Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#90
gegužės 03, 2017, 20:19:28 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 20:22:46 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 20:12:13Daug kartų paklaustas atsakymas ir jis visuomet vienodas arba kaip minėjau kinta atsargiai kad patirtum kuo mažiau streso. Kai kurie klausimai patikrinami praktiškai. O bendrai logiška visuma. Praktika laike formuluojant pačius klausimus. Kadangi pačiam reikia sugalvoti ir atsakymų variantus tai būna atvejų kad tiesiog tokio varianto net nesugalvojai. Todėl nuo 2011 iki dabar užtrukai prieidamas galutinio supratimo. Ir, kaip minėjau, kai kurie pradiniai variantai buvo tokie kad net gėda pačiam. :) Bet juos neišvengiamai reikėjo pereiti ir savotiškai tarsi gauti klaidingą informaciją.


Nuo vieno klausimo iki kol paskausta ranka. Visaip ir pagal nuotaiką. Kita pusė visuomet kantri. Klausinėk kiek pajėgi kad ir tą patį.

Meditacija žaidimas su pakitusia sąmone. Tas pats kas išgėrus. :) Toks variantas visiškai netinka. Turi būti "visiškai šviesaus proto". Jei pradeda imti miegas tai neklausinėji o eini miegoti. :)
1. Ar galite apibrėžti laiko sąvoka ? kiek minučių " apytiksliai ar vidutiniškai " . O gal net ir valandų ?
Atsakymas pagal nuotaiką , nekonkretu .

2. Savotiškas apibrėžimas , kalbant apie meditaciją . Ar švytuoklė tokį atsakymą pateikė , ar kažkur perskaitėte ?

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 20:19:28Ar galite apibrėžti laiko sąvoka ? kiek minučių " apytiksliai - vidutiniškai " . O gal net ir valandų ?
Atsakymas pagal nuotaiką , nekonkretu .
Tikrai absoliučia laisvas dalykas. :)

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 20:19:28Įdomus apibrėžimas , kalabnt apie meditaciją . Ar švytuoklė tokį atsakymą pateikė ar kažkur perskaitėte ?
Meditacija praktinė patirtis. Tiksliau buvo momentas kai bandant medituoti suvokiau kad pradeda vykti sąmonės kitimas ir plauksiu nežinia kur. Laiku sustojau. :) Tai buvo kažkur apie 1995m. Na o su švytuokle pasitikrinau ar mano sprendimas buvo teisingas. Gavau atsakymą kad meditacija tikrai blogas dalykas. Praktiškai atsidarai kažkam tave valdyti ir siurbti tavo energiją. :)


Linas Esu

#92
gegužės 03, 2017, 20:33:55 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 22:11:46 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 20:27:37Tikrai absoliučia laisvas dalykas. :)

Meditacija praktinė patirtis. Tiksliau buvo momentas kai bandant medituoti suvokiau kad pradeda vykti sąmonės kitimas ir plauksiu nežinia kur. Laiku sustojau. :) Tai buvo kažkur apie 1995m. Na o su švytuokle pasitikrinau ar mano sprendimas buvo teisingas. Gavau atsakymą kad meditacija tikrai blogas dalykas. Praktiškai atsidarai kažkam tave valdyti ir siurbti tavo energiją. :)


Suprantu jog laisvas dalykas :D bet orientuotis laike manau visi sugeba .
1. Tiek metų praktikuojate ir vistiek nežinote , negalite spėti kiek vidutiniškai laiko trunka švytuoklės procecas ?

Cituoju jūsų žodžius : " Meditacija žaidimas su pakitusia sąmone. Tas pats kas išgėrus. :) "

Mane nustebino meditacijos apibūdinimas . Tas pats kas išgėrus - nesupratau šito prilyginimo .
Manau jog meditacija puikus atsipalaidavimo būdas , savotiška mankšta smegenims .
Bet čia tema apie jūsų patirtį , tai tikrai nesigilinsiu į apibrėžimus , svarbiausia jūsų patyrimai , bei jų išvados , bei pats procesas .

