Jūsų dvasinis lygis, gyvenimo užduotis

Pradėjo Benamis, spalio 01, 2012, 17:36:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

agira

Pabandysiu paaiškinti, kuo mažiau provokuojant ginčytis. Aišku ne viskas ką sakau, bus įrodyta, bet įrodyti aš nelabai ir stengiuosi ar ieškoti diskusijos ar ginčo. Toks mano stilius, pasakoju kaip aš viską pats suprantu, iki atitinkamų išvadų prieidinėjau per ilgą laiką, analizuojant daug visokios informacijos, kurią ne visą jau ir pamenu, ar tikslius šaltinius. :) Grubiai tariant jūs visi teisūs, tuoj paaiškinsiu kodėl.

Astrologija, tai žmonių (neturiu omenyje vien konkrečiai homo sapiens) mokslas, paremtas milijardais, o galbūt net ir trilijonais metų trukusiais stebėjimais. Šios žinios ne visada išlikdavo ir ne visas jas turime mes, ar būtent europietiška, tradicinė astrologija. Astrologija tai tam tikrų gamtos ciklų analizė, visi ciklai eina ratu, visus šiuos ciklus mums lengviausiai yra suprasti ir įsivaizduoti kaip laikrodžio laikrodžio ciferblatą, pvz. tradicinėje astrologijoje, ten kur laikrodis rodytų 12 valandų, stovi ožiaragio zodiakas, ten kur 6 valandos, vėžio ženklas.

Grubiai tariant, bet kas gali susikurti šiuose cikluose savus ženklus, savaip juos pavadinti, skaidyti irgi savaip, į atitinkamus savus periodus. Pagal savo sugalvotą sistemą, nebūtinai taip kaip daro tradicinė astrologija. Šis visas viso ciklo dalinimas į atskirus ženklus yra tik sąlyginis ir gali pilnai būti visiškai subjektyvus. Jeigu išanalizuoti atskiras kultūras, daugelis jų turi savo ženklus, kurie visai kitaip ir vadinasi nei tradicinėje astrologijoje ir visai kitaip šis ciklas yra suskirstytas. Pvz. kiek teko matyti būna ir arabiškas horoskopas, egiptietiškas, druidų ir manau daug kitų. Juose tas pats ciklas skaldomas kitaip ir į kitokius ženklus.

Kitas dalykas tas, kad daug standartų egzistavimas, gali apsunkinti kelių tokių specialistų darbą, jeigu jie keisis patirtimi ir t.t... Jūs nei vienas neklystate, tiesiog tradicinėje astrologijoje viskas suskaldyta būtent taip. Niekas nedraudžia padaryti, pvz. 24 ženklų ratą ar net daugiau, o laiko atkarpas sugalvoti pagal savo kažkokią sistemą, pvz. nebūtinai vienodo ilgio.  Visa tai tik sąlyginis skaidymas, sugalvotas žmonių.

Dėl pačių kosminių epochų, manau irgi yra panašiai, juk būna ir nuosmūkio ir pakilimo laikotarpiai, galbūt kažką dar išgalvoti eina. Pvz. vedų kultūroje yra dar kitos epochos, kuriose viskas net milijonais ar šimtais tūkstančių metų skaidoma, į ne visai tolygiai proporcingas makro epochas (macro čia dadėjau, nes yra ir tradicinės astrologinės kosmoso epochos, kurios mažesnės, kad kažkaip atskirti).

Dėl žuvų ir vandenio epochos sandaros, tai žuvų epochos pabaiga sutapo su inkų ar tai majų kalendoriaus pabaiga. Tai tai tiesa, bet kaip sakau, visa tai tik žmonių sugalvotas, sąlyginis gamtos/laiko ciklų skaidymas, jie sutapo, nors majai kiek kitaip viską skaičiavo. Tiesa kiek tekę girdėti, jų kalendoriai yra tikslesni už mūsiškius, nežinau tik ar tai tiesa, pats to neanalizavau. Majų ar tai inkų tas garsusis kalendorius (nelabai gilinausi į tai), yra sudarytas taip, kad jų ciklui pasibaigus, jis toliau tinka, tiesiog eina nuo pradžių. Visi tokie skaidymai yra sąlyginiai, norint galima sukurti savo ilgio parą, mėnesius ar zodiakus ar dar kažką.

