Ar įmanoma surasti ir įrodyti implantus galvoje?

Pradėjo klajunas, sausio 25, 2016, 14:24:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Žadėjau pasidaryti galvos kraniogramą, taip ir padariau. Rezultatai stulbinantys nėra, nes matosi rentgeno aparatų galimybių ribos ieškant implantų. Rentgenas parodo tik kaulą ir kaulo pažeidimus, jeigu gręžimo arba pjovimo žymės mažos nes implantų dydis gali tesiekti kelis milimetrus, tai rentgeno skiriamoji geba per menka. Tačiau galutinio atsakymo nėra, nes implantą užstoja kaukolės kaulas. Tad reikalingas gilesnis skenavimas. Raudonais kvadratėliai pažymėti patamsėjimai tose vietose, kur pirštais apčiuopiu griovelius. Įdedamos nuotraukos kokybė nėra gera, nes išsikrovęs fotoaparatas, bet vis tiek dedu. Reikia atkreipti dėmesį vietas, kur patamsėjimai apsupti šviesių plotų, nes tamsus atspalvis reiškia, kad tankis mažesnis už aplinkinius plotelius, o tai yra gera indikacija, kad šiose vietose kažkas daryta. Bet vien tuo aišku įrodyti nieko neįmanoma, nes galima nurašyti rentgeno aparato ar kompiuterio defektams. Kaip kam patogiau. Išvada: kaip pirma pradžia - gerai. Tolesni žingsniai - tomografo ir MRI nuotraukos (jos aišku brangiau kainuoja). Ir galutinis žingsnis chirurginė ekspertizė, kur turėtų tiesą parodyti skalpelis.

Kelių dienų bėgyje įdėsiu geresnės kokybės nuotrauką.


Benamis

Pagarba uz tai, kad bent tesi savo zodi.

Taciau nuo platesniu komentaru bent jau kol kas susilaikysiu. Gal teks palaukti kitu nuotrauku.

Noriu tik pastebeti, kad as matau daug kur patamsejimus nuotraukoje (tarkime zemiau kur uzrasas "Galimos pjovimo zymes").

paragraf 78

Čia pats nusprendei, kad tie patamsėjimai yra galvos pjovimo žymės, ar daktaras taip pasakė?

klajunas

Pirmiausiai - tai tik pirmas žingsnis. Todėl iš tikro kol kas nuo išvadų protinga būtų susilaikyti.

Citata iš: paragraf 78  sausio 25, 2016, 14:46:38Čia pats nusprendei, kad tie patamsėjimai yra galvos pjovimo žymės, ar daktaras taip pasakė?
Viskas buvo taip: nuėjau pas šeimos gydytoją, kuri parašė siuntimą į rentgeno kabinetą. Ten padarė nuotrauką ir kompiuteriu nusiuntė į kitą kabinetą, kur prie kompo sėdi ekspertė kuri daro išvadas. Nuėjau ten, parodė nuotraukas ir pasakė nieko nematau - to aš ir tikėjausi, nes tikrai nesakys, kad tokios nuotraukos užtenka implantams įrodyti, be to jų juk iš viso "nėra". Tada paklausiau ar negaliu parsinešti nuotraukas namo. Padarė kopijas parsinešiau, nufotografavau ir įdėjau į kompą.

Nuotrauka - nekokybiška, aš ją dariau iškėlęs prieš langą su fotoaparatu, kurio baterija baigė išsikraudinėti. Bus geresnės. Kur apibraukti kvadratėliai patamsėjimai išrinkti neatsitiktinai, nes ten aš jaučiu pirštais, kad kažkas negerai su kaulu. Tuo tarpu kitose vietose - to nėra. Todėl kitur nežymėjau. Be to, nuotrauka prieš langą persišviečia kiaurai, tad kai kuriose vietose matosi tai, kas už lango, pvz., vertikalūs brūkšniai. Bus geresnių versijų.

Aš pats matau, kad vien su tuo, kas yra nuotraukoje įrodyti neįmanoma. Ypač tiems, kas neturi papildomos informacijos. O aš jos turiu ir bandau nustatyti ryšį. Toliau bus tomografas ir MRI kur per visą ilgį iš šono ir priekio gali parodyti vertikalų visų smegenų pjūvį. O nuotrauka daryta su nusususiu rentgenu, kuris rodo tik kaulo paviršių, šešėlius ir kurio skiriamoji geba menka.


