Burtininkai ir -ės, šamanai ir kiti ekstasensinių galių ekspertai

Pradėjo Strategas, spalio 15, 2013, 21:01:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sleeping_angel

O aš manau, kad turi, nes tuomet visai kitaip viską supranti. Iš tikrųjų, labai slidus reikalas būti ekstrasensu, nes jo darbo rezultatų nepasversi ir nepamatuosi  ???

Benamis

O as manau, kad neturi. Sioje temoje pats minejau, kad karta buvau pas rusu ekstrasensa. Jis atvaziuoja gal du kartus i Lietuva be jokios reklamos, bet pakliuti pas ji beveik neimanoma, nes didziules eiles buna. Dmitrij Stepaniuk jo vardas ir pavarde.

Tai kai pas ji buvau nereikejo nei kazkokio loginio mastymo, nei "dvasingumo". Reze viska tiesiai sviesiai. Papasakojo ka dariau ir ka darau blogai iki maziausiu detaliu. Nezaide jokio psichologiniu zaidimu tokiu kaip: kodel pas mane atejai, ar neskauda kojos tau kai vaikstai ir t.t. Is pradziu pasakojo viska ka mato pats (kalbejo apie geras 10-15 minuciu), o veliau jau bendravom su juo laisvai (ka vertetu keisti ir pns.). Isejau po pokalbiu apsales ir tikriausiai perbales, nors jis mane ramino, kad nieko cia baisaus, jog mato mano gyvenima. Jis dirba uz tiek kiek duodi. Tiesa as jam nepagailejau pinigu. Tiesa nenorejo visos sumos imti ir puse visvien atgal man atidave.

Ka pamate ir ka pasakojo cia nerasysiu, nes dalykai asmeniniai, taciau atspeti juos butu nerealu. Kalbejo be jokiu uzuolanku ar miglos putimo.

Sleeping_angel

Tada tau pasisekė :)
Citata iš: Benamis  sausio 31, 2014, 22:33:52
pakliuti pas ji beveik neimanoma, nes didziules eiles buna.

Iš kur tokį blatą gavai? :D

Kiek aš esu buvus pas visokias būrėjas, tai jos visos standartines giesmeles gieda, tik tiek, kad man jos nelabai tinka...


Benamis

Mano manymu pas visas internetiniu skelbimu burejas net neverta eiti. As ir pas ta Viktora Kaliuzko ejau tik todel, kad gavau laaabai geru atsiliepimu, kurie deja nepasiteisino :-\ Jo reklamos internete irgi yra :)

Sleeping_angel

Pas didžiąją dalį aš irgi ėjau pagal rekomendacijas. Čia visiems pamoka ateičiai - jei man gerai išbūrė, dar nereiškia, kad ir tau gerai išburs  :D

Benamis

Skirtumas tik tas, kad tu vaikstai pas burejas, o as pas parapsichologus :) Pastarieji burimais neuzsiema.

Sleeping_angel

Nėr Šiauliuose tokių :D O į Vilnių ar į Kauną važiuot lauksiu kokių mažiausiai dešimties žmonių rekomendacijų  :D

ajolu

Sleeping angel, jeigu jis paminėjo, kad neturi auros tai sutinku, kad tai labai keistai ir šarlataniškai skamba, nes jos neturėti neįmanoma. Tačiau apie tai kad nieko konkretaus nepasakė apie tavo ateitį ar paskirtį, tai joks tikras ekstrasensas, išmanantis visatos dėsnius tau to ir nepasakys, nebent labai abstrakčiai, kad neužsiprogramuotum. Jeigu nori konkrečių prognozių  ir vienareikšmiškų atsakymų eik pas fatalistinius burėjus ar astrologus, kurie su mielu noru tau konkrečiai viską išvardins, net nesusimąstydami, kad daro meškos paslaugą :)
Nuvylė ir tai, kad pasirodo prašo konkrečios sumos.
Bet vis vien nesupratau kokiu tikslu ėjei pas jį? Ar jį patikrinti, iš smalsumo?