Konkrečiai dėl šio žuvų ir vandenio epochos perėjimo tai jis tesiasi jau ilai ir čia sutelpa visos paklaidos, pirmos projekcijos prasidėjo dar 1935 atradimų laiku, kai buvo atrasta keletas sąvokų, vibracinis perėjimas įvyko apytiksliai 1980 m, tada pradėjo atsirasti visokių jaunimo srovių, ignoruojančių visuomę, kaip visokie metalistai, pankai ar anarchistai, nuo tada visi žmonės yra indigo vibracijoje, tiksliai nežinau kada buvo įjungta vandenio epochos projekcija, bet 2012-1-2014 yra išjungiama žuvų projekcija. Tie visi pavadinimai žuvų, vandenio yra sąlyginiai, pažvelgus į kiek senesnes kultūras, kad ir senovės egipto, visi ženklai turėjo visai kitus pavadinimus.

Tačiau perėjimas yra tikras, vibracijos irgi, gimimas aukštos sąmonės vaikų, be to vibracijos kurios veikia visus,  dvasinis pakilimas ir didėjantis visų žmonių susidomėjimas dvasiniais dalykais auga, tik daugelis dar nesuprato kas vyksta, dabar dar prasideda ir crystal vaikų gimimas. Grubiai tariant, indigo bus tie, kurie padės žmonėms pergyventi pokyčius ir po to išeis (apie tai šiuo metu rengiu keletą straipsnių, kuriuos paskelbsiu savo web puslapyje). Po to ateis crystal vaikai, kurie bus dvasiškai tobulesni ir kurs naujos epochos pasaulį, jie jau pradėjo gimti.

Tai va tiek, paskutinius kelis mėnesius labai daug visą ši reikalą tyrinėjau ir rengiu tam straipsnius, galėsiu po to duoti paskaityti :)

paragraf 78

Dublis Nr. 2: Gal tuo offtopiką ir baikime

TernoX

Atsakas i dubli, geras tas offas, labai idomiai isdestytos mintys. ila viena mano, tyli mintis tylus garsas, sauktukas, atsakymas kad zinau.
Del valandu sutinku kaip kad pm ir am, taip kad 12 ir 24.
ar Majai ar inkai ar abu prisidejo bet nuslepta prie kalendoriaus 25k metu sukurimo Epochos, eros. Indigo siejami su telepatija, telekineze dar galeciau priskirti. Tai cia yra normalu somo sapiens, indigo, ateities vaikai. Tai ir yra musu eiline evoliucija, mes tobulejam ne 10meciais ne 100meciais o dienom, valandom, bei minutem. Tai ir yra evoliucija, mes kylame daug greiciau nei nutuokiate.Kaip feniksas is pelenu kuris buvo numires 5000 metu. ir uzsiliepsnoja per minute.

agira

#93
rugpjūčio 11, 2014, 13:38:37 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 13:44:04 by agira
Šis visas perėjimas, tiksliau pokyčiai yra tiesiogiai susiję, su dvasiniu tobulėjimu, offtopic netyčia pataikė atgal į temą :) Visa tai susiją su žmonių vibracijomis, siekimu jas padidint ir viskuo kitu. Kalbos apie religijas aišku jokios nėra.

Vytautas

Dvasinis lygis kaip toks neturi prasmės. Niekur neištobulėsi  :). Kaip begudrausi bet teks maitintis kita gyvybe tai yra žudyti ir gyventi labai žemišką gyvenimą. Tuo ir pasibaigia visas tobulėjimas. Esmė kur kas paprastesnė. Maksimaliai stengiesi išmokti gyventi žemišką gyvenimą vadovaujantis laisvos valios principu. To ir pakanka. Tai ir yra gyvenimo užduotis. Pasiekiat reikiamą lygį išlaikot egzaminą ir paprasčiausiai daugiau neįsikūnijat šiame pasaulyje o pereinat į kūrėjų lygį. Tik tiek. Suprantama kūnas tolimesniam procese nedalyvauja. Ir iš viso kas mes esam - tai tik minčių sankaupa. Kas liečia epochas tai kalba eina apie kelias prieš tai buvusias civilizacijas. Iš kažkur ta informacija egzistuoja. Ji neatitinka oficialaus mokslo. Aš savu būdu taip pat gaunu kad egzistavo 4 civilizacijos ir jų egzistavimo trukmė po 26000m. Patikrinti fiziškai aišku nėra kaip. Bendrai astrologija praeityje turėjo prasmės nes viskas buvo "programuojama". Programą buvo galima atsekti arba kai kam konkrečiai prie jos prieiti. Dabar  neįmanoma nieko prognozuoti, nes nėra jokios programos, ciklo, valdymo. Viskas priklauso nuo mūsų konkrečių sprendimų.

