Ar įmanoma surasti ir įrodyti implantus galvoje?

Pradėjo klajunas, sausio 25, 2016, 14:24:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: time  sausio 25, 2016, 21:12:24nebent geresni laikai ateis..
Вūtent siūlau palaukti iki 2019.06.13 :) Kitaip kažkaip neturiu vilties @klajunas kad tau pavyks. :) Jei esi kažkokiuose gudriuose sąrašuose tai reikalai visiškai nekokie. :) Galima tik užjausti.


Citata iš: time  sausio 25, 2016, 21:33:29neretai po narkozės žmonės neatsigauna visą gyvenimą
Na kad kiek pažįstu niekam nieko nenutiko. Nebent tėvo sesuo po 11 narkozės nepabudo. Bet tai jau buvo geriausias variantas kas galėjo nutikti. Asmeniškai pats tai patyriau. Dingo laiko tarpas ir tiek. Aišku tradiciškai priimta susimokėti kad pabustum.  :D

klajunas

Gal kas išmano apie tokius prietaisus ir ar galima jų rasti Lietuvoje, jeigu realūs.
Informaciją radau R. Duncan knygoje „The matrix deciphered".

Be MRI yra dar ESR ir EPR. Bet atseit jų neleidžia naudoti, nes surastų visus implantus iš karto ir įrodytų.
----------
<...>
Electron Spin Resonance (ESR)

This is the secret sauce that the conspiracy kills to keep secret. Notice that there are no ESR machines in hospitals. Why? Because it would become immediately obvious how easy it is to read body electricity from RADAR, i.e. brain waves at a distance. The basic concept is simple and very analogous to the way Magnetic Resonance Imaging works. It works on manipulating spin and gyro frequency of electrons.

{picture of out of sync electron frequencies and synchronized gyro frequency}
 
If only 5% of the country were smartest enough to understand this basic physics, we wouldn't be so easily manipulated by the disinformation agents that say brain waves can't be read by radar imaging fields or that neurotransmitter release can't be modulated by timed electromagnetic fields. If the people of this country want to be free again, they need only to understand these simple physical truths and that shall set them free from the alien psychological and psychotronic enslavement. It isn't an accident that the United States is at the bottom of the first world countries in terms of math and science education.

Electron Spin Polarity Resonance (EPR)

In this imaging technique the spin polarity is measured by flipping it which adds or subtracts energy from the system. Energy must be conserved so a photon is given off if it goes to a lower energy spin state. It is "heated" during the movement to a higher energy state prepping it for a synchronized transition back to a lower energy state. The body's electricity is modulated into delayed state transitions because of the local electric field variations. This return signal is processed and the very high signal to noise EEG patterns are extracted. The sensitivity is truly "science fiction" like. Even a single nerve or neuron firing can be picked up individually. This gives new meaning to Signal Intelligence.

Magnetic Resonance Imaging (MRI)

Very similar to the way magnetic imaging works with the spin of the nuclei of atoms with their magnetic moments.
{picture of MRI synchronized nuclei rotations} Need E and B fields.
<...>

paragraf 78

Medikė parodė tavo nuotrauką kolegai jis parodė kit nuotrauką ir pasakė: štai taip atrodo ateivių implantai, o jis tegul neprisigalvoja


klajunas

Matosi, kad "jungiam" skirtingus kiekius informacijos. Aš kol kas apie implantus net nešneku, nes rentgenas kas yra už kaulo neparodo, tai tik kaulo paviršiaus pažeidimai. Kaulo pažeidimas nelygu implantas.

Pakartosiu dar kartą - tai tik pirmas žingsnis. Rezultatą parodys visa užbaigta žingsnių seka. Pilnai sutinku, kad 1 mm dydžio implanto net su galingiausiu rentgenu neparodysi. Neužtenka skiriamosios gebos. Kokio galingumo reikia, kad kiaurai kaulą pareitų ir kiek didinti, kad 1 mm virstų bent 0,5 cm.

