Bendravimas su Jais..

Pradėjo Aš, vasario 18, 2014, 16:07:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sveiki. Esu čia naujokė. Tačiau su skubiu klausimu. Netekau man brangaus žmogaus. Norėčiau pasiklausti, ar imanoma būtų kaip nors bendrauti su dvasia be jokių spiritizmų, magijų?

Benamis

Sveika. Visu pirma uzuojauta del netekties.

Atsakymas i tavo klausima skambetu neigiamai - neimanoma. O jeigu tau tai tikrai brangus asmuo, turi susitaikyti su netektimi ir leisti jam iseiti.

Master

O tu pati manai, kad numirusi klajosi žemėje ir bandysi kontaktuoti su žmonėmis?
Suprantu, kad yra sunku, bet pirmiausia reikia nurimti.
Tinkamos aplinkybės retai susidaro...
Tikiu, kad liko nepasakytų žodžių, kad viskas įvyko per greit.... Bet tai jau nebeturi prasmės.
Kaip ir sakiau reikia nuraminti griaudinčius žodžius. Kai neteiksi vilties, kad įmanoma ką pakeisti, nereiks tiek daug skubėti ir dėl to kankintis.
Skauda tik gyviesiems, taigi dėl žmogaus nesijaudink, pasirūpink savimi :)

Vytautas

Užuojauta dėl netektie. Bet galimybių bendrauti tikrai nėra jokių. Mirusiajam tikrai viskas gerai nes jis atrado ryšį su savo antrąja puse siela. Aptarinėja šį gyvenimą ir ruošiasi kitam. Kažkada labai tolimoj perspektyvoj tiesiog susitiksi kitam lygyje. Taip kad nors ir sunku nusiramink. Laikas geriausias tokių žaizdų gydytojas.

Teroras

Citata iš: Vytautas  vasario 18, 2014, 16:28:00
Bet galimybių bendrauti tikrai nėra jokių.


Nu, nu. Pasakyk tai JAV tyrejams kurie isnarpliojo sudetingiausias bylas tik mediumu deka: http://www.victorzammit.com/evidence/psychicdetectives.htm

Ačiū Jums visiems labai...

Teroras

O atsakant i autores temos klausima, tai bet koks bendravimas su mirusiais bus laikomas kaip okultine praktika, todel kaip Benamis minejo, atsakymas: ne.

Vytautas

Citata iš: Teroras  vasario 18, 2014, 16:30:01
Nu, nu. Pasakyk tai JAV tyrejams kurie isnarpliojo sudetingiausias bylas tik mediumu deka

Pirmiausiai situacija yra pasikeitusi ir joks mediumas dabar neturi per ką prisijungti prie informacinių laukų. Seniau buvo aplinka, pasaulis kuriame buvo visokių nematerialių "gyvių" per kuriuos ir buvo gaunama informacija. Bet tai ne konkretaus žmogaus likučiai, o kažkas transformavesis iš jų. Maža to žmonių su sielomis "aš" keliaudavo toliau ir neužstrigdavo tame pasaulyje. Kiek pasidomėjau autorės atveju tai yra būtent žmogus su siela.

Teroras

Citata iš: Vytautas  vasario 18, 2014, 16:44:35
Pirmiausiai situacija yra pasikeitusi ir joks mediumas dabar neturi per ką prisijungti prie informacinių laukų. Seniau buvo aplinka, pasaulis kuriame buvo visokių nematerialių "gyvių" per kuriuos ir buvo gaunama informacija.


Na, cia pagal tavo turima informacija, kad po 2012 metu to neimanoma daryti. Kazkodel kiti zmones kurie uzsiema tais dalykais, to nepastebi.

Vytautas

#9
vasario 18, 2014, 16:57:07 Redagavimas: vasario 18, 2014, 17:08:39 by Vytautas
Kitam forume tenka pabendrauti su tikrai drąsiais žmonėmis šioje srityje. Jie labai rimtai bandė pabendrauti , surasti ryšį su dvasiomis ir nesėkmingai. Tiesiog niekas neveikia. Jei jie tokius eksperimentus būtų darę iki 2012m tai būtų baigęsi tragiškai. Na o tie kurie daro pinigus tai tiesiog nesiskaito. Dėl pinigų žmonės pasiruošę bet kam.
Iš kitos pusės jei turi tokį žmogų kuris kažką gali tiesiog supažindink. Aš jam duosiu minimalistinę užduotį strigdyti man švytuoklės darbą. Kol kas neatsirado tokio kieto. Nors bandančių buvo. Aš suprantu kodėl to neįmanoma padaryti dabar. Seniau gi buvo tragedija su trukdžiais.

Teroras

Gal galima butu gauti nuoroda i ta foruma/tema su drasiais zmonemis?

Benamis

Citata iš: Vytautas  vasario 18, 2014, 16:57:07
Aš jam duosiu minimalistinę užduotį strigdyti man švytuoklės darbą. Kol kas neatsirado tokio kieto. Nors bandančių buvo. Aš suprantu kodėl to neįmanoma padaryti dabar. Seniau gi buvo tragedija su trukdžiais.


Tikrai objektyvi uzduotis butu ;D

Vytautas

Bendrauta su žmonėmis iš apiemistika.lt . Konkrečiai Kunardu eksperimentavo, o adepte iš viso tos srities specas. Aišku aiškinomės privačiomis žinutėmis.

Teroras

Na turiu siokia tokia nuomone susidares apie minima foruma ir jo dalyvius, taciau pasilaikysiu ja sau (taip bus teisingiausia) ;D

Man tik idomu kodel tada kiti zmones teigia, kad tavo informacija yra klaidinga? Pvz. Druwis - jis irgi magija uzsiema, taciau jokios "blokados", "uzkardos", ar dar bala zino ko, nepastebejo. As nesuprantu, kaip galima buti tokiam uztikrintam savo teiginiais?

Vytautas

#14
vasario 18, 2014, 18:56:42 Redagavimas: vasario 18, 2014, 20:13:13 by Vytautas
Citata iš: Teroras  vasario 18, 2014, 17:51:40
Pvz. Druwis - jis irgi magija uzsiema, taciau jokios "blokados", "uzkardos", ar dar bala zino ko, nepastebejo.

"Nulaužt" mano švytuoklės tai pat nesiryžo. Aš tai suprantu kaip nepasitikėjimą savimi  :) Aš rizikuoju prarast ryšį su savo siela.
Atsiprašau Druwio kad paviešinau pakankamai privačią informaciją. Iš tikro jo valia kaip elgtis konkrečiu atveju.
Čia dar vieno ezoterinio puslapio savininko žodžiai "Ezoterika kaip ir pats matau, kad nedirba" http://www.esotericscience.lt/

Aukštyn