Burtininkai ir -ės, šamanai ir kiti ekstasensinių galių ekspertai

Pradėjo Strategas, spalio 15, 2013, 21:01:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: Strategas  spalio 15, 2013, 21:01:20
Taigi, pasiūlykit pas ką nueit, man smalsu, įdomu, kitaip...  ::)


Kadangi i Siaulius del eksperimento tikrai nevaziuosiu, duodu forume dar vieno ekstrasenso telefona: 867797508 - Jonas, Siauliai.

Atsiunte ekstrasenso kordinates su tokiu apibudinimu:

CitataTai labai rimtas zmogus ,daug nuveikes ir dar daugiau veikiantis.


Tikiu, kad forume yra siaulieciu, tad butu visai idomu suzinoti atsiliepimus jeigu kas nors aplankys si zmogu :)

ajolu

Citata iš: Benamis  sausio 13, 2014, 22:53:30
Citata iš: Strategas  spalio 15, 2013, 21:01:20
Taigi, pasiūlykit pas ką nueit, man smalsu, įdomu, kitaip...  ::)


Kadangi i Siaulius del eksperimento tikrai nevaziuosiu, duodu forume dar vieno ekstrasenso telefona: 867797508 - Jonas, Siauliai.

Atsiunte ekstrasenso kordinates su tokiu apibudinimu:

CitataTai labai rimtas zmogus ,daug nuveikes ir dar daugiau veikiantis.


Tikiu, kad forume yra siaulieciu, tad butu visai idomu suzinoti atsiliepimus jeigu kas nors aplankys si zmogu :)

Buvau pas Jonuka :) Pati jį esu keliem žmonėm rekomendavus. Turi matymą jis tikrai... Kartais paskambinu jam pasiklausti apie čakrų būklę. Gana senokai buvau. Daug jis ten man visko pasakojo :) Įdomus žmogus. Ir čia vienai narei rekomendavau jį, tai gal ir pasipaskos jeigu susisiekė :)

Benamis

Citata iš: ajolu  sausio 14, 2014, 11:09:52
Buvau pas Jonuka :) Pati jį esu keliem žmonėm rekomendavus. Turi matymą jis tikrai... Kartais paskambinu jam pasiklausti apie čakrų būklę. Gana senokai buvau. Daug jis ten man visko pasakojo :) Įdomus žmogus. Ir čia vienai narei rekomendavau jį, tai gal ir pasipaskos jeigu susisiekė :)


Tai gal daugiau truputeli papasakosi? :) Klausiu ne apie asmeniskus dalykus, bet kaip jis "dirba"? Kokie pastebejimai? Ar ne pagal Vladimiro Kaliuzko metodus (klausimas-prielaida) apie kuriuos pasakojau sioje temoje?

ajolu

#18
sausio 14, 2014, 11:20:43 Redagavimas: sausio 14, 2014, 11:22:18 by ajolu
Galiu šiek tiek apie jį papsakoti, ką jis pats pasakojo. Viskas pas jį prasidėjo nuo reiki. Pradėjo parktikuoti, gavo įšventinimus ir atsivėrė kiti pasauliai... Atsivėrė kitas matymas. Bet kai atsiveria tokie dalykai, jeigu esi nepasiruošęs ir dar neapsivalęs, tai labai greitai gali gauti apjungimą ar apsėdimą. Buvo prie jo prikibę apie metus laiko kažkokia esybė. Jis tik po metų nuoširdžios maldos jos atsikratę, vedamas savo mokytojų iš aukščiau.
Kai dirba gauna kažkas jam diktuoja informaciją. Taip pat sako, kad mato kaip kaip ir ekraną, kuriame viskas yra parodoma. Manau turi astralinį ir mentalinį matymą. Mato astralines lervas ir kitas esybes, jeigu jos yra aplipusios žmogų. Jas šalina, naudoja atitinkamas maldas.
Gali duoti kokią taro kortą ištraukti :)
Kalbant telefonu taip pat gali pasakyti apie tave, tavo būklę ir apie kitus žmones, jeigu jie yra davę sutikimą.

