Švytuoklė ir įsikūnijimai

Pradėjo Vytautas, birželio 22, 2012, 23:36:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Švytuoklės pagalba pabandžiau sužinot apie savo įsikūnijimus. Lemūrijoje buvau įsikūnijąs 7 kartus, Atlantidoje 5, dabartinėj civilizacijoj visus 8 Lietuvoje. Prieš dabartinį įsikūnijimą apie 1265m buvau paskutinis vyriausias žynys Alleps. Šio įsikūnijimo laukiau apie 600m. Tiek Lemūrijoj, tiek Atlantidoj pastoviai buvau kareivis.  Lietuvoje niekada nebuvau susijęs su karais ir žudymais. Galų gale dašuto, kad tai absurdas  ??? . Priešpaskutinio įsikūnijimo keistas atgarsis, pasireiškęs dar prieš šią informacija, mirus, noras būt sudegintam ant rietuvės malkų savam sklype, pelenus paskiau paprasčiausi išbarstant pavėjui. Pasirodo mūsų žyniai, baigę tarnystę, patys susidegindavo ant laužo. Ir dar iš Lietuvos neesu išvažiavęs toliau kaip 2km už Lenkijos sienos. Dar truputi po Latviją pavažinėjęs. Prievartiniu būdu 2m Samaroje. Nepaisant visų problemų man labai malonu gyventi Lietuvoje. Kistai čia aš parašiau  ??? .

Benamis

Vytautai, gali truputeli detaliau paaiskinti is kur tokius dalykus istraukei? Kaip tai svytuokle atrodo, ar kaip ja pagaminti? :o

Vytautas

Per sprindį siūlas ir koks nors pakabinamas daiktas. Laikai virš delno ir susiderini pradžiai kryptis kas reikš taip, ne nežinau. Viskas naudojiesi. Kaip tai tikslu sunku pasakyt. Tik nepažeidinėk kitų laisvos valios, tiksliau nesikišk į kitų asmeninį gyvenimą, bus problemų. Karti patirtis  :( .

.L.U.T.H.O.R.

Tikslumas ne šimta procentinis, bet siekia 90-95 maždaug, aišku ne iš karto. Reikia praktikos. Dažnai primetinėjimai apie tokius dalykus kalbant gali būt. Va realiems dalykams kaip daiktų ieškojimas labai gerai.

Benamis

;/// Visvien sunku susigaudyti kaip tai turetu atrodyti... Cia kaip suprantu kazkas panasaus i Ouija lenta? Ar klystu?

rainiukee

Gaunasi gryna hipnozė ta švytuoklė.

Kažkada viena draugė taip ,,megėjiškai'' padarė man hipnozę, tikslas buvo labiau prisiminti savo kudikystę ir išsiaiškinti kai kuriuos faktus. Bet pamačiau save begančią/tį (hipnozėj pasijaučiau vyru  ;D) per mišką ar tai džniugles, lyg kažkas vytųsi. Draugė padarė išvadas, kad tai kažkurio praeito gyvenimo baigtis... Ech ne kokia mirtis tada buvo...  ???

Vytautas

mintyse užsiduodi kokį klausimą, kurio atsakymas taip arba ne ir pagal jau sutartą svyravimo kryptį gauni atsakymą. Toliau vystai mintį. Arba pvz. kiek religijoje tiesos ar iki 10 procentų (taip) tada ar iki 5 (taip) , galų gale gal apie 1 (taip)  ;)

.L.U.T.H.O.R.

Vytautai, senai naudojiesi švytuokle?

Benami, galima prisidaryti va tokių dalykų švytuoklei

aišku su visokiais užrašai gali būti.

Vytautas

Apie metus. Buvau "prisidirbęs" švytuoklė nustojo veikti arba atsakymai kažkokie be ryšio. Atsargiai neseniai vėl pradėjau naudoti bet tik globaliais klausimais. Jei gali patikrink kokios perspektyvos Žemei. Nuo kada prasidės problemos. Įdomu ar panašiai rodys.

.L.U.T.H.O.R.

Na perspektyvoj žemei bus tik geriau, o rimtos problemo žmonėms prasidės rugsėjo mėnesį :D

Vytautas

Pagal mane pasaulyje problemos jau rugsėjo, Lietuvoje spalio. Iki gruodžio mėnesio bus įvykę visi esminiai perėjimai. O iki to laiko dalis žmonių pereis į kitą naują Žemę 5d lygį, dalis išskris su nso, dalis liks čia ir išmirs iki 2017m. Dar įdomumas. Žemėje gyvena žmonės ir ne žmonės. Ne žmonės neturi kitų daugiamačių lygių, tipo be sielos, tiesiog biorobotai, nors biologiškai absoliučiai tokie patys. Pasaulyje žmogus tik kas 7. Lietuvoje žmonių apie 70 procentų. Visos religijos neturi nieko bendro su absoliutu. Tai nso ir 4d būtybių veiklos rezultatas. Iš viso pasaulėdaros lygių yra 7 ir 8 absoliuto. Žemė unikali ir vienintelė vieta kurioje vyksta mokymas grįžti į absopiutą ir tapti savo visatos kūrėju. Čia įkūnytoja žmogaus kūne yra pusė vietinių žemiečių ir pusė iš kitų 3d ir 4d civilizacijų. Nori tapti dievu pereik per žemės pamokas. O pamokos elementarios suprasti laisvos valios principą ir priežasties pasekmės dėsnį. Tik tiek. Šiuo metu jau 3 buvusių žemės civilizacijų negausūs atstovai randasi savose žemės kopijose 5d lygyje. Mokosi toliau. Nieko kietesnio šioje visatoje nėra, bet jie absoliučiai niekaip neįtakoja mūsų 3d pasaulio. Tam nėra jokios prasmės. Visiems viską reikia daryti patiems. Tai va su švytuokle ir šiaip esama žemiška informacija prisikapsčiau fantastinio filmo scenarijaus. Pažiūrėsim kaip tai realu. Kas galit būtų gerai patikrinti.

Vytautas

Kažkaip pasidomėjau apie buvusius Lietuvos žynius. Pasirodo visi persikūnijo į dabartinius kūnus ir laukia finišo tiesiosios. Šiame forume dar yra bent 5. Pagal šią nuorodą  http://www.lietuvos.org/istorija/lietuvos_dievai/lt_index.htm galit atsirinkti savo vardą.

.L.U.T.H.O.R.

#12
birželio 23, 2012, 12:43:46 Redagavimas: birželio 23, 2012, 12:59:58 by Šešėlis
Citata iš: Vytautas  birželio 23, 2012, 08:51:10
Kažkaip pasidomėjau apie buvusius Lietuvos žynius. Pasirodo visi persikūnijo į dabartinius kūnus ir laukia finišo tiesiosios. Šiame forume dar yra bent 5. Pagal šią nuorodą  http://www.lietuvos.org/istorija/lietuvos_dievai/lt_index.htm galit atsirinkti savo vardą.


Na įdomiai tu čia , įdomiai.  Geriau atrinktai kas tie 5 :D

Išsibūriau sau vieną vardą iš to sąrašo. Vytautai pasakyk kokį, arba mane patikrink :D

Vytautas

Betgi žyniai buvo kažkada. Patys turėtų sugebėti surasti save.  :)

Vytautas

Na pagal mane tu vienas iš mūsų  :) , džiaugiuosi sutikęs artimą sielą  :)

Aukštyn