Donato susidūrimas su Ateiviais

Pradėjo Linas Esu, vasario 01, 2018, 14:39:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

vasario 01, 2018, 14:39:20 Redagavimas: vasario 01, 2018, 16:37:38 by Linas Esu
Žmogus teigia , buvo pagrobtas ateivių , turintis tam įrodymų . Pasakoja tai ką žino , ką patyrė .

( I dalis )


gidas

2 min. per akis... 8)

Benamis

Sunkiai klausosi. Butu tekstas, tikrai perskaityciau.

Linas Esu

#3
vasario 01, 2018, 16:39:00 Redagavimas: vasario 01, 2018, 17:21:45 by Linas Esu
( II Dalis )



Citata iš: Benamis  vasario 01, 2018, 16:33:10Sunkiai klausosi. Butu tekstas, tikrai perskaityciau.
Abejoju ar kas nors parašys transcript'ą .

gidas

Na, perklausiau beveik viską. Apskritai buvo įdomu. Prologas kaip priklauso panašiems atvejams - tas pat kaip visada, bet patiko istorija apie Mėnulio svarbą. Pasirodo, Hitleris pralaimėjo karą, nes paraleliai Mėnulyje vedė intensyvias derybas su ateiviais (jau turėjo prisidaręs lėkščių pirmyn/atgal paskraidyti Mėnulin) ir pražiopsojo kaip rusai atsidurė Berlyne, o ta pati Rusija po šiai dienai su jais Mėnulyje bendrauja, todėl po senovei gyvena iš naftos. Kai susitars su ateiviais, tada ir parodys pasauliui iš kur kojos dygsta. Klausimuose/atsakymuose  berods ir Liną atpažinau - paspaudė tą ateivių  auką (pradžioje)/draugą (vėliau) Donatą, bet pastrajam viskas kaip nuo žąsies vanduo. Nebūt antisemitas - kaip ir gerieji ateiviai. :)

Linas Esu

#5
vasario 01, 2018, 23:14:12 Redagavimas: vasario 01, 2018, 23:19:10 by Linas Esu
Citata iš: gidas  vasario 01, 2018, 22:16:23Na, perklausiau beveik viską. Apskritai buvo įdomu. Prologas kaip priklauso panašiems atvejams - tas pat kaip visada, bet patiko istorija apie Mėnulio svarbą. Pasirodo, Hitleris pralaimėjo karą, nes paraleliai Mėnulyje vedė intensyvias derybas su ateiviais (jau turėjo prisidaręs lėkščių pirmyn/atgal paskraidyti Mėnulin) ir pražiopsojo kaip rusai atsidurė Berlyne, o ta pati Rusija po šiai dienai su jais Mėnulyje bendrauja, todėl po senovei gyvena iš naftos. Kai susitars su ateiviais, tada ir parodys pasauliui iš kur kojos dygsta. Klausimuose/atsakymuose  berods ir Liną atpažinau - paspaudė tą ateivių  auką (pradžioje)/draugą (vėliau) Donatą, bet pastrajam viskas kaip nuo žąsies vanduo. Nebūt antisemitas - kaip ir gerieji ateiviai. :)
Na po tokių pasakojimų viskas tampa įmanoma :D nemanau , kad jis meluoja . Tačiau nuoširdžiai tiki savo "istorija" , saviįtaiga . Jeigu klausėte 2 dalį , turbūt pastebėjote - paprasti dalykai aiškinami kosminiais išvedžiojimais , nors tam jokio reikalo absoliučiai nėra . O tie vadinami "įrodymai" - sąmoningi prisiminimai , kurių negali paaiškinti pati medicina , nes žmonijos mokslas nėra taip stipriai pažengęs ( nesuprastų ) .... žodžiu .

San IL

Beveik viskas ką jis sako, iš tikrųjų yra mediciniškai patikrinama. Jeigu yra kaulų deformacijos - jas galima įrodyti arba paneigti, netgi paprasčiausios apžiūros metu. Man atrodo, kad šis vyrukas tiesiog niekur nesikreipė, nes jam "nėra poreikio". Pasiskaitė internete kitų kliedesius, kurie dalinasi tokiomis pačiomis idėjomis ir viskas. Iš jo intonacijos man panašu, kad jam netgi "patinka" turėti tokią istoriją. Deja, man panašu į kliedesius, nes kažkaip žiūriu dauguma paranoidinių "apčiuopia" kaukolės deformacijas...