Manau ragai ne tik galvai bet ir implantui būtų.

time

#34
sausio 26, 2016, 01:19:00 Redagavimas: sausio 26, 2016, 02:30:10 by time
Citata iš: Vytautas  sausio 25, 2016, 21:41:14Na kad kiek pažįstu niekam nieko nenutiko. Nebent tėvo sesuo po 11 narkozės nepabudo. Bet tai jau buvo geriausias variantas kas galėjo nutikti. Asmeniškai pats tai patyriau. Dingo laiko tarpas ir tiek. Aišku tradiciškai priimta susimokėti kad pabustum. 
Kalbėdamas, kad neatsigauna - neturėjau mintyje, jog nebeatsibunda visai (miršta). Su tavim galiu psiginčyti dėl to. Bet per daug informacijos irgi negaliu atskleisti - viskas slapta. Po pirmos narkozės yra akityvuojamas slaptasis genas(-), kuris dar neištirtas iki galo, jis atsakingas už labai galingus procesus, kuriuos tu dabar regi ir regėsi, tačiau nesuprasi nieko dabar, arba suprasi vėliau. Narkozė turi labai galingus šalutinius poveikius, tačiau neretai jie yra painiojami su ligomis, kurios nutinka ir be narkozės. Neretai ligoniai skundžiasi depresija, somatoforminėmis ligomis, atminties dingimu, prarastu entuziazmu, negalėjimu susikaupti, negalėjimu atsipalaiduoti, galvos skausmu... Tik tas žmogus gali žinoti, kuris patyrė 1 pilną narkozės dozę. 2,3,4... žmogaus nebeveikia, arba veikia vienodai, kad žmogus nebegali pastebėti.

Ir tikrai anomalijos vyksta. Narkozė nėra tobulai išvystyta, kaip nežalinga žmogui priemonė medicinoje - ji dar tik besivystimo lygyje.

Nekalbant apie tokią ligą kaip amneziją, kuri yra (retrogradinė, anterogradinė ir kitos), kurios gali atsirasti dėl narkozės, siūlau pasiskaityti tau suvokiamą trumpą aprašymą:
http://www.ligos.lt/lt/terminai/amnezija-/142/

Ir kad išgyvenai po narkozės - tėra sėkmės reikalas, niekas nėra apsaugotas nuo žūties, niekas nėra apsaugotas nuo šalutinio narkozės poveikio. Eidamas gatve nesusimąstai, kad gali tave nutrenkti mašina, o toks variantas galbūt kažkur vyksta - paralelinėje visatoje...

Citata iš: paragraf 78  sausio 25, 2016, 22:27:17Medikė parodė tavo nuotrauką kolegai jis parodė kit nuotrauką ir pasakė: štai taip atrodo ateivių implantai, o jis tegul neprisigalvoja



Tik gali džiaugtis tie - kuriems tai nėra. Tarp kitko, būna tokių atvėju kai norima atauginti galinę kaukolės dalį, todėl implantai panašiai ir atrodo kaip ir toje nuotraukoje... Čia žmogiškos kilmės dirbtiniai implantai.


Citata iš: klajunas  sausio 25, 2016, 23:04:09Matosi, kad "jungiam" skirtingus kiekius informacijos. Aš kol kas apie implantus net nešneku, nes rentgenas kas yra už kaulo neparodo, tai tik kaulo paviršiaus pažeidimai. Kaulo pažeidimas nelygu implantas.

Pakartosiu dar kartą - tai tik pirmas žingsnis. Rezultatą parodys visa užbaigta žingsnių seka. Pilnai sutinku, kad 1 mm dydžio implanto net su galingiausiu rentgenu neparodysi. Neužtenka skiriamosios gebos. Kokio galingumo reikia, kad kiaurai kaulą pareitų ir kiek didinti, kad 1 mm virstų bent 0,5 cm.

