguma atvirksciai cia skundziasi, kad administracija per griezta ;D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 16:09:14
Dar karta pasikartosiu igaliojimu neturiu jei ir tureciau tai tiek "nuomoniu" kiek perskaiciau kokiu 20% butu pratrinta ir nereikia virtualaus pasaulio ta patinti su realiu i kalejima cia sodinti tikrai nereikia :D Ar jums patiems malonu kai skaitai kokia nors tema ir normalias nuomones o tik pist ir prasideda fantazijos ?
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Teroras vasario 24, 2014, 16:12:54
Siaip ar taip mano subjektyvia nuomone Lietuvoje nesurasi didesnio ar geresnio forumo skirta paranormaliems reiskiniams. Todel, kol kito nera, tenka susitaikyti ir kartais i kai kuriuos dalykus uzmerkti akis.

Visa si laika kuri skyrei siai temai, galejai skirti savo istorijoms papasakoti:

CitataNe sviesti cia atejau istorijomis pasidalinciau


P.S. Bet apie amziaus cenza galbut reiketu pagalvoti forume.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 16:28:35
Taip ir reikejo pasakyti kad uzmerkiat akis ir i tai demesio ir su tuo taikstotes nekreipiate demesio aciu atsakei i mano klausima.Na matai norisi kazka ir padaryt pabudinti zmones siame forume nesakau kad cia vien nesamones yra yra tikrai geru straipsniu ir protingu nuomoniu .Tai ir norisi pabudinti moderatorius ar adminus kad atkreiptu demesi i savo namus ir isnestu siukles tam kad tiek saviem vaikam tiek sveciam butu maloniau . Taip uzuot cia kritikaves galeciau eiti "sviesti" bet dar karta pasikartosiu privilegiju neturiu ir ju nesiekiu :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Benamis vasario 24, 2014, 16:32:41
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 16:28:35
Tai ir norisi pabudinti moderatorius ar adminus kad atkreiptu demesi i savo namus ir isnestu siukles tam kad tiek saviem vaikam tiek sveciam butu maloniau .


Prie kiekvieno pranesimo yra magiskas mygtukas, jis atrodo stai taip:

(http://anomalija.lt/forum/Themes/default/images/topic/report.png)

Jeigu manai, kad kazkuri zinute yra netinkamo pobudzio, visuomet gali pranesti, nes kai zmones abstrakciai kalba, labai sunku suvokti apie ka jie butent kalba.

