NASA falsifikuoja Marso nuotraukas?

Pradėjo NSOOO99, rugpjūčio 07, 2015, 12:18:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NSOOO99

Sveiki manau kad NASA falsifikuoja marso nuotraukas:  dabar nepastebejot pagrinde nespalvotos nuotraukos arba su iskraipytom spalvom ,kad atrodytu mum jog ten isvis nebuvo gyvenama planeta ir nera tinkama gyvybei pvz paziurekit cia naujasia nuotrauka:http://it.lrytas.lt/visata/dar-vienas-ateiviu-medziotoju-lobis-moteris-marse.htm

Va originalus marso pavirsius:

O cia NASA pateikia retusuota nuotrauka, kad toks yra pavirsius marso:

Ir dar be to marse tik pravaziavo marseigis ~45km ,o kiek dar kilometru like nepravaziuota... Manau kazkas slepiama nuo musu ir nera tas marsas toks raudonas kaip NASA tikina zmones. Kaip atrodo jums?

TinSoldier

Dauguma nuotraukų Žemę pasiekia nespalvotos, o po to nuspalvinamos su photoshop'ais ir pan. Čia jokia paslaptis. Tiesiog geriau investuot į aukštesnę rezoliuciją, geriau sumažint perduodamų duomenų kiekį, jeigu nespalvotų nuotraukų mokslininkams visiškai užtenka. Todėl daug kur gali skirtis spalvos ir pan.

Bet yra ir spalvotų nuotraukų iš Marso. Pvz: http://mars.nasa.gov/msl/news/whatsnew/index.cfm?FuseAction=ShowNews&NewsID=1306

tadasas99

nesakau kad falsifikuoja, bet ar galim pasitiket, cia kitas klausimas.
ypac kad dauguma metamu kaltinimu nasa atsako dazniausiai apsurdiskai vaiku darzelio lygiu, naturalu kad kazkam kyla dviprasmisku klausimu.
is kitos puses, tarkim jei nasa kazka ir surastu, tiesiog pasvarstykim, tikrai tapacia diena nepateiktu informacijos visuomenei vien del to kad kils daug klausimu kuriems reikia tureti atsakymus, t.y. reik atlikti tyrima, o kiek laiko vyktu nezemiskos kilmes objekto tyrimas, manau ir 10m gal neuztektu.
  as aklai netikiu nasa paaiskinimais

Marius

Sutinku sodžeri:-) bet va vėliau nepatingėsiu ir parinksiu foto, berods is mėnulio, kur ne spalvos pakeistos, o tiesiog uztušuota tai ko tulam žemėnui nereiktų matyt

Vytautas

#4
rugpjūčio 08, 2015, 22:09:01 Redagavimas: rugpjūčio 08, 2015, 22:25:05 by Vytautas
Nenoriu kurt ir plėst papildomos temos bet užkliuvo tokia informacija. http://mirrorspectrum.com/behind-the-mirror/nasa-huge-ufo-fleet-is-behind-the-moon-intentions-unknown#

Tai NASA ir NSA konsultanto  Eric Norton informacija apie jo pastebėtus NSO laivus ir atitinkamai informavo reikiamas tarnybas. Kiek suprantu jis 2012m sausio mėnesį aptiko kažką neaiškaus skrendančio link žemės. Bet galiausiai visa tai dingo. Prisimenu to laiko NASA "mėtymąsi" tai kažką mato tai paneigia kad mato. Žodžiu 2012m paranoja buvo ne visiškai tuščioje vietoje. Mano keisti nutikimai taip pat susiję būtent su tuo laiku. Ir būtent su kuo kontaktuota tai baisiai nemėgo kitų civilizacijų.  :) Čia ir jų dingimas ne tapimas nematomais o būtent  tiesiog jų perkėlimas visiškai kitur kad nekeltų problemų. Visumoje nieko ypatingo informacija tik atgaivinanti prisiminimus. :-) Paguoda kad ne aš vienas čia blūdiju ir viskas gražiai siejasi.  :)

O čia tokie linksmi vaizdai natūraliam gyvenime http://nashaplaneta.su/blog/davajte_ulybatsja_vmeste/2015-08-08-78350

NSOOO99

Anksciau kosmonautai apollo misijos buvo pasirase ,kad negali nieko kalbet kas ivyko menulyje ir ka jie mate per savo misijas ,taciau senatvei jie pradejo prabilt apie NSO vienas is ju apollo 14 misijos astronautas Dr. Edgar Mitchell pasipasakojo apie NSO ,kad jie mus stebi jau 60 metu ,ir tuo labiau jai menulyje juos mate ,tai kad marse yra kazkokia gyvybe nera tikriausiai net jokiu kalbu ,tik paprasciausiai NASA nuo musu slepia ,cia vienas is jo interviu kas angliskai mokat paziurekit:


P.S. yra daug jo interviu bet cia numeciau tik viena youtubei galit paieskot. Tikrai abejoju ar jis cia burtu nesamones ,ypac kaip pats pabuvojas menulyje ,bet anksciau nekalbejo vien del to kad buvo pasirasytos sutartis kad jis jokiu budu negalejo atskleisti tai ka mate.

tadasas99

visi siti video turi viena neatsakyta klausima, kodel jie slepiasi?
t.y. tarkim, jei mes rastume gyvenama planeta ir galetume iki jos nukeliauti, kazin ar 60m tykotume pasislepe, kazkaip matyciau du galimus varijantus, jei civilizacija daugiau issivyscius tai butu diplomatiniai bandymai uzmegsti kontakta, toliau ziniu kaulinimas, jei zemesnio lygio civilizacija tai kaip mums iprasta, karines jegos demonstravimas ir reikiamu istekliu pasisavinimas.
aisku cia musu prigimts tokia, tarkim ateiviai masto kitaip, bet koks tada tikslas daugiau issivyscuusiai gyvybes  formai 60m tik stebeti, tarkim tyrimai, bet jei jie tiek pazenge kad gali nukeliauti tokius atstumus tai tyrimai kurie mums uztruktu metus jiems turetu valandos neuztrukti, tai ka jie gali 60m tyrineti?
persasi nuomone kad jie savo darza priziuri.

Vytautas

#7
rugpjūčio 09, 2015, 10:10:13 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2015, 11:28:30 by Vytautas
Citata iš: tadasas99  rugpjūčio 09, 2015, 09:40:23
persasi nuomone kad jie savo darza priziuri.

Kaip minėjau kažkas iš anapus labai neigiamai reaguodavo į kitas civilizacijas. O esmė ir yra ką paminėjai. Čia tik ferma. Tiesiog 2012m buvo derliaus nuėmimo metai. Todėl ir skrido masė laivų kad sutalpinti 7 milijardus žmonių ir vėliau juos sunaudoti visomis prasmėmis. Kaip tai vyks puikiai nupasakojo toks George Kavasilas. Savo laiku išklausiau visus jo pasakojimus. Žmogus labai nuoširdžiai tuo tikėjo. Ir iš tikro sakyčiau čelingo pagalba gavo realybę atitinkančią informacija. Tik ta informacija pateikta tokia kokia reikia, kad žmonės patys šoktų į kosminius kitų civilizacijų laivus tarsi tai kažkoks "perėjimas". O natūroje paprasčiausias maisto pakrovimas. Bet nieko neįvyko. Patys piemenys kažkur dingo. O pasaulis liko savotiškoje "pakibusioje" būsenoje. Viskas ties subyrėjimo riba. Pvz vien naftos kainos beprotiškas svyravimas nesako kad čia viskas normoje. Augimo praktiškai nėra. Skolos visus pradeda spausti kaip presas. Savotiškai beviltiška situacija. Ir niekas nežino ką daryti. Jokios pagalbos net išrinktiesiems iš kitų civilizacijų per tam tikras būsenas taip pat nėra, nes jų tiesiog nėra. Žmonės kažką improvizuoja bet absoliučiai neprognozuojamai. Žodžiu visiška laisvė. Niekas nesikiša.  :) Gan įdomu kuo visa tai baigsis.  :)
Ir dar patinka šitas video. Kažkas akivaizdžiai siurbiantis saulės energiją. https://www.youtube.com/watch?v=1VRoYCV58_U

Aišku čia mano tokia versija tai priimkit kritiškai. :) Bet sujungus kelis šaltinius susidaro toks vaizdas. :)

NSO99

Kiek domejausi ir skaiciau ,yra uzmegztas kontaktas NSO su  JAV vyriausybe ir tik laiko klausimas kada tai paskelbs viesai ,gal nenori panikos sukelt musu mazoje zemeleje...

Vytautas

Citata iš: NSO99  rugpjūčio 09, 2015, 11:24:40
Kiek domejausi ir skaiciau ,yra uzmegztas kontaktas NSO su  JAV vyriausybe ir tik laiko klausimas kada tai paskelbs viesai ,gal nenori panikos sukelt musu mazoje zemeleje...

Na ypač JAV 2012m laikotarpyje žiauriai kažkam rengėsi. Manau piemenys informavo avis apie kažką. Suprantama nebūtinai  taip kaip bus iš tiesų. Tiesiog informavo sau palakų variantą. O žmonės linkę tikėti aukštesniais autoritetais lygtai jie negalėtų meluoti.  :)

tadasas99

#10
rugpjūčio 09, 2015, 11:52:12 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2015, 11:55:01 by tadasas99
@Vytautas  jei prieiname prie darzo teorijos, tai remiantis senoves civilizaciju rastais/legendomis mes butume ju palikuonys, tai kazkaip maisto teorija atpulti turetu, as minedamas darza turejau galvoje tiesiog pasiziurejima kaip mes augame ir ko is musu galima tiketis, aisku yra tikimybe kad nepavykusi, ar potencialiai kelianti gresme plisti kaip virusas, eksperimenta nuspres sunaikinti (t.y. isciulpe savo planeta ir ieskome budu kaip nusigauti i kita, kazkas gali nuspresti kad mes neturetume to daryt, o grazuoju su mumis susitarti situ klausimu tikrai nepavyks)