Manau ragai ne tik galvai bet ir implantui būtų.
Siūlau nieko nedaryti, jeigu tau gerai su juom buvo gyventi n metų, nebeverta dabar kažką daryti. Ir jeigu tu esi jaunas žmogus, suprask, betkokia smegenų operacija yra labai pavojinga, neretai pažeidžiama sritys atsakingos už kalbėjimą, judėjimą, girdėjimą ir pan. Neretai žmonės ir labai jauni,  tampa neįgaliais, dėl vienos klaidos. Operuoti nepažeidžiant smegenų - praktiškai neįmanoma. Tau atsilieps ateityje. Jeigu esi jaunas ir turi planų, susitaikyk su tuom. Medicina tik blogiau padarys tau. Siūlau tikrai aklai nepasitikėti medicina ir tu neprofesionalas toje srityje, kaip žuvis būsi pagauta tinklu. Siūlau pačiam domėtis, ieškoti būdų internete (bet aišku proto ribose) kažką išbandyti, jei tikrai nenori tų implantų ir jei tikrai jie yra pas tave. Pirma ieškok informacijos - tik vėliau kreipkis į medikus. Tu turi suprasti savo problemą daug geriau negu medikai. Tu turi pajausti, kad medikai mažiau tau pasako negu tu pats žinai - pats veiksmingiausias būdas. Nedarinėk bereikalo tų nuotraukų, reikia jų ar ne - tai neprofesionalu, pirma pasidomėk jų paskirtimi. Tu net galbūt nesusidūręs su MRI, tomografu, rentgenu tiek kartų, kad juos gerai žinotum. Paprastai aš galiu paaiškinti, kad
Echoskopu (ultragrasu) šviečiama tik tos vietos, kurių nedengia kaulas, su juom ieškoma auglių, tulžies, kepenų, skydliaukės, inkstų funkcijų sutrikimų, uždegimų, vaiko vystimo stadijos stebėjimui irgi taikoma.
Rengenas - lūžusių kaulų, svetimkūnių, kaulų deformacijų, kaulų uždegimų tyrimui. (bet galvos netiria)
MRI (tomografija) - auglių, pagrinde galvos tyrimams sergant psihinėms ligoms (epilepsija, šizofrenija, amnezija ir kt.), beto daromos 3d nuotraukos, jei reikalingos.
Siūlau pačiam plačiau pasidomėti, aš tik pasakau, kad turėtum bendrą suvokimą apie tuos dalykus. Paprastai to nedaro šeimos gydytojai, nes jie pagal specialybę negali siūsti siuntimo darytis MRI. Nebent, tave pasiūs pas neurologą, kuris galės tave pasiūsti MRI pasidaryti. Bet tau gali pakenkti MRI, nes jei implantas metališkos kilmės, (plasmasės, silikono ar dar kieno nors, dar nieko), bet jei metalo - negerai. Daryk, jei nori, bet proto ribose, aš tik atgrąsau, siūlau daugiau pasidomėti, kol laikas.

Citata iš: klajunas  sausio 25, 2016, 22:01:57Be MRI yra dar ESR ir EPR. Bet atseit jų neleidžia naudoti, nes surastų visus implantus iš karto ir įrodytų.
Jie pavojingi.

klajunas

Citata iš: time  sausio 26, 2016, 01:19:00Narkozė nėra tobulai išvystyta, kaip nežalinga žmogui priemonė medicinoje - ji dar tik besivystimo lygyje. Nekalbant apie tokią ligą kaip amneziją, kuri yra (retrogradinė, anterogradinė ir kitos), kurios gali atsirasti dėl narkozės, siūlau pasiskaityti tau suvokiamą trumpą aprašymą:http://www.ligos.lt/lt/terminai/amnezija-/142/
Dėl narkozės - tai visiška tiesa, tokius simptomus jaučiu nuo 12 m. kai buvo padaryta pirma narkozė. Tik nelabai norėčiau sutikti dėl priežasties. Kodėl taip būna? Todėl, kad operacijos naudojamos žmogaus prijungimui prie valdymo sistemos. Šį slopinimą aš vadinu psichotronine lobotomija ir paskui pasakysiu kodėl.

