Astraliniai parazitai ir didžioji politika

Pradėjo 2Pacas, kovo 17, 2014, 18:24:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Kaip pranešė solidus Afrikos mokslinis žurnalas South African Scientific Journal, grupė Keiptauno universiteto (Pietų Afrika) mokslininkų padarė sensacingą atradimą. Po kruopščiai atliktų tyrimų jie nustatė, jog žmonių protams vadovauja būtybės ir kito pasaulio. Tokio atradimo reikšmė be galo didelė, todėl ilgą laiką išvados buvo įslaptintos. Be to, kelis kartus plėšikai mėgino pavogti tyrimo išvadų dokumentus.


                                                        Visuomenėje yra plačiai žinomas vyro ir žmonos Kirlianų atradimas. Jiedu rado fotografavimo būdus, leidžiančius fiksuoti biolauko švytėjimą. Psichologai ir parapsichologai Kirlianų fotografijas naudoja ligų diagnostikai bei gydant psichikos problemas.
Įvairiuose rašytiniuose šaltinuose, pradedant mokslo populiarinimo knygomis baigiant rimtomis akademinėmis studijomis, galima rasti daug įvairių nuotraukų, darytų Kirlianų metodu (http://www.kirliancameras.com), kurios leidžia matyti laukus, kaip jie juda, kaip keičiasi. Egzistuoja pakankamai daug rimtų mokslinių darbų, kurie nagrinėja koreliacinius ryšius tarp šių laukų ir psichofiziologinių žmogaus būsenų.                                                                                                                               

      Mokslininkų kolektyvas iš Keiptauno universiteto daug metų tyrinėjo paranormalius reiškinius su tikslu įrodyti, kad jie neegzistuoja. Tačiau įvyko priešingai. Jie ne tik įrodė auros realumą, bet ir išmoko fiksuoti jos dinamiką. SA Scientific Journal straipsnyje minimas filosofijos mokslų daktaras Ngungu Tobago, kuris mokslo pasaulyje žinomas kaip vienas iš daugiausiai atradimų auros ir biolauko tyrinėjimuose padariusių žmonių.
Visiškai legaliu, patikrintu ir patentuotu prietaisu ( № US 5,253,984 B1) Pietų Afrikos mokslininkams pavyko registruoti biologinių objektų biolaukų dinamiką.


Jie pamatė tai, ko patys mažai tikėjosi, o išvadas padarė tikrai šokiruojančias: žmonės yra veikiami astralinių būtybių. Tyrimai iki šiol tęsiami, tačiau didžioji dalis jų lieka įslaptinta tam, kad žmonės nepatirtų pernelyg staigaus kultūrinio šoko.       


Tačiau nedidelę dalį savo tyrimų išvadų mokslininkai ryžosi pagarsinti visiškai nebijodami susitepti savo nepriekaištingos reputacijos „paranormaliais kliedesiais". Jie turi tvirtus įrodymus.

Reikalas tas, kad pirmoje stadijoje į tyrimus buvo įtraukta labai daug žmonių. Todėl slėpti informaciją būtų buvę beprasmiška.

Taigi, kaip gi tos astralinės būtybės veikia žmogų?

Visiems yra žinomi bandymai techniniais prietaisais fiksuoti paranormalius reiškinius bei astralines būtybes, tokias, kaip vaiduokliai, poltergeistas ir pan. Neretai tokius bandymus vainikavo sėkmė. Grupė mokslininkų iš Keiptauno universiteto galutinai išsklaidė visas abejones ir nustatė, jog tokie reiškiniai yra absoliučiai realūs.

Metodai, kuriuos jie naudojo, patentuoti pagal visus tarptautinės teisės reikalavimus. Iš esmės, naudodami naujausias skaitmenines technologijas jie gerokai modernizavo Kirlianų prietaisą, kuris padėjo ne tik  užfiksuoti astralinius objektus bet ir jų dinamines charakteristikas, spinduliavimo spektrą ir laukų sudėtines dalis.

