Ne dvasingumo autorius

Pradėjo cs, sausio 20, 2025, 21:24:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

3d detalės teorija tai naujas formatas ir mano projektas, kuriame grafinė esmė yra sudėta į svarbų momentinį atvaizdą; ir tai turi pavienių analizių, kaip anksčiau miniatiūroje. Tame yra ir sieties pasakojimas, kuris begalinis; ir tai išpildo visas detalės teorijos formas, pogrindžio kalbos reikšmes, alchemijos tiesą apie grafinius objektus, ryšius tarp jų. Dabar turima detalės teorijos tik yra prieita prie tokio formato etapo, kai atrodo yra didelis pokytis, tačiau turiu priminti, kad tai yra seni pamatai, kurie padeda suprasti: ką turėjau ir turiu mintyse apie detalės teorijos planą. Tam planui reikalinga iš seniau rinkta medžiaga apie detalės teoriją ir pogrindį (apie alchemiją). Manau, kad atsiras 3d detalės teorijoje daugiau grafikos galimybių, viena iš jų sudėta paskutiniame atvaizde.

https://dl.dropboxusercontent.com/scl/fi/czqwpn6iykhjawf1xylt9/18a.png?rlkey=bfphaf8avfret250pi6t6t1j6&st=mg6oatgj&dl=0

Paskutiame atvaizde yra vaizduojama vidinis ir išorinis tiesos savęs matymas, tokį objektyvų matymą ant sienų vaizdavo senovės Egipto civilizacija iki 5000 metų atgal; tai turi analogiją ką alieku dabar. Tai grafinė vieta, kur paslėpti tiesos motyvai ir nėra atvirai duoti kiekvienam žinoti, suprasti. Tą tarpinį ir uždarą kelią vaizduoja kalba, simboliai, paslaptinga alchemija. Tai turi gilią prasmę grafinėje konstantoje.

cs

Nedvasingumas tai negalutinis sprendimas apie tikėjimą ir netikėjimą. Aš vadovaujuosi gilesnėmis ir senesnėmis istorijos patirtimis kaip ir Egipto alchemija. Taip pat, senai, prieš dešimtmetį  atskleidžiau: detalės teorijos, pogrindžio kalbos: paieškų atradimą. Visa atradimo esmė tai kaip patirtys iš vienos pusės vertinamos pagal tikėjimo ir netikėjimo skales. Tuo pat metu ta skalė nebėra tiksli tiesos vertinime: todėl ir senovės laikų, ir šių amžių tiesos nėra galutinės išvados tam principui įrodyti. Tai nedvasingume yra maža vieta ir neskamba kaip tikėjimo ar netikėjimo vieta. Kad atrasti vidurį ir neeiti į tikėjimo ir netikėjimo temas ir puses: yra tam pavyzdžiui kaip alchemija, kuri paremta senovėje gamtos žinių ieškojimais. O tame tarpe mano alchemijos versija paremta išplėstais ir dirbtiniais žinių ieškojimais, kurie slypi ties "pogrindžio" pavadinimu, kuris išvertus yra siejamas su alchemija. Pogrindis yra metodinis alchemijos įvardyjimas nuo 2020 metų.

Mano nedvasingumo alchemijos pagrindai yra tik vieni; ir gali būti skalės apie alchemiją išplėstas būdas:

1. Detalės teoriją.
2. 3d detalės teoriją.
3. Pogrindžio kalbą.
4. Naujų hieroglifų koncepciją.
5. Begalybės sieties pasakojimus.
6. Proobjektyvias veiklas.
7. Protoistorinių laikų paiešką.
8. Egipto istorijos alchemiją.
9. Miniatiūros analizes.
10. Pogrindžio civilizaciją.
11. Dirbtines ištakas.