Toliau ligoninėje gulėjau 2003 ir 2011 m. Ir nežinau, kuo skiriasi narkozė nuo migdomųjų, kurių suleidus iš karto užmiegi. Man buvo taip, kad kiekvieną kartą tik atsigulus į ligoninę ateidavo seselė, kažko suleisdavo aš po dešimties minučių užmigdavau, o kai atsibusdavau nežinodavau kiek praėjo laiko atrodydavo, kad miegojau gal kokią savaitę ir praradau orientaciją laike.

Gali atrodyti, kad mano būsena yra žalojančios narkozės pasekmė, bet yra priežastis, dėl kurios tai mažai įtikima, todėl kad ši būsena yra dirbtinė ir valdoma.

Dirbtinė todėl, kad kartais ji praeina taip lyg pasukus kažkokią rankenėlę. Tada plečiasi sąmonė, pradedu matyti didelius plotus, plečiasi vaizduotė ir protas, pagreitėja mąstymas. Aš padarau savo darbą - ir tada pasako "o dabar išjungiam" ir viskas dingsta, įsijungia slopinimas, susitraukia sąmonė, nelieka mąstymo išskyrus vokalinę minčių verbalizaciją, dingsta atmintis, pradedu neatsiminti informacijos ir t.t. Ir tas pats kartojasi jau labai ilgai.

Čia nėra jokio patterno, nieko. Reikia ką nors sumąstyti, pasako "įjungiam" ir mąstymas įsijungia. Jeigu kas nors nepatinka ką aš darau arba kaip šneku - iš karto įjungiamas slopinimas. Čia ne sužalojimas bet "mind control". Nekalbant jau apie negatyvų minčių valdymą, kai pradedamos klastoti mintys, vaizduotė ir pan.

2015 m. buvo labai geri šiuo atžvilgiu, nes galėjau naudotis protu. 2016 m. pirmas mėnuo su susiaurinta sąmone.

Implantai, tokie kaip pavyzdžiui naudojo J. Delgado nuo 1960 ųjų - labai primityvu. Nes smegenys kaip popierinė knyga, kuri turi kokių 50 puslapių ir kiekviena sąmonės funkcija turi savo atskirą puslapį. Tada užtenka metaforiškai kalbant prijungti prie to konkretaus puslapio pliusą ir minusą ir galima per jį, o tuo pačiu per funkciją paleisti srovę (kitaip - ją sutrikdyti arba perduoti informaciją). Kiti puslapiai veikia normaliai, bet išskiriamas tam tikras sluoksnis ir jį pradeda valdyti, ir subjektyviai jaučiamas poveikis konkrečiame psichiniame vidinės realybės sluoksnyje.

Kaip šita technologija iš tikro veikia - dar tik pradedu aiškintis.

paragraf 78

Citata iš: time  sausio 26, 2016, 01:19:00Tik gali džiaugtis tie - kuriems tai nėra. Tarp kitko, būna tokių atvėju kai norima atauginti galinę kaukolės dalį, todėl implantai panašiai ir atrodo kaip ir toje nuotraukoje... Čia žmogiškos kilmės dirbtiniai implantai.


Tas nejaukus momentas, kada baajeris buvo nesuprastas

Vienuoliktasis

Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 06:21:58Aš padarau savo darbą - ir tada pasako "o dabar išjungiam" ir viskas dingsta, įsijungia slopinimas, susitraukia sąmonė, nelieka mąstymo išskyrus vokalinę minčių verbalizaciją, dingsta atmintis, pradedu neatsiminti informacijos ir t.t. Ir tas pats kartojasi jau labai ilgai.
Man lygiai tas pats. Iš pradžių maniau, kad tai tik NLP anchorai po kai kurių jų veiksmų, kuriais iššaukiama tokia psichologinė būsena, tačiau pavyksta apsisaugoti tik nuo kai kurių „prikabintų" emocijų, o kai ateina tam tikras laikas, viskas dingsta, pasimiršta - galvoje vien tuštuma. Taigi, greičiausiai yra kažkoks „mygtukas".

klajunas

#38
sausio 26, 2016, 10:27:26 Redagavimas: sausio 26, 2016, 10:37:07 by klajunas
Yra ir visai nepavojingų būdų ieškoti implantų, jis ypač tinka įrodyti, kad į smegenis prileista nano-implantų, kurių su jokiu vaizdinio skenavimo prietaisu nerasi.