agira

#95
rugpjūčio 11, 2014, 14:18:31 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 14:22:55 by agira
Kita gyvybe tikrai nėra būtina maitintis, taip dvasinio tobulėjimo dalis yra nustoti valgyti mėsą ir ne vien mėsą, o dar daug kitų dalykų. Praktiškai lieka tik ką gamta duoda, pats kurį laiką turiu vieną draugą, kuris jau senai nevalgo mėsos ir normaliai. Tai yra normalu ir pvz. kalbant apie kontaktuotojus - žmones, kurie palaiko ryšį su ateiviais, tai pirmoje eilėje reikia atsisakyti mėsos, žuvies ir t.t... Tik taip eina pasiekti aukštesnes vibracijas ir su jais ryšį, beje tokia mityba mintant ir viso ligos dingsta. Mums visi kiti produktai nė nėra reikalingi. Pats bandau po truputį prie to pereiti, nes kitaip nieko gero nebus, bet labai sunku yra atsisakyti mėsos, pratinuosi va ją valgyti ne kas dieną, po to mažinti.

Dėl mėsos aš jums pasakysiu įdomų dalyką. Išsivirkite kada žalios mėsos, nedėkite į ją jokių prieskonių, nei druskos nei pipirų, žodžiu nieko ir pabandykite ją valgyti. Ji bus visiškai be skonio, tai parodo, kad mes net mėsos skonio nejaučiame, nelabai ji mums realiai reikalinga. Mums tiesiog uždėtos elgesio programos, nuo vaikystės, liepiančios tai daryti. Čia labai plati tema. Deja daug laiko neturiu šiuo momentu tam.

P.S. Štai jums dvasinis tobulėjimas, pranos valgytojas. Šis žmogus nevalgo iš viso maisto jau virš 2 metų. Jis ėjo sunkiu keliu, pradžioje sportas, po to Cigunas, gyveno net kurį laiką Kinijoje ir Indijoje, kai viso to mokėsi. Jis minta prana, jo vaikas beje irgi, po gimimo po mėnesio pradėjo vien prana misti, tokie geria tik vandenį ir daugiau nieko nevalgo.: http://www.youtube.com/watch?v=rsVh_vOVTPA

TernoX

#96
rugpjūčio 11, 2014, 14:20:56 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 14:32:23 by TernoX
Labai tu cia jau blankiom spalvom spalvini. Mintys@@ mintys, esybe, jutimai. kur esybe kur jutimai. tu matai tik viena spektra, viena spalva. Krizkele.  Dvasinis tobulejimas atvere galimybe patirti naujus PoTyrius, pajusti siluma sirdyje, meile akyse, pajusti. Mintis, samone, visa yra gyva. Tame ir esme kad gyva. o ne tai mes mire ir fsio jau kurejai, mes gyvy gyvi kurejai. Tu nematai tau tai atrodo iliuzija, lengviausia kalbeti ko nezinai, nejausti ko nejauti. matyti ka matau, matau ka suprantu ir suvokiu kad tu labai jau zemai pasireiskiai ;/ vna auskyn zemyn aukstyn taip ir suoliuoja triusis


@@dvasinis lygis, zemas pas tave op.


oj oj ojk kaip baisu. norint dvasiskai tobuleti reikia atsisakyti maisto, mesos, juros gerybiu. tai tu valgyk malkas. norint dvasiskai tobuleti reikia atsisakyti maisto, drausti sau, savo poreikiam, savo kunuj. baisu baisu baisu. kokiu dar nesamoniu prigaslvosit. meskit tas darzoves salotas, pradekit maitintis zmoniu sukurta chemija. gersit vandeni is milteliu. tau ir ateivej pasireiskia. viso gero bludikit toliau aciu viso gero prasom nera uz ka

DEL maisto, Del mesos, taip nera skonio. kaip ir del vandens. kas sava, vanduo savas. Mesa taip pat sava. tas pats atitinka tapati. manau supratai be smulkmiu. Prieskoniai ir yra tam kad dadeti zmogaus poreikiams malonumo, mielesnio skonio jutima, kad pajustumei tai. o Ne gertum istisai vandeny beskony.l