Mano siekis tame tebėra būti tinklaraštininku. Todėl turiu tinklaraštį apie nedvasingumą ir alchemiją, kurį netaip seniai atkūriau, bet pradinės informacijos esmė išliko tapati, ką ir minėjau sąraše. Visus nedvasingumo pagrindus ir informaciją alchemijos tema galima rasti:

www.nedvasingumas.lt

Anomalijos šioje temoje taip pat ketinu tęsti rašymo procesą.

cs

rugsėjo 25, 2025, 13:59:55 Redagavimas: rugsėjo 25, 2025, 14:05:46 by cs
Savo uždarą ratą ir alchemijos procesą vadinu savo metode pogrindžiu. Pogrindžio aiškinime ir pogrindyje yra atrandama visuma, loginiu ir teoriniu pagrindu, kuri kinta savo skalės dydžiu ir efektu. Šios skalės dydžio sąvoka šiuo metu yra ribota ir atitinkanti jau kelias pogrindžio kryptis, kuriose daugiau išgvildenta susijusi informacija. Tai alchemijos kita pusė, skirtinga nei kuri pirma istorijoje pasirodė senovės Egipto civilizacijoje: kuri taip pat yra susijusi su alchemijos gamtos ieškojimais ir eksperimentais. Todėl alchemija vienoje pusėje gali būti natūrali (atvira), kitu tai pogrindžio (uždara), dirbtine, kai kalbama apie pogrindį.

Alchemija yra daugiau atvirame būde, o kaip uždarame būde dar nebuvo pasirodžiusi istorijoje. Viena iš pagrindinių alchemijos dirbtinumo pusės nebūvimo priežasčių yra istorijos raida. Istorijoje alchemija susidūrė su problemomis, kurios leido eksperimentuoti su gamta, bet ne iki galo. Todėl alchemija liko ribotiems uždaviniams spręsti, o galiausiai istorijoje ir nebeliko alchemijos kaip vienos didelės srities. Iš alchemijos seka kitos sritys apie gamtos mokslus.

Mano pogrindžio modelis yra uždaras ir uždara visuma, kas panašu ir yra alchemija, bet pogrindžio pavadinimu. Šiuo metu, dar neturiu galutinio pogrindžio, nes pogrindis yra pildomas ir gvildenamas. Galima žinoti, kad ta  minimali atrasta informacija dešimtmečio eigoje yra tiek kiek ir pakanka pradiniam pogrindžiui.

cs

Detalės teorijos minimalusis rinkinys jau pradėtas pildyti. 2d detalės teoriją ir priklausomas, nepriklausomas, pakeistas formas, galima rasti pagal šią nuorodą:

https://drive.google.com/file/d/1Nq6Ve-dlRs6lyyHiMaFGsGHp6DLOyviU/view?usp=sharing

cs

Klausimynas apie pogrindžio metodą. 1 dalis.

Kuom skiriasi detalės teorija ir 3d detalės teorija? To skirtumas yra tai, kad 3d modeliavime yra erdvė, kurioje telpa daugiau detalių ir daugiau detalių masyvų, funkcijų. O be skirtumo, esmėje, abi detalės teorijos modelio kategorijos yra modeliavimas daug detalių ir atvėjų, kurių koncepcija ir mintis vienoda, vyksta apsikeitimas panašiomis idėjomis.

Kas yra pogrindis?
Turima esmė yra pogrindis, tai alchemija, kuri turi savo uždaras gamtos ribas, istorinę gamtos patirtį. Detalės teorijoje ta patirtis yra giliau žinoma tik mano ieškojimais, dar žinant kaip pogrindžio kalba. Pogrindžio kalba yra mano aprašyta detalės teorija, kuri turi savo vardus ir formas, dirbtinius ir sieties atitikmenis viename grafiniame modelyje ir keliuose modeliuose. Mano pogrindžio modeliuose alchemija žinoma kaip uždara gamta. Todėl pogrindyje yra naudojama tik uždara gamtos riba ir visuma. Taip pat  pogrindis yra uždara visuma, kurioje viskas egzistuoja vienu metu, uždaru principu. Principe pakanka laiko ir erdvės, kad egzistuotų pogrindis kaip visuma išpildanti energiją. Ši pogrindžio visuma suartėjusi per dirbtines priemones ir išraiškos yra dirbtinės.