Prieš keletą metų pradėję savo tyrimus ir gavę įtikinamus rezultatus, mokslininkai ir toliau gerino astralinius objektus fiksuojančių prietaisų tikslumą, kol pagaliau pamatė, kaip tos astralinės būtybės sąveikauja su žmogaus biolauku ir jam daro įtaką. Detalesni šių objektų dinamikos tyrimai leido išgryninti tam tikrus šių procesų dėsningumus.

Pavyzdžiui, buvo padarytos nuotraukos, kuriose matosi, kaip astralinės būtybės persismelkia žmogaus auroje. Pirmąjame paveikslėlyje visa tai aiškiai pavaizduota.

Nuotraukos buvo padarytos pakankamai tikslios įrangos pagalba. Laboratorija buvo įrengta, kaip įprasta foto studija, todėl fotografuojamieji nieko nežinojo. Antra laboratorija buvo įrengta kaip dizaino studija, todėl irgi nekėlė jokių įtarimų.


Tolesni tyrimai parodė, kad laukų struktūros, reiškiančios konkretų astralinį padarą, turėdavo kintamą intensyvumą. Iš pradžių tyrėjai tai priskyrė statistinėms fluktuacijoms. Tačiau detalesni tyrimai parodė, kad tos fluktuacijos koreliuoja su moduliuojamo signalo harmoninėmis sudedamosiomis. Fluktuacijų analizė, naudojant galingą kompiuterį ir specialų algoritmą, leido pamatyti, kad jų aktyvumas taip pat koreliuoja su bioelektromagnetinių žmogaus smegenų aktyvumu.

Aiškindami šias koreliacijas, mokslininkai sako, kad jiems pavyko užfiksuoti etapus, kai astralinė būtybė patenka į žmogaus aurą. Tolesni tyrimai parodė, kad pirminiais prasiskverbimo etapais, anapusinė būtybė sinchronizuoja savo vidinius ritmus su aukos vibracijomis. Po to, kai jau įsiskverbiama į auką, prasideda aukos vidinių ritmų pagal astralinio padaro vibracijas transformacija. Žmogus tiesiog pasikeičia pagal to astralo charakteristikas.

Visus šiuos procesus ezoterinės tradicijos buvo aprašiusios jau senai. Netgi gyvi žmonės (nebūtinai astralai) naudoja tokius pačius metodus tam, kad padarytų poveikį kitam žmogui. Neuro lingvistinio programavimo (NLP) metodikose yra toks patarimas kalbant su kitu žmogumi: prisitaikyti prie jo elgesio, mėgdžiojant manieras, žodžius, rankų gestus, sėdėjimo pozą ir pan. Tai leidžia su auka sudaryti bendrą lauką, kuriame, antroje kontakto stadijoje gali primesti savo idėjas, arba daryti gydomąjį poveikį. Todėl neretai psichoanalitikai suserga savo pacientų ligomis, nes po kontakto bendras laukas vis viena išlieka ir suveikia grįžtamasis ryšys. Yra įvairių metodikų, kaip apsisaugoti nuo grįžtamojo ryšio, tačiau 99 proc. atvejų tai nepadeda. Bet kokiu atveju po kontaktų apsikeičiama struktūromis.


Tačiau grįžkime prie Pietų Afrikos mokslininkų atlikto tyrimo ir prie anaousinių būtybių. Kompleksiniai tyrimai, įtraukiant psichologus ir psichoanalitikus parodė aiškią koreliaciją tarp fluktuacijų ir psichofiziologinių žmogaus reakcijų. Dar vėliau buvo užfiksuoti sukrečiantys tokių koreliacijų pavyzdžiai dėl kurių darbus teko įslaptinti.

Mes kol kas galime tenkintis tomis išvadomis, kurios yra viešos. Pasirodo, kad astralinės būtybės gali būti suskirstomos į dvi kategorijas: „juodas" ir „švarias". Patys jų pavadinimai charakterizuoja objektus. Jie skiriasi švytėjimo intensyvumu. O jų poveikis žmogui - taip pat skirtingas. Juodosios būtybės, pavyzdžiui, yra labiau aktyvesnės ir jos labiau siekia patekti į žmogaus aurą. Švariosios tokio aktyvumo kažkodėl nerodo.

