Šizofrenija

Pradėjo a.t.sielis, spalio 14, 2017, 22:30:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

#30
spalio 16, 2017, 16:35:27 Redagavimas: spalio 16, 2017, 17:08:17 by Creative
Citata iš: vytra  spalio 16, 2017, 14:36:22- čia daug variantų:

a) tu pati tai rašei arba pasakojai kažkam, bet vėliau užmiršai.

b) labai dažnai būna 'n' žmonių, kurie prieina panašių išvadų. Sakykim radijas buvo išrastas tuo pat metu keliose vietose ir nepriklausomai. Taip pat vienu metu ir nepriklausomai buvo išrastas puslaidininkinis tranzistorius.

c) jei jau kažkokia konspiracija, tai ji dažniausiai susijusi su konkurentais, kurie nori tave pašalinti iš verslo ar iš meilės ar dar iš kažko. Paprastai tai geri pažįstami ar net giminės, kuriems tu maišai daryti kažkokius darbelius.


Sėkmės.

:)

a) tikrai atmintim nesiskundžiau tuo labiau kad nuo seno seku ką kam sakiau ką rašiau. Todėl šitas atkrito iškart.
b) suprantu kai tai pasikartoja 2 na 3 kartus na gerai jau gerai 4 kartus bet kai 5 6 7 atsirandatu jau nebetiki paprastais sutapimais arba vienodu mąstymu.
c) giminė nebent nesamoningai tai darė tam galėjo būt kelios priežastis kurias neminėsiu, bet labai abejotina, su konkurentais tai gali būti. dar yra galimybė kad mano asmenybė galėjo daug kam nepatikti o tai kaip žinoma konkurenciojos kvapas kurio aš baisiai nemėgstu ir steniuosi vengti (kur dabar šiaislaikais kur konkurencija yra viso kapitalistinio pasaulio pagrindas). Bet aš netokia paranojikė kad tikėčiau samokslo ar kitom teorijom, tiesiog turiu juos omeny nes kiekviena galėjo turėjo galimybę pasitvirtint, bet iki šiol liko nežinoma :)

Creative

Dar pastebejau kad kuo žmogus kurybingesnis tuo arčiau jo sutrikimai.

a.t.sielis

Čiurlionis baigė gyvenimą beprotnamyje.

Kas link sutapimų, yra reali sinchronizacija ir įsivaizduojama, dirbtinai eskaluojama paties žmogaus.

Sinchronizacija priklauso nuo dėmesio atkreipimo į kažką konkretaus. Dideliame informacijos sraute visada yra kažkas į ką galima atkreipti dėmesį ir susieti. Galima pradėti susietinėti dalykus, nors iš jų neplaukia harmoninga prasmė.

Mano nuomone, prie tokio dirbtinio susiejinėjimo gali prisikabinti piktavalės esybės.

Geravalės esybės sinchronizaciją atliks taip, kad tai neves į "stogo čiuožimą", bus daug prasmės, gerų jausmų, suvokimų, iš kurių galima realiai pasimokyti ir patobulėti, pati sinchronizacija bus daug geresnės kokybės.

vytra

#33
spalio 17, 2017, 19:46:03 Redagavimas: spalio 17, 2017, 19:50:26 by vytra
Citata iš: Creative  spalio 17, 2017, 19:29:07Dar pastebejau, kad kuo žmogus kurybingesnis, tuo arčiau..
- matai, ar žmogus turi sutrikimų, kitas žmogus negali nustatyti, reikalinga "aukštesnioji" būtybė.. O visgi bet tačiau, to imasi būtent "žemiausios" būtybės, jos savo "neabejotinais nacistiškais IQ testais" nuteisia visus, kurie nemoka jų kliedesių! Taip daro visi antižmogiški (antihumanitariški) totalitariniai režimai, tiek ultradešiniųjų, tiek ultrakairiųjų (A.Hitler, J.Stalin).

p.s.
.. įdomu, kam šiandien tarnauja šiuolaikinė globalinė pasaulinė purvąsklaida su žmogaus totaliu niekinimu ir "rūšiavimu mokslišku IQ genocidu"?
 Ar ne laikas juos teisti, kol dar neįkūrė konclagerių "žemo IQ rasėms"?


:(

Creative

Citata iš: a.t.sielis  spalio 17, 2017, 19:41:48Čiurlionis baigė gyvenimą beprotnamyje.

Kas link sutapimų, yra reali sinchronizacija ir įsivaizduojama, dirbtinai eskaluojama paties žmogaus.

Sinchronizacija priklauso nuo dėmesio atkreipimo į kažką konkretaus. Dideliame informacijos sraute visada yra kažkas į ką galima atkreipti dėmesį ir susieti. Galima pradėti susietinėti dalykus, nors iš jų neplaukia harmoninga prasmė.

Mano nuomone, prie tokio dirbtinio susiejinėjimo gali prisikabinti piktavalės esybės.

Geravalės esybės sinchronizaciją atliks taip, kad tai neves į "stogo čiuožimą", bus daug prasmės, gerų jausmų, suvokimų, iš kurių galima realiai pasimokyti ir patobulėti, pati sinchronizacija bus daug geresnės kokybės.
Esmė tokia tu pamatai strapsnį kuris atspindi tavo mintis ir tik nuo tavęs priklauso kaip tu jį-juos priimsi:
a) ar tai kaip akiračio praplėtimas
b) ar tai dievo žodžiai
c) ar tai dar vienas psihotropinis ginklas
d) ar tai konkurentai nemiega
e) ar tai telepatija
f) (įrašyk savo)

a.t.sielis

Taip, bet iš esmės, toks absoliutus telepatinis pokalbis visais ir bet kokiais kanalais gali vykti tik su visata / Dievu. Kiti variantai pagal skonį, bet nerealistiniai. Kiti variantai galimi tik siauresniais kanalais, tik tam tikru laiku, ir labai ribotai.

