Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Gyvenimas po mirties => Dvasios ir vaiduokliai => Temą pradėjo: Samanta777 balandžio 29, 2014, 13:29:53

Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 29, 2014, 13:29:53
Sveiki, keista, bet man visuomet stoja laikrodžiai tuo pačiu metu. Pakeičiau penkias gyvenamas vietas, bet laikrodžiai sustodavo būtent be 20min 3. Net darbe laikrodis sustojo tuo pačiu laiku. Kaip manote, kaip tai galima paaiškinti? Gal ir jums kažkas panašaus yra nutike? :o
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Benamis balandžio 29, 2014, 19:46:26
Citata iš: Samanta777  balandžio 29, 2014, 13:29:53
Sveiki, keista, bet man visuomet stoja laikrodžiai tuo pačiu metu. <...>


Daznai taip atsitinka? Laikrodis vienas ir tas pats ar skirtingi?
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 29, 2014, 19:49:17
Ne, visi laikrodžiai skirtingi. Kam pasakojau, daug kas galvojo, kad čia sutapimas tiesiog, bet man keista..
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Benamis balandžio 29, 2014, 19:53:53
Sutapimais daug kas aiskinama :) Jeigu tai butu vienas ir tas pats laikrodis tai dar galima butu "apkaltinti" laikrodzio mechanizma, bet jeigu laikrodziai skirtingi tai net sunku pasakyti kodel taip atsitinka, aisku atmetant versija, kad istorija pagrazinta ir laikrodziai tikrai sustoja lygiai be 20 min. 3 valanda, o ne tarkime sustoja 2 val. ir 15 min, bet pritempiame prie mums tinkamo laiko :)

Daznai taip atsitinka?
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 29, 2014, 20:05:56
Stodavo be 20min 3, todėl ir atkreipiau dėmesį, nes jei būtų stoję pvz 2.15, tada keista nebūtų, nes tai jau skirtingas laikas. O stodavo kiekvienuose namuose pagyvenus kažkiek laiko, nes keičiau gyvenamas vietas. Per 4metus pakeičiau 5 gyvenamasias vietas. Dabar naujame bute gyvenu jau metus, kai sustojo laikrodis, taip ir palikau jį. O naujame darbe sustojo laikrodis prieš kelias savaites
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: nereikalinga balandžio 29, 2014, 22:10:15
Kiekvienoje naujoje gyvenamoje vietoje,kurioje ir sustodavo laikrodis tą pačią valandą,jūs tuose namuose neužsigyvenote. O dabar tai nutiko darbe,gal tai bus,kad pakeisite darbo vietą. Taip kaip su gyvenamom vietom :)  Bet tai yra kasdienybė,tokie dalykai atsitinka,ir be sustojusių laikrodžių :)
Bet geriau stengtis manau nesigilinti į šiuos gal būt paprastus reiškinius .
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Benamis balandžio 29, 2014, 22:44:07
Jeigu autore nemeluoja, tai nesakyciau, kad reiskinys yra toks paprastas ar iprastas. Cia ir tikimybiu teorijos nereikia, kad zmogus tai suprastu :)

Beje, kokio tipo laikrodziai tai buvo?
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Supera balandžio 29, 2014, 22:54:59
Aš irgi manau kad čia nepaprastas sutapimas. Jei taip būtų nutikę porą kartų, tada gali būt ir sutapimas, o dabar tai tikriausiai kažkoks ženklas.
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: nereikalinga balandžio 29, 2014, 23:16:24
Na taip todėl, todėl mėginau tik nuspėti paskutiniojo laikrodžio sustojimą darbo vietoje :)
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Supera balandžio 29, 2014, 23:26:37
Dar įdomu, ar prieš sustojant laikrodžiams buvo galvota apie būsto keitimą ar ne.
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 30, 2014, 10:20:14
Tai buvo sieniniai laikrodžiai, paprasti. O laikrodžiai stodavo jau man galvojant, bet dar galutinai nenusprendus išeiti. Naujajame darbe man labai nepatinka, labai pikta ir bjauri aplinka ir aš taip pat iš ten išeinu. Tik atejus i nauja darba nieko blogo negalvojau, bet paskui pradėjau svarstyti dažnai, kad gal geriau išeiti, o paskui laikrodis stojo. Vienintelis laikrodis dar nestoja tai tas kurį nešioju ant rankos, bet jis dažnai atsilieka, bet to tikrai nesureikšminu, nes čia normalu  :)
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Supera balandžio 30, 2014, 10:34:06
Tai galbūt yra patvirtinimo ženklas, kad reikia elgtis, kaip galvojot.
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 30, 2014, 11:18:42
Net sunku suprasti ka tai reiškia, galbūt tai tikrai ženklas. Man pastaruoju metu daug keistu dalyku dedasi, galvoju gal reiketu kažkur kreiptis. Gal pas kokį ekstrasensą, nežinau  ???
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: paragraf 78 balandžio 30, 2014, 11:40:48
Aha, pas ektrasensą nuėjusi tai jau tikrai išspręsi visas problemas. Kiek teko domėtis šiuo klausimu, tai religijotyrininkai tokie kaip mircea Eliade ir G. Beresnevičius pastebi jog po ekstrasensų įsikišimo viskas persimeta artimiesiems, o po to sugrįžta su daug didesne jėga atgal. Taigi blogiausia ką gali padaryti tai kreiptis į ekstrasensą
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 30, 2014, 11:55:06
Dekoju, kad pasaket, aš to nežinojau  :)
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: D.W. I know balandžio 30, 2014, 13:22:22
O ar kas nors vykdavo tuo metu, kai laikrodis sustodavo? Gal lažkas ne taip kaip visada ar pan.? :)
Antraštė: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Samanta777 balandžio 30, 2014, 16:52:59
Na tuo metu nieko keisto nepastebedavau kai laikrodžiai stojo  :) šiaip keisti dalykai kartais darosi iš niekur nieko. Jei kažkas kažką panašaus patyret ar turite kokios informacijos, ar domites keistais reiškiniais, parašykite, labai noriu padiskutuoti su kažkuo apie tai  :) nes daugelis skeptiškai žiuri į tokius dalykus kol patiems kažkas nenutinka
Antraštė: Re: Stojantys laikrodžiai
Parašė: Supernatural balandžio 01, 2017, 21:08:05
Bandau atsakyti i klausima apie stojancius laikrodzius tam tikru metu.

