Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: a.t.sielis vasario 05, 2014, 22:19:56

Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 22:19:56
forumiečio "kiškio" idėja pradedu šią temą.

Citata iš: kiskiso ar yra tokia tema, kad zmones joje, kazka rasytu is asmenines idomios patirties, o ne is interneto?

Gal vienoj vietoj butu lengviau rast, ir zmones taip sakant megsta kuckintis, kkruvoj jiem drasiau, gal atsiras daugiau norinciu atsiskleist?


:D bet dabar savo keisčiausio nutikimo neaprašinėsiu.

Estafetė, kas pirmas? :)

Pasidalinkite nuotykiais.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Calibrae277 vasario 05, 2014, 22:24:33
manau kaip tik turėtum but pirmas ,kad kitiem drasiau butu :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 22:31:41
na dar palauksiu :) gal kiti pradės.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Calibrae277 vasario 05, 2014, 22:39:54
 o koks tas keistas nutikimas turėtu buti? anomalus reriškinis ar ta prasme kažkas nutiko  o pats net nesusiorentavai ir likai be zado ar kaip?
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 22:42:20
Bet koks. Tai kas žmogų labai nustebino. Gali būti iš normalios srities, arba paranormalios srities, arba ant ribos. Maniškis nutikimas yra kažkur ant ribos, labiau į normalią pusę.

Tai kas buvo egzotiška patirtis, kas paveikė. Ir pan. Keista, neįprasta, kitaip kažkas.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Calibrae277 vasario 05, 2014, 22:54:31
Na jei tinka toks variantas, tai buvo kad na susapnavau sapna kad einu kazkokioi tai vietoi, nu ten kaip miskas traukinio begiai netoliese namelis ir einu as tais begiais saulėta diena ten ir tiek, vieta visiskai napažistama če sapne, ir gal po savaites su draugu netičia taip gavos kad pas jo pažistama i kaima nuvarem, (tame kaime gyvenime pirma karta buvau) nu ir ten taip gavos kad ejom pagribauti, ir kas keisčiausia praejom miska ejo traukinio begiai ir šiek tiek paejom tais begiais ir grinai ta pati vieta kaip is sapno tas pats namelis viskas tas pats iš pradžiu nesupratau tik po kurio laiko prisiminiau sapną, tai galima sakit viskas identiška tai likau labai apšales, ir nesuprates kas nutiko o toje vietoje niekada anksčiau nesu buves nei gyminiu tame gale visiskai nieko neturiu, tai va toks keistas nutikimas :) kurio niekaip negalčiau paaiškinti. tinka? a.t.sieli? dabar tau eilė :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 23:19:05
Tikrai tinka, Calibrae.

Man irgi kažkas panašaus yra buvę kaip dabar papasakojai. Susijęs su tuo fenomenas vadinamas "deja vu" (deža vu), "jau matyta", toks jausmas būna žmogui, kad jis jau buvo kažkokioje vietoje ar situacijoje.

---

O mano keisčiausias nutikimas buvo toks.

Tai buvo prieš kokių dešimt metų. Prabundu anksti ryte. Pavasaris. Miegojau gamtoje. Vilniuje. Neskubėdamas nupėdinu iki Vokiečių gatvės. Rytas buvo gražus, saulėtas, šiltas. Atsisėdu ant suoliuko. Sėdžiu. Vidus buvo kažkoks kitoks, toks lyg esi susiliejęs su aplinka, aplinkos dalis. Na ir sėdžiu aš ten, žmonių dar nedaug, gatvė tuščia. Ir matau taip iš toliau, eina neaukšta tamsiaplaukė mergina ar jauna moteris, Vokiečių gatvės centrinio šaligatvio viduriu. Kažkaip per daug nemąstydamas žiūriu aš į ją, ir taip staiga kažkas nepaprasto nutinka - viskas, ką išreiškia jos eisena ir veidas, pradeda sąmoningumo srautu lietis į mano vidų. Labai didelė empatija. Aš matau, kaip jinai grožisi pavasario rytu, kokia ji pilnai laiminga, kaip žvelgia į saulę. Ta jos laimė patenka per sąmoningumo srautą į mano vidų, ir širdis pradeda tiesiog lydytis, ta laimė širdį tiesiog tirpdo. Aš sėdžiu ir nesuprantu kas man darosi. Visiškai apstulbau. Tada jinai prie manęs tokio sėdinčio prieina ir klausia: "gal turit parūkyti?". Aš taip iš pačios savo gilumos, su didžiausiu jausmu: "labai gaila, bet neturiu, nerūkau". Tada jinai sako, "čia jums" ir duoda tokią mažą gėlę, žibutę gal, nepamenu. Ir nueina. Po kurio laiko aš atsistojau, ir toliau einu apstulbęs. O gautą gėlę padovanojau kitai praeivei, su šypsena. Estafetė :D