Sleeping_angel

Aš iš Šiaulių. Būtų įdomu apsilankyti pas Joną, tik labai įdomu, kiek kainuoja jo paslaugos ir ar reikia turėti konkrečius klausimus (ar jis pats pasakoja, ką mato)? Gal ir adresas tikslus yra?
Šiaip pirmą kartą tokį girdžiu :D
Su V. Kaškeliu teko bendrauti. Pritariu Asasino nuomonei. Ką pasakojo iš tų dalykų, ką apie save žinau (arba galima patikrinti) - didžiąja dalimi pataikė. Bet yra kai kas, kas dar neišsipildė. Gal ir neišsipildys :D

ajolu

Pas Kaškelį pati užsisakius horoskopą esu tik teks dar ilgai palaukti :) Tada ir pažiūrėsiu :) Be galo įdomu, nes pati astrologija domiuosi.
O pas Jona konkrečios "stafkės nėra, žmogus moka pagal galimybes :) Ir taip, jeigu jau eini, tai geriau eiti ne iš smalsumo, o su priežastimi. Nes taip gaišinamas laikas ir energija.

Strategas

Labai įdomu būtų, jei kas nulėks pas Joną ir pasipasakos, kaip sekėsi. Sudomino ajolu savo pasakojimu. Kas jau pakeliui į Šiaulius pas Joną?  :D

Master

Aš lyg ir planuoju :)
(bet iš tikro dar labai dvejoju... Kažkaip velniškai baisu ir nepatikima atrodo... (: )

Benamis


ajolu

neee :D jis kompu naudotis nemoka

Benamis

Aisku :) Tai gerai, nes sis kazkoks man neaiskus tipas ;D

Sleeping_angel

Pasidalinsiu šviežiais įspūdžiais iš apsilankymo pas Joną. Tiems, kas tingės skaityti iki galo, galiu pasakyti, kad aš tikrai NEREKOMENDUOČIAU pas jį eiti, nebent: a) jūs neturite, kur dėti pinigų, b) jūs neturite su kuo pasikalbėti dvasinėmis temomis, c) esate smalsus ir manote, kad geriau vieną kartą pabandyti nei šimtą kartų išgirsti.
Iš karto atsiprašau už netikslius terminus (daug kas man buvo naujovė, todėl galimas dalykas, kažką ne taip supratau).
Pirmiausia iš Jono sužinojau, kad neturiu auros (keista, kiek man teko domėtis, aurą turi visi ir netgi skirtingų spalvų) ir sėkmės. Ant lapo, kuriame atspausdintos žmonių figūros, jis pažymėjo, kuriose vietose ant mano kūno susikaupę negatyvai (beveik visur). Negatyvo valymas (ar auros kūrimas) pasižymėjo tuo, kad davė du paties pieštus paveiksliukus (ala mandalas). Ant vieno reikėjo padėti kojas, ant kito rankas. Taip sėdėjau gal keliasdešimt minučių (seansas truko apie 1,5 val.). Tuo metu leido paklausti to, kas mane domina. Paprašiau, kad pasakytų ką nors apie ateitį. Tada jis paaiškino, kad ateitį kuriu aš ir kad ji priklauso tik nuo manęs (gudrus ėjimas), atseit, jei žmogus sužino savo ateitį, jis gali prie jos prisirišti, t. y. laukti, kol vienas ar kitas dalykas įvyks.
Kitas klausimas buvo susijęs su mano asmeniniu gyvenimu, bet į jį nesulaukiau jokio išsamaus atsakymo, išskyrus tai, kad kanalai atviri, bet tai, kas man nesiseka yra tik mano kaltė. Norėjau sužinoti, kaip panaikinti vieną baimę, tai pasakė, kad aš pati tą baimę susikūriau, nors po kiek laiko pradėjo aiškinti, kad ji atėjo iš praeitų gyvenimų. Tai aš ar karma čia kalta? Paskutinis mano klausimas buvo apie gyvenimo kelią, bet ir vėl sulaukiau tik lakoniško atsakymo - kiekvienas žmogus gimdamas atsineša savo programą ir tik nedaug kam pavyksta ją sužinoti. Paskui, matyt, nusistebėjęs, kad daug neklausinėju (o kam man klausti, jei nė vieno normalaus atsakymo neišgirdau), pasakė, kad kai kurie studentai pas jį atėję tiek daug klausinėja, kad vos per duris išeina.
„Valymui" baigiantis jis padėjo kelias kortas, kuriose buvo tam tikri simboliai. Atliko kažkokį ritualą su sidabriniu kalaviju (?).
Paskui pasiėmė anatomijos knygą, kurioje pavaizduoti žmogaus organai. Su sidabriniu kryžiumi „tikrino" mano organus knygos paveiksliukuose: „Širdies raumuo pavargęs. Dešinysis inkstas silpnesnis. Problemos su akių kraujotaka. Išgerk „Vision forte" akims „Santegros" firmos. Problemos su čiurnom". Aiškinu, kad neturiu problemų su čiurnom. Tada paspaudo kažkokius taškus čiurnose. Man neskauda. Sako: „Skaudės" (!). "Problemos su virškinimu" (ačiū Dievui, dar nesiskundžiu tuo). „Blogai veikia du širdies vožtuvai". Sakau, kad neturiu problemų su širdimi, o jis - „Tai, jei sunkiai neši arba aukštai lipi, juk būna, kad kvėpavimas padažnėja". Come on, o kam jis nepadažnėja, užlipus į kokį penktą aukštą? Nežinau, kiek tiesos jo žodžiuose apie mano sveikatą (gal tai atsilieps senatvėje), bet kol kas tikrai neturiu, kuo skųstis, na gal nebent stuburu (bet kas tuo nesiskundžia šiais, kompiuterizuotos visuomenės laikais?). Tiesa, problemas su stuburu ir jis matė. Dar šiek tiek gydė. Ką konkrečiai darė, negaliu pasakyti, nes stovėjo man už nugaros. Beje, po to gydymo kažkoks malonus jausmas vis dėl to liko :)