TinSoldier

Tikrai pagarba už tai, kad padarei, ką planavai, kad tikriniesi.
O šiaip, tos pažymėtos vietos, tai kartais ne ta vieta, kur kaukolės kaulai jungiasi?



paragraf 78

Tai jei daktaras nieko neįprasto nepamatė, kodėl tu nusprendei, kad tai tikrai kaukolės pjovimo žymės?

klajunas

Citata iš: paragraf 78  sausio 25, 2016, 15:51:33Tai jei daktaras nieko neįprasto nepamatė, kodėl tu nusprendei, kad tai tikrai kaukolės pjovimo žymės?
Todėl, kad patiriu kūno valdymo simptomus, kalbos valdymą, minčių ir veiksmų. Ši nuotrauka dar negalutiniai duomenys, jie bus papildyti iki pat chirurginės pažymėtų vietų ekspertizės. Nekalbant jau apie MRI visus įmanomus skerspjūvius. Bet tai jau sakiau.

Citata iš: TinSoldier  sausio 25, 2016, 15:28:28O šiaip, tos pažymėtos vietos, tai kartais ne ta vieta, kur kaukolės kaulai jungiasi?
Momenkaulis ir kaktikaulis jungiasi vertikaliai, o smilkinkaulis per žemai, nes pas mane randas beveik viršugalvyje. Beje iš viršaus nuotraukos nedarė, tik iš šono ir galo.

Nuotrauka šiek tiek kitaip padaryta, nors irgi prastos kokybės.


paragraf 78

Parodysiu vienai draugei medikei, pažiūrėsime ką ji pasakys :)

klajunas

Tokiems pavyzdžiui elektrodams įdėti labai didelio pjūvio nereikia, nes implanto dydis 5 x 5 mm.



Ir nereikia įsivaizduoti, kad rentgenas parodys implantą kokia nors 3D spalvota grafika. Tiek paprasčiausiai netraukia. Viskas net kaulų lūžiai yra tik patamsėjimai ir šešėliai. Be to, čia pačios smegenys nesimato, tik kaulo paviršius iš išorės. Reikia prapjauti ir atidaryti, kad pamatytum kas viduje.

paragraf 78

Žodžiu pažįstama medikė pažiūrėjo nuotrauką ir sakė, kad nieko neįprasto joje nėra. Tai ką tu pažymėjai yra natūralios vagos kuriomis eina kraujagyslės, limfagysles ir visokie kietieji dangalai.

klajunas

Citata iš: paragraf 78  sausio 25, 2016, 17:24:22Žodžiu pažįstama medikė pažiūrėjo nuotrauką ir sakė, kad nieko neįprasto joje nėra. Tai ką tu pažymėjai yra natūralios vagos kuriomis eina kraujagyslės, limfagysles ir visokie kietieji dangalai.
Pažiūrėsim ar ši pažįstama medikė teisi.  ;D Ji tik apibendrino šią nuotrauką, o aš remiuosi ne tik ja.

Šiuos žingsnius darau tam, kad galėčiau palyginti ką sako oficiali medicina ir nepriklausomi ekspertai. Ir galutinis etapas bus implanto išėmimo operacija.

Pažiūrėsim ką medikai sakys tada. Implantą išsiiminėsiu ne valstybinėje klinikoje. Tad pasakyti tai "ką reikia" nebus įmanoma. Bet čia tolesnė perspektyva.  8)

Benamis

Citata iš: klajunas  sausio 25, 2016, 17:37:55Pažiūrėsim ką medikai sakys tada. Implantą išsiiminėsiu ne valstybinėje klinikoje. Tad pasakyti tai "ką reikia" nebus įmanoma.
Jeigu tave kontroliuoja ir stebi saugumas, nemanai, kad jie tiesiog to neleistu padaryti?

paragraf 78

Tikrai neleistų, ir neleistų išsinešti nuotraukos su įrodymais iš medicinos įstaigos, taip pat jau seniai pakirpę būtų kad rašinėji čia atskleisdamas jų kėslus.

Ką čia benrinti, jei nieko nuotraukoje nėra iš to ką tu joje nori įžvelgti

Benamis

Citata iš: paragraf 78  sausio 25, 2016, 17:42:08Ką čia benrinti, jei nieko nuotraukoje nėra iš to ką tu joje nori įžvelgti
Neskubekim su isvadomis. Zmogus padare tik pirma zingsni.

Kad ir kaip sunku butu tiketi, taciau cia anomalijos forumas visgi :)

Vytautas

Citata iš: Benamis  sausio 25, 2016, 17:51:18Kad ir kaip sunku butu tiketi, taciau cia anomalijos forumas visgi
Būtent žmogus labai konkrečiai bando įsitikinti. Tai ir sveikintina bei pagirtina. :)


Aukštyn