Realybėje egzistuoja ar neegzistuoja pogrindis?
Pogrindis yra priemonė gilintis į detalės teorijos modelius grafikoje ir pogrindžio kalboje. Todėl tai tik laikinas procesas, neturintis realybės amžinybės, tik turintis planą informaciškai gilintis kiek užtenka laiko ir erdvės uždaroje riboje ir grandyje.

cs

Pagal nesenai pristatytą minimalų detalės teorijos rinkinį, sukurtas tų dalių atvaizdas 2d. Jis simbolizuoja ozem ir gav susisiejimą, turėjimą bendrų ryšių su gamta ir šviesos infrastruktūra. Dabar šiam momentui, tai minimalusis 2d atvaizdas, bet jame galima tikėtis ir daugiau, net papildymų, su laiku. Todėl galima turėti mintyse, kad tai nepapildytas atvaizdas, bet jis su laiku bus naudingas detalės teorijos proceso eigoje. Tai vienas iš pradinių variantų, kuriame yra tokia sietis.

https://dl.dropboxusercontent.com/scl/fi/kaslxvmjhhep95evypj85/omap0.png?rlkey=dbj66u256o0v9hrf4j3hx185v&st=0cwsjnc8&dl=0

Šaltinis:
https://drive.google.com/file/d/1Nq6Ve-dlRs6lyyHiMaFGsGHp6DLOyviU/view?usp=sharing

cs

Atvaizdas 2d ribojasi su ribotomis detalės teorijos galimybėmis. Kaip tikrą 2d atvaizdą atrasti galima ankstesnėse detalės teorijos versijose, kur yra pogrindžio kalbos ir pogrindžio detalės. Kad išplėsti visą detalės teorijos modelį, nesenai pristačiau 3d detalės teorijos modelį. Jame yra platesnis spektras, daugiau detalių, daugiau erdvinių formų ir aplinkų, efektų.

Paskutiniu metu, turiu tik pradinį detalės teorijos 3d atvaizdo kūrimo spektrą ir techniką, kurios yra teorinės. Praėjusios versijos to neturi, bet turi minimaliasias formas, kuriose ir formų aplinkas. Taip pat, praėjusios versijos neturi erdvinių ir efektinių sąlygų, kad būtų išplėsta iki galo vizuali ir grafinė idėja priklausanti 3d atvaizdui. Mano detalės teorijos modelyje tai yra spektro su kūriamu atvaizdu gerinimo idėja pradiniame etape ir apdorotame etape.

Iki šiol kūriau miniatiūros 2d atvaizdus, kurie gerina: gamtos, miesto, kosmoso, žemės, alternatyvios žemės ir planetų atvaizdų grafinį derinį. Geriausiai tai parodo ankstesnės miniatiūros, kuriose nustatyta distancija yra sudėliota erdvės objektų linija. Ši distancija yra prasidedanti ir pasibaigianti. Visas miniatiūros distancijos ilgis, yra techninis, bet kartu įeina iš teorijos esančių techninių struktūrų ir išeina naujų teorijos techninių struktūrų.

3d detalės teorija, yra sekanti versija, nuo to, kas buvo 2d detalės teorijoje. Sekant tuo, atsiranda kitas grafinis ir vizualinis spektras, kuris gali būti išplėstas žinant pratęstas teorines informacijos žinias, pogrindžio kalbą, pogrindį. Jau daug ką sako, pogrindžio kalba, kuri yra priskirta ribotiems tikslams ir šiuo atvėju tik pogrindžio modeliui, kurį aš atradinėju nuo 2020 metų. O pogrindžio kalba nėra taikoma užribyje ir kitiems tikslams, tik taikoma detalės teorijai išreiškimui, per sieties pasakojimą. Šios minimalios žinios susideda ir yra iš informacinių blokų: 3d detalės teorijos, 2d detalės teorijos, pogrindžio kalbos.