Linas Esu

Prie to pačio , kol dar neatsakėte .
Esu tikras jog ne jūs vienas šyvtuoklė nauduojate

2. Kuris iš dviejų asmenų yra teisesnis jeigu jų sielos pateikia visiškai skirtingus atsakymus nauduojant švytuoklę ?

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 03, 2017, 20:33:551. Tiek metų praktikuojate ir vistiek nežinote , negalite spėti kiek vidutiniškai laiko trunka švytuoklės procecas ?
Naudotis švytuokle ir žiūrėti į laikrodį kažkaip nepraktiška. :) Tiesiog kenktų klausimo formulavimo procesui. :) Todėl niekad laiko nežiūrėjau. Bet grynai iš laiko suvokimo be laikrodžio vienam klausimui paklausti minutės tikrai užtenka visam seansui. :)

Citata iš: Linas Esu  gegužės 04, 2017, 13:34:352. Kuris iš dviejų asmenų yra teisesnis jeigu jų sielos pateikia visiškai skirtingus atsakymus nauduojant švytuoklę ?
Iki 2012 rugsėjo praktiškai visi gaudavo skirtingus atsakymus. Po 2012m bent tie kurie normaliai bandė, kuriems veikė ir uždavė vienodus klausimus gavo vienodus atsakymus. Patikrinta praktiškai su tais keliais žmonėmis. Aišku didžioji problema užduoti, suformuluoti vienodus klausimus.  Tik egzistuoja 2 informacijos lygiai. Eilinėms sieloms ir kūrėjų informacijos lygis. Prie kūrėjų informacijos lygio prieinama tik tada kada išlaikoma egzaminas su saulės simboliais. Bet visumoje informacija yra vienareikšmė. Kas normaliai ir turi būti. Jei aš suvalgiau obuolį tai informaciniuose laukuose ir užfiksuotas faktas kad aš suvalgiau obuolį o ne kriaušę. Ir taip su visa informacija. Viskas kas čia vyksta savotiškai "filmuojasi" ir "konvertuojasi" į ne materialių laukų duomenų bazę. Ten jos neįmanoma nei ištrinti, nei pakeisti. Taip kad kaip nugyvenai gyvenimą viskas fiksuota. Ir reikalui esant gali būti panaudota pvz ar esi vertas kad gyventi šioje žemėje amžinai. O to vertingumo kriterijus vienintelis kaip stipriai pažeidinėjai kitų žmonių laisvą valią. :) Idealas neįmanomas  bet ribos yra kurias nustato kūrėjai. :) Kitas momentas tą fiksuota informacija reikalinga mokymuisi ir tobulėjimui. Su laiku visi "saugomi" turėtų galėti prisijungti prie tų nematerialių laukų db kad turėtų realią galimybę save analizuoti ir tobulinti savo laisvos valios principus. :)


Linas Esu

#95
gegužės 04, 2017, 14:21:57 Redagavimas: gegužės 04, 2017, 14:28:06 by Linas Esu
1. Tai atsakymas 1 minutė vienam klausimui ?
Keista jog negalima orientuotis laike , kai atliekate šytuoklę . Bet tiek to .

Klausiau ne kas vyko prieš 2012 ar po 2012 . Ir klausiau ne apie eilines sielas .
Sukonkretinsiu klausimą , gal dabar aiškiau bus . Pateiksiu pavyzdį :

2. Onutė ir Zigmas paklausė švytuoklės ar Dievas yra ?
Onutė gavo atsakymą - ne .
Zigmas gavo atsakymą - taip .

Kuris iš jų teisesnis ?

Vytautas

#96
gegužės 04, 2017, 14:39:06 Redagavimas: gegužės 04, 2017, 14:44:30 by Vytautas
Citata iš: Linas Esu  gegužės 04, 2017, 14:21:572. Onutė ir Zigmas paklausė švytuoklės ar Dievas yra ?
Onutė gavo atsakymą - ne .
Zigmas gavo atsakymą - taip .
Jei Onutė ir Zigmas yra "saugomi" žmonės ir švytuokle naudotųsi taip kaip nurodžiau tai abu gautų atsakymą "ne". Todėl kad to dievo apie kurio egzistavimą kalusi ir klaustų minimi personažai  tiesiog nėra. :) Čia ir glūdi klausimo formulavimo esmė. :) Bet atsakymas vienareikšmis ir teisingas. :) Būtent kad įsitikinčiau kad iš tikro taip yra kurį laiką ir veikė "saugomiems" žmonėms švytuoklė. Tiesiog suteikta galimybė praktiniam eksperimentui. Ką ir patikrinau. Tiek man ir buvo įdomu. O šiaip žmonės mėgsta klausinėti apie ateitį bet jos dar nebuvo ir jokios informacijos nėra. Bet kai negauna nustoja naudotis švytuokle. Tokia praktika šioje vietoje. :) Bet man visiškai pakako kad kai kas pabandytų.