O iš racionalių paaiškinimų: esu skaitęs, kad amfetaminas sukelia empatiją. Niekad nesu vartojęs nei amfetamino, nei žolės, jokių narkotikų. Bet tom dienom berods buvo toks atvejis, kai mano pažįstami, kurie naudojo tuos dalykus, man davė atsigerti limonado. Tai nesu tikras, kad jie ten nebuvo sau įsimaišę amfo. Taip galėjo būti. Tokį įtarimą turėjau. Nes ta empatija man tęsėsi kelias dienas, gal ne taip stipriai, bet buvo. Tada buvo žiauriai įdomu važinėtis troleibusu, atrodė kad troleibusas tarsi pasakų namelis, kuriame tokia harmonija, visi žmonės tokie geri. Žiūri į ką nors ir tiesiog jauti iš jų sklindančią šilumą. Nu vienžo.

Nors tai galėjo nutikti dėl šiaip daugelio kitų aplinkybių: poetiniai potyriai, dainavimas, bendravimas, pozityvaus atviro žvilgsnio ugdymas, maisto trūkumas, tuo būdu askezė ir apsivalymas ir kt..
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Benamis vasario 05, 2014, 23:23:07
Kiek tokiu temu panasiu buvo, taciau visos nugrimzdo :) Tiesiog "neefektyvu" ir nepatogu diskutuoti apie potyrius vienoje temoje. Kai sukuriama atskira, tai nors "panagrineti" ja galima :)

Citata iš: a.t.sielis  vasario 05, 2014, 23:19:05
O iš racionalių paaiškinimų: esu skaitęs, kad amfetaminas sukelia empatiją. Niekad nesu vartojęs nei amfetamino, nei žolės, jokių narkotikų. Bet tom dienom berods buvo toks atvejis, kai mano pažįstami, kurie naudojo tuos dalykus, man davė atsigerti limonado. Tai nesu tikras, kad jie ten nebuvo sau įsimaišę amfo.


Jeigu butu pavartojes amfetamino, tai pasakojimas neprasidetu zodziais:

CitataPrabundu anksti ryte. Pavasaris. Miegojau gamtoje.


Nes tu tiesiog negaletum uzmigti :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 23:25:16
Citata iš: Benamis  vasario 05, 2014, 23:23:07
Jeigu butu pavartojes amfetamino, tai pasakojimas neprasidetu zodziais:

CitataPrabundu anksti ryte. Pavasaris. Miegojau gamtoje.


Nes tu tiesiog negaletum uzmigti :)


Aha, gera pastaba. Na gerai, bent jau mažiau įtarimų bus, kad čia narkotikai veikė.

Bet jeigu tai buvo labai mažas kiekis pvz., dėl tų kelių gurkšnių limonado, su galimai įmaišytu amfu?
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Benamis vasario 05, 2014, 23:27:03
Tada absoluciai jokio poveikio nejaustum.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Iron Tara vasario 05, 2014, 23:40:58
Man nemažai keistų nutikimų yra buvę su sutapimais visokiais ir 'pasisekimais', kai žvilgsniu tarsi lieti žmogų, o jis per tas vietas prabraukia rankomis po kelių sekundžių tarsi nuvydamas nematomas mano žvilgsnio rankas. Bet nedaug pamenu...
Bet paskutinis keistas įvykis buvo, tai kai važiavau autobusu į oro uostą ir važiuodama žiūrėjau pro langą. Važiavau miesto centru ir autobusas sustojo prie šviesoforo. Pro langą buvo matyti keli daugiabučiai tokio senesnio staymo ir eglė, auganti prie pat jų. Ir nedidelė pievelė prie jos. Aš pažiūrėjau į tą kiemelį ir pagalvojau: graži vieta. Kažkuom ji mane traukė. Po kelių sekundžių labai aiškiai prisiminiau, kad sapnavau lygiai tą pačią vietą. Aiškiai prisiminiau ką veikiau, kad buvau prie tų namų, prisiminiau žmones, kuriuos mačiau ten. Tai atrodo įprastinis deja vu, bet man pirmą kartą toks aiškus ir tikslus.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Supera vasario 05, 2014, 23:42:53
Mano kol kas keisčiausias įvykis yra tai kad aš dar mokykloj, koks pusmetis prieš baigiamuosius egzaminus kalbėjau, kad mokinsiuos VDU, taip ant juoko, kaip sakoma. Vėliau pradėjau kalbėt, kad ten mokinsiuos Politikos moklus irgi taip juokaudama, ir kai kas paklausdavo, ką studijuosiu atsakydavau šitą. Ir vat nebuvo taip, kad taikiau tik į ten ar kad labai stipriai norėjau, bet vat nutiko taip, kad prisikalbėjau.
O su sapnais dar būna, kad susapnuoju ir išsipildo, aišku ne taip pat kaip sapnavau, bet vat susapnuoju daleiskim pokalbį kokį ir po kurio laiko kalbu ta tema. Bet retai šitas dalykas pasitaiko, ankščiau būdavo dažniau.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Calibrae277 vasario 05, 2014, 23:43:29
Geras tavo pasakojimas :) gal tiesiog ryte atsibudai kaip skant i kazka paniures be nuotaikos ir ta mergina tau pakėlė nuotaiką manau ta mergina krito tau i aki todel ir taip jauteisi kad viskas pereina iš jos i tave ir kai tave užkalbino pasimetei o kai gavai gele dar labiau pasimetei ir nžn kaip pasakit na tau geriau žinot kaip ten buvo :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 05, 2014, 23:49:27
:D, ne, ne dėl to. Tai buvo kažkas tikrai gana paranormalaus. Man jinai dar nebūtų spėjus patikti; taip, tai buvo graži mergina, bet pats tas vyksmas vyko ne dėl to, kad susižavėjau, bet dėl to, kažkas įsijungė "paranormalaus", tarsi būtum sujungtas su kitu žmogum nematomu laidu, ir tau visas jo patirtis pradeda transliuoti.