 Genetinės deformacijos? OK, taigi galima padaryti DNR tyrimą ir išsiaiškinti ar yra atitinkami genai su polinkiu į tas deformacijas (jeigu jos išvis yra). Jeigu yra deformacija bet nėra to geno - tai jau būtų šioks toks įrodymas. Bet gi žinoma, svarbiausia nusiteikimas - mūsų "kaimo lygio medicina" nieko nesupras, tai kam gaišti laiką...

 Be to, @Linas Esu, regresyvinė hipnozė nebūtų joks "patikimas" įrodymas, nesvarbu ar daryta šarlatano, licenizijuoto psichoterapiauto ar, kaip šiuo atveju, paties pasakotojo. Tai yra joks įrodymas.

 Mano "tyrimas" baigtas.

Linas Esu

#7
vasario 02, 2018, 09:55:40 Redagavimas: vasario 02, 2018, 11:09:59 by Linas Esu
Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 09:42:20Beveik viskas ką jis sako, iš tikrųjų yra mediciniškai patikrinama. Jeigu yra kaulų deformacijos - jas galima įrodyti arba paneigti, netgi paprasčiausios apžiūros metu. Man atrodo, kad šis vyrukas tiesiog niekur nesikreipė, nes jam "nėra poreikio". Pasiskaitė internete kitų kliedesius, kurie dalinasi tokiomis pačiomis idėjomis ir viskas. Iš jo intonacijos man panašu, kad jam netgi "patinka" turėti tokią istoriją. Deja, man panašu į kliedesius, nes kažkaip žiūriu dauguma paranoidinių "apčiuopia" kaukolės deformacijas...

 Genetinės deformacijos? OK, taigi galima padaryti DNR tyrimą ir išsiaiškinti ar yra atitinkami genai su polinkiu į tas deformacijas (jeigu jos išvis yra). Jeigu yra deformacija bet nėra to geno - tai jau būtų šioks toks įrodymas. Bet gi žinoma, svarbiausia nusiteikimas - mūsų "kaimo lygio medicina" nieko nesupras, tai kam gaišti laiką...

 Be to, @Linas Esu, regresyvinė hipnozė nebūtų joks "patikimas" įrodymas, nesvarbu ar daryta šarlatano, licenizijuoto psichoterapiauto ar, kaip šiuo atveju, paties pasakotojo. Tai yra joks įrodymas.

 Mano "tyrimas" baigtas.
Yra skirtumas tarp šarlatano ir licenzijuoto psichoterapeuto . Pastrasis savo srities profesionalas ir gali nustatyti psichinį sutrikimą ( kas tokiais atvejais ir yra svarbiausia ) dar prieš atliekant seansą ( pvz paranoidinę šizofreniją ) . Kai šarlatanas , tik dedasi žinąs tiek pat ar net daugiau , bei geba ale tą patį :) . Kas liečia medicininius tyrimus , Donatas ne pirmas , kuris jų vengia ir ginasi tokiais panašiais teiginiais kaip : specialistai negali manęs ištirti , medicina nepažangi . Pamenu kitą "pagrobtajį" , kuris rašė : Be to Lietuvoje čia nėra tokio lygio specialistų kuriems būtų galima patikėti tirti implantus ar dar kažką tai tokio.

vytra

Citata iš: Benamis  vasario 01, 2018, 16:33:10Būtų tekstas, tikrai perskaityčiau.
- štai truputį teksto ta tema: :)

>> o kaip jums atrodo, kas nutiko Marsui?

- čia yra vieno ir to pačio didelio įvykio pasekmės: ir Mėnulio atsiradimas ir Tvanas ir Marso žūtis ir Meteoritų žiedas! Kaip?

- Marse gyveno labai karinga rasė (tai rodo legendos), kuri net Žemėje buvo įkūrusi koloniją. Žemėje ji buvo vadintą "Atlantida". Jų priešai sumanė juos sunaikinti, nukreipdami Jupiterio palydovą keletu apskaičiuotų branduolinių sprogimų serija, tačiau ar netiksliai apskaičiavo ar gal taip ir planavo - jie pataikė į planetą, buvusią tarp Jupiterio ir Marso. Iš planetos liko tik uolienų gabalų žiedas, o planetos branduolys tapo X-planeta su labai keista orbita (neseniai atrasta), kelios uolienos tapo Marso palydovais. Dalis kitų skeveldrų pataikė į Marsą ir perėjo kiaurai, sunaikindamos visą ekosistemą (Marsas prarado atmosferą) ir palikusios Marso didžiuosius kraterius (ugnikalnius?).