Vytautas

#97
rugpjūčio 11, 2014, 14:33:39 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 14:39:57 by Vytautas
Žaidimas su pakitusia sąmone joks dvasinis lygis. Kaip viena gera pažįstama laisvai patenkanti į nirvanos būseną išsireiškė tai "beprasmiškai maloni būsena". Ir tiek. Prasmės tame nulis. Mėsos šiaip nevalgau bent 4m. Bet tai joks dvasinis lygis tik grynai techninis dalykas. Bet iš tikro būtinas prie laisvos valios principo. Aukštesnių vibracijų tai nesuteikia  :) Na ligų tikrai nėra jokių  :) Net elementari sloga nepuola. Bet apie vegetarizmą atskira tema yra. Ten jau viskas išnarstyta.  :) Ai dar kūną atpratinau ir nuo cukraus. Arba medus arba nieko. Pažiūrėjus į cukrų vos ne bloga pasidaro.  :)

TernoX

nu ka as tau galiu pasakyt mldc seniuk, laikyk kardana, aisku kad px ar tu valgai ta mesa ar valgai cukru juk mes dievai;.
beprasmiskai klysti. prasmes tame nulis. prasme tame nulis, du nuliai. prasme tame astuonetas. apverstas astuonetas sonu, begalybes zenklas, PY. esme tame esme butis o (as manau kad) tu matai nebuti, matau zema tave sorry. nirvana nisa.
Nulis prasme tai yra prasme seniuk. tu matai 0 as matau nuli as matau kitoki nuli,. nulis kuris turi reiksme kuris esti mumyse. jei tu nematai dar karta soriuks seniuk. matau maza pasauleziura, mazas paziuras pas tave.

Vytautas

Kiekvienam savas požiūris  :) Man geras mano variantas tau taviškis. Visi neišvengiamai  turėsim galimybę pasitikrinti teisingu keliu ėjome ar ne. Nieko baisaus jei kas bus proga pakartoti kursą arba tiesiog nieko nebus.  :)

agira

#100
rugpjūčio 11, 2014, 17:29:43 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 17:59:25 by agira
Net nežinau nuo ko pradėti. Tema kiek dileminė. Problema tame, kad iš diskusijos matosi, kad reikia apibrėžti, kas yra dvasinis tobulėjimas, ką mes turime omenyje. Ar tai nirvana, ar vibracijos, o gal didžiulis pamaldumas bažnyčioje ir t.t...

Pats sau šį klausimą pradėjau uždavinėti prieš keletą mėnesių ir po ilgoko tyrimo priėjau išvados, kad mano suvokimu, prie kurio ir žadu pasilikti. Dvasinis tobulėjimas yra darbas su chakromis, bioenergetika ir vibracijos, na tai tas fokusas, į ką dėmesys eina visa kita susitvarkius. Trumpai tariant tai tai, ką bažnyčia vadina magija, ką beje praktikavo ir jų patriarchas Jėzus Kristus ir Marija, kurie kiek teko girdėti gandų irgi buvo magai. Magai čia ne ta prasme, kad jie taip save vadino, bet jų daromi stebuklai gali būti pavadinti taip, jeigu gerai nesigilinti kokia tai tiksliai buvo magija.

Beje tiek pamaldumas ar malda gali padidinti vibracijas, kažkada šiuo keliu irgi ėjau, tik nesuvokiau vibracijų kaip tokių, na tai truputį kita istorija. Kelių gali būti daug ir jie realiai veda į tą patį tobulėjimą. Galima net ir valgyti paprastą maistą ir irgi tuo keliu eiti, kada organizmas pasieks atitinkamas vibracijas, kaip per tą video, kurį čia daviau pažiūrėti. Žmogui tiesiog organizmas pradėjo atmetinėti tam tikrą maistą ir jis nori nenori nustojo valgyti mėsą ir ne tik... Jis priėjo prie to iš kitos pusės.

Dar prieš kelis mėnesius būčiau ir pats klausinėjęs, bet dabar galiu atsakinėti. Ši subtili visatos sandaros dalis, kas liečia mūsų kūnus ir tobulėjimą, nerašau dvasinį tobulėjimą, nes realiai sielos eina tik dvasinio tobulėjimo keliu ir žodis tobulėjimas savaime šiame kontekste turi omenyje dvasinį tobulėjimą. Kitokio tobulėjimo nė nėra. Nes, bet koks jūsų tobulėjimas sueina į šį.