Zinoma tai nereiskia, kad kiekviena nuomone kuri neatiks tavo sukurtu kriteriju bus pasalinta. Atsizvelgiama i taisykles: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3.0
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 16:41:37
matau ir ta mygtuka tai kruta technika , bet kaip ir jau sake kartais uzsimerkia. Del to mygtuko ar tai atkreipiate demesi i tik pranesima ar pagal pranesima ir i dalyvi ?
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 16:48:34
Kai kritika ne abstrakti, o konstruktyvi, į ją visuomet galima atsižvelgti. Tačiau jos kolkas nėra, tik šiaip pasvaičiojimas kaip čia blogai ir kokie visi blogi. Prašom kalbėti pavyzdžiais
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Vytautas vasario 24, 2014, 16:48:59
Pati forumo tematika yra slidi ir sunkiai apčiuopiama. Diskutuojančių vėl ne masė. Iš tikro keli aktyvūs nariai. Stebėtojų gan nemažai, bet žmonės nesiryžta išsakyti savo nuomonės. Gal privengia kad bus sukritikuoti. Galų gale ir pasakyti kažką pvz aš galiu pakankamai siauroje srityje. Ir dažniausiai kiekvienas turi kažkokią konkrečią sritį kuria geriau išmano. Bent man labai jaunų žmonių buvimas ir jų nuomonė visiškai nemaišo. Tiesiog jie turi būti gerbiami kaip ir visi nepriklausomai kad jie gal masto ir reiškia mintis savitai. Tiesiog jei kas nepatinka nekreipi dėmesio. Iš kitos pusės norint diskutuoti konkretesnėmis temomis yra technologijos.lt .
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Master vasario 24, 2014, 16:59:43
Kalta....
Kaip tik vakar vakare apmąsčiau savo įnašą į šį forumą :D ... (Buvo šiek tiek pagavusi melancholija.) Pagalvojau, kad taip prišiukšlinau forumą, kad jei būtų galimybė, tikrai lengva širdimi visas žinutes,profilį sunaikinčiau... :D (nes kažkam nuo jų turėtų degti akys... tokių vaikiškų, paugliškų dejavimų ir paistalų,informacijos pritempinėjimų ir teorijos maišymų daugiau sunku šiame forume iškapstyti, nuo ko ir pačiai velniškai nemalonu (taigi tokie offtopininkai patys sau išsikasa duobę ir taip save nubaudžia))
Būtent dėl šios priežasties suprantu, kad ne kiekvienas yra fiziškai/psichiškai pajėgus veltis į rimtas diskusijas. Bet vėlgi, turėtumėme būti tolerantiški. Juk rašantysis ir pats susivokia ką daro ir atsako už save. Užtektų ir žodinės užuominos, jei jau kažkas laabai neaišku. Visgi ar mes esame lygūs, humaniški ar atrinkinėjame forumui virtualią arijų rasę? Ne, kiekvienas pasisako taip kaip gali, taip kaip jis supranta. Tuo ir žavi mūsų visuomenė- spalvingumu. Ir niekas dėl to neturėtų, nei nerimauti, nei gėdytis.
Diskusijos bus sausos, jei kalbėsime vadovėliais ir viena nuomone....
Bet Bebre, tu matomai taip pat ne "branduolis" (iš žargono, rašysenos, niko, bei prioriteto matosi... ir avataro, ypač avataro) atrodai....
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 17:04:57
Nespresk apie knyka is virselio :D mazai pazysti ir jau tokia nuomone apie mane :) net nezinai is kokio aparato as cia rasau :) nenukrypstant nuo temos pavyzdis buvo toje temoje apie NSO is kurios sukurete sita tema iskart po jo as apsireiskiau, vat butent ka noriu pasakyti ir atskiros temos ir gali net jas sukurtu linksmenybes tai tegul ten buna viena spalva o seip kita na atsakyma jau esu gaves kad vadovybe kartais nekreipia demesio :) taigi tebunie cia spalvoti :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: TinSoldier vasario 24, 2014, 17:05:32
Citata iš: Master  vasario 24, 2014, 16:59:43
Kalta....
Kaip tik vakar vakare apmąsčiau savo įnašą į šį forumą :D ... (Buvo šiek tiek pagavusi melancholija.) Pagalvojau, kad taip prišiukšlinau forumą, kad jei būtų galimybė, tikrai lengva širdimi visas žinutes,profilį sunaikinčiau... :D (nes kažkam nuo jų turėtų degti akys... tokių vaikiškų, paugliškų dejavimų ir paistalų,informacijos pritempinėjimų ir teorijos maišymų daugiau sunku šiame forume iškapstyti, nuo ko ir pačiai velniškai nemalonu (taigi tokie offtopininkai patys sau išsikasa duobę ir taip save nubaudžia))


Už šituos tavo sakinius, už tokį tavo šitą nusišnekėjimą net minusą uždėt norėčiau :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 17:08:22
yra magiskas mygtukas
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Teroras vasario 24, 2014, 17:11:26
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 17:04:57
na atsakyma jau esu gaves kad vadovybe kartais nekreipia demesio :)


Matai kaip neteisingai interpretuoji zinutes. Nekreipiu demesiu (uzmerkiu akis) - as, o ne administracija. As nesu administracijos dalis. Vat taip ir gimsta nusisnekejimai.