*Александр Шепс: почему останавливаются часы*
=======================================
Победитель шоу «Битва экстрасенсов» Александр Шепс рассказал о старинной примете, которая связана с часами. Очень многие люди хотя бы раз в жизни сталкивались с такой проблемой, как остановка часов. А вы когда нибудь задумывались о том, что бы это могло означать?

Как объяснил Александр Шепс, если у вас в доме остановились часы, то стоит обратить свое внимание на то время, что они отображают. Согласно народной примете, те цифры, на которых застыли стрелки, могут указывать на события, что произойдут с вами в скором будущем.

Чтобы понять почему остановились часы, можно воспользоваться двумя значениями этого народного суеверия. Первый вариант будет заключать в себе ангельскую нумерологию, исходя из которой вам стоит запомнить отразившееся время, поскольку именно в эти часы в будущем Судьба уготовила для вас неожиданный поворот событий. А согласно второму варианту, вы можете воспользоваться старинным толкованием этой народной приметы, которое укажет вам на конкретные события в вашей жизни, исходя из обозначенного временного промежутка.

Если часы остановились: значение приметы

Итак, давайте обратимся ко второму толкованию этого поверья и узнаем, что может произойти в жизни человека, если остановились часы.
Если часы остановились между 12 и 1 часом, то, по словам Александра Шепса, это может означать, что в скором будущем все ваши дела завершатся успехом.
Если стрелки часов застыли между 1 и 2 часами, то, согласно народной примете, вам следует проявить осторожность в общении с малознакомыми людьми. Велика вероятность, что в ближайшее время кто-то захочет воспользоваться вами в собственных интересах.
Если часы остановились между цифрами 3 и 4, то вам стоит быть внимательнее с собственными суждениями относительно окружающих. В любых ситуациях прежде чем принимать решение, постарайтесь как следует все обдумать.
Если наручные часы остановились на времени между 4 и 5 часами, то вам следует проявлять больше доброты и понимания к собственным недоброжелателям или к людям, которые вам неприятны. Возможно, вы напрасно думаете о ком-то плохо.
Если стрелки застыли между 5 и 6 часами, то в этом случае Александр Шепс говорит, что в скором будущем исполнятся ваши самые сокровенные желания, и вы будете счастливы.
Часы остановились между 6 и 7 часами? Вас ожидает приятное известие от близкого человека.
Если часы указывают на время с 7 до 8, то все ваши неприятности в скором времени прекратятся, и в жизни наступит белая полоса.
Остановившиеся стрелки указывают на время между 8 и 9 часами? Согласно народной примете, кто-то очень сильно влюблен в вас и в ближайшем будущем откроет вам свои чувства.
Время с 9 до 10 часов говорит о том, что ваши ожидания и планы не оправдаются. Не рискуйте понапрасну.
С 10 до 11 -- вы получите плохие новости.
С 11 до 12 -- вам следует больше внимания уделять своей работе. Возможно, именно благодаря этому ваша жизнь скоро наладится.
Почему останавливаются часы: другие толкования суеверия

Помимо этого, Александр Шепс говорит, что причиной для того, чтобы, к примеру, остановились наручные часы, может послужить сильное влияние чужой энергетики на человека. В большинстве случаев, наручные часы останавливаются, теряются или разбиваются, когда кто-то пытается сглазить человека или навести на него проклятие.

Существует и другое мнение, согласно которому часы останавливаются тогда, когда умирает близкий человек. Согласно этой народной примете, если часы остановились, то это может предвещать смерть кого-либо из ваших родственников или друзей. Александр Шепс объясняет это тем фактом, что когда человек умирает, его душа в виде энергии может повлиять на временной механизм, что и приведет к его сбою или полной остановке.