Anomalija.lt forumo uždarymas

Pradėjo Bliūdas, gruodžio 10, 2013, 00:01:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bliūdas

Sveiki visi anomalija.lt forumo dalyviai. Norėčiau sužinoti jūsų atsakymus į štai tokį klausimą: jeigu vieną dieną šis portalas ir forumas užsidarytu arba būtų uždarytas, ar jus dalyvautumėte kitame naujame panašaus turinio forume? Ar tiesiog šis forumas jums būtų paskutinis kuriame diskutavote apie dalykus, kuriuos nagrinėja toli gražu ne kiekvienas „pilkas pilietis"?

Iš anksto dėkoju už jūsų atsakymus.

Marius

Tai būtų paskutinis lašas perpildes mano kantrybės taure..:-D

o jei rimtai,tai,taip,kitame puslapyje nebesireikščiau..

TinSoldier

Aš tai irgi tikrai nedalyvaučiau kitame.

Šiaip, jei šitas forumas pradingtų (ar aš iš jo pradingčiau), esu įsitikinęs, kad, apskritai, tai būtų paskutinis forumas kuriame lankiausi.

O šiaip netikėčiau, kad naujam tokios tematikos projektui pasisektų pritraukti tiek daug įdomių ir protingų žmonių. O iš čia tikrai ne dauguma persikeltų.

O jau egzistuojantys panašaus tipo puslapiai... na, neatrodo labai normalūs.. :D (nors nežinau, per visą gyvenimą juose esu praleidęs gal 5min. bendrai sudėjus)

Benamis

Kazkokia neaiski, bet kartu ir idomi tema :-X

Citata iš: Bliūdas  gruodžio 10, 2013, 00:01:57
ar jus dalyvautumėte kitame naujame panašaus turinio forume?


Atsakymas: ne. Kitame forume tikrai nedalyvauciau. Kodel? Manau, kad tiesiog esu priprates prie sio forumo, prie forumo savotiskos "auros" ir "charakterio". Nemanau, kad kazkur kitur butu imanoma dirbtinai kazka panasaus sukurti (turiu omenyje forumo atmosfera ir pns.).

Iron Tara

Na, labai priklausytų kas per publika tam kitam tinklapy ir kas per temos. Kažin, šiaip. Bet gal..

Teroras

Anomalija.lt forumas tai apskritai vienintele vieta internete kur as dalyvauju. As net paprastu komentaru nerasau, o ka jau kalbeti apie kita/kitus forumus. Jeigu atsitiktu taip, jog viena diena atidares anomalija.lt pamatyciau uzrasa "Aciu, kad buvote kartu" 100% nepereiciau i joki kita panasaus pobudzio foruma.

crystal

Manau nebedalyvaučiau jokiame panašaus pobūdžio forume. Aš ir iš šito vis bandau išeiti, tik visi bandymai nesėkmingi ;D Pirmas forumas čia, kuriame tiek daug, pagal save, praleidau laiko. O išeiti nepavyksta vien dėl to, kad tikrai faini ir įdomūs žmonės renkasi, kurių postus norisi bent paskaityti.

ajolu

man tai čia kažkokia sąmokslo teorija pakvipo :D

TinSoldier

Citata iš: ajolu  gruodžio 10, 2013, 11:15:16
man tai čia kažkokia sąmokslo teorija pakvipo :D


Žmogus, tikriausiai, rinkos nišą tiria, planuoja forumą kurti :D

Bet, matyt, nelabai tos nišos yra :(

ajolu

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 10, 2013, 11:26:57
Citata iš: ajolu  gruodžio 10, 2013, 11:15:16
man tai čia kažkokia sąmokslo teorija pakvipo :D


Žmogus, tikriausiai, rinkos nišą tiria, planuoja forumą kurti :D

Bet, matyt, nelabai tos nišos yra :(

matosi, kad nori turėti savo forumą, tačiau matosi, kad ir konkurentų nenori turėti :D

snofru

nemanau, kad kažkam, artimiausioje ateityje, pavyks pakartot anomalijos sėkmę. tai dėl savęs aš ramus - aš čia ilgam, ir pereidinėt niekur neplanuoju. kas liečia tolimesnę perspektyvą.. na nieko nėra amžino, kažkada ateis ir anomalijos laikas.
o šiaip tai tema lempinė, kaip ir jos autoriaus nikas.

inkognito

Nežinau,dalyvavau daugybėje forumų,dalis čia besilankančių asmenų buvo ir jų dalyviai. Šiandien anomalija yra rytoj jau jos gali ir nelikti,ją pakeis kuris nors kitas tokia tema rašantis forumas. Labiau linkėčiau, kad pasikeistų forumo dalyvių tolerantiškumas ir taptų pozityvus mastymas,ir kad forumui vadovautų tikrai sąžiningi žmonės. Asmeniškai man yra tas pats ar anomalija ar "gyvas sapnas",ar "ateiviai Lt".Nebus anomalijos lankysiu kurį nors kitą forumą. Tai tik mano nuomonė esu sąžiningas ir neslepiu jos ir neveidmainiauju. Nieko nėra amžino.

idenmeyou

Šioje temoje kažkaip tikėjausi daugiau pranešimų :)

Projektas tikrai yra sėkmingas, nematau kito tokio projekto Lietuvoje, kuris būtų sulaukęs tokios sekmės. Žinoma yra kitų svetainių, kurios pateikia panašias naujienas, bet diskusijose ten lyg nėra tokio aktyvumo. Tad dingus projektui, sakyčiau šioks toks nuostolis visiems kas domisi anomaliais reiškiniais.

Calibrae277

Anomalija radau neticia, tai neiskentes ir uzsiregistravau, ir lb uzsikabinau Anomalija isijungiu dazniau nei feisbuka nes cia idomiau, ir ne tik jei uzsidaritu tai nepulciau dalivaut kituose forumuose gal kada neticia kur kuo ir susidomeciau bet mano nuomone kiti foruimai nera tokie patrauklus kaip sis.

Aukštyn