Aišku skeptikai pasakys, kad į ausis įsikišęs blakes arba kad prie detektoriaus indikatorius prijungtas slaptas siūlas, su kuriuo "šarlatanai" jį tampo.

Šis žmogus yra Europos psichotronikos paveiktų žmonių organizacijos lyderis Magnus Olsson iš Švedijos.



Dar vienas:


time

#39
sausio 26, 2016, 14:55:44 Redagavimas: sausio 26, 2016, 15:25:38 by time
Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 10:27:26Yra ir visai nepavojingų būdų ieškoti implantų, jis ypač tinka įrodyti, kad į smegenis prileista nano-implantų, kurių su jokiu vaizdinio skenavimo prietaisu nerasi.

Aišku skeptikai pasakys, kad į ausis įsikišęs blakes arba kad prie detektoriaus indikatorius prijungtas slaptas siūlas, su kuriuo "šarlatanai" jį tampo.

Šis žmogus yra Europos psichotronikos paveiktų žmonių organizacijos lyderis Magnus Olsson iš Švedijos.

Radio dažnių matuokliai, kaip matau yra 1 MHz(mega herco) - 3 GHz(giga hercų), priklauso vidutiniškoms radio bangoms, labai stiprioms radio bangoms tirti. Belaidžio ryšio routeriai (802.11bgn) max naudoja 2,4 GHz (norint pasiekti patį didžiausią atstumą aprūpinant internetu)

Šiaip jei radijo bangų dažnis tiriamas, nors gali būti kiek žemesnis dažnis, kuo žemesnis dažnis tuo tarp atstumo veikimas didesnis. Labai žemų dažnių nustatymui naudojami gaussmetrai, bet čia matau yra radio dažniu matuoklis. Gali išmatuoti tik iš labai arti, nes pats dažnis didelis. todėl tik iš tokio dažnio kaip ir kad tas žmogus matuoja tegali veikti implantas. Nedidesniais atstumais, nes bangų ilgis dažniui didėjant trumpėja, palieka nebeaptinkamas už ribų.

Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 06:21:58Ir nežinau, kuo skiriasi narkozė nuo migdomųjų, kurių suleidus iš karto užmiegi.
Medicinoje per operacijas naudoja slapta ir morfiną. Morfinas yra nuskausminamieji. http://klaipeda.diena.lt/dienrastis/sveikata/morfinas-skausmo-kankiniams-yra-ne-baubas,-o-isganymas-323884
Man po operacijos buvo naudojamas man prie akių. Tai naturalu, visos viešos ligoninės įstaigos su jais "žaidžia".

Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 06:21:58Tada užtenka metaforiškai kalbant prijungti prie to konkretaus puslapio pliusą ir minusą ir galima per jį, o tuo pačiu per funkciją paleisti srovę (kitaip - ją sutrikdyti arba perduoti informaciją). Kiti puslapiai veikia normaliai, bet išskiriamas tam tikras sluoksnis ir jį pradeda valdyti, ir subjektyviai jaučiamas poveikis konkrečiame psichiniame vidinės realybės sluoksnyje.
Galbūt kalba eina apie elektrodų prijungimą prie tam tikrų smegenų sričių? Niekas nežino, galbūt, bet labiau tikėtina, kad jie jungiami prie CNS, kad žmogus negalėtų atsibusti operacijos metu. Ta prasme, kad paraližuotu. Dalinėms narkozėms to nėra daroma, nes galėjau stebėti savo visą nesudėtingą operacija ir irgi nejaučiau skausmo. Minčių irgi niekas nevaldė. Bet kai darė pilną nieko nebeatsimenu, tik žinau kad užsimerkus mačiau tik baltą spalvą. Bet visko esu girdėjęs apie tai daug, net šlykštu kalbėti... Tegu būna tai paprasta. Tik reikia ieškoti nebent tada, kai šalutinis narkozės poveikis suveikia...