- Dabar apie Žemę. Buvę tos planetos vandens klodai pasklido po kosmosą smulkiais lašais, o pasiekę mūsų planetą pietuose sukūrė "Tvaną", šiaurėje užšaldė Mamutus, sukūrė paskutinį ledynmetį todėl, kad kosmose tas vanduo užšalo iki -170C. Vandenynų lygis Žemėje tuomet pakilo net apie 40 metrų (įrodyta)!

- Dabar apie Mėnulį. Mėnulis ir yra buvęs Jupiterio palydovas, priartėjęs prie Žemės jau neturėjo buvusios energijos "prisirišo" Žemės orbitoje. Legendos pasakoja, kad po Mėnulio atsiradimo pasikeitė: "Saulė patekėjo kitoje vietoje", "Paros trukmė sutrumpėjo", "Buvo neįtikėtino stiprumo drebėjimas". Greičiausiai Žemei irgi kliuvo sudaužytos planetos skeveldra, suformavo Afrikos didžiuosius ežerus, išniro kitoje pusėje ir sukūrė Baikalo ežerą bei pabarstė ten deimantų, ir ten ir ten. Legendos teigia, kad kurį laiką buvo "du mėnuliai", tikriausiai ši skeveldra suformavo lavos burbulą, kuris nebuvo pakankamai stabilus ir suiro.

:)

Linas Esu

#9
vasario 02, 2018, 11:34:18 Redagavimas: vasario 02, 2018, 18:18:24 by Linas Esu
Citata iš: vytra  vasario 02, 2018, 11:17:38- štai truputį teksto ta tema: :)
Nepamirškite pakomentuoti apie ateivių tamsos ir švieos pajėgas , kurios kovoja 20km virš žemės . Taip pat ne ką mažiau įspūdingas "faktas" apie JAV prezidentą ( Berods Reiganą ) . Jis buvo pakeistas robotu . Įdomu būtų paskaityti , ką iš to išvartysite . :D

P.S Visa tai buvo Donato pasakojime , keista jog žmonės tokius dalykus praleidžia pro pirštus ....

San IL

#10
vasario 02, 2018, 11:45:50 Redagavimas: vasario 02, 2018, 11:48:48 by San IL
Citata iš: Linas Esu  vasario 02, 2018, 09:55:40Yra skirtumas tarp šarlatano ir licenzijuoto psichoterapeuto .
Taip, yra, bet bet kuriuo atveju hipnozės rezultatai - nėra įrodymas. Pas žmogų jo "tiesos" iš niekur neatsiranda. 100%, kad hipnozės metu jis daug ką papasakos, galbūt ką sapnavo. Ir tai nebus įrodymas.

 
CitataKas liečia medicininius tyrimus , Donatas ne pirmas , kuris jų vengia ir ginasi tokiais panašiais teiginiais kaip : specialistai negali manęs ištirti , medicina nepažangi . Pamenu kitą "pagrobtajį" , kuris rašė : Be to Lietuvoje čia nėra tokio lygio specialistų kuriems būtų galima patikėti tirti implantus ar dar kažką tai tokio.
Tu vėl ant inkognito pradedi važiuoti iš neturėjimo ką veikti. Deja, labai blogas palyginimas. Kada čia forumiečiai, pamiršę bet kokį mandagumą ir etiketą, pildami ant jo šūdą siūlė jam tirtis - natūralu, kad žmogus atsisakė. Mano organizuotame tyrime mes jau atlikome ne viena apsilankymą pas medikus, bei padarėme kelias rentgenogramas - be jokių problemų ir atsikalbinėjimų - atvirškčiai - žmogus nori tirtis ir domėtis, paprasčiausiai nenori to daryti su visokiais chamais ir / ar nekompetetingais vaikais. Aš irgi taip pasielgčiau.

 O implantą Lietuvoje ištirti iš ties sunku. Ir tai ne medicininis tyrimas, neplak visko vėl į vieną.

 O tai, kad žmonės vengia tyrimo - jau iškart savaime kelia įtarimų. Buvo čia forume irgi toks veikėjas, parašė savo istoriją, bet vos tik pasiūliau rimtai užsiimti - dingo net neatsisveikinęs. Ką apie tokius galvoti?

vytra

Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50.. forumiečiai, pamiršę bet kokį mandagumą ir etiketą, pildami ant jo šūdą.
- esu pastebėjęs tik vieną forumietį, kuris niekada nediskutuoja, o tik "šokinėja" su "išmaniais" asmeniškumais.

p.s.
.. ir visose temose, gal būtent jam reikėtų pas medikus?


