Seksualinių aistrų objektas – vaiduoklis

Pradėjo Benamis, vasario 02, 2014, 14:51:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Žymi amerikiečių popmuzikos atlikėja Keša (Kesha) garsėja ne tik dainomis, bet ir ekscentrišku elgesiu. Vienoje televizijos laidoje ji viešai prisipažino, kad… mylėjosi su vaiduokliu. 26-erių metų merginą ši patirtis taip išgąsdino, kad ji net išsikvietė egzorcistą, kuris nustatė, kad jos lytinius organus apsėdo nežemiškos jėgos…

Paranormaliais reiškiniais besidomintys asmenys tvirtina, kad dainininkės atvejis nėra vienintelis. Kai kurie žmonės iš tiesų patiria audringų nuotykių su ne šio pasaulio būtybėmis. Galbūt tai dar vienas įrodymas, kokia plona riba yra tarp gyvųjų ir mirusiųjų pasaulio?

Ar tikrai naktiniai nuotykiai su vaiduokliais tėra vaizduotės vaisius? Dažnai manoma, kad jie atsiranda dėl parasomnijos. Svarbu išsiaiškinti, ar asmuo, pasakojantis apie tokias keistas patirtis, nelunatikuoja, nevaikšto ir nekalba naktimis, nevartoja naujų vaistų, o gal neseniai persikėlė gyventi į kitą vietą, kuri yra gerokai triukšmingesnė nei ankstesnioji.

Ką papasakotų moteris, patyrusi panašių „nuotykių"? Iš pradžių ji pabunda iš miego nuo švelnių prisilietimų prie kūno. Netrukus prisilietimai tampa vis drąsesni ir intymesni. Galiausiai „kažkas" ją pradeda intensyviai jaudinti ir glamonėti, kol moteris patiria orgazmą. Kartais ji net gali pajusti kažką savyje…

Pragmatiški žmonės netiki, kad seksas su vaiduokliais yra įmanomas. Visą „kaltę" jie verčia hormonams. Pavyzdžiui, yra įrodyta, kad miegodami žmonės patiria įvairias seksualinio susijaudinimo stadijas. Tarkime, moterys labiausiai seksualiai susijaudina prieš saulėtekį, o vyrai - rytą, prieš pabusdami.

Patyrę asmenys tikina, kad seksualinė patirtis su vaiduokliu yra visiškai kitokia nei su žmonėmis. Sakoma, kad jie sužadina ne tik kūniškus, bet ir sielos potyrius. Be to, jie yra nepaprastai intelektualūs ir žaismingi.

Seksologai seksualinį potraukį vaiduokliams, veidrodžių atspindžiams ir fenomenalų seksą su dvasiomis vadina iš lotynų kalbos kilusiu terminu - spektrofilija. Tokie asmenys neretai masturbuojasi prieš veidrodį arba specialiai kuria atmosferą, esą pritraukiančią vaiduoklius.

Tikima, kad piktosios dvasios gali pasiversti vyru arba moterimi ir sugundyti auką. Spektrofilija nėra naujas reiškinys. Pasakojimų apie aistringus susidūrimus su vaiduokliais ir dvasiomis apstu senovės graikų, indų, arabų, keltų legendose.

priekavos.lt


Benamis


paragraf 78

Inkubai ir sukubai nėra vaiduokliai, jais vadinama tam tikrų demonų rūšis. Šiaip jie buvo aprašyti Raganų kūjyje po ko ir įgavo populiarumą

kiskis

Benami, prasom.
Citata iš: paragraf 78  vasario 02, 2014, 15:08:59
Inkubai ir sukubai nėra vaiduokliai, jais vadinama tam tikrų demonų rūšis. Šiaip jie buvo aprašyti Raganų kūjyje po ko ir įgavo populiarumą


Moteriske, toj srytyj neissilavinusi papuole, todel pavadinimo nezinojo, pavadino zodziu koki zinojo.
O mes zinom tikrus pavadinimus :).



Calibrae277

Kai pasižiuri kas tik nenutinka šiais laikais :) nebėra beveik jokiu tabu:)

Myuki.

Gan abejotinai tai skamba...  :o

Fasas

Dabar tam, kad tavo knyga ar filmas išpopuliarėtų, turi kažką perkurt, suteršt kažkokį seną objektą. Klasikinis pavyzdys: buvo Stoukerio Drakula - žiaurus, piktas, nežemiško, ir kaip minėta knygoje - ,,vaikiško" mąstymo. Matom, ką padarė bjaurybė Mejer, ar kaip ji ten. Jos vampyras Kalenas intelektualus, seksualus, geraširdis meilutis. Čia jau nebe vampyras ir man pikta, kad dabar vampyrą pusė žmonių kviestų į lovą, o ne bėgtų nuo jo.
Dar vienas, mažiau žinomas pavyzdys - ,,Malonusis ponas skeletas". Iškraipo skeleto įvaizdį, paversdama jį pareigingu geriečiu. Lyg ir atspindi žmonijos norą viską pavrgti, bet šioje knygoje monstras bent jau netapo meiliu didžiaakiu žiurkėnuku, kaip Edvardas Kalenas.
Apie tą Kešą irgi iškart apibūdinimas:
CitataŽymi amerikiečių popmuzikos atlikėja
. Man vėl neša, kad ji tenori išpopuliarėti, pabūti skandalo centre.

