'gyvo sapno' laikus prisimenant...

Pradėjo violetpink1, rugpjūčio 24, 2019, 09:23:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

violetpink1

'Visi pasirenka patys, kokį likimą sukurti kitiems ir sau.'
Šią frazę parašiau neatsitiktinai.
Kaip dabar yra tinklalapis anomalija.lt ir uždaras discord chat'as, taip anksčiau buvo tinklalapis gyvas.sapnas.net ir uždaras skype chat'as.
'gyvo sapno' tinklalapis, jo uždara skype grupė ir tiek dėl tinklalapio, tiek dėl skype grupės, įvykę realūs susitikimai, man dabar atrodo netik kaip laiko švaistymas, tačiau ir kaip žemiau laiko švaistymo.
Noriu palinkėti anomalija.lt projektui, ypač jo dalyviams, ypač jauniems, būti atsargiems ir nesivelti į pokalbius su ir nebūti atviriems nepažįstamiesiems, o ypač - vyresniems žmonėms.

.L.U.T.H.O.R.

Pataisymas. Discord kanalas nėra uždaras :D Nebent prisistatymo prašymą, laikai uždarumu :D

violetpink1

Discord turinys nėra indeksuojamas interneto paieškos sistemų. Kaip ir skype susirašinėjimų bei pokalbių turinys. Dėl šios priežasties discord yra iš dalies paslėptas, nors ir yra internetinė platforma.
Tema beje buvo ne apie discord konkrečiai, o apie šių projektų - anomalija.lt ir gyvas.sapnas.net panašumus, tiek idėjiniu, tiek techniniu atžvilgiu.
Temą norėjau privesti ir privedžiau prie to, jog patariau būti atsargiems su nepažįstamaisiais, ypač jaunesniems su vyresniais, ypač sąmokslo teorijų ir politinėmis temomis, nesivelti į ir net neatsakinėti į klausimus, tokius kaip, 'ar norėtum, jog ... būtų ...', 'ar norėtum tu būti ...' ir panašiai.

SPACE

kai paleis AI visa jėga, AI turi savotišką jumoro jausmą ir pradės spausdinti naujienas iš ateities.

violetpink1

Aš parašiau ne apie ateitį, o apie praeitį - dalyką, kuris buvo ir tai parašydamas rėmiausi savo patirtimi.
Kuo rėmėtės jūs, rašydamas apie ateitį ir 'AI' lieka neaišku.

Aukštyn