:(

Benamis

#12
vasario 02, 2018, 13:16:04 Redagavimas: vasario 02, 2018, 13:17:56 by Benamis
Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50Kada čia forumiečiai, pamiršę bet kokį mandagumą ir etiketą, pildami ant jo šūdą siūlė jam tirtis - natūralu, kad žmogus atsisakė.
Gintaras (berods toks buvo autoriaus vardas) turejo atsiklaupti pries inkognito, pabuciuoti jam ranka ir tik tada pasiulyti jam issitirti? Ar kaip su inkognito reikia kalbeti?

Tada jis labai dalykiskai viska parase, be jokiu asmeniskumu, izeidinejimu, tyciojimosi ar dar kazko.

Bet, kaip tu ir sakai:

Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50O tai, kad žmonės vengia tyrimo - jau iškart savaime kelia įtarimų.
Tik inkognito tuomet uzsiprase sesiazenkles sumos :) Dziugu, kad tiek turejai ir sumokejai jam ;)

... Ar ne. Pala. Tu gi tiki juo pasakojimu tai jis tikriausiai nemokamai sutiko "issitirti".

Uch tie dvigubi standartai. Ne tik politikoje, bet net ir ufologijoje tarp pagrobtuju ir tyreju.

klajunas

Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 09:42:20Beveik viskas ką jis sako, iš tikrųjų yra mediciniškai patikrinama. Jeigu yra kaulų deformacijos - jas galima įrodyti arba paneigti, netgi paprasčiausios apžiūros metu. Man atrodo, kad šis vyrukas tiesiog niekur nesikreipė, nes jam "nėra poreikio". Pasiskaitė internete kitų kliedesius, kurie dalinasi tokiomis pačiomis idėjomis ir viskas. Iš jo intonacijos man panašu, kad jam netgi "patinka" turėti tokią istoriją. Deja, man panašu į kliedesius, nes kažkaip žiūriu dauguma paranoidinių "apčiuopia" kaukolės deformacijas...
Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 09:42:20Mano "tyrimas" baigtas.
Kam tie tavo tyrimai įdomūs? Seniai tu ir tavo ufologų būrelis apsišvietei kaip nekompetentingas ir neobjektyvus tyrėjas. Tirti turi tie, kas išmano, o ne visokie apsimetėliai ir šarlatanai.

Linas Esu

#14
vasario 02, 2018, 15:06:25 Redagavimas: vasario 02, 2018, 18:37:27 by Linas Esu
Citata iš: San IL  vasario 02, 2018, 11:45:50Taip, yra, bet bet kuriuo atveju hipnozės rezultatai - nėra įrodymas. Pas žmogų jo "tiesos" iš niekur neatsiranda. 100%, kad hipnozės metu jis daug ką papasakos, galbūt ką sapnavo. Ir tai nebus įrodymas.
Turiu omenyje regresyvinę hipnozę ( padedančią prisminti tam tikrą laikotarpį ) , pagal veiksmingą Gestalto metodiką , o ne Eriksono , kurią nauduodamas tikrai gali bendrauti su dievais , ateiviais ir t.t. Ją nauduoja dauguma ezoterikų . Reikia nepamiršti jog svarbu ir psichoterapeuto kompetencija . Skleisk dezinformaciją toliau ne pirmas ir ne paskutinis tačiau jeigu kada sugalvosi rimčiau tuo pasidomėti , galiu duoti ir rimtų žmonių kontaktus , normaliai išaiškins pačiam , kaip viskas veikia ir nereikės daugiau skleisti demagogijų šia tema .

Psichoterapeutas gali nustatyti psichinį sutrikimą dar prieš atliekant seansą ( pvz paranoidinę šizofreniją ) . Tai pats svarbiausias dalykas , tokiose istorijose , išsiaiškinti ar žmogus apskritai neserga jokia psichine liga/neturi psichinių sutrikimų . Keistai kodėl dauguma "tyrėjų" pradeda nuo antro galo . Jokios logikos .
CitataTu vėl ant inkognito pradedi važiuoti iš neturėjimo ką veikti. Deja, labai blogas palyginimas. Kada čia forumiečiai, pamiršę bet kokį mandagumą ir etiketą, pildami ant jo šūdą siūlė jam tirtis - natūralu, kad žmogus atsisakė. Mano organizuotame tyrime mes jau atlikome ne viena apsilankymą pas medikus, bei padarėme kelias rentgenogramas - be jokių problemų ir atsikalbinėjimų - atvirškčiai - žmogus nori tirtis ir domėtis, paprasčiausiai nenori to daryti su visokiais chamais ir / ar nekompetetingais vaikais. Aš irgi taip pasielgčiau.
Labai geras palyginimas , nes abi istorijos absurdiškos ir pilnos neįtikinamiausių pareiškimų , kurios nesiremia jokiais realiais įrodymais . O tai kad jis nesutiko mandagiai paprašytas Gintaro bendradarbiauti , ne man vienam įtarimą sukėlė . Priežastis kodėl atsisakė tinka nebent fantastiniam filmui...

