Anomalija.lt

Techniniai klausimai => Forumo pagalba => Pageidavimai => Temą pradėjo: _Anonimas_ lapkričio 09, 2013, 18:11:10

Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: _Anonimas_ lapkričio 09, 2013, 18:11:10
Sveiki,
neradau panašių temų, tad jei vis dėlto tokia yra, trinkite šią laukan :)
Na, čia, ko gero, utopinė idėja, bet prašnekti apie tai verta. Bent jau man, naudojantis savo mob. telefonu ir naršant internetu, peržiūrėti svetaines (ne tik Anomaliją) yra labai nepatogu, todėl tų puslapių, kuriais naudojuosi dažniau stengiuosi susirasti atitinkančias programėles. O kadangi, Anomalijoj praleidžiu nemažai laiko, tai būtų labai šaunu, jei kada nors atsirastų šio puikaus puslapio (be abejonės, įskaitant forumą) programėlė. Nežinau, kiek žmogiškų ir materialių išteklių kainuoja sukurti tokį dalyką, todėl teiraujuosi, ar tai apskritai įmanoma?
Manau nemažai daliai skaitytojų ir forumo narių būtų paranki ši programėlė, o tuo pačiu jų gal ir padaugėtų, kas irgi būtų į naudą Anomalijai. Taigi, ką manote, gal nėra tokia jau kvaila idėja?  :D
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: omcikas lapkričio 09, 2013, 20:30:22
Hm, o kas čia nepatogaus? aš pats kartais prisijungiu per telefoną ir viskas kaip ir normaliai..  Šiek tiek erzina ir trukdo išonkančios reklamos arba raginimas prisijungt prie anomalijos fb draugų, bet šeip gana patogiai galima skaityt tiek naujienas tiek forumą.
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Asasinas lapkričio 09, 2013, 21:30:56
Jo, anomalijos mobilios versijos tikrai reiktų. Būtinai. Aš dažnai per mobilų naršau ir labai nepatogi būna standartinė versija. Būna labai lėtai krauna dėl reklamų, nereikalingų ikonų, shoutbox'o. Tai tiesiog manau reiktų perdirbti parametrus, dydžius ir juos pritaikyti mobiliojo telefono ekranui, atsikratyti nereikalingų ikonų ir žymiai supaprasti puslapį, kad būtų patogu ir greita naršyti. Nekalbu apie patį puslapį, kalbu apie forumą.
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: snofru lapkričio 09, 2013, 22:13:44
tai spauskit apačioj wap2 (http://anomalija.lt/forum/index.php?wap2) ir bus jum laimė  :)
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Asasinas lapkričio 09, 2013, 22:23:06
Ten nėra asmeninių žinučių. Minusas labai labai didelis. :)
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: .L.U.T.H.O.R. lapkričio 09, 2013, 22:38:06
Yra asmeninės žinutės :D
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Asasinas lapkričio 09, 2013, 22:39:40
O informavimas apie AŽ, naujus postus forume? Chat'as šitas kampe? Prisijungę nariai?
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: .L.U.T.H.O.R. lapkričio 09, 2013, 23:44:53
Čia jau panašiau į pirmojo pasaulio problemas :D Jeigu tau tiek žmonių rašo, nueisi į AŽ ir viską rasi. Taip pat naujus pranešimus rasi "Neskaityti įrašai/Neskaityti Atsakymai" :) Didžiausia problema būtų chat'as, nors kaip išgyvenai, kai seniau jo nebuvo? :D
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: snofru lapkričio 10, 2013, 00:02:37
man atrodo čia labai viskas paprasta, ta prasme jūs turite suprast, kad negalima pagal kiekvieno žmogaus pageidavimą daryt kardinalius pakeitimus forume. (nekalbu apie programas androidui)
tarkim, svaime suprantama, kad administracija stebi saito lankomumo statistika, ir žino koks procentas lankytojų užeina naudodamiesi mobiliais įrenginiais, ir kol šitas dalis nepasieks bifurkacijos taško, tol nėra prasmės daryti kažkokius didesnius pakeitimus forume.
nes tarkim padaryt forumą draugišką visiems įrenginiams- mobiliems, planšetams, laptopams, pc su įvairiausių rezoliucijų monitoriais, plius su be priekaištu veikiančiu dabartiniu funkcionalumu, automatiškai tektu perdarineti ir patį puslapį, nes komentų sitema surišta su forumo narių sistema, kitaip tariant kažkas ale bridžas, taigi tektu vilkt responsive dizaina tiek saitui tiek forumui, jeigu tarkim saitui tai padaryt nėra itin sudėtinga, su forumu galėtu kilti nemažai problemų. taigi čia be visų smulkių detalizacijų iš forumo lankytojo pozicijų, kuris turi šiek tiek patirties visuose šituose reikaluose, na, kad būtų suprantamiau, tiems kurie nelabai gaudosi, kad nėr taip viskas paprasta. ir čia jau ne dienos ir ne dviejų darbas, o jei žmogus tik vienas sprendžia techninius forumo klausimus, tai gali užsitęsti gan ilgam laikui.
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Benamis lapkričio 10, 2013, 10:50:26
Pats naudoju Samsunga S3, tai viskas kuo puikiausiai veikia, tiek puslapis tiek forumas. Zinoma jeigu mobilusis siek tiek senesnes kartos tai gal ir pasitaiko problemu. O siaip pilnai sutinku su snofru :)
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Anomalija lapkričio 18, 2013, 18:21:28
Ateityje tikėtina, kad visam Anomalija.lt portalui bus sukurtos išmaniųjų telefonų programėlės (iOS, Android).
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Synkas rugpjūčio 20, 2014, 17:15:14
gerai kad tema jau sukurta, tad nereiks kurti naujos. galetu tikrai buti mob versija (ne forume, nes kaip suprantu forume ji yra). kartais vakarais norisi kazka paskaitinet, bet nelabai bent jau man patinka vis scrolinti per android tel. tad turiu traukti senuka n95, ten leidzia per operamini viska i page sukist, ta prasme nereikia scrolint i ploti.  bet blogai tas, kad per ta telefona leciau atidaro puslapius kazkodel (nesvarbu ar 3g ar 2g naudotum)...
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Forumo lankytojas vasario 02, 2015, 13:08:15
Tai jeigu jau padarėt puslapį anomalija mobiliesiems telefonams, ar negalit padaryti ir forumo mobiliesiems? Nejaugi taip sunku? pats neskaitau puslapio, o tik forumą tai adminai - patikėkit manim, labai nepatogu. jau nekalbu apie tą wap forumo versija - ten iš viso katastrofa.

Tikiuosi bus atsižvelgta į  ne tik mano rpašymą bet ir kitų narių, nes patikėkit ne visiems pagrindinis puslapis turi prioritetą./
Antraštė: Mobili programėlė
Parašė: Teroras liepos 07, 2015, 14:55:49
Tikrai labai truksta forumo versijos mobiliesiems irenginiams. Dabartine WAP versija ne tik, kad pasenusi, taciau ir labai skurdi bei nepatogi. Daznai uzeinu i foruma per Samsungo Tab'a, rodos ne seniausia plansete, taciau naudotis forumu labai nepatogu.