Demonai - apsėdimai . Patirtis .

Pradėjo Linas Esu, gegužės 20, 2017, 22:47:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Kviečiu visus pasidalinti savo istorijomis , patirtimis !!!
Tie , kurie susidūrė ne kartą gyvenime su šiais dalykais , prašau papasakokite smulkiai savo TOP 3 - potyrius , bei atsakykite į klausimus .

Tiems kas jau išgyveno susidūrimus .

1. Kas yra demonas ?
2. Kas yra apsėdimas ?
3. Kaip išvengti , apsisaugoti ?
4. Ar jie gali sužaloti ?
5. Jūsų TOP 3 patirtys .


elteide


Cerber

Citata iš: elteide  gegužės 23, 2017, 00:15:21vangiai ...
Kad Lino klausimai labai specifiniai, konkretus, ir jis tikisi kokreciu specifiniu atsakymu, kai tema tokia gauruota, kvantiskai neapribreziama.

vytra

#3
gegužės 23, 2017, 10:43:51 Redagavimas: gegužės 23, 2017, 10:45:55 by vytra
Citata iš: Linas Esu  gegužės 20, 2017, 22:47:071. Kas yra demonas ?
- "demonas" yra dvasia, pagal dabartinį žmonijos mentalitetą būtų tam tikra piktybinė programa.

Citata2. Kas yra apsėdimas ?
- tai yra kūno ir sąmonės užvaldymas, pagal analogiją virusai ir trojanai skaisčiame "windows".

Citata3. Kaip išvengti , apsisaugoti ?
- nepasiduoti pagundai lengvai laimėti prieš visus, pagal analogiją neimti e-mailu siūlomo milijono.

Citata4. Ar jie gali sužaloti ?
- gali, bet pagrindinis siekis užkrėsti kitus, maksimaliai plisti. Pagal analogiją raginimas e-mail siūsti visiem pažįstamiem, kad irgi lengvai gautų milijoną!

Citata5. Jūsų TOP 3 patirtys .
- gundymas (klaidinimas).
- gąsdinimas, grąsinimas, nuodėmių (kompromato) rinkimas.
- spukimas šalin, nepavykus.

:(

Cerber

Citata iš: vytra  gegužės 23, 2017, 10:43:51- nepasiduoti pagundai lengvai laimėti prieš visus, pagal analogiją neimti e-mailu siūlomo milijono.
pagal tavo analogija visi demonai tai tera "virusai" ir trojanai? O kur "worms'ai"? Ir tuomet kas sedi kitam gale ir tuos virusus kuria?
Noob! lol jk

SPACE

ž. demon atsirado iš gr. ir lot. verčiant Holy Writ, reiškia - "pagonių dievai".

Su tikru apsėdimu neteko susidurti, bet kai kurios šizofrenijos formos užneša į apsėdimą.

Kaip išvengti, apsisaugoti. Jūs turit žinoti, kad dvasinė būtybė į jus žiūrės neutraliai arba neigiamai, jeigu nesat tam tikro tipo žmogus. Jei nemoki vairuoti lėktuvo, nevairuok.

Hm, gali sužaloti, mėtyti daiktus, išvesti iš proto.

Visos patirtys malonios ir naudingos.


Cerber

Citata iš: SPACE  gegužės 23, 2017, 22:25:23Hm, gali sužaloti, mėtyti daiktus, išvesti iš proto.

cia gal jau labiau "poltergeistas".
Jei ju sugebejimai butu tokie riboti, sitas pasaulis butu rojus zemeje

Owldies666

Konkrečių asmeninių faktinių patirčių, deja, kol kas nerasta, tačiau galima patirti lengvos formų apsėdimų, to net nesuvokiant. Teorija būtų, kad visokie nusikaltėliai, žudikai, ypač tie kur supjausto žmones į gabaliukus ir pan, taip ir įvykdo nusikaltimus - veikiami piktos esybės iš "aukščiau". Taip pat yra šansas, kad meditacijų metu į pasąmonę įsisuks koks velnias. Galiausiai, kviečiantis dvasias specialiai. O prevencijos priemonė geriausia tiesiog nelįst be reikalo į dvasių pasaulį, neturėt blogų ketinimų ir likti savo vietoje, kaip ir priklauso niekuo neįpatingam paprastam eiliniam žmogui...

.L.U.T.H.O.R.

#8
gegužės 24, 2017, 00:31:06 Redagavimas: gegužės 24, 2017, 00:37:32 by Legionas
Citata iš: Linas Esu  gegužės 20, 2017, 22:47:07Kviečiu visus pasidalinti savo istorijomis , patirtimis !!!
Tie , kurie susidūrė ne kartą gyvenime su šiais dalykais , prašau papasakokite smulkiai savo TOP 3 - potyrius , bei atsakykite į klausimus .

Tiems kas jau išgyveno susidūrimus .

1. Kas yra demonas ?
2. Kas yra apsėdimas ?
3. Kaip išvengti , apsisaugoti ?
4. Ar jie gali sužaloti ?
5. Jūsų TOP 3 patirtys .


Iškart demonai susieti su apsėdimais :) Nežinau kas labiausiai prie to prisidėjo: mainstream'inės religijos ar filmai/serialai?

