Lukas Devita . Tikras kontaktas ?

Pradėjo Linas Esu, spalio 24, 2017, 20:58:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

spalio 24, 2017, 20:58:19 Redagavimas: spalio 24, 2017, 21:20:00 by Linas Esu
Kiek žinau apie šį žmogų , ji yra psichodelinės muzikos gerbėjas , groja grupėje jeigu neklystu . Taip pat išleidęs šias knygas . Vienoje iš jų rašo ufologijos tema , kadanga dedasi ufologu .



 https://www.knygos.lt/lt/elektronines-knygos/universali-paauglyste--ivadas-i-kosmini-amziu/

https://www.knygos.lt/lt/knygos/autorius/lukas-devita/

Naršiau nso.lt , netyčia tarp senų post'ų radaų šį

" December 17, 2004 to Lukas Devita

Tonight I was in deep meditation with a group of five people. We meet every Tuesday, Thursday and Sunday night to sit outside (even in the cold in the Hawaiian mountains) to make contact with our ET friends. Tonight we met with the Andromedans and also the Arcturians. They are very helpful and loving people who wish to have a cultural exchange with us. WE also want to know them better and to share our knowledge with each other. This contact with the Andromedans has been going on since August. "

Lukas Devita teigia . Grupinės meditacijos metu , apturėjo kontaktą su andomediečiais ir arkturianais :D Taip pat jis mini , kad su pirmaisiais kontaktuoja jau keli mėnesiai .

Ką manote ?


elteide

manau, kad tikėjimas galinga jėga ..Lukas tiki taip..ir ką tu jam

av88p

Prieš atsakydamas į temos klausimą, priminsiu kai kuriems turbūt girdėtą sąvoką - "visuotinis laukas". Supaprastintai galima pasakyti tiesiog "aplinka".
Taigi. Kai kurie asmenys patiria tokias būsenas, kurių metu atrodo (gaunamas toks įspūdis), jog "visuotinis laukas", arba "aplinka", tartum kreipiasi į jį (ar ją), atsako, arba pritaria (pastarasis atvejis gali vykti pvz. skaitant dvasinę literatūrą ar klausant muziką). Tas pojūtis ateina mažiausiai su dviem komponentais: suvokimu apie kažką ir emociniu (jausminiu) pojūčiu.
Su kuo asmuo kontaktuoja, priklauso nuo asmens įsitikinimų, pasaulėžiūros, kas jam tuo metu artima. Gali vykti kontaktas su "Vieniu", arba su kitomis, jame esančiomis sąmonėmis.
Negaliu teigti apie visus, bet manau, kad kontaktai su "Vieniu" būna be žodžių ir abstraktaus pobūdžio. O štai su kitomis sąmonėmis labiau apie ką nors konkrečiai.
Tai tiek...  :)

Benamis

Tai laiskas-zinute Lukai Devitai nuo Joan Ocean is Havaju, o ne Lukos Devitos zodziai.

Linas Esu

#4
spalio 27, 2017, 15:32:54 Redagavimas: spalio 27, 2017, 15:34:47 by Linas Esu
Citata iš: Benamis  spalio 25, 2017, 20:33:54Tai laiskas-zinute Lukai Devitai nuo Joan Ocean is Havaju, o ne Lukos Devitos zodziai.
Hm....nežinojau , dėkui kad pataisėt

Aukštyn