Jeigu manai, kad adminai viska toleruoja, tai siulau atidaryti stai sia kategorija: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=16.0 - aiskesnis vaizdas pasidarys. Pamatysi, kad blevyzgos, off-topai, spamas, asmeniskumai ir t.t. keliauja ten.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 17:11:39
Na be laisvų lyrinių nuklydimų forumas taptų sausas ir neįdomus. Ta žinutė kurią pažymėjai nors ir beprasmė, bet va žmogus išsakė savo nuomonę. Forumas tam ir yra skirtas. Čia gi nėra mokslinė konferencija, kur tik faktais žarstomės
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 17:17:46
ok senbuvis ne vadovybe :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Supera vasario 24, 2014, 19:16:58
Man asmeniškai nemalonu skaityt išdarkytą lietuvių kalbą, bet nesikabinėju prie kiekvieno žodžio....
O kas dėl forumo tai jis tam ir skirtas, kad išsakyt savo mintis ir diskutuot, juk daugumoj atvejų galima tik paspėliot, o ir tas pačias konspiracijos teorijas visai smagu paskaityt.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 19:52:03
Viena yra sakyti nuomone o kita [cenzūra]
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Master vasario 24, 2014, 19:58:49
Jau susidariau nuomonę, kad tik tu esi vienintelis žmogus forume, ant kurio žinučių visai nebaisu spausti "pranešti" mygtuką.... Be jokio kaltės jausmo (:
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 24, 2014, 21:03:56
tu matau greit nuomone pasidarai naudoji tam burtus ? :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: .L.U.T.H.O.R. vasario 24, 2014, 21:06:54
Bebrai, 3/4 tavo žinučių yra apie nieką. Jei jau bambi, tai bent pavyzdį rodytum :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Master vasario 24, 2014, 21:10:13
Sori, nenorėčiau tęsti su tavimi tolimesnės diskusijos.
Esmė, kad keli problemą "vaikai rašo nesąmones" ir skundiesi nuolatiniais offtopikais, "išsipisinė**mais" kaip sakai. Tačiau tuo pačiu metu pats savo temoje ryškiai krypsti nuo konteksto (pavyzdžiui kaip dabar)...
Tikiuosi išvadų man nereikia rašyti (:
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Supera vasario 24, 2014, 21:15:19
Dar toks mažytis pastebėjimas, jei jau tau taip čia viskas nepatinka, tai kokio velnio būni ir prie kiekvieno kabiniesi? Beje, Lietuva yra laisva šalis, Konstitucijos gal necituosiu, bet esmė tame, kad kiekvienas gali pasakyti savo nuomonę. Todėl ir žmonės sako ką jie galvoja, tam ir yra diskusijos, o jei jau tau jos vaikiškos, tai tiesiog tose temose pasisakydamas įrodyk savo tiesą/nuomonę su faktais ir visa kita medžiaga, kurios pats ir reikalauji iš kitų.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: la.benas vasario 24, 2014, 21:29:07
Na tai atsakyk į tų vaikų žinutes ir sugadink jiems gyvenimą pateikdamas tikrų argumentų, o ne kokių nesąmonių, ir įrodyk, kad jie nusišneka.

Bent jau aš taip daryčiau.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Calibrae277 vasario 24, 2014, 21:50:31
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 16:09:14
Dar karta pasikartosiu igaliojimu neturiu jei ir tureciau tai tiek "nuomoniu" kiek perskaiciau kokiu 20% butu pratrinta ir nereikia virtualaus pasaulio ta patinti su realiu i kalejima cia sodinti tikrai nereikia :D Ar jums patiems malonu kai skaitai kokia nors tema ir normalias nuomones o tik pist ir prasideda fantazijos ?

