Nesekme po nesekmes

Pradėjo adree, rugpjūčio 23, 2015, 15:48:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vytra

Citata iš: Supernatural  sausio 23, 2017, 23:10:59Būna taip, kad ko besiimtum - nesiseka, man buvo tokie metai..
 Dabar pradeda kartotis.. šikart nebėgsiu, o pašalinsiu kliūtis.. kaip sake senos būrėjos..
- jei tavo gyvenimą tvarko sukčiai, besipelnantys iš maustymo, nieko tu vargše nepakeisi!

p.s.
.. visi būrimai ir horoskopai skirti apgaulei, jie buvo sukurti senovėje, kaip apraminimo priemonė vergams ir būrams!

:(

Cerber

Citata iš: Supernatural  sausio 23, 2017, 23:10:59Buna ir taip, kad ko besiimtum, nesiseka, man buvo tokie metai 2010tais, net drauges ir draugai akis issprodine sedejo- sake taip neimanoma, jie mate, kas vyksta ir kaip "susifeikina" viskas lygioj vietoj..patys sake neimanoma, nebuna taip..bet buvo...priejau iki to, kad buvo tik dvi mintys galvoje- arba nusizudai, arba keiti gyvenima. Atsisakiau visko ir nuo nulio pradejau kurti, pavyko. Dabar pradeda kartotis...sikart nebegsiu, o pasalinsiu kliutis..kaip sake senos burejos- kitaip tai truks tol (mano bedu sukelimo saltinis), kol vienas is jusu mirs..it means war..as neketinu mirti, reiskia ne mano eile ir nepasiduosiu kol gyva busiu.
kas tas saltinis?

Cerber

Citata iš: vytra  gegužės 26, 2017, 10:56:14- jei tavo gyvenimą tvarko sukčiai, besipelnantys iš maustymo, nieko tu vargše nepakeisi!

p.s.
.. visi būrimai ir horoskopai skirti apgaulei, jie buvo sukurti senovėje, kaip apraminimo priemonė vergams ir būrams!

:(

o ka tada veiki cia? pramogauji? ar ieskai zaliu zmogeliuku?

vytra

Citata iš: Cerber  gegužės 26, 2017, 14:23:37o ką tada veiki čia? pramogauji?
- daugeliui pramogos nepakenktų.. :) O jei rimtai, tai turbūt "anomalija" visai nereiškia "šarlatanai"?


Citataar ieškai žalių žmogeliukų?
- jei čia apie NSO (neatpažinti skraidūs objektai, angl. UFO), tai liudininkai daugiausia pasakoja apie "pilkuosius"..

:(

elteide

i ka fokusuojiesi tas ir atsiranda ,daugeja , kuria aplinka ...

Svogunas

Kartais ir pats pagalvoju kad esu uzkeiktas, nes vis kazkas nesiseka, bet po kiek laiko imi galvot kaip kas buvo ir mazdaug susivoki kad pacio neapgalvoti veiksmai ir privede iki to.. Manau kad reikia daugiau pozytivaus mastymo ir uzsiimti naudingesne veikla ir viskas susitvarko:)

vytra

Citata iš: Faustioti  balandžio 27, 2017, 21:25:41.. jau metai kai einu, stoviu ir vis griūvu. Ką bedaryčiau virstu, trenkiuos, griūvu.. Ir taip kiekvieną dieną.. Viskas lūžta, genda. Užtenka šaukštą paimt ir jau amen.. lužta..
- aš irgi pastebėjau, kad tokių žmonių vis daugėja, paprastai jaunimo tarpe. Gal čia nuo ko nors vartojimo? Gal nuo absoliučiai konservuoto maisto, visas perkamas maistas konservuotas su "sierosoksido" konservantu - košmaras. Čia tas, iš kurio gaminama sieros rūgštis!

:(

Svogunas

Ga ne nuo varyojimo , sakyciau nuo viso to negatyvo kur pilna internete, televizijoj ir kitur.. zmones jau nebesupranta relybe tai ar tik pramanai. Juk daugiausia laiko praleidzia kibernetineje erdveje kazka skaitydami ir analizuodami , o tai tikrai nera gerai. Aisku ir pavartoja ne jokia cia paslaptis. Pagal save galiu pasakyt jei galvosi apie nesekmes ir kad bus blogai tai taip or bus, reikia daugiau pozytivaus mastymo , daugiau uzsiimti savimi ir negandu kaip nebuta 👌

vytra

#23
sausio 20, 2018, 18:06:00 Redagavimas: sausio 20, 2018, 18:07:45 by vytra
Citata iš: Svogunas  sausio 20, 2018, 17:57:20sakyciau nuo viso to negatyvo kur pilna internete,
Citata iš: Svogunas  sausio 20, 2018, 17:57:20..sakyčiau nuo viso to negatyvo, kur pilna
- visi piktinasi negatyvu, ir valdžia ir gyventojai ir žiūrovai, bet LRT virš visų! ima biudžeto pinigus ir jiems nusispjauti, jie valdžia! į kritiką net atsakyti nepasistengia!

:(


Svogunas

Niekieno nepriziurimi buvo jautesi laisvai ir piknaudziavo tuo. O dabar kai viskas paaiskejo bijo, bet kazkodel man atrodo kad kaip ir dauguma skandalu pasimirs ir liks neisspresti.. deja

Aukštyn