Kodėl taip yra? Visa esmė tame, kad pagal dvasinio tobulėjimo suvokimą, tai ką mes apie tai žinome. Žmogus tobulėja trimis savo kūnais. Tai fizinis kūnas (eterinis kūnas), protas (mentalinis kūnas) ir dvasia (spiritualinis arba ugninis kūnas). Dvasinis tobulėjimas susideda iš šių trijų pagrindinių sferų.

Dėl to skirtingose konfesijose yra skirtingi keliai į jį ir jie visi teisūs, tiesiog vieni prie to prieina per kūną, kaip tas sportininkas, kuris, kad pagerinti savo sportinius rezultatus studijavo bioenergetiką (cigun), dao filosofiją (protas) ir galų gale pasiektų vibracijų dėka jo kūnas atmetė maistą. Kitas žmogus pradeda būtent nuo maisto, kitas nuo maldos, kitas nuo proto tobulėjimo.

Ir čia prieiname prie santarvės ir disharmonijos tarp šių kūnų, kas paaiškina, kodėl ne visi pasiekia tobulėjimą, nors ir deda pastangas į tai. Problema tame, kad teisingas dvasinio tobulėjimo kelias yra vienu metu treniruoti ir kūną ir sielą ir protą. Pvz. geras pavyzdys būtų Šaolin vienuoliai ir jų super geras fizinis parengimas, dėka ušu, tuo pačiu ir geras vidinių (bioenergetinių) stilių, tokių kaip pvz. Cigunas išmanymas. Tokiu būdu jie tobulina visus kūnus, kurie privalo tobulėti kartu.

Tiesiog jeigu pasiekti labai aukštas vibracijas, kaip tas pranos valgytojas, jos tampa net radioaktyviomis, jeigu fizinis kūnas nepajėgia vibruoti tokiais dažniais ir nėra ištobulintas pakankamai, tai jis gali apsirgti vėžiu, panašiai kaip nuo radiacijos. Tai jis pats ir papasakojo, vienoje iš savo video laidų. O jeigu visi kūnai yra pakankamai tobuli tai lengvai priima bet kokias atitinkamo lygio vibracijas.

Dėl to ne retai ekstrasensai apserga vėžiu, jie tobulina savo dvasinį, protinį kūną, bet visai neskiria dėmesio fiziniam kūnui. Fizinis kūnas nesugeba gyventi su jo kitų kūnų pasiektomis vibracijomis ir vyksta disharmonija, žmogus apserga vėžiu. Aišku iki radiacinio lygio niekas neliepia tobulėti, tai labai aukštos vibracijos.

Tai va taip, jeigu dar yra kokių klausimų, klauskite :) Ką papasakojau yra patikrinta ir perpatikrinta informacija, remiantis skirtingomis konfesijomis, tai plačiai žinoma rytuose.

Redaguota, dadėta:

Dėl vibracijų, keli pavyzdžiai. Pvz. Vangos balsas ne visada įsirašydavo į magnetofonų magnetinę juostelę. Magnetofonas, kaip bet koks elektros prietaisas filtruoja tam tikrą dažnį, kurį įrašinėja, o jeigu žmogaus vibracijos aukštos, jos atsiduria už šių ribų ir su Vanga taip buvo ne kartą. Kad po reportažo įrašas neįsirašydavo. Bent gerklės čakra pas ją dirbo tikrai super aukštomis vibracijomis, ji tiesa mirė nuo kažkokios ligos, galbūt irgi buvo kažkokia disharmonija, bet dabar bent turite pagrindus kaip tai analizuoti. Buvo taip pat vienas guru, kurio nėjo nufotografuoti, girdėjau tik nedidelį gandą apie tai. Fotonai pro šį žmogų praeidavo kiaurai, dėl jo vibracijų :)


P.S.

