Gal kas panašaus ką matėte

Pradėjo Ieškantis atsakymo, gegužės 06, 2022, 14:59:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ieškantis atsakymo

Prieš kelis metų su draugais šventėme miške gimtadienį(buvau blaivas),degė laužas,buvo medinė pavėsinė,visai netyčia pakėliau galvą į viršų ir pamačiau virš medžių keleta skraidančių siluetų baltos permatomos spalvos,jie sklendė ratais lengvais judesiais,buvo kiek didesni nei žmogaus dydžio.

SPACE

tai gali būti globėjiškos dvasios, gal esi matęs tokį religinį paveikslą: apačioj miestas, o virš jo levituoja šventųjų figūros.
Arba, tariant šiuolaikine kalba NSO.

Ieškantis atsakymo

Citata iš: SPACE  gegužės 06, 2022, 19:53:47tai gali būti globėjiškos dvasios, gal esi matęs tokį religinį paveikslą: apačioj miestas, o virš jo levituoja šventųjų figūros.
Arba, tariant šiuolaikine kalba NSO.

ne netekę matyti tokio paveikslo, kur galėčiau jį pamatyti?

SPACE

Paveikslo dabar neprisimenu, bet pabandyk paieškoj parašyti: st petersburg angel statue. Ten pamatysi angelas su kryžium prispaudęs gyvatę ant aukštos kolonos. Tai ženklas, kad vieta saugoma antgamtinės jėgos, dievo.

SPACE

Dar gali pažiūrėti goglėj: concordia statue stuttgart, ant aukštos kolonos deivės statula. Tai reiškia, kad niekas tos vietos neužpuls.

Ieškantis atsakymo

Citata iš: SPACE  gegužės 10, 2022, 20:57:07Dar gali pažiūrėti goglėj: concordia statue stuttgart, ant aukštos kolonos deivės statula. Tai reiškia, kad niekas tos vietos neužpuls.

Tai čia ta vieta kažkuo išskirtinė, gali būti kad nuvykęs vėl tą patį pamatysiu?

SPACE

Labai gali būti, kad nuvykęs pamatysi kažkokį ženklą.

Aukštyn