cs

Buvo pamanyta, kad vertėtų atnaujinti visą informaciją susijusią apie pogrindį. Tam neturiu užmojo pakeisti ar panaikinti svarbias detales, tik turiu atnaujinimo planą, kuris derėtų prie turimos jau patirties su visa instrukcija. Po ilgo laikotarpio šis atnaujinimas duotų reikalingą ir prasmingą informaciją.

cs

Pirmas temas savo metodologijoje patobulinau ir dabar priėjau prie etapo, kai pradėjau įkelti tai į savo (nedvasingumas.lt) tinklaraštį. Tik priminsiu, kad tai nėra šiame forume rašymo pabaiga.

Atnaujinimo etapas visoje mano nedvasingumo metodo istorijoje pakilo vienu etapu aukščiau. Dabar tam tikromis temomis atsirado daugiau supratimo ir konstruktyvumo, mažiau nesupratimo ir destruktyvumo. Taip pat į klaidingą procesą, kuris sukuria destruktyvumą atkreipiau dėmesį; ir patobulinau tam tikras žinias ir informaciją. Kartu nepanaikinau pradžios teorijos ir nueito iki dabar proceso. Todėl palikau vietos, kur nedvasingumas yra prasmingesnis ir turi mažiau klaidingo proceso šaknų, tolimesniame etape.

Analogiškai gilinuosi su ta atnaujinimo idėja, kurioje atsiranda ir nutrauktas metodinis procesas, kurį vadinu "bachemija", jis apie dirbtinius mokslus. Taip pat patobulinau "pogrindį", jis tai apie detalės teoriją ir pogrindžio kalbą pasako kaip apie pradžiamokslinę alchemijos istorijos liniją. Tie atnaujinimai duos daugiau prasmingo supratimo ir konstruktyvumo susijusio su teorine analize.

cs

Kodėl domiuosi tik dirbtinumui priklausomu reiškiniu, priklausančiam praktiniui ir teoriniui principui; atsakymą turiu. Apie domėjimąsi dirbtiniais metodais kalbėjau tai mano ilga veikla, kurioje įvardyjau tai, ką dabar vadinu po nematerialumo reikšme "dirbtinumo pradžiamoksliu". Todėl dalindamasis savo patirtimi ir informacija ieškau neutralumo, nes nesu praktikuojantis to: išoriniais įrankiais, technologijomis, rašantis knygas. Mano sritis tame yra informacinės, grafinės teorijos analizavimas, kuris susijęs su tam tikrais dirbtinumo istoriniais ir ne istoriniais faktais, taškais, ar istoriniais taškais, taškais istoriniuose šaltiniuose. Tai nevisiem žinomi faktai ir informacija, nes dauguma to nežino ir tikrai suprantu, kad dauguma negali visko žinoti: kas yra atskira, tarpiška ir tiksliai neapibrėžta iki pilnumo. Todėl, siekdamas minimaliai padaryti įvadą apie dirbtinumą siekiu išlyginti situaciją; tai teisingas kelias kas ieško informacijos, logikos ar techninių prasmių bendrame plane tarp savęs ir to, toje sampratoje yra "dirbtinumo pradžiamokslis", kurį dėlioju ir ateinančiai pristatysiu įvadu.

cs

Dirbtinumo pradžiamokslyje, įvade kelios temos, viena iš jų dabar.