Užfiksuotos koreliacijos tarp juodųjų būtybių ir jų atakuojamo žmogaus psichofiziologinių būsenų, taip pat leidžia jas atskirti nuo kitų. Tokias koreliacijas visuomet lydi agresija ir neadekvatus elgesys.

Kai kuri informacija, gauta eksperimentų metu rodo tai, jog pastebima aiški priklausomybė tarp stabilios žmogaus būsenos ir švarios auros. Psichofiziologinės būsenos stabilumas eksperimentų metu buvo nustatomas pagal medicininius ir psichologinius testus bei tiriant galimas žmogaus reakcijas į dirbtinai sudarytas ekstremalias situacijas. Jeigu, pavyzdžiui, suima pyktis, depresija, nerimas, tikėtina, jog žmogaus aura yra pažeista.

Kaip rašoma tame straipsnyje, šiuose tyrimuose dalyvavo įvairios žmonių grupės: nuo kalinių, kurie atlieka bausmę pataisos įstaigose, iki politikų, bankininkų ir dvasininkų. Tam, kad nekiltų įtarimų ir, kad eksperimentas pavyktų, mokslininkai pasivadino žurnalistais ir ėmė iš jų interviu.

Vaizdo kameros, kuriais buvo filmuojami tiriamieji dažniausiai būdavo tik muliažai. Po korpusais slypėjo modernizuoti Kirlianų aparatai ir panaši aparatūra. Visi klausimai, į kuriuos turėjo atsakyti tiriamieji, buvo paruošti psichologų.
Skandalingiausias tyrimų etapas, kurs vos nesibaigė tyrėjų grupės demaskavimu, įvyko 2002 metais Johanesburge. Tuomet vyko JTO ekonominio vystymosi konferencija (http://www.un.org/jsummit/html/basic_info/basicinfo.html), į kurią suvažiavo pasaulio politikos ir ekonomikos lyderiai. Pasirodo, jie visi buvo „prašviesti" Kirliano aparatais. Mokslininkų išvada buvo šokiruojanti. Pasaulio politikos ir ekonomikos elito atstovai, kurie tuo metu viešėjo Johanesburgo summit'e buvo „INICIJUOTI".

Ką tai reiškia? Jų aurose knibžtėte knibždėjo juodosios astralinės būtybės. Jos buvo pilnai užvaldžiusios savo aukas. Todėl jie ir buvo pavadinti „inicijuotaisiais". Tyrimo metu nustatyta, jog apsėstų politikų ir ekonomistų yra kur kas daugiau tokią pačią nelaimę turinčių kalinių. Gali būti taip, kad informacija apie slaptus tyrimus nutekėjo iki politikų, nes dalis stambių žuvų į Johanesburgo summit'ą neatvyko. Vėliau dėl tos pačios priežasties tyrimai buvo įslaptinti, prašant netgi tarnybų pagalbos.

Be to, mokslininkams per trumpą laiką, kai vyko Johanesburgo summit'as, pavyko detaliau patyrinėti „inicijuotųjų" būsenas. Kaip jau minėta, taikiklyje buvo įvairių pasaulio šalių politikai ir bankininkai. Detalesnių tyrimų rezultatai dar labiau sukrėtė.

Vadinamo pasaulio elito atstovai yra veikiami neaiškios kilmės juodųjų astralinių būtybių. Ir tos būtybės yra pilnai pavergusios jų sąmonę ir elgesį. Todėl nereikia stebėtis, kodėl politikų ir bankininkų elgesys dažnai būna neadekvatus, o sprendimai - nelogiški. Pietų Afrikos respublikos mokslininkai tik patvirtino visiems žinomą tiesą, jog valstybes, bankus ir korporacijas valdantis elitas sprendimus priima ne savarankiškai. Jie yra valdomi biorobitai.

