Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 09:33:37Sako momentinis reikalas. Tiesiog iš vieno kūno reiks peršokt į kitą akimirksniu. Tam tikra sinchronizacija atlikta :) Laikas ir vieta suderinta. Žiūrėsim. Laukimas sekundės x. Labai fantastiška. Gal fantastika ir liks. :) Tikrai pats čia nieko negaliu. 

tiesiog  makaronai..jums makaronina ..arba jus pats ..

Vytautas

Citata iš: elteide  gegužės 05, 2017, 20:52:17tiesiog  makaronai..jums makaronina ..arba jus pats ..
Pagyvensim pamatysim. Man asmeniškai tai nėra kažkokio kritinio poreikio tokiam vyksmui. Galiu ramiausiai gyventi kaip gyvenu. Bet jei kažkas iš anapus turi planą ir siūlo jame sudalyvauti aš aišku nieko prieš. Tiesiog būtų prasmingas čia likusio laiko praleidimas. Bet gal tik šiaip koks žodinis pažaidimas ir reakcijos į tai patikrinimas. Pvz ką darytų žmogus turėdamas neribotas galimybes. Jokia problema. Šiam momentui apart darbo jau "ūkininkauju" pjaunu žolę. Taip kad kasdienis gyvenimas net niekuo per daug nesidomint. Fizinis nuovargis labai gerai migdo. :) Ir nesvarbu kažkas įvyks ar ne. :)

Cerber

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 20:43:16Dėkui už patarimą. Nepasinaudosiu. :) Nėra poreikio :)
na kadangi abu kalbam apie ta pati dalyka, tik kitaip supakuota, tai galvoju patarsiu, nes man pasigirdo nekantrumo gaidele tamstos zodziuose.

Vytautas

Citata iš: Cerber  gegužės 05, 2017, 21:30:02na kadangi abu kalbam apie ta pati dalyka
Iš šio komentaro bandau įtarti kad galvoji apie mirti. :) Ar kažką ne taip supratau? Na o jei taip supratau tai vaikščiojęs ties ta riba ne kartą. Bet kažkaip neima ji manęs. Na o pats jos atžvilgiu esu visiškai abejingas nes kiek suprantu man jos nėra. :)

Cerber

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 21:52:29Na o jei taip supratau tai vaikščiojęs ties ta riba ne kartą.
Tai yra labiau iprasta nei galvoji.
Tau tiesiog isiule tai kas ir taip visu prigimtine teise, tikiuosi nepermokejai uz pakuote.

Vytautas

Citata iš: Cerber  gegužės 06, 2017, 01:21:12Tai yra labiau iprasta nei galvoji.
Na kai statistiškai per netrumpą gyvenimą buvę labai daug kritiškų situacijų ir iš jų visuomet išeini sveikas ir gyvas tai vargiu ar galima norėt kažko daugiau. Iš kitos pusės matau kaip žmonėms nutinka vos ne vienintelė kritiška situacija gyvenime ir jie palaidojami. Visas malonumas tame kai supranti kodėl taip yra. Tekę savaitę pagyventi su asmenine policijos apsauga ir palyginus su tikrąja apsauga kuria turiu tai žemiška daugiau nei juokinga bei labai nepatogi. :) Taip kad "paketas" iš esmės neturi kainos. :) Bet koks turčius už jį paaukotų visą savo turtą. Tik problema kad jis neparsiduoda. :)

mcgyver

O kaip ta svytuokle atsako i klausimus? Girdi balsus galvoje?

elteide

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 21:17:54Šiam momentui apart darbo jau "ūkininkauju" pjaunu žolę.

ne anksti žolę pjauti ?
:)

mcgyver

Dabar pats metas zole pjauti, visi kaimynai pjauna. :D

elteide

Citata iš: mcgyver  gegužės 06, 2017, 12:04:20Dabar pats metas zole pjauti, visi kaimynai pjauna. :D
Vytautas ,sako, kad yra ūkininkas, tai supratau, kad gyvuliams, o tam reikia pauginti žolę..ar ne?

mcgyver

Nu ziurint kokius gyvulius jis augina. :)

Linas Esu

#116
gegužės 06, 2017, 14:28:00 Redagavimas: gegužės 06, 2017, 19:32:58 by Linas Esu
Citata iš: elteide  gegužės 06, 2017, 12:18:33Vytautas ,sako, kad yra ūkininkas, tai supratau, kad gyvuliams, o tam reikia pauginti žolę..ar ne?
Pats turiu du kaimus , niekas gegužės pirmomis dienomis žolės nepjauna gyvuliams . Geriausiu atveju jeigu turi ganyklas juos ten išveja pačius pešti . Žinoma kitas variantas , jeigu visa bendruomenė nauduoja švytuokles , kaimynai , pats Vytautas . Gal sielos minėjo jog reikia jau dabar šienauti :D

