Keistas vabzdys

Pradėjo Abelis, kovo 04, 2015, 00:09:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Abelis

kovo 04, 2015, 00:09:21 Redagavimas: kovo 04, 2015, 00:46:46 by Benamis
Truputį nesupratau, va ką tik išsivaliau dantis, ir einu pro kambarį kažkaip žiūriu ar tai uodas ar kažkoks vabzdys skraido. Pridėjau delną link jo ir toks jausmas, kad galiu jį valdyt, kur dedu delną ten jis atskrenda ir kai priartėjo prie grindų pradingo. Net nupurtė, taip iš niekur nieko pradingo akyse, kaip čia tai paaiškint nežinau, dar kokias 10 minučių po kambarį ieškojau to vabzdžio bet niekur nepamačiau, visur šviesos buvo, o kambarys palyginus nedidelis. Tas vabzdys kas svarbiausia kažkokius ratus suko [~] tokios formos maždaug iš kairės į dešinę, iš dešinės į kairę kol pranyko. Dar suprasčiau kažkaip įskrido, bet pranykt tai wtf? Nežinau ar čia kokie ženklai ar kas, gal kas nors žinosit :(

Teroras

Kokio dydzio tas vabzdys buvo? Kuo tas valdymas pasireiske?

Ziemos metu irgi kartais muses namie prabunda is "gilaus miego". Paskraido kaip girtos, o veliau kazkur "dingsta". Nepagalvojai, kad panasus atvejis?

snofru

kandis arba nežemiškos kilmės technologijos imituojančios žemiškąsias gyvybės formas.  ;D
kažkuriam X-failų serialo epizode tokį rodė, kažkoks mini-robotas tarakonas ateivių, ne-ateivių ,nesuprasi. net nepamenu apie ką epizodas, senai matytas  :)

Abelis

Uodo dydžio, pridėjau link jo delną ir toks jausmas lyg aš galėjau jį valdyt, ta prasme skrido ten kur mano delnas judėjo, taip kažkaip savaime "nuvaldžiau" jeigu galima taip pasakyt link grindų ir staigiai pradingo, tiesiog pranyko akyse, dar tuo metu taip pagalvojau, "čia kaip kokiam fantastiniam filme". Na žinokit tokio jausmo dar nesu patyręs, taip iš karto nupurtė šaltukas, kažkas neįprasto, atrodė lyg kontaktuoju su mane suprantančia protinga gyvybe.

paragraf 78

Na kad judėjo link delno nieko nuostabaus, nes žiemą pabudę vabzdžiai veržiasi prie artimiausio šilumos šaltinio, o delnas pakankamai šiltas, kad vabzdys jį sekiotų norėdamas gauti šilumos

Aukštyn