Nicolas Cage – vampyras?

Pradėjo RoxiO, balandžio 15, 2012, 22:04:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO


Aktorius Nicolas Cage yra vampyras - taip teigia vienas interneto verslininkas, tai įrodančią nuotrauką parduodantis eBay aukcione.

Jack Mord už 1870 metais darytą nuotrauką prašo 1 milijono JAV dolerių. Šioje nuotraukoje pilietinio karo metais užfiksuotas vyras, kaip du vandens lašai panašus į garsųjį aktorių. Anot pardavėjo, ši nuotrauka įrodo, kad Nicolas Cage iš tiesų yra nemirtingas vampyras.

Jack'as teigia nuotrauką aptikęs viename Amerikos pilietinio karo albumų. Jo dėmesį tąkart patraukė ne tai, kad vyras nuotraukoje panašus į vieną nūdienos aktorių, bet tai, kad ši nuotrauka vienintelė visame albume buvo be komentarų: "Visi kiti, dabar jau mirę žmonės, albume buvo įvardinti, tuo tarpu šis vyras identifikuotas nebuvo."

Beje, nuotraukos pardavėjas pasirodė ne iš kelmo spirtas. Netgi kai kiti aukciono dalyviai jo paklausė, kodėl Nicolas Cage per pastaruosius metus taip paseno, nors ir yra nemirtingas, šis atsakė: "Mano teorija yra tokia, kad šis vampyras leidžia sau gyventi 70-80 metų, o tada "miršta"… Bet iš tiesų, realybėje, vampyras Nicolas Cage atgimsta kitoje pasaulio vietoje vėl jaunas ir pradeda gyvenimą iš naujo."

(Šaltinis)

Hekate

Na manau kad sutapimas  :) bet tikrai panašokas.

Benamis

Citata iš: RoxiO  balandžio 15, 2012, 22:04:04
Jack Mord už 1870 metais darytą nuotrauką prašo 1 milijono JAV dolerių.


Nenustebciau jeigu koks amerikonas ir pakloti tiek pinigu uz sia nuotrauka ;D

Beelzebub

Prajuokino. :D +

Šiaip Nicolas Cage yra vienas mano pačių nemėgstamiausių aktorių. Nežinau kodėl.

Aukštyn