Jeigu Onutė ir Zigmas yra kopijos ir žaidžia su švytuokle tai jie gaus atsakymus kokių patys norės, nes tiesiog kalbasi su savimi. Teisumas tik toks kiek atsitiktinai sutampa su realybe. Realiai jie gauna ką galvoja realiame gyvenime. Bet tam nereikia ir švytuoklės. :) Gali pasakyti vienaip ar kitaip šiaip iš lempos. :)



Linas Esu

Citata iš: Vytautas  gegužės 04, 2017, 14:39:06Jei Onutė ir Zigmas yra "saugomi" žmonės ir švytuokle naudotųsi taip kaip nurodžiau tai abu gautų atsakymą "ne". Todėl kad to dievo apie kurio egzistavimą kalusi ir klaustų minimi personažai  tiesiog nėra. :) Čia ir glūdi klausimo formulavimo esmė. :) Bet atsakymas vienareikšmis ir teisingas. :)

Jeigu Onutė ir Zigmas yra kopijos ir žaidžia su švytuokle tai jie gaus atsakymus kokių patys norės, nes tiesiog kalbasi su savimi. Teisumas tik toks kiek atsitiktinai sutampa su realybe. Realiai jie gauna ką galvoja realiame gyvenime. Bet tam nereikia ir švytuoklės. :) Gali pasakyti vienaip ar kitaip šiaip iš lempos. :)



Ačiu už atsakymus , daugiau klausimų nebeturiu in neturėsiu šia tema :D

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 04, 2017, 14:43:21Ačiu už atsakymus , daugiau klausimų nebeturiu in neturėsiu šia tema :D
Aš ją taip pat buvau užmiršęs. Viskas praeitis. Nėra ko ten per daug lysti. Tuo labiau kad viskas ko norėta ten pasiekta. Šiam momentui labiau domina kaip bus įgyvendinami kūrėjų planai. :) Bet čia viskas išsiaiškinta ir lieka tik laukti. :)

Vitus

Citata iš: Vytautas  gegužės 04, 2017, 14:48:26Šiam momentui labiau domina kaip bus įgyvendinami kūrėjų planai. :) Bet čia viskas išsiaiškinta ir lieka tik laukti. :)
Atsiprašau, būsiu kažką praleidęs...
Ko reikia laukti, kas turi nutikti?
Gal jau vėl atėjo laikas pirkti druską ir kruopas? :)

Vytautas

Citata iš: Vitus  gegužės 04, 2017, 23:39:19Atsiprašau, būsiu kažką praleidęs...
Ko reikia laukti, kas turi nutikti?
Gal jau vėl atėjo laikas pirkti druską ir kruopas? :)
Atvirkščiai nei druskos, nei kruopų kaupti nereikia. Jumis bus pasirūpinta. :)

Šiam momentui pagrindiniai pokyčiai man. Biologinio kūno keitimas į ne biologinį ir su super savybėmis padėti kitiems. Viskas lyg ir aišku. Nustatyti ar kas įvyko taip pat paprasta. O kol kas laukti kol tai įvyks. :) Ir ramiausiai gyventi čia ir dabar.

kiskis

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 08:09:40Biologinio kūno keitimas į ne biologinį ir su super savybėmis padėti kitiems.
Jau keitiesi ar dar tik keisies?

Vytautas

#102
gegužės 05, 2017, 09:33:37 Redagavimas: gegužės 05, 2017, 10:11:46 by Vytautas
Citata iš: kiskis  gegužės 05, 2017, 09:13:14Jau keitiesi ar dar tik keisies?
Sako momentinis reikalas. Tiesiog iš vieno kūno reiks peršokt į kitą akimirksniu. Tam tikra sinchronizacija atlikta :) Laikas ir vieta suderinta. Žiūrėsim. Laukimas sekundės x. Labai fantastiška. Gal fantastika ir liks. :) Tikrai pats čia nieko negaliu. 

Cerber

Citata iš: Vytautas  gegužės 05, 2017, 09:33:37Sako momentinis reikalas. Tiesiog iš vieno kūno reiks peršokt į kitą akimirksniu. Tam tikra sinchronizacija atlikta :) Laikas ir vieta suderinta. Žiūrėsim. Laukimas sekundės x. Labai fantastiška. Gal fantastika ir liks. :) Tikrai pats čia nieko negaliu. 

laukti nebutina, jei taip norisi visiems pereit i "auksesne energetine" busena, galima naudoti ziurknuodzius, senelio medzioklini sautuva, ar paprasciausia virve ant kaklo. dar girdejau galima transformuotis ypatingai didelemis dozemis paracetamolio, bet sako procecas ilgas, ne itin malonus, ir siaip tik 50% "sekmes" tikimybe

Vytautas

Citata iš: Cerber  gegužės 05, 2017, 19:53:33laukti nebutina
Dėkui už patarimą. Nepasinaudosiu. :) Nėra poreikio :)

Aukštyn