Messenger'io vaiduoklis

Pradėjo Aš, liepos 30, 2015, 19:47:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Tiesiog kai žmogus nori tikėti kad bendravo su dvasia ar regėjo paranormalų reiškinį, tai jis nesąmoningai ieško tam patvirtinimo. Paklausus kitų nuomonės ir išgirdus jog tai nebuvo paranormalu, žmogus gali supykti kad iš jo tyčiojamasi, o argumentai kurie keliami teorijai paaiškinti... na kam jie reikalingi, žmogus jau turi savo nuomonę ir čia nieko jau nepakeisi. Žinoma, jei paantrinsi jo mintims, tai būsi mielai sutiktas nes patvirtinsi jo jau susiformavusią nuomonę.
Na čia šiaip įžvalga iš daugiamečių diskusijų mūsų forume.
Netaikau niekam asmeniškai :)

Benamis

Idomu tai, kad niekas net nebande kategoriskai visko paneigti, tiesiog is pradziu buvo pasiulyta isitikinti, ar tai tikrai "dvasios":

Citata iš: lexx  liepos 31, 2015, 00:19:44
Man tai čia panašu į psichotroninę ataką, braižas panašus.


Citata iš: Benamis  liepos 30, 2015, 22:52:43
Pakviesk rytoj drauge nakvoti pas save.


Citata iš: Benamis  liepos 30, 2015, 20:51:48
Paprasyk drauges, kad patikrintu "Kur esate prisijungę" sioje vietoje: https://www.facebook.com/settings?tab=security&section=sessions&view

tegul paziuri ar nera daugiau prisijungusiu zmoniu.


Bet autore viska nusutume i sona ir net nebando daugiau pasigilinti.

paragraf 78

Citata iš: Benamis  liepos 31, 2015, 16:55:25
Bet autore viska nusutume i sona ir net nebando daugiau pasigilinti.


Tai taip juk paprastai ir būna :) ar čia tik man toks vaizdas susidarė?

Šiaip manau patikrinus viską nuodugniai paaiškėtų kad tai arba piktas draugės pokštas arba dar kas nors.
Buvo man kelis kartus parašę žmonės kurių draugai parodė jiems nuotraukas su NSO ar kokiais vaiduokliais. O nuotraukos visos akivaizdžios klastotės ir dar gana prastos. Bet va draugai tai persigandę ir panašiai. Bandant paaiškinti kodėl čia klastotė irgi panaši reakcija būdavo. Po kurio laiko parašydavo: mane apgavo, draugas iškrėtė pokštą

Supera

Dėl to, kad į tavo klausimus užduotus balsu atrašinėdavo. O negali būt, kad kažkas nulaužė ne tik FB, bet ir patį kompą? Teko girdėt tokių atvejų, kaip nulaužia kompiuterį, aišku viską mato per kamerą ką darai ir tada jau sėkmingai terorizuoja/stalkina. 

Virualus Dievas

Galiu paklausti kiek metu temos autorei?

Benamis

Paziurejau autores mineta filma Unfriended, tai galiu drasiai sakyti, kad tavo drauge neblogai tave patrollino ;)

paragraf 78

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 01, 2015, 20:44:09
Paziurejau autores mineta filma Unfriended, tai galiu drasiai sakyti, kad tavo drauge neblogai tave patrollino ;)


Aš irgi bandysiu artimiausiu metu jį paveizėti :)

Benamis

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 01, 2015, 22:25:04
Aš irgi bandysiu artimiausiu metu jį paveizėti :)


Idomu, kad filmo biudzetas buvo 1,000,000$, o uzdirbo 34,000,000 berods :) Toks netipinis siaubo zanras, bet vienam kartui paziureti galima :)

paragraf 78

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 01, 2015, 23:09:45
Toks netipinis siaubo zanras, bet vienam kartui paziureti galima :)


Tai taip iš trailerio ir supratau :)

labai smagu kad kazkam yra smagu, kad kazkas randa is ko pasijuokti, bet as net neabejoju, kad jei Jus mielieji butumete mano situacijoje toli grazu nebutu taip viskas linksma. As tiesiog tikejaus susilaukti nuomones kas per velniava cia galetu buti ir kaip ji sustabdyti, taciau matau, kad visi labai susikoncentrave i mano drauge. Na aciu ir uz tai. Zinau kad ji nemelavo, o Jusu ko gero neitikinsiu.

paragraf 78

Apie tai ir kalbama, kad tau svarbu išsiaiškinti kas čia per velniava ir tavęs niekas neįtikins kad tai ne velniava. Nori tuo tikėti, prašom. Tik tokių ir baisesnių "velniavų" čia kiekvienas patyręs ne vieną ir ne dvi.
Jei nori galime lažintis kad kažkada paaiškės kad čia buvo pokštas :)

Benamis

Citata iš: Aš  rugpjūčio 02, 2015, 00:53:38
labai smagu kad kazkam yra smagu, kad kazkas randa is ko pasijuokti


Kur cia kazkas juokiasi? Tau buvo duoti patarimai ir variantai kaip galima patikrinti ir kas tai gali buti, taciau tu juos eilini karta ignoruoji.

Supera

CitataJusu ko gero neitikinsiu

Kodėl man atrodo, kad tu labiau nori įtikinti mus, nei rasti atsakymą?
O rimtai, jau minėjau, gali būt, kad kažkas papraščiausiai nulaužė ne tik FB o ir patį kompą. Ir tada gali ir per kamerą pasižiūrėt ir pasiklausyt. O juolab jei jau pagązdint nori, tai logiškai rinksis vaiduoklių ir demonų variantą, nes veikia geriausiai.

Citatakad visi labai susikoncentrave i mano drauge

Priedo, iš asmeninės patirties, draugę gali laikyt pačia geriausia, ji gali tą patį tau kartot, bet kaip gyvenimas parodė, tos geriausios draugės su tavim būna tik tol, kol jom naudinga, taip, kad neatmesk ir šito varianto. Aš irgi netikėjau, kad galėtų draugė šitaip pasielgti bet patikėk, net kalta nesijautė.

Vienuoliktasis

Visiškai pritariu Superai. Arba nulaužė kmpiuterį ir kažkas smaginosi, arba paprasčiausiai tai, jūsų nuomone, draugės darbas. Pats pažinojau „draugą" su kuriuo geriausiai sutariau. Po maždaug 8 metų „draugystės" sužinojau, kad jis ne tik įvairiais būdais stengėsi sąmoningai sugadinti mano reputaciją bei įklampinti į dideliu nemalonumus, bet ir dirba kartu su nusikaltėliais ir velniai žino kokiais žmonėmis, naudodamas NLP anchoro ir trigerių technikas, kad mane įbaugintų. Taip kad būna visokių ir net labai visokių žmonių.

Ir džiugu, kad šioje svetainėje iš pradžių dominuoja racionalus protas :)

Chanellsi

Kai pasižiūri filma, o ypač siaubo, ir dar toki kuris psichologinis-psichologiškai nuteikia, tai gali ir matyt ir girdet 😃 daugiau nei reikia...

Papokštauti gali visi, daugiu daugiausiai tai galejo but tavo pasamone, tiesiog dvasios, fantomai t.t  jie turi savo kalba, kurios mes nesuprantam, jeigu tau kazkas noretu atsiusti zinute is ano pasaulio, is neziamiskojo pasaulio, tai tu tos sms negautum savo kalba:D nes kaip ir sakiau butybes , dvasios turi savo kalba, jie nebent tau gali kazka uzimint,  data ar t.t ;)

Aukštyn