Kas brovesi i mano smegenis?

Pradėjo Rolka, rugpjūčio 18, 2016, 17:50:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Rolka

Sianakt teko pajusti labai nemalonu reiskini. Vienuolikmetis sunus susapnavo kosmara ir atejo pas mus i lova. Kaip taisykle as atsikeliau ir nuejau miegoti i svetaine. Mano miegas nera gilus, dazniausiai mieguistas budravimas. Speju kad tuo momentu kai viskas ivyko jau migdziausi. Trumpai drutai palyginimui lyg kazkas " pervaziavo aukstos itampos buldozeriu Per mano smegenis"- ziauriai sunkus jausmas, bandziau traukti ora, bet nieko neisejo, apeme kraupi panika. Spaudimas galvoje didejo, rodesi ji galiu fiziskai jausti, nors labai aiskiai supratau kad tai mentalinis spaudimas. Tesugebajau pagalvoti " lauk is mano galvos!!!" Toks jausmas lyg buciau ejusi smegenu imtyniu, bet priesininkas atsitrauke. Viskas dingo staigiai kaip ir prasidejo- gulejau nutirpusiom rankom ir giliai kvepavau, nes truko oro. Ilgiau guleti viena neisdrysau ir gryzau i miegamaji ,kur teko miegoti visiems trims susigrudus. Vyras ryte saipesi, nors man visiskai nejuokinga prisiminus ta stingdanti sunkuma. Dar nieko panasaus gyvenime neteko patirti- lyg kas norejo isibrauti i smegenis... Gal kas zino kas cia per s...?

paragraf 78

Ar tuo metu kai buvo tas puolimas galėjai pajudėti?

Rolka

Ne, negalejau. Bet kazkaip prisiverciau, nes oro truko. Net zandikaulius surakino. Fui koks nemalonus jausmas- atrodo lyg tona smegenis prispaude.

xsistemax

Tavo pojūčiai tiesiog idealiai atitinka panikos priepuolį.Pasistenk gyventi ramesnį gyvenimą,nesiek nerealių tikslų,nepasiduok fobijoms.
Geriausiai sau padėti gali pati.

paragraf 78

#4
rugpjūčio 19, 2016, 07:48:00 Redagavimas: rugpjūčio 19, 2016, 08:01:44 by paragraf 78
Panašu, kad tai ką aprašai buvo miego paralyžius, tad tai galėjo haliucinacijos. Aš miego paralyžių buvau patyręs 5 kartus. Pagal statistiką jį gali patirti apie 60 proc. visiškai sveikų žmonių bent jau kartą gyvenime.

klajunas

Visi pateikti paaiškinimai kalba tik apie padarinius, bet ne apie priežastis. Ką tuo metu jautei, tas ir vyko, jeigu atrodė, kad kažkas braunasi į sąmonę, vadinasi brovėsi, bet jeigu neprisistatė, tai pasakyti kas - labai sunku.

paragraf 78

Miego paralyžiaus priežastis paprasta: prasibudus organizmas nespėjo įjungti kai kurių funkcijų, o ieškoti čia kažkokios mistikos aišku galima, bet nemanau, kad tikslinga.
Kai racionalius reiškinius mistifikuojame tada diskredituojame visą paranormalių reiškinių sritį.

klajunas

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 19, 2016, 10:24:48Kai racionalius reiškinius mistifikuojame tada diskredituojame visą paranormalių reiškinių sritį.
Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 19, 2016, 10:24:48Miego paralyžiaus priežastis paprasta: prasibudus organizmas nespėjo įjungti kai kurių funkcijų, o ieškoti čia kažkokios mistikos aišku galima, bet nemanau, kad tikslinga.
Tai, ką čia paaiškinai yra ne racionalumas, bet kognityvinė fantazija. Pasakyti kas vyko galima būtų tik darant tyrimą reiškinio metu. O šitas atsakymas yra ne faktas, bet primetamas stereotipas.


paragraf 78

Jei paskaitytum atidžiau, tada būtum pastebėjęs, kad tai tikėtina prielaida :)

klajunas

Brovimasis į sąmonę - nebūtinai mistiškas, nes šiais laikais brautis gali ir žmonės. Čia ne tiek mistika, kiek visuomenei nežinomos technologijos.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  rugpjūčio 19, 2016, 09:22:33Ką tuo metu jautei, tas ir vyko, jeigu atrodė, kad kažkas braunasi į sąmonę, vadinasi brovėsi
Puiku. Ką jauti - tas ir yra, kaip atrodo - tas ir vyksta.
Čia šitą išmintį galima visuose gyvenimo atvejuose naudoti, ar tik kai kažkas į smegenis braunasi?


klajunas

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 19, 2016, 14:38:19
Citata iš: klajunas  rugpjūčio 19, 2016, 09:22:33Ką tuo metu jautei, tas ir vyko, jeigu atrodė, kad kažkas braunasi į sąmonę, vadinasi brovėsi
Puiku. Ką jauti - tas ir yra, kaip atrodo - tas ir vyksta.
Čia šitą išmintį galima visuose gyvenimo atvejuose naudoti, ar tik kai kažkas į smegenis braunasi?
Akyse - dažniausiai būna taip, kodėl kitaip turėtų būti mintyse?