Na o dėl užkalbinimo, tai jo, kažkiek pasimečiau.

Che, o gal čia mano sielos dvynė praėjo, ir aš praleidau :D
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Calibrae277 vasario 06, 2014, 00:07:11
gal  :D šaukštai jau po pietu :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: kiskis vasario 06, 2014, 00:31:52
Atsitikimas visiskai paprastas. As kazkur pries 10 metu ejau gatve. Praeinant pro suoliuka mano zvilgsnis  uzkliuvo uz mazdaug 3-4 metu vaiko jis sedejo nuleides akis, akimirkai zvilgterejo kazkur auksciau (ne i mane)ir iskart vel nuleido akis. To zvilgsnio dar dabar nepamirsau, pajutau jo absoliuciai antgamtiska jega, vienu zodziu turbut maciau ne sio pasaulio padara. :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: 2Pacas vasario 06, 2014, 12:32:51
Faina tema. :)

Na ka ir as papasakosiu,tai va pas mane namie stovejo ant sekcijos toks paveikslas labai senas. Berods jis jau ten stovejo toi patcioi vietoi kaip as dar gimes nebuvau tai taip iseina kad jis ten apie 19+ metu prabuvo.Ji pastate mano mociute ten,paveikslas su paskutine vakariene, va toks.
(http://s1.postimg.org/mdvi00mhr/last_supper.jpg) (http://postimage.org/)
 
Taigi po mano mociutes mirties praejus kokiai savaitei viduri nakties tikslaus laiko negaliu pasakyt eme jis ir nukrito kaskaip, visas suduzo.Ryta tos dienos guliu ziuriu telika ir kaskas patrauke mano demesi pasiziuriu i siuksledeze pas mane stovi toke maziuke kambari su tokiu dangtciu nu nemoku kaip pasikint is tiesu veliau gal idesiu nuotrauka nufotografaves nes iki dbr ja turiu,tas dangtelis judejo taip pirmyn atgal  gal kokes 5 sec lyg kaskas ji butu pajudines.Taigi po situ dvieju nutikimu pilnai tikiu paranormaliais dalykais,o buvau visiskas skeptikas ties sita tema.
Va toke
(http://s2.postimg.org/raytseko9/Nuotrauka2255.jpg) (http://postimage.org/)


(http://postimage.org/app.php)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Sleeping_angel vasario 06, 2014, 19:15:10
Kaip keista. Visą savaitę galvojau, kad reikia tokią temą sukurti, bet vis neprisiruošiau :) Šaunuoliai, tie, kas pradėjo. Labai įdomios visų patirtys :)
Mano keisčiausia istorija tokia. Buvo laikas, kai padėdavau seseriai (ji dirbo kurjere) nešioti laiškus. Kartą atsitiko keistas dalykas. Turėjau nunešti laišką į vieną namą. Stoviu, dairausi aplink, ieškau pašto dėžutės ir niekur jos nerandu. Nepamenu, ar prašiau kokių aukštesnių jėgų pagalbos, bet netikėtai pamačiau (o gal būtų tiksliau pasakyti - pasivaideno) rankos riešą, kuris rodė kryptį žemyn. Ir, kai pažiūrėjau ten, kur buvo rodoma, iš tiesų pamačiau pašto dėžutę :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: .L.U.T.H.O.R. vasario 07, 2014, 00:20:51
a.t.sieli, sakyčiau empatija visai normalus ir įtikimas dalykas. Buvai nuotaikoje, atviras. Dažniau palavink empatiją, jei nesi dar ^^ Visai geras dalykas :)


