Kuri NSO nuotrauka patikimiausia?

Pradėjo paragraf 78, gegužės 25, 2016, 11:48:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Svetoslavas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 01:41:20O kuo pats tikite ?
Tikiu tuo pavz: jeigu laiku nesumokesiu mokesciu tai tikrai valstybe tave prisimins, tikiu tuo jeigu paskolinai draugui pinigu su grazinimu atgal tai praradai drauga. nu ir taip toliau: Tikiu juodaja magija ir jos ritualais.

Linas Esu

Citata iš: Svetoslavas  gegužės 03, 2017, 02:25:22Tikiu tuo pavz: jeigu laiku nesumokesiu mokesciu tai tikrai valstybe tave prisimins, tikiu tuo jeigu paskolinai draugui pinigu su grazinimu atgal tai praradai drauga. nu ir taip toliau: Tikiu juodaja magija ir jos ritualais.
Na čia tema  apie NSO , bet tiek to . Supratau .

Svetoslavas

I klausima 1 apie nasa as atsakiau pirmame pranesime).
Ir i antra klausima kur jus uzklauset kuom as tikiu tai tikrai turbut klausimas nebuvo apie NASA?
ir trecia lenga tiketi tuo kuo negali irodyti arba paiskinti.)

Linas Esu

#18
gegužės 03, 2017, 02:53:19 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 03:06:02 by Linas Esu
Citata iš: Svetoslavas  gegužės 03, 2017, 01:39:46Man atrodo kad nei viena nuotrauka neitikinama. NASA tokia pati organizacija kaip religija kuri duoda galymibe zmonem tiketi i kazka to ko nematai ir niekada nepamatysi.Nes zmogus turi i kazka tyket, kad jam butu lengviau gyventi.
NASA , suteikia galimybę matyti kosmosą 24h per parą galite stebėti žemę iš orbitos , savo telefone . Faktas .

Gal kažkam ir naujiena nežinau . NASA turistams leidžia apžiūrėti , paliesti mėnulio akmenis pargabentus iš paskutinių skrydžių , faktas .

Daugiau nepasakosiu , internete pilna info , NASA tai ne religija . Bet nenoriu net liesti temos , jau matau kur linkstama .

O grįžtant prie temos , kuri NSO nuotrauka tada jums patikimiausia ?

tadasas99

As netikiu kad esame vieni, as abejoju kad su mumis kazkas kontaktuoja ar kazkas zino kad aplamai mes egzistuojam, bet as nemanau kad ivykus tokiam dalykui nasa garsiai trimituotu apie tai, nepamirskime nasos paskelbtu nuotrauku kelia i viesa erdve, nemanau kad nuotraukos su kazkokiais irodymais butu praslyde pro nasa cendzura.
 T.y. Netikiu as nasa.
 

Linas Esu

Citata iš: tadasas99  gegužės 03, 2017, 18:44:53As netikiu kad esame vieni, as abejoju kad su mumis kazkas kontaktuoja ar kazkas zino kad aplamai mes egzistuojam, bet as nemanau kad ivykus tokiam dalykui nasa garsiai trimituotu apie tai, nepamirskime nasos paskelbtu nuotrauku kelia i viesa erdve, nemanau kad nuotraukos su kazkokiais irodymais butu praslyde pro nasa cendzura.
 T.y. Netikiu as nasa.
 
Jūsų pačių sugalvota prielaida - NASA redaguoja nuotraukas prieš viešai paskelbiant jas pasauliui , jums kelia nepasitikėjimą NASA organizacija ? ar taip supratau mintį ?

tadasas99

 @Linas Esu  as nesakiau kad nasa redaguoja nuotraukas, as manau kad nasa atrenka ka pateikti viesai, kad pirma patys praziuri informacija, bei nemanau kad jie tarkim rade kazkokiu irodymu juos viesintu pirmiausiai patys neistyre detaliau, tarkim suranda nso, nemanau kad sulauksim pranesimo spaudoj "marsieciai atlekia", panika haosas niekam nereikalingas.
 

Linas Esu

#22
gegužės 12, 2017, 17:07:08 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 19:09:07 by Linas Esu
Citata iš: tadasas99  gegužės 07, 2017, 18:23:02@Linas Esu  as nesakiau kad nasa redaguoja nuotraukas, as manau kad nasa atrenka ka pateikti viesai, kad pirma patys praziuri informacija, bei nemanau kad jie tarkim rade kazkokiu irodymu juos viesintu pirmiausiai patys neistyre detaliau, tarkim suranda nso, nemanau kad sulauksim pranesimo spaudoj "marsieciai atlekia", panika haosas niekam nereikalingas.
 
Dar neteko matyti geros kokybės NSO lėktės formos , nei video nei foto 21 amžiuje . Tai netikiu jog NASA turi kažkokių įtartinų nuotraukų , kurie beje yra daugiau susikaupę kosmoso žvaigždių tyrimams , saulės sistemos planetų , palydovų analizavimui . Ufologų per vis istoriją niekada neubvo tik daug kiek turime šiandien , kurie apiginklavę geriausia technika ir stebi dangų . Klausimas , kur dingo NSO ? juk 20 amžiuje buvo apstu pagrobimų , lėkščių nuotraukų ir t.t tai ką dabar atsiradus geresnėm kamerom , mob tel , ateiviai išsigando paparacių ir nebelanko mūsų ? :D . Dėl ko kiltų panika ar chaosas ? nesuprantu .