@Vytautas  Liepos 18, 2013, 14:07:40
Inkognito smalsu ar girdėjai balsą dar kada nuo praeitų metų rugpjūčio iki dabar?


@inkognito  Liepos 18, 2013, 14:39:13
Taip, nelabai senai,bet labai trumpai be paaiškinimo. Liepė atsisakyti bet kokio pasiūlymo iš diskusijų forumo. Bet nepaaiškino iiš kokio nes tu metu aš praktiškai buvau tik Anomalijoje bet ir taip labai retai ir NSO.LT. Po kurio laiko atėjo pasiūlymas-reikalavimas, iš Anomalijos nuo pono Gintaro, kad padaryčiau rentgeno nuotrauką inplanto kur yra galvoje ir įrodymui,- kad nemeluoju ir patalpinčiau jį forume. Aš atsisakiau, bet ne todėl, kad tai rekomendavo balsas ir man pačiam buvo nepriimtinas toks  ultimatyvus pasiūlymo tonas ,be to nenorėjau rizikuoti savo saugumu ir laisve,kad netektų nušauti kokio nors maniako besikėsinančio į mane dėl to inplanto.O paskui tektų teismui įrodinėti, kad neviršijau būtinosios ginties ribų.Žinant kokie teismai yra Lietuvoje tai turėtų būti suprantama bet kuriam sveikai protauti galinčiam individui.Bet anomalijoje matyt tokių nėra likę.

CitataO implantą Lietuvoje ištirti iš ties sunku. Ir tai ne medicininis tyrimas, neplak visko vėl į vieną.

O tai, kad žmonės vengia tyrimo - jau iškart savaime kelia įtarimų. Buvo čia forume irgi toks veikėjas, parašė savo istoriją, bet vos tik pasiūliau rimtai užsiimti - dingo net neatsisveikinęs. Ką apie tokius galvoti?
Taigi dar vienas sutapimas , dauguma "pagrobtųjų" ieško ekstavagantiškų priežasčių kaip tik galėtų išsisukti nuo rimtų tyrimų . Pasakotojai neadekvačiai išsisukinėja teisindamiesi tokiais dalykais kaip pavyzdžiui :

  • į juos gali pasikėsinti 
  • medicina per prasta ką nors suprasti/išsiaiškinti 
  • juos persekioja
  • jų pagrindinė misija skleisti žodį ir t.t.

Netaikau dvigubų standartų ar tai bus ateivių pagrobimo istorija ; targeted individual ; demono apsėstas žmogus ar pan. Man visos istorijos vienodos . Jeigu matau BS tai ir call'inu , jei netingiu veltis .

Citata iš: vytra  vasario 02, 2018, 12:11:00- esu pastebėjęs tik vieną forumietį, kuris niekada nediskutuoja, o tik "šokinėja" su "išmaniais" asmeniškumais.

p.s.
.. ir visose temose, gal būtent jam reikėtų pas medikus?


:(
Tai paminėk jį , kam čia žaisti šaradas .

Citata iš: Benamis  vasario 02, 2018, 13:16:04Gintaras (berods toks buvo autoriaus vardas) turejo atsiklaupti pries inkognito, pabuciuoti jam ranka ir tik tada pasiulyti jam issitirti? Ar kaip su inkognito reikia kalbeti?

Tada jis labai dalykiskai viska parase, be jokiu asmeniskumu, izeidinejimu, tyciojimosi ar dar kazko.

Bet, kaip tu ir sakai:

Tik inkognito tuomet uzsiprase sesiazenkles sumos :) Dziugu, kad tiek turejai ir sumokejai jam ;)

... Ar ne. Pala. Tu gi tiki juo pasakojimu tai jis tikriausiai nemokamai sutiko "issitirti".

Uch tie dvigubi standartai. Ne tik politikoje, bet net ir ufologijoje tarp pagrobtuju ir tyreju.
Taiklus pastebėjimas , tikrai niekas jo čia neskriaudė . Visai buvau pamiršęs apie pinigus ... vadinasi buvo dvi priežastys :

1. Balsas galvoje .
2. Pinigai .

O čia tas vienas iš forumiečių Gintaras , kuris ale pylė ant @inkognito š .... Hm kita vertus nieko panašaus nematyti .
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904.0

Aukštyn