TinSoldier

Citata iš: klajunas  rugpjūčio 19, 2016, 15:13:37Akyse - dažniausiai būna taip, kodėl kitaip turėtų būti mintyse?
Tai žinoma.

Rolka ir visi kiti, būtinai atkreipkit dėmesį į šitą tiesą. Ir, pavyzdžiui, kai kitą kartą sūnus susapnuos košmarą ar išsigąs, jog spintoje yra kokia nors pabaisa - nemalkit šūdo apie kažkokius sapnus ar lakią vaizduotę.

Sakykit tiesiai šviesiai: tavo spintoje ir yra tave nužudyti norinti pabaisa, o, kai miegodamas regėjai, jog tave persekioja vilkolakis - jis tave ir persekioja.



klajunas

#13
rugpjūčio 19, 2016, 15:40:16 Redagavimas: rugpjūčio 19, 2016, 15:43:06 by klajunas
Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 19, 2016, 15:28:42Tai žinoma. Rolka ir visi kiti, būtinai atkreipkit dėmesį į šitą tiesą. Ir, pavyzdžiui, kai kitą kartą sūnus susapnuos košmarą ar išsigąs, jog spintoje yra kokia nors pabaisa - nemalkit šūdo apie kažkokius sapnus ar lakią vaizduotę. Sakykit tiesiai šviesiai: tavo spintoje ir yra tave nužudyti norinti pabaisa, o, kai miegodamas regėjai, jog tave persekioja vilkolakis - jis tave ir persekioja.
Į buliaus akį nepataikei. Nes kai braunasi į mintis, tai braunasi ne į jų turinį, bet užgrobia jų valdymą, iš išorės ir žmogus tai puikiai jaučia. Experto crede.

P.S. čia daug kas giriasi, kad yra patyrę miego paralyžių, o yra kas patyręs "forced speech"?

kazaminas

Cia ne jokios haliucinacijos, apskritai tokio dalyko kaip haliucinacijos - nera, - yra salyginai, taip pavadinti kitu zmoniu matomas "fantazijas" - tau. Viska ka patiri yra REALYBE ir nerealiu realybiu nebuna.

O is autoriaus pasakojimo - paprastas astralinio pasaulio gyvenimas, gal biesas ar seip demanoidas brautis, kankint bande. Ne veltui sunus - sapnavo kosmara, nieks nevyksta be priezasties ko pasekoje nera pasekmes - tu ja patyrei. Visi kaip zinome (kas nezino tie nepatyre).. sapnu metu keliaujam, kur keliaujam patys kartais nezinom, galbut tavo vaikas keliavo - kiek samoningai kiek ne, tikriausiai - velgi tik prielaida (is to ka nupasakojei) ji puole "pabaisiukas" , kitu pasauliu gyventojas.

kitas dalykas, niekad nieko nesureiksmink, kad ir ka pamatei, kad ir ka be patyrei, neskirk perdaug i tai demesio. Vyksta ir daaaauuuug grubesniu ir baisesniu dalyku tuose tikrovese, ech .. :D istoriju sia tema tikrai daug, taivat tiek ziniu is sitos istorijos. Ir seip, jei jau atsitinka tokie ivikiai - ypac jei tai ne pirmas kartas, reik butinai isvalyt namus, galbut ten biesai gyvena, ar prie jusu paciu prilipusios lervos, zodziu.. velgi info sia tema daug, skaityk - domekis su atsargiu smalsumu.

ir tiesa,

kuo labiau tuo juokingesni man to jusu Paragrafo postai :D mielasai, ka tu kartais be parasai tai griuk is medzio aukstyn kojom. Ar pats dalyvauji kitu pasauliu (taip sakykim) gyvenime..? fluora ir fauna pazisti tenais esancia? Nes is viso to ka tu rasai, tai esi tik teoretikas, gal dar ten kazkuom ir uzsiimi (pilnai nesudomejau tavim ir nelabai domina..) bet is to ka kartais parasai.. na, gal kartais nerasyk to - ko neesi patyres savo "sikna" taip sakant.

tai tiek ziniu :)

Aukštyn