1. Demonas - kitos plotmės būtybė, dėl savo sugebėjimų, mūsų plotmėje, tam tikrose žmonių grupėse, laikoma dievybe.(politiškai korektiškas atsakymas? :D)

2. Apsėdimas - kūno užvaldymas, būtinai prievartinis, nes kitu atveju jau bus čenelingas :)
P.S. Tai nėra demonų darbas. Ir be jų yra kam,  jie tik atpirkimo ožys.

3. Geriausias būdas viso to išvengti, kaip sakė Owldies, nelįst be reikalo į dvasių pasaulį.

4. Gali ne tik sužaloti, bet ir sugriauti visą tavo gyvenimą, draugiškai :)

5. Patirtis iš tikrųjų sunku apibūdinti žodžiais. Labiausiai įsimintinas atvejis, tikriausiai, tiesioginis "dieviškos/demoniškos" energijos pajautimas iniciacijos metu. Stovi ir jautiesi, kaip smiltelė jūroje. Tai buvo pirmas kartas, kai pajaučiau ir sužinojau kas yra pagarbi baimė :)

Cerber

Citata iš: Owldies666  gegužės 23, 2017, 23:10:04O prevencijos priemonė geriausia tiesiog nelįst be reikalo į dvasių pasaulį, neturėt blogų ketinimų ir likti savo vietoje, kaip ir priklauso niekuo neįpatingam paprastam eiliniam žmogui...
Netrukdyti jiems sukti savo biznio, kad ir kur jis bebutu, ten ar cia, neperbegti skersai kelio, netrypti ju darzelio ir tiketis kad neuzkliusi jiems, ar kad jie nesugalvos isplesti savo darzo tavo saskaita.. tuomet viskas bus nuostabu, gal, bent kol kas, bent mums, o musu vaikams jau kaip dievas duos..
.. ....

SPACE

Citata iš: Cerber  gegužės 23, 2017, 22:33:58cia gal jau labiau "poltergeistas".
Jei ju sugebejimai butu tokie riboti, sitas pasaulis butu rojus zemeje
Šis pasaulis yra kaip Rubiko kubas, turi ribotą kiekį kombinacijų ir yra gana nuspėjamas. Dėl to ir Taro kortos veikia, nes žmonės daro daug maž tą patį. Demonų veikla yra apribota, nes kitaip jie sugriautų pasaulį. Nors dabar kažkas keičiasi ir gali būti, kad matysim visai kitokį pasaulį. Kartos/generations keičiasi, tai įvyksta panašiai kartą į 100 metų.

vytra

#11
gegužės 24, 2017, 09:35:22 Redagavimas: gegužės 24, 2017, 09:39:51 by vytra
Citata iš: Cerber  gegužės 23, 2017, 21:48:13pagal tavo analogiją visi demonai tai tėra "virusai" ir trojanai? O kur "worms'ai"? Ir tuomet kas sėdi kitam gale ir tuos virusus kuria?
- Jei mes esame sukurti Kūrėjo, tai tuomet turim "AI" (liet. dirbtinį intelektą). Tam mūsų "AI" suteikta pilna laisvė mokytis ir tobulėti, tačiau jau dabar mokslo nustatyta, "AI" sustoja vystytis, jei nėra trikdžių. Taigi "demonus" sukūrė Kūrėjas dėl spartesnio "AI" vystymosi.

Pvz., vienas iš šiuo metu aktualių vystymosi "stabdžių" yra jutiminių sensorių pervertinimas kaip esmės ir tikslo. Tai visokie turtai, euforijos, svaiginimaisi. Šios grupės demonų labai mėgstamos.

:(



Linas Esu

Okei okei.... skaitau jog visi čia supranta kas tai yra , kažkas yra " pajutęs " . O kaip su faktais ? ar čia vėl eilinis UFO birzgalas ? suprantu jog tikite daugelis nes kažkas kažkur kažkada buvo apsiestas , arba buvo " išsikvietęs " demoną . Kaip tai galime patikrinti ? ar yra galimybė išsikviesti , norėčiau pamėginti . Galėčiau net video įrašyti , konkrečiai kreipiuosi į Legioną , nes jis čia vienintelis " pajautęs " .
P.S dėl manęs galite nesujaudinti :D

Cerber

Citata iš: Linas Esu  gegužės 24, 2017, 11:10:49ar yra galimybė išsikviesti , norėčiau pamėginti .
pasikonsultuok su Crowley ir Lesser Key of Solomon, o jei vienam nejauku, visuomet gali susirasti bendraminciu OTO, jie nuolat iesko nauju nariu. O jei norisi kazko sviezesnio, modernesnio yra bent keletas svieziu sektu kurias ikure ir priziuri gincytinos reputacijos ne fizines prigimties butybes

Linas Esu

#14
gegužės 24, 2017, 12:07:44 Redagavimas: gegužės 24, 2017, 12:13:00 by Linas Esu
Citata iš: Cerber  gegužės 24, 2017, 11:27:18pasikonsultuok su Crowley ir Lesser Key of Solomon, o jei vienam nejauku, visuomet gali susirasti bendraminciu OTO, jie nuolat iesko nauju nariu. O jei norisi kazko sviezesnio, modernesnio yra bent keletas svieziu sektu kurias ikure ir priziuri gincytinos reputacijos ne fizines prigimties butybes
Nė vienas iš išvardintų nesiregi šiame forume ( NEXT :D ) . Kuris kitas atsakyti norite ?

Aukštyn