Pas mane ir panašių dalykų pilna, bet dabar tiesiog nusišypsau ir tiek :D
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Sleeping_angel vasario 07, 2014, 19:13:24
Citata iš: Druwis  vasario 07, 2014, 00:20:51
Pas mane ir panašių dalykų pilna, bet dabar tiesiog nusišypsau ir tiek :D

Tai papasakok ką nors :)
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: idenmeyou vasario 07, 2014, 20:09:47
Mano keisčiausias nutikimas su visiem žinomu Dejavu. Pirmas toks atvejis buvo gana senai, kuomet man sėdint tarp žmonių užėjo tam tikru momentu Dejavu jausmas, kad taip jau yra buvę, išgyventa, bet tas jausmas buvo stipresnis nei ankščiau patirti, tuo metu buvau pilnai įsitikinęs, kad tai kas katik atrodė jau matyta, esu kažkada ankščiau sapnavęs, tą kartą atsimenu mane šis atvejis gerokai suglumino, bet realiai moksilškai nėra čia nieko neįtikėtino, papraščiausiai kažkokie smegenų darbo rezultatai.
Kaip bebūtų tas atvejis turbūt buvo keisščiausias, po to yra vienas ar du labai panašūs tokie įvykę, bet dėmesio į tuos dalykus per daugiausiai nekreipiu.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: a.t.sielis vasario 07, 2014, 23:16:55
Kažkada prieš važiuodamas į Nidą, sapnavau sapną: trys medžiai, tarp jų ištemptas vielinis tinklas, ant to tinklo guli kažkas didelio, nepamenu kas. O paskui Nidoje, ten tokia kalva yra, ir ten netoli jos iš tikro pamačiau tris medžius, vielinį tinklą tarp jų.

