Georgia Guidestones

Pradėjo Benamis, liepos 18, 2012, 21:37:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Zombių populiacija yra tai, ko siekia šešėlinė pasaulio valdžia nes tokius žmones yra labai lengva valdyt. Taip vadinamuosiuose Džordžijos Kelrodžiuose Akmenyse (Georgia Guidestones) yra įrašai skirti būsimajai pasaulinei valdžiai, kurie sako: kad pasaulio populiacija neviršytų 500 milijonų; kad vidutinė žmonių gyvenimo trukmė būtų 30-35 metai.



Daugelio nuomone šis monumentas yra kelrodis globalistmas kaip " The Bilderberg group", Trilateral commission,  "Turtingajam šimtui' ir Juodajai aristokratijai, kadangi šio monumento įrašai atspindi jų siekiamus tikslus ir dažnai sutampa  su jų siūloma politika.



Džiordžijos akmeninis vadovas ( Georgia guidestones ) buvo pastatytas 1979 metais JAV. Kada Mr. R. C. Christian prisistatęs žmogus norėjęs, kad  jis ir jo grupė išliktu anonimiška, norėjo sužinoti kiek kainuotu didžiulio akmeninio monumento statyba. Granito kompanijos skeptiškai priimtas žmogus, prisipažinęs naudojęs pseudonimą vietoje vardo, tvirtino tai esant jo grupės žinia žmonijai ir kaip jis pats pasakė:

"Vardan pasaulio išsaugojimo ir artėjančio naujo supratimo amžiaus. Jeigu  įvyktu  civilizuoto pasaulio holokaustas, grupė norėtu, kad šie akmenys padėtu žmonijai pradėti iš naujo."

Prasidėjus statybai nepažįstamasis dingo ir po statybų pabaigos praėjus metams iš grupės buvo gauta tik korespondencija.

Grupė reikalavo, kad aštuoniomis kalbomis akmenyje būtu išgraviruoti 10 įsakų, kurie teigia:

1. Išlaikyti žmonijos populiacija žemiau 500,000,000 dėl santykio su gamta.
2. Žmonių dauginimasis turi būti valdomas protingai- gerinant ištvermę ir įvairovę.
3. Suvienyti žmoniją po nauja gyvybinga kalba.
4. Sąlygiškai valdyti tikėjimą, tradicijas, geidulius ir visą kitą.
5. Ginti žmones su lygiaverčiais įstatymais ir teismais.
6. Leisti valstybės savivaldos teisę, išvengiant nesutarimų pasauliniame teisme.
7. Vengti silpnų įstatymų ir beverčių valdininkų.
8. Sukurti balansą tarp asmeninės laisvės ir visuomeninės pareigos.
9. Vertinti -tiesą-grožį-meilę-siekiant harmonijos su begalybę.
10. Nebūti Žemės vėžiu-Palikti vietos gamtai- Palikti vietos gamtai.

Šiuometiniai šių įsakų analogai propaguojami pasaulyje:

1. JTO ir kitų globalistų siūloma prievartinė sterilizacija per vakcinas, atsispindinti jų  moksliniuose darbuose. Keliama per didelės populiacijos paranoja.
2. Daugelio propaguojama vieno vaiko politika kaip Kinijos Liaudies Respublikoje.
3. Sukurti bendra žmonijai problemą kaip klimato kaita, taip suburiant visus siekti vieno tikslo, jiems nežinant galutinio varianto.
4. Vatikanas- valdyti populiariausią religiją, televiziją- valdyti žinias, mastymą ir pažiūras, Pop kultūra- valdyti žmonių vertybes ir grožio supratimą.
5. Nuolat naikinamos piliečių teisės ir laisvės, per valstybinį teisingumą, motyvuojant netikra grėsme ar dirbtiniu pavojumi visus paverčiant potencialiais teroristais.
6. Sukurti šalių sąjungas, kaip ES, leidžiant savivaldos teisę, bet išlaikant jų kontrolę ir sukuriant bendrą  identitetą pasaulinėje politikos arenoje.
7. Motyvuojant silpnais ir neveiksniais  įstatymais sukurti aršesnius, kurie tik  mažiną asmeninę laisvę.
8. Mažinant asmenines laisves, paliekant tik jos iliuziją, taip didinat pareigingumą ir paklusnumą valstybei.
9. Sukurti netrikus grožio, tiesos, meilės idealus naudojant dirbtinius elementus ir propagandą.
10. Propaguojant klimato kaita atimti iš visuomenės teisę į žemę, gyvenamą vietą ir gamtos resursus.

Tai daugelio yra vadinami "10 globalistų įsakymų" , nes jie atspindi ką jie bando pasiekti. Ir neleiskite būti suklaidinti žodžiais kaip tiesa ir grožis, kadangi juos naudojant galima žmones  apgauti ir priversti paklusti. Kaip Šiaurės Korėja yra vadinama demokratiška liaudies respublika, tikrovėje esanti totalitarinė valstybė. Taip pat JTO, vadinama pasaulio demokratijos institucija, išleidžia mokslinius darbus, kuriuose teigia kaip reikia mažinti populiaciją ir siekia sukurti sterilizuojančias vakcinas.  Kaip pasaulio globalistai savo knygose teigia, kad reikia drastiškai mažinti populiaciją, siekiant išsaugoti Žemę. Tai daryti per prievartą, nes "beverčiai ėdikai", kaip dažnai apie mus kalbama, su tuo nesutiks.



Žodžiai yra žaismas, o tiesą atskleidžia tikri darbai. Todėl pagal šiuometinius JTO, NATO, JAV ir daugelio kitų korumpuotų institucijų, tarnaujančiu globalistų interesams, darbus galima teigti, kad jų tikslas nėra visų gerovė.

Teroras

Gaila labai mazai informacijos apie siuos monumentus... Pats ju statymo procesas buvo idomus, nekalbant apie informacija kuri yra ant siu akmenu.

paragraf 78

Hipių darbas ir tiek

Asasinas

Zombių populiacija... O taip tikėjausi, ka bus rašoma apie tikrus zombius.

Aukštyn