Vytautas

#23
gegužės 12, 2017, 17:25:01 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 17:30:33 by Vytautas
Citata iš: Linas Esu  gegužės 12, 2017, 17:07:08kur dingo NSO ?
NSO tiesiog neliko po 2012m rugpjūčio. Praktiškai kiekvienas "ginkluotas" nebloga kamera o rezultatų jokių. :) Na pasitaiko visokių mėgėjiškų kūrybos veikalų. Bet jie akivaizdūs.  Pakankamai keista. Labiau nei akivaizdu kad nieko nėra. :)

Vien ko vertas šitas burbulas 2012m prie saulės https://www.youtube.com/watch?v=8ulqsAgrlYI

Linas Esu

#24
gegužės 12, 2017, 19:11:49 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 19:18:08 by Linas Esu
Kas jums su tais 2012 metais ? :D po kiekvienu post'u rašote tą patį . Čia tema apie nso nuotraukas , ne ape jūsų švytuoklę :D . Jeigu kam bus įdomu kreipsis , neterškite kitų temų savo išgalvojimais , Vytautai . Jeigu norite viską aiškinti švytuokle , atsidarykite savo kasdieninį blog'ą ir dalinkitės savo " žiniomis " kaip ir kiti internetiniai " filosofai " .

P.S jeigu įsiskaitytumėte atidžiau , kontekste kalbama apie nežemietiškos civilizacijos NSO :D , o normalių nuotraukų niekas , nebepateikia kaip būdavo anksčiau . 20 am-iuje visi filmuodavo su VHS kameromis arba fotografuodavo su muiliniais aparatais . Tokių NSO " įrodymų " pilnas internetas , kur nieko negalima įžiūrėti . Bet kai staiga technologijos pažengė į priekį , turime kitą rezultatą .

.L.U.T.H.O.R.

#25
gegužės 12, 2017, 19:13:01 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 19:20:13 by Legionas
Linai, jei pamatytum aukštos kokybės foto, sakytum kad photoshop'as, tai kas iš to? :D

Be to, kiek ta technologija pažengė? Visi smartfaunus turi, kurie vistiek negeba nufotografuoti nieko normalaus esančio dideliame aukštyje, tuo labiau jeigu juda.

Linas Esu

#26
gegužės 12, 2017, 20:12:52 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 20:16:51 by Linas Esu
Citata iš: Legionas  gegužės 12, 2017, 19:13:01Linai, jei pamatytum aukštos kokybės foto, sakytum kad photoshop'as, tai kas iš to? :D

Be to, kiek ta technologija pažengė? Visi smartfaunus turi, kurie vistiek negeba nufotografuoti nieko normalaus esančio dideliame aukštyje, tuo labiau jeigu juda.
Tai čia diskusija apie kas būtų jeigu būtų ? Norėčiau pamatyti bent tokią nuotrauką , kokią tik ką apibūdinot .

Galima ne tik fotografuoti judančius daiktus ore bet ir filmuoti su išmaniaisiais :D Welcome to reality . Beveik visi nauji taip pat turi ir automatinį fokusavimą . Jau net nekalbu apie eilinius ar profesonalius foto-video aparatus , nėra ką lyginti su pagamintais prieš 20 metų arba dar anksčiua :D skirtumas tas jog ufologai nebesugeba padaryti jokių najų nuotraukų su lėkštėmis nors galimybės geresnės negu bet kada buvo . Matyt ateiviai išsigando paparacių . Dabar madoje , liudininkai su " slapta " informacija . Arba " pagrobtieji " tokie , kaip Inkognito .

.L.U.T.H.O.R.

#27
gegužės 12, 2017, 20:36:28 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 20:39:34 by Legionas
Jo sutinku, su lėkštėm tikrai mažai nuotraukų. Tokią šiaudinę baidyklę lengva daužyt :D

Šiaip pilna NSO, šviesų, skraidančių šviesos rutulių ir pan pastebėjimų visame pasaulyje, kiekvieną mėnesį. Bet tau lėkščių reik...

gidas

Vienas diedas yra pasakęs maždaug taip - nachrienr  turiu tikėti į žinomą žmogėnų iracionalumą daugiau, nei į nežinomą ateivių racionalumą.  Kitais žodžiais  - viskas apie nso  yra  šakėmis ant vandens. :)

Linas Esu

#29
gegužės 12, 2017, 22:18:15 Redagavimas: gegužės 12, 2017, 23:25:30 by Linas Esu
Citata iš: Legionas  gegužės 12, 2017, 20:36:28Jo sutinku, su lėkštėm tikrai mažai nuotraukų. Tokią šiaudinę baidyklę lengva daužyt :D

Šiaip pilna NSO, šviesų, skraidančių šviesos rutulių ir pan pastebėjimų visame pasaulyje, kiekvieną mėnesį. Bet tau lėkščių reik...
Na pirmiausia NSO neatpažintas skraidantis objektas ir nieko bendro su 8 ar 9 dešimtmečio ufologijos fenomenu JAV ( kada tapo labai populiaru ) nelabai ką turi . Beveik visi NSO yra paaiškinami . Jeigu kalbame apie ufologiją , bei NSO priskiriamus būtent šiai grupei , tai taip man reikia lėkštės arba kažko panašaus į ateivių skraidančius aparatus . Istorijos apie pagrobimus , kontaktus ir t.t. tinka tik prie laužo , ūkiame miške mažiems vaikams .

Jeigu žmonės nori rimtai diskutuoti šia tema , tai tegul į žinių bagažą įsimeta daugiau , ne tik fantastinio Holivudinio mėšlo apie ateivius , kuris beje tikrai geriau susivirškina negu valandų valandos praleistos interneto platybėse , ieškant  " rimtų " nuotraukų arba video šia tema :D . Pastarasis bent jau iškart nuteikia jog tai tiesiog žmogaus fantazijos reiškinys , kai ufologija ragina tuo tiesiog tikėti :D

Aukštyn