Citata iš: paragraf 78  sausio 26, 2016, 10:15:06Tas nejaukus momentas, kada baajeris buvo nesuprastas
Humoro laida su pragrafu, kai kalbame apie rimtus dalykus. Nesuprastas ir liksi ...



klajunas

#40
sausio 26, 2016, 15:56:25 Redagavimas: sausio 26, 2016, 16:18:52 by klajunas
Citata iš: time  sausio 26, 2016, 14:55:44Radio dažnių matuokliai, kaip matau yra 1 MHz(mega herco) - 3 GHz(giga hercų), priklauso vidutiniškoms radio bangoms, labai stiprioms radio bangoms tirti. Belaidžio ryšio routeriai (802.11bgn) max naudoja 2,4 GHz (norint pasiekti patį didžiausią atstumą aprūpinant internetu) Šiaip jei radijo bangų dažnis tiriamas, nors gali būti kiek žemesnis dažnis, kuo žemesnis dažnis tuo tarp atstumo veikimas didesnis. Labai žemų dažnių nustatymui naudojami gaussmetrai, bet čia matau yra radio dažniu matuoklis. Gali išmatuoti tik iš labai arti, nes pats dažnis didelis. todėl tik iš tokio dažnio kaip ir kad tas žmogus matuoja tegali veikti implantas. Nedidesniais atstumais, nes bangų ilgis dažniui didėjant trumpėja, palieka nebeaptinkamas už ribų.
Nesu matavimų specialistas, bet noriu padaryti kelis pastebėjimus (nežinau ar jie teisingi). Pirma, matuojamas gali būti ne pagrindinis veikimo dažnis, bet tik valdymo šalutinis produktas, nes yra įvairios EM bangų maskavimo priemonės, kaip dažnių skaidymas ar kažkas panašaus. Jeigu implantuose sąveikoje su smegenimis vyksta kokie nors elektriniai procesai tai jie patys gali būti įvairių priemonių sujungimo rezultatas ir atitinkamai yra tiksliniai procesai, kurie veikia sąmonę ir yra tik gretutiniai reiškiniai. Bet čia reikia speco.

Antras dalykas, vėlgi negarantuoju, kad mąstau teisingai, bet kiek esu skaitęs paaiškinimų, kaip veikia psichotronika, tai daug kur rašo kad naudojama interferometrija, arba dažnių sujungimas, angliškai vadinamas heterodinu. Tai yra vienas spindulys, pavyzdžiui, meizerio gali turėti daug dažnių viename spindulyje uždėtų vienas ant kito. Tai tos radijo bangos gali būti gaunamos tokiu principu, tik kaip vienas iš interferometrų pagamintų komponentų. O implantai irgi nebūtinai gali būti pagrindinė poveikio dalis, jie tik pagalbinės priemonės pavyzdžiui kaip trackinimo švyturiai, arba radarų tikslaus nutaikymo orientyrai. Ir todėl jų ieškoti visai nebūtinai reikia galvoje. Nes gali būti ir kitose vietose. Man pavyzdžiui, kartais gerklose atsiranda kažkos traškėjimas, kaip nedidelio elektroninio prietaiso ir jis iš karto pradeda rezonuoti su mano skrandžiu, kur taip pat šis traškėjimas atsiranda. Arba ausyje sucypia kaip prie kolonėlių prijungtas mikrofonas.