IŠVADOS. Aš nesakau, kad jis nieko nemato. Gal ir mato, bet man, kaip neturinčiai tokios dovanos, ši veikla atrodo, kaip pinigų plovimas (vis dar naiviai tikiu, kad tie žmonės, kurie tikrai turi Dievo dovaną, nenustato konkrečios kainos). Kita vertus, jei „matyčiau" energijas ir pan., man išvis nebūtų prasmės kažkur eiti.
P. S. Stebiuosi, kad Ajolu pateikė teigiamus įvertinimus. Nors gal čia tik man, kaip „neturinčiai sėkmės", nepasisekė :)

Citata iš: ajolu  sausio 14, 2014, 21:56:02
O pas Jona konkrečios "stafkės nėra, žmogus moka pagal galimybes :)

Kaip sako tas iš „pildyk" reklamos - nesutikčiau. Man tiesiai šviesiai pasakė kainą - 100 Lt.

Benamis

Dekui uz pasidalinta patirti Sleeping_angel :)

Labai gerai butu jeigu ir pavarde Jono parasytum, tada zmones Google pagalba gales surasti informacijos apie ji ir gal kas nors neismes i bala pinigu. Pvz. irasius i Google Vladimir Kaliuzko (pas ka as buvau), is karto anomalijos forumas rodomas: https://www.google.lt/#q=vladimir+kaliuzko&safe=off ;)

Dar vienas klausimas: gal jus ne apie ta pati Jona pasakojat su ajolu?

Sleeping_angel

#28
sausio 31, 2014, 22:03:34 Redagavimas: sausio 31, 2014, 22:06:15 by Sleeping_angel
Spėju, kad apie tą patį, tik ji matė vienaip, o aš kitaip :) Gal ji dvasiškai labiau pažengusi ir jai viskas buvo suprantamiau?
Pavardės nežinau, galiu tik pasakyti, kad jis gyvena Aido gatvėje.

Citata iš: ajolu  sausio 23, 2014, 12:18:55
neee :D jis kompu naudotis nemoka

Gal ir nemoka, bet man kelis tinklalapius vis dėl to rekomendavo paskaitinėti :)

Benamis

Citata iš: Sleeping_angel  sausio 31, 2014, 22:03:34
Gal ji dvasiškai labiau pažengusi ir jai viskas buvo suprantamiau?


Abejoju, kad sioje vietoje didele itaka turi dvasingumas. Tiesiog kartais pasakytus zodzius reikia blaivia galva isanalizuoti ir pasidaro viskas aisku :)

Aukštyn