Eduardo Meierio istorija

Pradėjo unco, liepos 10, 2012, 14:33:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

unco

Radau įdomią istoriją  :)

su Eduard Albert Meier (aka Billy) ateiviai pradėjo kontaktuotis vos jam suėjo penkeri. Pirmasis su juo susisiekęs ateivis  Sfath iš Plejares pradėjo mokyti Bilį įvairiausių paslapčių. Sekantis ateivis su kuriuo jis susisiekė, buvo Asket ir truko vienuoliką metų.

1975m. prasidėjo jo kontaktai su Semjase, moterimi iš Plejarano. Po kelių kontaktų Billiui buvo leista padaryti kelias erdvėlaivio (vadinamo beamship) nuotrauaks. Jis padarė bene tūkstantį nuotraukų, jas aptarinėsiu vėliau  :)

Pasak Bilio, ateiviai, kitaip nei mes matome kino filmuose, atėjo su taika ir yra tokie pat žmonės kaip mes. Vienas esminis skirtumas - jų emocinė būsena. Pasak Bilio, ateiviai neturi tokių neigiamų emocijų kaip pavydas ar pyktis.
Ateivė su kuria kontaktavo, teigė jog atvykti iki žemės jai truko septynias valandas. Jų erdvėlaiviai (beamships) gali keliauti minties greičiu ir yra pagrysti ne tik technologija, bet ir dvasine išmone.

Kas nori sužinot visą istoriją, siūlau pažiūrėt šį dokumentinį filmą http://www.youtube.com/watch?v=5HTuNVxEL3o&feature=plcp

O dabar įrodymai. Keistas dalykas tas, kad jo UFO nuotraukų archyvuose yra daug forografijų, kurių autentiškumą būtų galima lengvai paneigti ir tik norisi rėkt "FAAAKEEE"... tačiau yra ir tokių nuotraukų, kurių net šiais laikais, be komp. pagalbos, nepadirbtum net būdamas profesionalus animatorius.

Dar daugiau fishy dalykėlių... Billio "moters ateivės" fotografija tėra aktorė, o ateivių dinozaurai iš knygutės...
O dabar pasigrožėkit realistiškiausiais Bilio kadrais ;D


Dar vienas dalykas, kurį privalu žinot - tai,kad Bilis turėjo vieną ranką. Taip jam daryt fotografijas turėjo būt sunku...

O čia palyginimui su kitomis nuotraukomis <nežinomų šaltinių su Meierio>

Meierio foto kairėje


Meierio foro viršuje

unco


Benamis

#2
liepos 10, 2012, 14:54:14 Redagavimas: liepos 10, 2012, 14:56:10 by Benamis
Citata iš: unco  liepos 10, 2012, 14:33:08
Vienas esminis skirtumas - jų emocinė būsena. Pasak Bilio, ateiviai neturi tokių neigiamų emocijų kaip pavydas ar pyktis.


Jeigu tai tiesa, tai ar gali taip buti, kad jie neskiria gerio nuo blogio? :-\

Idomi istorija, nuo manes + :)

P.S. Sukuriau nauja tema, nes manau sis postas buvo jos vertas ;)


Teroras

Be tokiu emociju kaip pavydas arba pyktis/agresija pasaulis netektu savotisko sarmo... Bet gal cia tik man taip atrodo :)

Citata iš: unco  liepos 10, 2012, 14:36:34
ir dar --> viena labai detali Meierio fake foto analizė http://www.iigwest.org/investigations/meier/wedding_cake_ufo_deconstruction.html ; :)


Cia geras ;D :D

Phoenix

Va ta Semjase, atvaizduota piešiniuose:

http://img27.imageshack.us/img27/536/semjase.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/7329/semjase5.jpg

Apie Meierio nutikimą buvau skaitęs vienoje knygoje, ten rašoma kad tie ateiviai, kurie jį aplankė (ten jie vadinami Plejadiečiais), gyvena 1000-1500 metų, iš išvaizdos beveik visą laiką atrodo labai jauni, moka kalbėti, bet bendrauja ir telepatiškai, prižiūri mus kad patys sau nepakenktume, saugo Žemę nuo pavojų. Pasirodo tada, kai kyla įvairios grėsmės žmonėms, planetai ar prieš reikšmingus žmonijai įvykius.