Whitenblack

Nėra jokių abėjonių apie Inc ir Suc egzistavimą , tik seksualinis pasitenkinimas turėtų būti antrarūšis dalykas siekiant dirbti su šiomis būtybėmis , tuo labiau nepatyrusiems tokiuose dalykuose , kaip ,,Red Rose" pasakė:
Išsikviesti jį šiaip , tai tas pats , kaip išsikviesti rudąjį lokį ir duoti jam suvalgyti save.
Nerekomenduoju niekam , nebent esat profesionalas ir žinot ką darot , tuo atvėju - tai bus puiku.
Žinios apie šiuos ,,individus" yra jau giliomis šaknimis.

mangirdas.bu

Dainininkė Kesha
Na žinoma jeigu jei labai jau malonu, to jau aš nežinau, nes neteko jos asmeniškai klaust, bet galiu apibendrint bendrai, kokius tai jausmus konkrečiai jautė ar pajaučia- tai ji težino. Reiškias gera ji yra sau, bet kvailoka kaip suprantu, o tai nėra blogai. Apie tai seniai teko girdėt.
Nu, gal nebutinai ji kvaila- bendrai apėmus, bet bent jau tada buvo kvailoka jos sielos atžvilgiu, nes jos siela ją myli taip, kaip ją tvarko. Kvailoka, kad apie tokias savo fantazijas paskelbė pasauliui.
Na toks jau ižimybės kelias, kašką paskelbi ir jau žino visas pasaulis- kodėl gi ne, o žiurėk pilnai tikiu, kad jau kitą dieną ji suprato, kodėl jei buvo tokie pojūčiai, ir gal net suprato, kas tai buvo. O tai bet kokiu atveju jau ji turi savyje.

Teko ir pačiam seniau susidurt su panašiais ir netgi visokiais pojučiais, apie visus aišku nekalbėsiu- žiurint iš tos pusės. Pilvo apačioje ar tai gaktos srityje: toks jausmas- lyg toj vietoj, viduje, tavyje skraidytų ar (ir) duotūsi daug drugelių ir smagiausia, kad tai malonu. Dar netgi teko pažaist, su kvepavimu. Šiek tiek, bet va čia jau aš buvau PRIEŠ ( neduhins manes siela ant tiek :D vos ne kaip kokia moteris MAT )
Ne nu, ko aš tada tik neprisigalvojau, bet paskutinė logiškiausia mano teorija buvo tai- kad aš praeitam gyvenime buvau moteris ir visgi netgi nebutinai praeitam, o apskritai. Ne nu, ką bekalbėt- kai toks jausmas, kad savy turi moterišką lytinį organą, ir kaip gi nesikeikt persiutusiam. Ir pradėjus man PYKT, arba keikt- tas jausmas ir dingsta, arba pasikeičia į- nežmonišką veriantį skausmą.
Keikt nekažką, gal ir būtu, o tiksliau ir buvo tada, nes bijojau kažkiek tai. Jei nėra baimes gali- ką tik nori, kaip tik nori keikt save.
Pykt nėra blogai, akivaizdu ką jauti, nereikia apsimetinėt, nes juk klauso.
Tai, kad siela yra belytė tai yra faktas. Nes mes visi buvome ir vyrais ir moterimis.

Kaip ir sakiau, tai tėra fantazijos vaisiai, tu gali įsivaizduot, kad merginą per nuotrauką darai, ar tave daro vaiduoklis. Tai vienas ir tas pats, o ką tu pajauti, ar nieko tai jau nesvarbu- minėjau.

Yra tik tavo siela kuri- liečia tave, iš vidaus bei išores.

Nėra nei vaiduoklių, nei kitų tu paranojų- kaip poltergeistas ir kiti. O paranojų, bei ligų, ar psichų proveržių- būna.

Nes siela ir yra pati didžiausia apsauga- ji sugeba apsaugoti nuo visko, taip pat kaip ir kenkti. O jeigu tu užsigliučini- siela gali padėt, o gali ir nemylėt ir netgi nekęst, tai ir pasireiškia tos nesamones. Na yra ir gerų ir blogų žmonių- todėl taip ir turi būt. Vieni krist ar išprotėt nuo savęs, kiti mirt nuo savęs, kai ateina laikas dingt iš čia, negu būnant, skatinant tik blogį. Nes laikas ateitis čia pasauli

Aukštyn