Raganų turgus Sonora Meksikoje

Pradėjo Creative, sausio 07, 2015, 21:02:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

sausio 07, 2015, 21:02:34 Redagavimas: sausio 07, 2015, 21:54:00 by Creative
Tarp miesto autostradu, kuriuos Meksikoje vadina ašimis, randasi vienas neįprastu turgų pasaulyje.Čia galima nusipirkti arbatą nuo pavydo, aromatines žvakės aistrai, muilo, kuris garantuoja sėkmę bet kokiam pasimatymui, ir lėlę vudu „žaliems" magijoj. Vienu žodžiu čia randasi viskas, kad išgydyti kenčiančią sielą ir įgyvendint bet kokį norą.



Ilgo geležbetoninio paviljono atidarymas beveik prieš 60 metų prasidėjo nuo iškilmingo aprūkymo lavandu, kad išvaikyti pyktas dvasias nuo busimo turgaus. Tai buvo pirma istorijoje  inauguracija viešųjų objektų, kas ir lėmė turgaus likimą. Jis tapo raganų, magu ir tų, kurie ieško nestandartinių problemų sprendimų, traukos vieta. Sonoros turguje pagal eilių kiekį su daiktai skirtais skirtingams kultams tampa aišku, kad Meksika - tik statistikos blankuose katolikiška šalis. Iš tikrujų  namuose po ikonomis stovi Šventos Mirties statulėlės, guli amuletai, smilksta smilkalai ir dega žvakės specialiai užkalbėtos tam, kad atneštu į namus meilės ir užtektinumą.



































Versta iš http://nlo-mir.ru

Benamis

Graziu dalyku yra, tik pats turgus man toks supopsintas atrodo :D Nepalyginsi su tarkime Togo respublikos turgaus atmosfera ir parduodamais dalykais: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3034.0 :)

.L.U.T.H.O.R.

Kažkaip pagalvojus apie meksiką, visada iškylą ryškios spalvos :D

Aukštyn