Benamis

Citata iš: Delan  liepos 10, 2012, 17:02:02
Čia tipo jos foto? http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2010/08/semjase-21.gif


Jeigu cia ateives nuotrauka, tai as nieko pries jeigu mane tokia aplankytu kada ;D

Delan

bet čia kur tariamai ateivė, tai labai panaši į vieną aktorę
http://meiersaken.info/images/Asket_lookalike.jpg ; :)

Phoenix

Citata iš: Delan  liepos 10, 2012, 17:02:02
Čia tipo jos foto? http://cdn.the2012scenario.com/wp-content/uploads/2010/08/semjase-21.gif


Nuotrauka tikriausiai yra iš kokio nors televizijos šou, kairėje pusėje matosi pritvirtintas mikrofonas  ;D

Benamis

Ka gali zinoti, gal ten kokia plejado-antena pritvirtinta... ;D

Delan

#10
liepos 10, 2012, 17:50:45 Redagavimas: liepos 10, 2012, 17:52:24 by Delan
Gerai pastebėjai.. Tai viskas aišku su jo ta ateive :)
Ji Michelle DellaFave

unco

Dažniausiai, jeigu bent kart pagauni kokį "aš kontaktuoju su ateiviais" meluojant, tai iškart gali jo istoriją nurašyt  :D ... Tačiau šitos istorijos tiesiog negalėjau praleist pro akis. Visa esmė, pačios pirmos Eduardo darytos foto iki šiol yra pačios autentiškiausios ir tik vėliau, kai jo istorija davė jam šiokį tokį vardą ir karjerą (jis tapo rašytoju), prasidėjo tie visi neaiškūs kadrai... Taigi, manau, kad reiktų labai kruopščiai atsirinkti informaciją.

O dabar šiektiek iš Meierio istorijų apie ateivius. Jis teigė, kad jį mokantis ateivis pasiimdavo jį į savo beamship'ą.
Paklaustas kaip jis ten įsiropšdavo ir išvis sužinodavo apie tą laivą, Bilis ėmė pasakot. Žodžiu, prieš paėmimą Bilis pajusdavo keistą jausmą savo galvoje (jis teigė,kad ateiviai susisiekdavo su juo telepatiškai). Tas keistas jausmas viršugalyje nuvesdavo jį į atokesnę vietą, kažkur prie jo fermos.
O kaip įsiropšt į tokį laivą  :D? Pasak Bilio, yra du būdai. Pirmasis yra skirtas būtent tos planetos gyventojams ir yra pagrystas jų emociniu stabilumu (kap minėjau, jie neturi daugumos mums būdingų neigiamų emocijų). Taigi, jeigu Bilis būdavo šiek tiek susinervinęs, išsigandęs arba piktas, šviesos smūgis (panašus kaip matom filmuose  ;D) paėmęs jį, grąžintų visai išsibalansavusį. Todėl ateiviai dažniau imdavo vyriškį tuomet, kai jo emocinė būsena būdavo rami. Kitas būdas patekti į beamshipą, anot Bilio, yra anti-gravitaciniu būdu, kuris tiesiog tave pakelia. Tačiau, jeigu prarandi pusiausvyrą, gali tiesiog nukristi žemyn ir niekas tavęs nesugaus. Todėl Bilis jums visiems siūlo rinktis pirmąjį variantą.


;D tai va, tokie Bilio patarimai besiruošiantiems keliaut.

Menulis

hm... regis ši tema jau užgesus, pasistengsiu įpūsti žarijas :) pastebėjau, kad kol kas visi komentarai yra "į vienus vartus" Bilio Majerio nenaudai.. taigi tam, kad šiek tiek pakurstyti aistras ir subalansuoti forumo ph  noriu įmesti pamokantį video apie vieną prieštaringiausių Majerio nuotraukų, taip vadinamą "wedding cake". Peržiūrėjus video, kyla mintis, kad vis dėl to čia ne modeliukas :) įvertinknite patys
http://www.youtube.com/watch?v=ZEJeh8m9umk

Calibrae277

Idomus video :) tais metai mnau lb sunku fake padarit buvo bet manau gal ir imanoma buvo neatmetant to kad tai ne fake :) jei ten tikrai skraidanti lekste :) tai pagal dizaina manau paliginus ju ir musu tehnologijas persasi isvada kad skraidanti lekste is ju kalbos isvertus i musu jos pavadinima tai jos marke bus lada(ziguliukas) ;D jei nesupratot isiskaitikit isigilinkit iminti:) nemokejau kitaip issireiksti)

Linas Esu

#14
birželio 09, 2017, 15:09:22 Redagavimas: birželio 09, 2017, 15:20:59 by Linas Esu
Billy Meier yra įrodytas apgavikas , jo nuotraukos yra atkartuojamos . Kelios nuotraukos yra net iš senos tv programos laidos . Beje puikus senolis sugebėjo krūvas pinigų susikrauti savo internetiniame puslapyje žaisdamas naivių žmonių tikėjimu . Šiai dienai jo skraidantys tortai ir žaislinis ateivių ginklas yra grynas juokas .

Ateivis yra moteris ir jos vardas Michelle De llafave , visos moterys " ateivės " , billy meier  nuotraukuose . Šokdavo , dainuodavo Dean Martin laidoje .







2. http://www.billymeierufocase.com/asketdeconstruction.html

3. http://forgetomori.com/2007/ufos/the-billy-meier-hoax-photographs/



Aukštyn