Papildymas. Suieškojau ir video įrašuose atliktų skenavimų techninę dokumentaciją. 50 psl. anglų kalba, bet galima greitai peržvelgti akimis.

http://www.icaact.org/ICAACT-PhaseIII-Report.pdf

Citata iš: time  sausio 26, 2016, 14:55:44Medicinoje per operacijas naudoja slapta ir morfiną. Morfinas yra nuskausminamieji. http://klaipeda.diena.lt/dienrastis/sveikata/morfinas-skausmo-kankiniams-yra-ne-baubas,-o-isganymas-323884Man po operacijos buvo naudojamas man prie akių. Tai naturalu, visos viešos ligoninės įstaigos su jais "žaidžia".
Visas keistumas tame, kad aš į ligoninę guliausi ne operaciją daryti, išskyrus kai buvau 12 m. Ir manęs iš viso nereikėjo migdyti. priežastis nebuvo paaiškinta. Kažko suleido ir viskas. Matyt nenorėjo, kad turėčiau atsiminimus to, ką man darė. O įrodyti nieko neįmanoma. Palatos lovoje užmigau ir nežinia po kiek laiko ten pat atsibudau. Nebuvo jokio skausmo nieko, kurį reikėtų malšinti dėl man žinomų priežasčių. Dėl to ir turiu daug visokių įtarimų.

time

#41
sausio 26, 2016, 19:54:38 Redagavimas: sausio 26, 2016, 20:10:48 by time
Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 15:56:25trackinimo švyturiai, arba radarų tikslaus nutaikymo orientyrai
Beacon'o tracker'iai ir radar'ai yra radijo dažnyje nuo 3 iki 30 GHz, tai jau vienas iš stipresnių dažnių.



Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 15:56:25Papildymas. Suieškojau ir video įrašuose atliktų skenavimų techninę dokumentaciją. 50 psl. anglų kalba, bet galima greitai peržvelgti akimis.

http://www.icaact.org/ICAACT-PhaseIII-Report.pdf
Nesupratau, kodėl MRI paminėtas...
Ir ten nuotraukos faktiškai sveiko žmogaus, be jokių implantų...
Blogis jų tas tyrimas, tik galiu pasakyti, nejokiais MRI neužsiimk.

Gali pasižiūrėti analogiškas sveiko žmogaus nuotraukas:




Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 15:56:25Ir manęs iš viso nereikėjo migdyti. priežastis nebuvo paaiškinta. Kažko suleido ir viskas. Matyt nenorėjo, kad turėčiau atsiminimus to, ką man darė. O įrodyti nieko neįmanoma. Palatos lovoje užmigau ir nežinia po kiek laiko ten pat atsibudau. Nebuvo jokio skausmo nieko, kurį reikėtų malšinti dėl man žinomų priežasčių. Dėl to ir turiu daug visokių įtarimų.
O ant tavęs kartais netestavo naujų vaistų? Neturi nejokios info apie tai?

klajunas

Citata iš: time  sausio 26, 2016, 19:54:38O ant tavęs kartais netestavo naujų vaistų? Neturi nejokios info apie tai?
Faktų jokių ką darė neturiu, bet matau visą logiką, kuri sako ką kita. Su manim vaistus testuoti - nėra jokios prasmės. Tarnybos manim domėjosi ne dėl vaistų. Jeigu jie ką nors testavo, tai greičiau technologijas. Nes operacijos prieš mane autoriai ne gydytojai, jie tik vykdo įsakymus. Bet gali būti su tuo susiję ir "vaistai", tik kitos paskirties - ne nauji, bet uždrausti, kurie skirti ne gydymui, bet naudojami spec. tarnybų cheminio poveikio darymui psichikai. Panašiai kaip MKUltra eksperimentai JAV, kur domėjosi grynai cheminėmis psichikos valdymo priemonėmis. Ir tokių priemonių daug prikurta, bet aš kaip nespecialistas galiu daryti tik prielaidas. 2003 m. nežinau nuo ko, bet atsigulus į ligoninę ir pradėjus leisti vaistus prasidėjo stipri akatizija, kuri pasireiškia tuo, kad negali ilgiau nei kelias sekundes išbūti nejudėdamas, todėl visą dieną vaikščiojau pirmyn atgal koridoriumi arba ratu. Grįžus namo tas pats buvo kokius 5-6 metus. Paskui be jokios priežasties staiga praėjo. Aš taip supratau, kad akatizija yra kankinimo priemonė, kuri skirta palaužti žmogaus valią tardymo metu, kad pradėtų šnekėti ir darytų ką liepia. Akatizija labai panaši būsena į alkoholiko arba narkomano "lomkes", kai negauna dozės. Viso to kontekstas - gang stalkingas ir psichotroninis tardymas, kuris vyksta telepatiškai.