Deja vu laikas nuo laiko aplanko - tarsi situacijos jau būtų nujaustos kažkada seniai, sapnuotos, bet tik tie sapnai pamiršti.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: velsiete vasario 11, 2016, 01:07:34
ir as galiu parasyti viena is savu,kuri vyksta siuo metu ::) :tai vat tokia istorija,dirbu 700 metu senumo pastate/pilyje,ji siaip yra ne is maloniuju,bet tverti galima,aplinka sukurta darbui dabartinem salygom,kai ateini tik dirbt tai ir negalvoji,kas ten gyveno,kaip ir kada...bet esme ta,kad priespaskutiniam aukste(i ji patenki kylant spyruokliniais laiptais) lubose yra dangtis ar kaip pavadinti,ir nuo jo ant grindu buna prikrite kazkokiu tai siuksliu,taip ir matosi ant grindu tokiu keturkampiu...nu is pradziu aisku patys bandem aiskintis kas ir kaip,buvo atidarytas tas dangtis,zinoma rasta be galo idomiu daiktu,apziureta nu bet kaip ir nieko tokio nerasta...kiek imanoma buvo uzsandarinta...bet kas idomiausia kad uzsandarinta buvo ne is vidaus o is isores,ir po keliu dienu kai vel reikejo apsilankyt tam aukste,vel pamatem  tas siuksles ant grindu,sunerimom,sukelem visus ant koju...nusprende beveik visi kad ko gero gali buti antgamtines jegos,senas pastatas,viskas braskedavo,traskedavo ir taip,jau sito net nepasakoju...ypac vakare kaip sutemsta ir nurimsta aplink,ypac viskas girdisi...tai vat,laukiam dbr  tokios specialios komandos kuri atvyks tirti kas ir kodel taip vyksta...neramu.... ???
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: kiskis vasario 20, 2016, 10:07:31
Siandien  as prie kompo sedejau, o zmona miegojo,   ir  2:07  suskambo mano mobilus, paziurejau :skambina zmona, atmeciau skambuti, pagalvojau, kad kazka nori pasakyt ir nenori rekaut, nes kitam kambaryj miega dukra. Nuejau pas ja, o ji pasirodo tebemiegojo, o jos mobilus buvo kolidoriuj rankinuke (kaip paaiskejo )prie kurio niekas nesiliete. :/
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Albinas gegužės 23, 2016, 12:46:22
Sveiki pasidalinsiu ir as savo istorija .Tai ivyko tiksliai negaliu pasakyti ar tai 1983 ar kiek veliau bet apie tuos metus .Praejo daug metu tada buvau jauna .Vaikai mano buvo gal 2 kitas 4 metuku .Buvo karsta vasaros diena .Vyras su vaikais buvo isejes i netoliese esanti ezera issimaudyti .As ruosiausi gaminti saltibarscius .Staiga paziurejau per langa lauke stipriai apsiniauke dangus .Pagalvojau reikia nubegti i soda ,kuris greta namo ,pasiskinti svogunu ,krapu ,nes gali prasideti lietus .Dangus per langa is tiesu atrode siaubingai .Pagalvojau, ka tas mano vyras darys jeigu uzeis lietus, juk vaikai mazi o sugrizti i namus nespetu .Tada mobiliu telef dar nebuvo .Isbegu as i kiema ,ir pakelus akis i dangu staiga suakmenejau .Protas veike bet pajudeti is vietos negalejau .Labai issigandau .Stovejau ir ziurejau i dangu .Dangus aplinkui buvo giedras tik vienam taske juodavo baisus debesis .As vis dar negalejau pajudeti is vietos .Stebejau ta debesi .Staiga tame juodame debesyje pradejo rysketi baltu debesu pavidalu karzygio siluetas .Ant galvos pas ji buvo karzygio kepure ,ilgi plaukai ir ilga barzda .Desines rankos puseje matese ieties konturai Vietoje akiu nosies ir lupu buvo dangaus zydrumo spalvos daubos .Siluetas buvo iki puses ,nei koju nei ranku nesimate .As viska suvokiau bet negalejau pajudeti ,protas veike norejosi  kazkam parodyti visa ta vaizda bet aplinkui nebuvo nei vieno kaimyno tiesiog tusti kiemai .Stebejau visa tai su baime .Su savimi negalejau nieko padaryti .Staiga palaipsniui juodas debesis pradejo slinkti ir uzdenge ta silueta .Man atsipalaidavo kojos as pradejau jausti savo kuna .Man jau nereikejo nei svogunu laisku nei krapu .Greitai ibegau i namus ir susirietus i kamuoleli atsigulus isdrebejau is baimes kol grizo vyras .Jis paklause kas atsitiko, kai papasakojau aisku, jis is manes pasisaipe .Iki siol negaliu suvokti ir uzmirsti sio reiskinio .Balsu jokiu negirdejau, tiesiog tuo metu norejosi kad dar kas nors tai pamatytu bet nieko aplinkui nebuvo .Tai tokia mano istorija .Vaikai uzaugo, as pasenau ,bet tas vaizdas iki siol stovi mano atmintyje ,galiu netgi ji nupiesti ,su visom smulkmenom .Neisitryne is mano galvos tas vaizdas .Tai tokia mano istorija .
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: kiskis gegužės 23, 2016, 17:34:57
Idomu butu paziuret piesini.
Antraštė: Keisčiausias nutikimas tavo gyvenime
Parašė: Mayhemas lapkričio 20, 2016, 05:38:05
Citata iš: kiskis  vasario 20, 2016, 10:07:31Siandien  as prie kompo sedejau, o zmona miegojo,   ir  2:07  suskambo mano mobilus, paziurejau :skambina zmona, atmeciau skambuti, pagalvojau, kad kazka nori pasakyt ir nenori rekaut, nes kitam kambaryj miega dukra. Nuejau pas ja, o ji pasirodo tebemiegojo, o jos mobilus buvo kolidoriuj rankinuke (kaip paaiskejo )prie kurio niekas nesiliete. :/
nice one:)

Sia vasara, rugpjucio ryta, pries skambinant draugui, telefono skambuciu registre, netycia, pamaciau praleista skambuti is neiprasto numerio - https://postimg.org/image/6luek8dch/

po minutes supratau, kad tai ne velnio ne praleistas skambutis, o priimtas! Ta nakti miegojau nuo 2:00 iki 8:00; telefonas buvo mano kambary, taciau ne lovoj.

tai ivyko per neitiketina menesi, kai mano busena staiga is depresijos sove i manija(vakarietiskai), atsivere chakras ar w/e kaip norit vadinkit.. tai pasireiske neitiketinai dideliu energijos kiekiu, super empatisku bendravimu, suaktyvejusia intuicija ir tt:) Cia yra zmoniu, kurie supranta apie ka as:)

visas skepticizmas isgaravo..

toj busenoj dejosi keisti dalykai aplinkui.. postinu viena kuriam turiu sioki toki irodyma