Bebre, visi mes žmonės visi klistam jei kas nepatinka nekreipk dėmesio ir tesk toliau juk čia yra žodžio laisvė žmonės ir rašo čia todel ,kad galėtu faktais pasidalinti ir pakliedet :) juk taves niekas neverčia kreipt dėmesi į tai kas tau nepatinka :) man ir kartais kažkas nepatinka ,bet nepamirsk gerbt ir kitu nuomone ,kad ir kokia ji bebutu :) ir kalbėti galima gražiau koki pavizdi rodai vaikam  :D :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 24, 2014, 21:54:25
Bebre, dar vienas keiksmažodis forume ir pradėsiu dalinti įspėjimo taškus. Taisyklės visiems vienodos, o ir kaip Druwis gerai pastebėjo rašai apie nieką, nors kitus kritikuoji. Arba diskutuok konstruktyviai arba rakinu temą
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: idenmeyou vasario 24, 2014, 22:01:08
Iškart matosi, kad ieškoma problema ten kur jos nėra. Man asmeniškai visiškai nesvarbu kokio amžiaus žmogus rašo šiame forume. Nesuprantu, Bebrai iš ko čia reikia kelti bėda, jei kažkurių žmonių pasisakymai atrodo vaikiški gali pereiti į kitą forumo skiltį ir rašyti kitose temose, jų yra nemažai ir postų labai skirtingų.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: varpainis vasario 24, 2014, 23:06:28
Citata iš: Calibrae277  vasario 24, 2014, 21:50:31
Citata iš: Bebras  vasario 24, 2014, 16:09:14
Dar karta pasikartosiu igaliojimu neturiu jei ir tureciau tai tiek "nuomoniu" kiek perskaiciau kokiu 20% butu pratrinta ir nereikia virtualaus pasaulio ta patinti su realiu i kalejima cia sodinti tikrai nereikia :D Ar jums patiems malonu kai skaitai kokia nors tema ir normalias nuomones o tik pist ir prasideda fantazijos ?

Bebre, visi mes žmonės visi klistam jei kas nepatinka nekreipk dėmesio ir tesk toliau juk čia yra žodžio laisvė žmonės ir rašo čia todel ,kad galėtu faktais pasidalinti ir pakliedet :) juk taves niekas neverčia kreipt dėmesi į tai kas tau nepatinka :) man ir kartais kažkas nepatinka ,bet nepamirsk gerbt ir kitu nuomone ,kad ir kokia ji bebutu :) ir kalbėti galima gražiau koki pavizdi rodai vaikam  :D :D

Pyst yra ne keiksmazodis, o istiktukas. http://www.vlkk.lt/lit/86908
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Calibrae277 vasario 24, 2014, 23:42:38
Gerai itikinai
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Asasinas vasario 24, 2014, 23:59:46
Na manau jau vien žodis "Anomalija" reiškia savotišką kliedesį. Šitas forumas tuom ir unikalus, kad čia visi "nuplaukę". Gerąja prasme, žinoma.
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Calibrae277 vasario 25, 2014, 00:01:44
Citata iš: Asasinas  vasario 24, 2014, 23:59:46
Na manau jau vien žodis "Anomalija" reiškia savotišką kliedesį. Šitas forumas tuom ir unikalus, kad čia visi "nuplaukę". Gerąja prasme, žinoma.


gerai išsireiškei :) tuom ir įdomus bei nenuobodus sis forumas ir ne tik :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 25, 2014, 06:55:09
pist yra ne keiksmazodis pasidomek :D seip as nesikabineju prie zmoniu kaipkokia marozo boba master (sprendzia apie kitus) Vaikai raso nesamones tai tema ne mano sukurta o forumo vadovybes any way malonu pamatyt kas cia per zmones  :)
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: Bebras vasario 25, 2014, 07:11:29
Kazkodel neleidzia pakeisti pranesimo .Kodel galima kitiems blevizgot o man ne ? as palaikau pokalbi :) ir nematau kur jus cia tas bedas matot. tema buvo skirta daugiau isiaiskint su vadovybe ir i mano klausimus buvo seniausiai atsakyta.Zinoma gali rakinti tema dar karta sakau i klausimus buvo atsakyta :D
Antraštė: Vaikai raso nesamones
Parašė: paragraf 78 vasario 25, 2014, 08:50:19
Temą "Kuo pats smirdi tuo ir kitą tepa" rakinu