Vytautas

#11
rugpjūčio 09, 2015, 12:39:04 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2015, 13:09:09 by Vytautas
@tadasas99 pagal mano informacija tai jie ir mes neturim nieko bendro. Nei mes atsiradom iš jų nei jie iš mūsų.  :) Tiesiog skirtingi kūrėjai. Jų "autoriai" pirmoji žmonių-dievų civilizacija. Savo ruožtu pirmosios civilizacijos ir mūsų jau "autoriai" tie patys bet esam visiškai skirtingi "techniškai". Ir nublūdijom visiškai skirtingai. Taip kad esam kitiems tik "maistas" tiesiogine to žodžio prasme. Ir kuo maisto daugiau tuo geriau. Atitinkamai ir prisidauginom suprantama su piemenų pagalba. Taip kad jokių "gražių" humaniškų tikslų iš kitokių nėra. Tik pragmatiški interesai ir nieko daugiau. Visas šis pasaulis vien ant to ir stovi. Vieni valgo kitus tam kad egzistuotų. Įžvelgt kažką kito tiesiog nėra jokio gyvo pvz.  :) Pvz su kokiomis kiaulėmis esam "techniškai" labai artimi bet be problemų jas valgome. Į gardą įmetame žaislų kad joms būtų linksmiau ir užaugtų skanesnės.  Lygiai taip pat su mumis elgiasi kiti.

Ir vėl sakau būkit kritiški. Tai tik mano pamąstymai. :)

tadasas99

#12
rugpjūčio 09, 2015, 19:40:08 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2015, 19:47:01 by tadasas99
@Vytautas Nu pabusiu kritiskas, neatmetu, bet ir nelb noriu sutikti su tavo nuomone, kadangi pirmiausiai kalbame ne apie barbarus kuriais esame mes o apie civilizacija mus lenkiancia daug kartu, kazkaip persasi nuomone kad jie turetu tureti kazkokiu aukstesniu tikslu, aisku nebutinai geranorisku musu atzvilgiu.
o maistas, nu jei jiems jo truksta tai keliu zmoniu per diena suvartojimas padeties nepagerintu, delikatesas, nu cia jau mums budinga, bereikalo del prestizo leisti resursus.
seip aplamai pirma kart isgirdau teorija apie zmogedras ateivius.

p.s. apie autorius, nelb suprantu tavo sakinio, pasitikslinu, cia kalbi apie ateivio pirmykscio zmogaus genu misini kuris gali gyventi zemeje ir veliau jis dar susikryzmino su zmonemis to rezultatas mes?

Vytautas

Citata iš: tadasas99  rugpjūčio 09, 2015, 19:40:08
p.s. apie autorius, nelb suprantu tavo sakinio, pasitikslinu, cia kalbi apie ateivio pirmykscio zmogaus genu misini kuris gali gyventi zemeje ir veliau jis dar susikryzmino su zmonemis to rezultatas mes?

Ateiviai tai pirmos civilizacijos žmonių-dievų kūriniai. Ateiviai ne organinės kilmės padarai. Su mumis neturi absoliučiai nieko bendro. Jie tik gali žaisti su mūsų genetika kaip tik nori.  Mus kaip mėsos gabalą nereiktų suprasti. Tiesiog esam energijos "kamuolys". Čia ir glūdi visas vertingumas. Nebūtina paskersti tiesiogine prasme. Galima naudoti kaip pastoviai skleidžiantį emocijas t.y energiją ir ją maitintis. O tokia energija labiau reikalinga neorganiniam padarui nei organiniam kuris pats yra to šaltinis.  Šiaip viskas šiame pasaulyje paremta kuo didesniu emocijų skleidimu. Nesvarbu tai teigiamos ar neigiamos emocijos. Kad ir kokio filmo kokia esmė? Kad patirtum emocijas. O kitokios prasmės absoliučiai jokios. NUo to kad nepamatysi kažkokio filmo nieko gyvenime neprarasi. Ir taip su visais kitais dalykais. Galybė beprasmių emocijų :)  t.y išspinduliuotos energijos. :)

NSOOO99

Mano nuomuone tai turetume baigt kariaut tarpusavi ir pinigus skirt kosmo tikslam ,o dabar karui milijardai isleidzia vejui skaityk ,musu technologijos zymiai nusileidzia vadinamiem ateiviam ,manau ne vienas sutiks su mano nuomuone ,kad pinigai leidziami vejams musu mazoje zemeleje tarp savu...

Aukštyn