Šios mokslininkų išvados koreliuoja su tuo ką žino ufologai, demonologai ir peleokontaktų turinėtojai: elito galinguosius yra užvaldę puolę angelai. Kalėjimų kaliniai prieš juos atrodo lyg šventieji.

Tas būtybes galima vadinti paralelinių pasaulių gyventojais, ateiviais, ufonautais, velniais. Esmės nekeičia. Jeigu žmogus, lyg medumi pateptu kilimu čiuožia karjeros laiptais valstybėse ar korporacijose, vadinasi jis garantuotai yra pakabintas.  Tačiau netreikėtų prie kryžiaus kalti viso elito. Ten pasitaiko ir „baltų varnų".

Valdomų per astralus žmonių yra nr tik elito tarpe, bet ir visuose socialiniuose sluoksniuose. Jei yra sakoma, kad žmogus pats dėl visko kaltas ir nereikia čia kaltinti ateivių, angelų ar kitokių astralinių būtybių, tai irgi yra tiesa. Žmogus pats laisva valia (dažniausiai nesusimąstydamas) leidžiasi į biolaukus šiuos padarus ir pasiduoda valdomas. Tie parazitai tik ir laukia progos. Kiekvieną kartą, kai nusikeikiam, pasišaukiame juos į „pagalbą". Tada jau nereikia kaltinti aplinkybių, vartus į save atveriame patys.

Kita tiesa gali būti ta, jog politikai ir bankininkai labai nori kad juos žmonės keiktų. Tiksliau ne jie patys to nori, bet tos būtybės, kurios juos yra apsėdusios. Jos verčia valstybių vadovus daryti keistus sprendimus, ne dėl to, kad tie sprendimai padės išgelbėti, pavyzdžiui, ekonomiką, be tam, kad žmonės juos imtų keikti. Politikų prakeiksmas yra pagrindinis astralinių būtybių maistas. Geriausia taktika jų atžvilgiu - ignoruoti. Jų visų nėra. Jie neegzistuoja. Ištriname juos iš savo darbotvarkių. Tik tokiu atveju jie pradės lakstyti iš savo postų kaip kulkos arba bus priversti keistis taip, kad tikrai tarnautų žmonėms.

Informacija is:Kvantinemagija.lt

varpainis

Vel politikai, bankininkai, ekonomistai, verslininkai ar seip issilavine ar labiau pasiturintys zmones yra blogio sekla ir skriaudzia ta paprasta vargsa zmogeli  ;D Ne tik, kad nesamoniu prirasyta, bet dar ir klaidu pilna. Tikrai solidus Afrikos mokslininkai ir dar solidesnis saltinis is kurio istraukei sita rasliava

elteide


.L.U.T.H.O.R.

Pažiūrėjau šitą video, tris parazitus pasigavau.

elteide

dar vienas..

vytra

#5
spalio 19, 2017, 14:42:50 Redagavimas: spalio 19, 2017, 14:49:00 by vytra
Citata iš: varpainis  kovo 17, 2014, 20:42:21Vėl politikai, bankininkai, ekonomistai, verslininkai ar šeip išsilavinę ir labiau turintys žmonės..
- juokai juokais, bet mano kaimynas yra stambus bankininkas, jo prabangi aptverta vila stovi šalia mano mažytės neaptvertos "vilos".. Tai laikas nuo laiko matau jį.. Visada vaikšto ir važinėja su pora tokių apsauginių vyrukų juodais drabužiais.. Nuolat dairosi į visas šalis.. Kartą ėjau visai pro šalį, tai staigiai smuko į mašiną, kai praėjau vėl išlipo.. Sunkus jam gyvenimas..

p.s.
.. na o į temą, tai jei tie nanobioastrobotai yra mano, tai kam man juos naudoti, tokius brangius resursus, kokiems nors pigiems bereikšmiams "kolūkiečiams"? Ar jau kolūkiečių nėra gal? Neverta..


:)

Aukštyn