Master

Ech... Aš taip planavau pas "joną" apsilankyti, bet dėl savo neryžtingumo vis atideliodavau, kol nusprendžiau, kad nelabai man tos pagalbos ir reikia. Gal ir gerai. Perskaičius Sleeping angel "rekomendaciją" noras visiškai atkrito (:
Aloju, labai su tavim nesutikčiau. Pavyzdžiui anksčiau visai neblogai burdavau kortomis, taip pat sapnuodavau pranašiškus sapnus (nevalingai). Kurie pildydavosi tiesiogiai, be jokių interpretacijų. Tai ką susapnavai, tas ir įvyko. Pamenu, būdavo draugams papasakoji, užmiršti, o po kokių pusę metų jie tau patys primena, kaip žodis žodin iššipildė (ligos, įvykiai, pasaulinio masto ir gan asmeniniai, net mados ar pasikeitusios draugų šukuosenos...) :D
Esmė, kad net ir žinant tiksliai kiekvieną smulkmeną ir sąmoningai bandant ją pakeisti, tu to padaryti negali. (Galbūt ateitis ir yra žinoti).
Ir galbūt žinoti, tikėti ateitimi yra natūralu ir tai joks sukčiavimas? Taip, pat kaip ir nusistatyti žadintuvą kada kelsiesi. Regis tai eina prieš prigimtį, tačiau ar pats žmogus gali pats jausti kiek jam reikia miegoti? Ne, savęs kontroliavimas neina prieš nerašytą įstatymą ;)
Taip, kad... šiek tiek apgailėtina kuomet teisinamasi šitaip... (:

Sleeping_angel

Citata iš: ajolu  vasario 01, 2014, 20:08:41
Nuvylė ir tai, kad pasirodo prašo konkrečios sumos.

Mano nuomone, jo užsiprašyta suma neatitiko paslaugų kokybės ir tiek.

Citata iš: ajolu  vasario 01, 2014, 20:08:41
Bet vis vien nesupratau kokiu tikslu ėjei pas jį? Ar jį patikrinti, iš smalsumo?

Ėjau su rimtais klausimais, bet rimtų atsakymų negavau. Aš ir nesakau, kad jis turi burti, tačiau nemanau, kad pasakydamas kelių tinklalapių adresus, parekomendavęs pažiūrėti kelias moteriškas laidas per rusišką kanalą (!), jis man turėjo padaryti stulbinamą įspūdį. Tuo labiau, kad aš nesu aiškiaregė ir nematau, ar jis iš tiesų ką nors su manimi padarė energetiniame lygmenyje.

Jei ne paslaptis, kokiu tikslu tu pati pas jį ėjai ir kokią naudą gavai iš apsilankymo? Gal aš tiesiog neteisingai supratau tavo pranešimus ir todėl mano lūkesčiai nepasiteisino?

Dainius80

Nežinau ar gausiu atsakymą, bet nepabandęs nesužinosiu.

Gal kas patarsit ar žinosit. Ar Lietuvoje yra žmogus, galintis gydyti ligas, kurių nepajėgi gydyti tradicinė medicina?

Linas Esu

taip yra , žinau vieną moterį

Ramus

#42
gegužės 30, 2016, 16:13:15 Redagavimas: gegužės 30, 2016, 16:23:05 by Benamis
"Dmitrij Stepaniuk jo vardas ir pavarde."

Benami,

Gal gali patarti, kaip tą Stepaniuką rasti?

Ačiū,

RR

Benamis

Kontaktu jo neturiu. Taciau pazistu zmogu pas kuri kartais Dmitrijus buna kai atvyksta i LT. Jeigu suzinosiu, kad vel bus Lietuvoje, galesiu sukurti forume tema.

Supernatural

#44
spalio 30, 2016, 21:10:06 Redagavimas: spalio 30, 2016, 21:11:44 by Supernatural
Kazkaip ne visai tiksliai ivardinti gebejimai. Yra trys rusys zmoniu, turinciu gebejimus: tai aiskiaregiai-jie mato vaizdus, antrieji- aiskiagirdziai- jie girdi garsus, zodzius, snabzdesius ir tretieji- aiskiaziniai, jie tiesiog viska zino, o is kur- neaisku niekam, jie nei mato, nei girdi, o tiesiog zino, kad taip bus ir tiek (tai maziausiai istyrineta ekstrasensoriniu gebejimu rusis).

Aukštyn