Vytautas

Na turiu 1.5 ha pievos ir tėvų sodas 0.6ha. Kadangi gyvulių nėra o šieno kaimynas taip pat nereikia nes kaime yra tik 1 karvė. Visi kiti maitinasi iš prekybos centrų kaip ir miestiečiai.  Tiesiog tikslas tame plote palaikyti veją. Todėl ir pats laikas šienauti. Va toks ūkininkas su didele veja. Nuomoti nesinori nes ūkininkai pavarys chemijos. Kad po langais purkštų tikrai jokio intereso. :)

Citata iš: mcgyver  gegužės 06, 2017, 11:42:21O kaip ta svytuokle atsako i klausimus? Girdi balsus galvoje?
Kaip naudotis aprašęs. Kažkur šiame forume yra. Bet prasmės tame jokios nes kaip minėjau šiam momentui turėtų būti kitiems nepriklausomai kad ir "saugomiems" išjungtas veikimas. Kas norėjo paeksperimentavo ir užtenka. Aš kuo norėjau kitų atžvilgiu taip pat įsitikinau. Žaidimas ties ta vieta ir baigėsi. Kas liečia atsakymus. Tai švytuoklės svyravimo reikšmes susiderini iš anksto kokia kryptis ką reikš. Ir klausi klausimo kur atsakymas gali būti taip arba ne. Gavęs atsakymą vėl galvoji klausimą ir vėl gauni taip arba ne. Ir taip ilgai ir įkyriai žaidi. Gan nepatogu bet geresnio varianto nėra.  Čia tik perspektyvoje kažkas gali keistis. :)

mcgyver


pilkasai

Gerb Vytautai, matau, kad dar esate pakankamai sviesaus proto, kad pakankamai aiskiai gebetumet suvokt realybe. Juk is daugelio tiek realiginiu rastu tiek is nesvarbu tikinciu ar ne zmoniu pasakojimu susidaro akivaizdi nuomone, jog bet kokie kontaktai su neaiskiom anapusinem esybem dar NIEKAM NIEKO GERO  neatnese, is Jusu jau anksciau pasakotu istoriju kurias laikete patikimomis ir kurios 100 proc turejo ivykti (taika sirijoje, dar ten kazkokie pasikeitimai ir pan) neissipilde NEI VIENA.  Ar nelaikas nustoti zaisti su tom jegom, akivaizdu kad beveik 100 proc kuomet tokiu kontaktu iniciatorius buna pats zmogus, ana puse buna demonai, energeinei vampyriai ar siaip ramybes neradusios dvasio, mainais uz nuo Jusu nusiurbiama energija bendraujancios su Jumis ir pasakojancios dviprasmiskas pasakas, kuriu neimanoma patikrinti, turincias dvigubus standartus arba ko neimanoma patikrinti. Normaliai mastanciam zmogui akivaizdu jog tokie kontaktai ne nuo sielu ar angelu , o juo labiau Dievo. Ar Jus niekad nesusimaste apie tai? ir aplamai kokia Jums is to dvasine ar asmenine nauda?

Kitas kunas akimirksniu valanda x tam kad daryt gerus darbus? Skamba kaip visiskas apsurdas Jums tai nepanasu? Na arba kaip sielos pardavimas demonui, tu man savo kuna, o as tau kita stebuklinaga pvz voro... Tik sast ir apsedimas garantuotas. Ne panasiai skamba?

Su Meditacija cia jau Jusu kontaktuotojai akivaizdziai perlenke, jei jau meditacija yra atsiverimas ir saves perdavimas valdyti kitiems, tai as jau visai patyliu. Sutinku, kad jei nueitas gilesnis meditacijoje kelias ir pakitusios samones busenos vis daznesnes ir pradeda pintis su tikrove cia jau reikia nutraukt praktika arba patyrusio Mokytojo. Pagal Jusu informatorius taip iseina geriau sedet tada prie teliko (as tai vadinu siuksledeze) ir duotis bombarduojamam negatyvios, skleidziancios baime ir visiskai sudinos informacijos srautui, nei pasedet meditacinej pozoj apsivalant no neigiamu minciu ir emociju, nusiraminat ir pabendraujant su paciu savim, savo siela ar visiskai issivalant prota.

Tada taip isiena, kad diziausi dvasiniai Mokytojai medituodami,( nekalbu apie visokius sarlatanus, guru ir kitus teliku veidus kurie tai daro uz pinigus) pasieke tikrai dvasini ligi ir padedantys zmonems rasti save, gyvenimo kelia, pakilt nuo nelaimiu ir lygu ir pan, moko cia ir dabar, be koki atlygio o ne laukia, kazkokio kito kuno ar pan kol uz juos viska padarys kazkas kitas, ir kazkada. Man tai panasu i apsurdo teatra, o Jums?

Pasianalizuokit save ir savo santyki su ta anapusybe ir pamastykit kas stovi anoj svytuokles pusej ar ne laikas butu nutraukt sita zaidima kol dar ne velu?

Aukštyn