Merilyn Monroe fenomenas

Pradėjo Nesuprates, birželio 09, 2014, 19:20:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nesuprates

Sis zmogus negalejo matyti ateities, taip pat nebuvo mediumas ir neturejo kitu antgamtisku galiu. Nepaisant to, noreciau pakalabeti apie Marilyn Monroe fenomena. Apie zmogu, kuris siais laikais zmonems asocijuojasi su grozio etalonu, su moteriskumu, su tokiais moteru komentarais kaip:

CitataVat tokia moteris ir as noreciau buti


ir su vyru komentarais:

CitataStai cia tai moteris!


Jos gyvenimas klojamas rozemis, ji pati laikoma deive, merginos dalijasi jos gyvenime pasakyomis citatomis (nors citatos daznai neturi jokios minties), populiariausi tinklai pasaulyje irgi kuria demotyvacijas apie "super-moteri" pavadinimu Merilyn Monroe....

Mano klausimas: kodel pijoke, narkomane kuri permiegojo su nezinia kiek itakingu vyru, moteris kuri perdozavusi mire savo lovoje, moteris kuri turejo daugiau nei 10 abortu, moteris kuri tapo kazkokiu sekso simboliu (permiegok ir buk garsi?) yra tapusi XXI kazkokiu moteriskumo ir perfekcionistiskumo etalonu? Ar as kazko nesuprantu ar kaip cia yra?




001

Citata iš: Nesuprates  birželio 09, 2014, 19:20:24
Mano klausimas: kodel pijoke, narkomane kuri permiegojo su nezinia kiek itakingu vyru, moteris kuri perdozavusi mire savo lovoje, moteris kuri turejo daugiau nei 10 abortu, moteris kuri tapo kazkokiu sekso simboliu (permiegok ir buk garsi?) yra tapusi XXI kazkokiu moteriskumo ir perfekcionistiskumo etalonu? Ar as kazko nesuprantu ar kaip cia yra?

Daug nežinai. Marilyn Monroe buvo aktorė, modelis ir dainininkė. Nežinau kiek yra tiesos tavo išvardintuose teiginiuose (kad ji yra prasigėrusi, narkomanė, permiegojo su "nežinia kiek" įtakingu vyru), bet ji išgarsėjo ne dėlto. Padaryk savo paiešką, nes apie ją informacijos internete yra daug, susižinok jos istoriją nuo taško, kai ją pagimdė protiškai serganti moteris, iki taško, kai mirė lovoje nuo pernelyg didelio kiekio vaistų nuo skausmo + alkoholio, o jau tada, jeigu kažkas vis dar bus neaišku, klausk čia. ;)

Nesuprates

Kas ji buvo as puikiai zinau. As kalbu apie jos "viesas paslaptys".

Jeigu pagooglinsi, tai zuokas irgi bus tik Vilniaus meras. Taciau kai pakapstysi giliau, paziuresi kiek meslo islis apie ji. Tai cia toks p[ats atvejis.

Nejaugi nebuvo per visa istorija kitu moteru, kurios buvo ir grazios ir protingos, ir be tokiu ydu? As galiu isvardinti minimum 10, taciau kazkodel ikona laikoma Monroe... Del ko? Del to, kad buvo priklausoma nuo alkoholio, kad buvo uzdaryta i psichiatrine? Kodel jaunimui persamas toks zmogus kaip tobulumo ikona?

paragraf 78

Na šiaip jau Monroe seniai nebebėra sekso simbolis. Ji juo buvo savo laikais. Dabar toks moters etalonas vadinamas apkūnia, o kaip žinia dabar visos siekia būti liesos kaip smilgos

Teroras

#4
birželio 09, 2014, 20:27:07 Redagavimas: birželio 09, 2014, 20:29:53 by Teroras
Palaidas Monroe gyvenimo budas tikrai nebuvo paslaptis ir tais laikais. Todel tie kas svaigsta kokia ji buvo tobula ir t.t. tegul pasiziuri kas slepesi uz visos tos media-sirmos.

Nenoriu vertinti Monroe kaip zmogaus (nors man asmeniskai ji irgi per daug nesimpatizuoja), taciau noriu atkreipti demesi i jos mirti. Tai greiciausiai nebuvo savizudybe, o nuzudymas. Tiesiog Monroe tam tikru laikotarpiu savo tarpukoji greiciausiai atidare ne tam zmogui kuriam reikejo. Pasekmes buvo tragiskos.

http://www.smh.com.au/news/world/kennedy-link-to-death/2007/03/16/1173722744304.html



Tiems kas nori daugiau paskaityti: http://www.smh.com.au/pdf/monroe.pdf

Taip jau kartais buna kai prarandi gyvenimo budo saika ir riba :)

tyla_garse

na kad dabar ji tikrai nebėra grožio etalonas, o daugelio laikoma tiesiog stora karve, tai tiesa:D dabar vyrauja kas-PEDIKAI!:) ir aišku dabar gražu kone vyriškų formų merginos, visiškos lentos ir manau nebeliks greit nei tikrų moterų, nei tikrų vyrų, bus tik visokie rauliai ir končitos. liūdna.
o marilyn turėjo tiesiog daug šarmo, atitiko tų laikų tobulos moters (išorės)įvaizdį, tai (bent jau aš manau) todėl ji ir buvo garsi.

Aukštyn