Klonavimo kompleksai tai sisteminis lygmuo objektyviosios tvarkos informacijoje fragmentas ir likusios struktūros sistemingumas, teorema. Klonavimo kompleksų buvo praeityje, ir senesnėse veiklose, dabar tai naudojama informacijos blokais ir klonavimo kompleksais. Klonavimo kompleksai tai:

rcd
Kosmologijos plėtinys

rcda
Pogrindis

arcda
Detalės teorija
3d detalės teorija

clo
Nauji hieroglifai
Pogrindžio kalba

cs

"Dirbtinumo pradžiamokslis" tame tarpe ir to 1 versija, kurią planavau sukurti, yra sukurta skaidrių forma, skaidrės patalpintos (nedvasingumas.lt). Nieko daugiau nepridėsiu prie to, nes tai artimiausių metų 2023-2025 medžiaga; ir tai 1 versijos tematika susijusi su pogrindžio idėja iš 2020 metų. Tolimesnės versijos dar neatskleisiu, bet ji irgi jau kuriama. Kadangi neleidžiama čia įdėti skaidrių ir kitokių failų, ieškokite skaidrių galima (nedvasingumas.lt) tinklaraštyje.

cs

"Dirbtinumo pradžiamokslis" pilnai nėra skirtas vienam ir kiekvienam dabar. Čia yra mano formatas, kuris pagal temą yra informacijoje pagal dirbtinumo išvadą. Neturiu blogos nuostatos apie vieną ir kiekvieną tik manau, kad dirbtinumas yra išplėstas tam tikrais klausimais, kurių ieškoti nuo pradžių būtų ilgai ir būtų neverta. Tai kas verta, nebūtinai yra verta, bent taupant laiko. Aš manau, kad "Dirbtinumo pradžiamokslis" yra; ir ta išskirtinė pradžia suteikia naujų įžvalgų ir informacijos apie pažengusį dirbtinumą ir požiūrį apie dirbtinumą. Tolimesnės "Dirbtinumo pradžiamokslio" eigos, nesudariau, bet manau, apie ją reikės pagalvoti kitaip, bet kartu ar tai verta tapti vertinga.

cs

Nedvasingumas aiškinamas ne kaip dvasingumo kulminacinis planas ties rojaus ar pragaro atsivėrimu kiekvienam individualiai žmogui. Tarp to įvykio atsiduria: nedvasingumas arba dvasingumas, kaip minimalios netikėjimo arba tikėjimo formos. Tos formos yra kulminaciniai planai. Tai neatitolo ir nepasikeitė kitomis versijomis iš pradinio tikėjimo. Mano interpretacijoje ties nedvasingumu yra keliama problema, kad nėra padėta istorinio žingsnio iki tikėjimo eros pradžios; ir tolesnės mums žinomos aplinkybės rodo pamirštą istorinį procesą, kuris neatgaminamas laike. Yra žinoma, kad ankstyviųjų amžių tikėjime jau įrašytos tokios formos, kaip: siela, amžinybė, gėris, blogis. Tas pats įvykis atsirado iš šaltinio pas kelius dievus skirtingose religijose, kurios tas paminėtas formas pažymėjo. Esu prie nuomonės, kad šis šaltinis skirtingose religijose interpretavo tą patį kulminacinį planą, bet to šaltinis davė vieniems daugiau laiko, kitiems mažiau pažinti pilnai realybę, kol jų kulminacinis planas realizuosis. Prie tam tikro amžiaus, kaip dabar; taip pat dvasingumas laikosi tokios pat nuomonės, kad tikėjimas yra esminis dvasingumas, kuris skirtingos nuomonės neįveda iš kitų tikėjimų. Taip pat kartu turiu mintį, kad tai iliuzija, kuri yra vedama realybės, kuri dar nesukurta iki pabaigos, o ją palaiko laiko egzistencija. Tad betkoks realybės sukūrimas, aplinkybėje yra egzistencija iki pabaigos. Šis vedamas kelias veda prie dievų kulminacinio plano, kas yra didelė paslaptis, nežinomybė ir klausimas. O tai istorijoje prasidėjo nuo nežinomo tikėjimo pradžios etapo, kurį visi pamiršo su laiku ir tikriausiai tai nebuvo tikslas žinoti iki galo visko.

cs

Šiuo metu, neturiu atlikęs daug veiklos savo tinklaraštyje, bet, vėliau ir toliau pasikartosiu, galima žinoti, kad mane galima rasti:
www.nedvasingumas.lt

Aukštyn