time

Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 20:40:22Faktų jokių ką darė neturiu, bet matau visą logiką, kuri sako ką kita. Su manim vaistus testuoti - nėra jokios prasmės. Tarnybos manim domėjosi ne dėl vaistų. Jeigu jie ką nors testavo, tai greičiau technologijas. Nes operacijos prieš mane autoriai ne gydytojai, jie tik vykdo įsakymus. Bet gali būti su tuo susiję ir "vaistai", tik kitos paskirties - ne nauji, bet uždrausti, kurie skirti ne gydymui, bet naudojami spec. tarnybų cheminio poveikio darymui psichikai. Panašiai kaip MKUltra eksperimentai JAV, kur domėjosi grynai cheminėmis psichikos valdymo priemonėmis. Ir tokių priemonių daug prikurta, bet aš kaip nespecialistas galiu daryti tik prielaidas. 2003 m. nežinau nuo ko, bet atsigulus į ligoninę ir pradėjus leisti vaistus prasidėjo stipri akatizija, kuri pasireiškia tuo, kad negali ilgiau nei kelias sekundes išbūti nejudėdamas, todėl visą dieną vaikščiojau pirmyn atgal koridoriumi arba ratu. Grįžus namo tas pats buvo kokius 5-6 metus. Paskui be jokios priežasties staiga praėjo. Aš taip supratau, kad akatizija yra kankinimo priemonė, kuri skirta palaužti žmogaus valią tardymo metu, kad pradėtų šnekėti ir darytų ką liepia. Akatizija labai panaši būsena į alkoholiko arba narkomano "lomkes", kai negauna dozės. Viso to kontekstas - gang stalkingas ir psichotroninis tardymas, kuris vyksta telepatiškai.
Negalima visko pradėti nenuosekliai tirti, nes susipainiosi. Siūlau ieškoti pradžios, vidurio, pabaigos palaipsniui. Ką tu darei prieš atsiduriant ligoninėje? Kažką darei taigi, kažkas atsitiko jei reikėjo į ligoninę?

klajunas

Citata iš: time  sausio 26, 2016, 20:48:01Negalima visko pradėti nenuosekliai tirti, nes susipainiosi. Siūlau ieškoti pradžios, vidurio, pabaigos palaipsniui. Ką tu darei prieš atsiduriant ligoninėje? Kažką darei taigi, kažkas atsitiko jei reikėjo į ligoninę?
Aš tirti nepradedu dabar, šis darbas padarytas seniai, kiek skirtas man pačiam, nes kai tiri sau pačiam, tai patirtis yra pakankamas pagrindas ir nereikia jokių papildomų faktų ar įrodymų. Jeigu tarkime ką nors pamatai, tai sau juk nesakai, kad tai laikysiu netiesa tol, kol negausiu įrodymų. Tokį atsakymą duoda kiti žmonės, kurie neturi tavo patirties. Todėl patyręs žmogus visada vienu žingsniu arčiau tiesos nei visi kiti, kurie demonstruoja savo skepticizmą ir reiškia tau pretenzijas.

Tad šitame lygmenyje man viskas seniai aišku, nėra jokios painiavos, matau labai aiškų paveiksliuką, kas veikė prieš mane ir kokie motyvai. bet iš savo sąmonės galiu ištraukti tik kalbą. O kiti atsako, kad pasakyti ar parašyti galima bet ką.

Bet tema ne apie mano lankymąsi ligoninėje, šios informacijos čia neatskleidinėsiu. Aš ne sau aiškinuosi, aš rodau pavyzdį, nes tokių kaip aš yra labai daug. Aš sau jau viską išsiaiškinau. Bet vėlgi, kaip sakoma čia informacija Top Secret.  ;D

Aukštyn