Bet kas kas absoliutu, susiję su Absoliutu. Arba su absoliučia beprotybe :)

elteide

šizofrenia sergantys gali būti, yra agresyvūs?

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 12:38:51šizofrenia sergantys gali būti, yra agresyvūs?
- "šizofrenija" dar vadinama "inteligentų liga".. Sergantys šia liga atrodo kultūringi ir neagresyvūs, bet kaip jau minėjau, pas juos yra sąmonės trūkis tiesiog nesuvokiamose ir neprognozuojamose vietose, todėl toks asmuo gali pasiusti dėl nieko, nes jam kažkas "suveikė".. Štai dėl tokių "suveikimų", jie laikomi pavojingais..

:(

a.t.sielis

Būna agresyvūs. Čia San IL reiktų klausti.

elteide

Citata iš: vytra  spalio 19, 2017, 18:58:21Štai dėl tokių "suveikimų", jie laikomi pavojingais..

:(
kodėl pavojingi, atrodo maloniai :)

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:15:18kodėl pavojingi, atrodo maloniai?
- čia juokauji, ar rimtai klausi? Atsakysiu rimtai: kai jiems "suveikia" tas sąmonės trūkis, jie atrodo labai tragiškai tiek elgsena tiek veido išraiška.

:(

a.t.sielis

Šiaurės Atėnuose - esė apie beprotnamį. Nesuprasi, ar grožinė, ar dokumentinė.

http://www.satenai.lt/2017/10/06/nes-mes-visi-is-vasaros-5/

elteide

Citata iš: vytra  spalio 19, 2017, 21:34:05- čia juokauji, ar rimtai klausi? Atsakysiu rimtai: kai jiems "suveikia" tas sąmonės trūkis, jie atrodo labai tragiškai tiek elgsena tiek veido išraiška.

:(

ir ...na ir kas kaip atrodo..
bet kuo pavojingi..puola mušti , žudyti?

vytra

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:42:33bet kuo pavojingi.. puola mušti, žudyti?
- kai yra sunkios (gilios) šizofrenijos stadijose, taip.. Už tokius nužudymus neteisiami, todėl tarp nusikaltėlių madinga apsimetinėti (vaidinti) šizofrenikus prisiskaičius aprašymų.. Todėl smulkūs ligos aprašymai viešai neskelbiami..

:(

Creative

#44
spalio 19, 2017, 23:14:50 Redagavimas: spalio 20, 2017, 01:04:33 by Creative
Aš kaip ir su šia diagnoze, tačiau abojoju ar mane priskiria prie  agresiviu. Na nebent tai kad mane nuvežė teta į polikliniką pas psichiatre ir ten papasakojo kad aš neišlindau iš namų gal 4 menesius ir dar ten kažką pasakė bet jį negyveno su mumis todel tiesos kaip ir nežino, tačiau esmė tą kad paskutinis lašas buvo tada kai aš neperseniausiai susimušiau su kaimynais, žinoma psichiatre gera paklausė kodėl o ne tai kaip teta :"Na kaip taip galima!!!". O susimušiau nestipriai aš be mėlyniu, bet už tai kad nakti po mano langais numetė petardą, o aš jau tada sedejau visa ant adatu ir dar man naktį čia petardas po langais mėtys na jau ne ir išlėkiau į lauką, Mama iš pradžiu buvo nepatenkinta, net pykta buvo, bet paskui čia prieš jos mirtį kai susirgo išgirdau kad sakė kad teisingai padariau nes ji pati jau miegojo, o jai anksti paskui keltis reikėjo, nes darbo diena na ir kas kad vasara. Bet šiaip mus išskyrė (aš prieš tris moteriškes buvau) kitas kaimynas tai spejo mane tik ant žemes pargriauti ir viena apžergti... na vienu žodžiu daug nepasakosiu. Tai vat tada pykau bet valdžiausi beto norėjosi pirma karta pasimušti normaliai galvojau gal gara nuleisiu kaip kiti tai daro bet ne.. man taip neišeina :D

Tai vat ir dar vieną karta čia kai irgi prieš einant pas tą pasichiatrę trenkiau vieną sykį broliui per veidą, galvoju už visą tai ką jis man per gyvenimą yra pasakęs, padaręs, arba kitaip įsipisinėjęs bent viena sykį tikrai sažine apraminsiu ir jam duosiu atgal, ir nesvarbu kad atgal gausiu dvigubai ar trigubai daugiau, mano sažinė rami, bent vieną syki jis nuo manęs gaus, na taip ir išėjo.

Aš šiaip žiauriai nekonfliktiška, bet jei priveda kas atsitiko pirma karta tada jau pakėliau ranką. Bet prieš mama kad ir kiek jį būtų trankiusi man per galvą aš nepaklėiau ranką, kad ir kaip man širdį skaudėtų (dėl to kad ją mylėjau ir šiaip suprasdavau kodėl ji taip elgesi kad ir skaudėjo dėl šiokios tokios neteisybės).

Žinau kad kiti būna konfliktiškesni, dažniausiai tai paauglystėje pasireiškia agresyvus elgesys t.y. muštynės, razborkės ir pnš.

Tai vat tai tiek apie savo agresyvumą kaip pvz.

Aukštyn