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 11, 2014, 14:33:39
Žaidimas su pakitusia sąmone joks dvasinis lygis. Kaip viena gera pažįstama laisvai patenkanti į nirvanos būseną išsireiškė tai "beprasmiškai maloni būsena". Ir tiek. Prasmės tame nulis. Mėsos šiaip nevalgau bent 4m. Bet tai joks dvasinis lygis tik grynai techninis dalykas. Bet iš tikro būtinas prie laisvos valios principo. Aukštesnių vibracijų tai nesuteikia  :) Na ligų tikrai nėra jokių  :) Net elementari sloga nepuola. Bet apie vegetarizmą atskira tema yra. Ten jau viskas išnarstyta.  :) Ai dar kūną atpratinau ir nuo cukraus. Arba medus arba nieko. Pažiūrėjus į cukrų vos ne bloga pasidaro.  :)


Skamba labai pažįstamai, kaip ir man pažįstamo žmogaus gyvenimo būdas, jeigu ne jūsų amžius ir zodiako ženklas, tai galvočiau, kad čia rašo jis. :)


.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: agira  rugpjūčio 11, 2014, 17:29:43
Buvo taip pat vienas guru, kurio nėjo nufotografuoti, girdėjau tik nedidelį gandą apie tai. Fotonai pro šį žmogų praeidavo kiaurai, dėl jo vibracijų :)



Tai jo nei žmonės turėjo nematyti :D

agira

#102
rugpjūčio 11, 2014, 18:19:34 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 18:29:18 by agira
Citata iš: Druwis  rugpjūčio 11, 2014, 18:07:51
Citata iš: agira  rugpjūčio 11, 2014, 17:29:43
Buvo taip pat vienas guru, kurio nėjo nufotografuoti, girdėjau tik nedidelį gandą apie tai. Fotonai pro šį žmogų praeidavo kiaurai, dėl jo vibracijų :)



Tai jo nei žmonės turėjo nematyti :D


Jis galima sakyti atskira tema. Žiūrint vieną video medžiagą, trumpai, kaip pavyzdį užsiminė apie jį, aš taip viena ausimi nuklausiau, kažką tuo metu veikiau. Ten buvo tik koks sakinys informacijos apie tai. Reikėtų ieškoti informacijos apie jį ir ją tirti, kas jis toks, kur gyveno ar gyvena ir kaip ten su juo kas buvo. Aš manau žmonės vistiek kažkiek daugiau mato, nei mokslas mano, dar tai priklauso ir nuo kitų sugebėjimų. O jo ta būsena galbūt būdavo laikina, kaip koks fokuso demonstravimas, šito aš gerai nežinau. Temą galima tyrinėti, tik pakol kas neatrodė aktualia.

Papildyta:

Yra dar toks dalykas fizikoje ir elektronikoje, kai dažnių rezonansas, kai daug didesnio virpesio dažnis pasidaro panašus į daug žemesnį. Jis gali atitikti formą ir galbūt būti matomas, bet tai pvz. 10 ar 100 ar 1000 kartų aukštesnis dažnis. Jeigu tai būtų garsas, mes jį greičiausiai girdėtumėme, bet jis neįsirašinėtų į magnetofoną. Galbūt rezonansas tai gali paaiškinti :)

Vytautas

Na dėl dvasinio tobulėjimo per čakrų valdymą žiūriu skeptiškai. Kažkas panašaus kaip kompiuterio taisymas plaktuku.  :) Normaliai niekas nežino kaip tai veikia. Didesnė tikimybė pagadinti nei pataisyti. Susitvarkai labai žemiškus dalykus t.y. mityba ir žalingi įpročiai. Akivaizdi nauda be jokių aukštų vibracijų. Toliau vėl viskas paprasta priimi sprendimus ir stebi rezultatus. Ar gauni atgal per priežastį pasekmę ar ne atitinkamai reiškia judi tinkama linkme. Kas liečia visokias išorines energijas tai pažįstama bandė gydytis kažkokiu tokiu metodu. Rezultatas nulinis nors "gydytojas" tokiu būdu gydo sportininkus ir pastoviai uždarbiauja JAV. Tai žmonių savitaigos rezultatas. Kiek žmogus pats turi gyvybės energijos tiek turi. Iš niekur jos daugiau negausi. Na seniau buvo manipuliacijos iš vienų paimama kitiems duodama.

agira

#104
rugpjūčio 11, 2014, 20:18:27 Redagavimas: rugpjūčio 11, 2014, 20:39:16 by agira
Aš pats per Cigun link to einu, nors su čakrom dar daug labai nežaidžiu, išskyrus jų valymą. O šiaip kaip rašiau, metodai ne esmė, keliai į tai gali būti įvairūs.

Aukštyn