Nusukta Nuotrauka

Pradėjo ingrida226, sausio 02, 2017, 22:56:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ingrida226

Sveiki, galbut kasnors galetu paaiskinti ka gali reiksti ivykiai namuose. Trumpai papasakosiu visa situacija. Gyvenu namuose kartu su draugu jau keli metai. Jo mama yra mirusi 5 metai, taip ir neteko jos pazinti. Praeitais metais, panasiu kalediniu laikotarpiu buvau prisnudusi, taciau negaliu paaiskinti kaip girdejau virtuveje barskancius indus ir stalo irankius. Buvo keista, nes kaip tik nesenai buvau pakeitusi senuosius indus, lekstes ir stalo irankius. Is karto pagalvojau, jog man arba vaidenasi arba draugo mama norejo apziureti kas pasikeite, vis gi tai jos namai. Siais metais taip pat ivyko keistas ivykis. Namuose neturejome sveciu, patys retai leidziame laika svetaineje, po kaledu sventimo pas gimines, kaledu antra diena pastebejau jog svetaineje esanti mano nuotrauka ant lentynos persukta i siena. Draugas jos neliete, sveciu kaip minejau nebuvo. Ka tai geltu reiksti ? Ar esu nepageidaujama namuose ? Ar galiu susieti su draugo mama ?

Tadas23

Manau,kad geriausias būdas yra kreiptis į parapsichologą,kuris tau paaiškintų kas vyksta namuose , esu su vienu šnekėjęs ,nes buvo baiminamasi dėl panašaus atveju, bet tai nebūtinai turi būti besiblaškanti vėlė ,kartais tai būna paprasčiausia anapusnė energija, bet vėlgi - kiekvieno atvejis yra skirtingas :O :) , beje parašyk kaip viskas baigėsi :)

ingrida226

Wow prisiminiau kaip senai rasiau :))
Is esmes ivykiai vyko kaledu laikotarpiu. Sia vasara issikrausteme ir kaledos praejo ramiai 🙄🤗🤗 butu idomu suzinoti kaip naujiems gyventojams sekasi :)

Aukštyn