Sutikau "kitokį žmogų" per klinikinę mirtį ir vėliau gatvėje

Pradėjo Creative, gruodžio 03, 2018, 21:05:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

gruodžio 03, 2018, 21:05:57 Redagavimas: gruodžio 03, 2018, 22:53:14 by Creative


Tarp daugybės pasakojimų apie kontaktus su skirtingo proto ir ateivių pagrobimų atstovais, ši atrodo neįprasta. Pirmą, čia nebuvo jokių "pilkų" didelių akių ateivių, jis atrodė beveik kaip žmogus ir autorių negrobė, ji sutiko jį ligoninėje, kada buvo klinikinės mirties būsenoje. Visų antrą po kiek laiko ji pamatė  šį žmogų gatvėje tarp žmonių minios ir jis taip pat ją pažino.


Skaitykyte daugiau rusų kalba:
https://nlo-mir.ru/inoplanetznen/53993-ja-vstretila-inoplanetjanina-posle.html



Klausimai jums mieli forumiečiai:

1. Ar galėjo jai pasireikšti aiškiaregystė? Intuicija, sutinkat žmogų?
2. Kaip manote, kokia tikimybė sutikti "ateivį" gatvėje?
3. Ar jis pažino ją tik dėl to, kad ji atrodė pažino jį ir jis neatsilikdamas irgi taip pasižiūrėjo (veidrodinis atspindis, davė žinoti, kad matė, kad ji mato jį ir tiesiog taip pasielgė, maža kas gyvenime, gali pažinti kitą žmogų, ypač jei jis turėjęs ryšių su daugeliu, arba kuo nors įžymus, tai ir leidžia suprasti kitam, kad visdėlto ir jis pastebi tai, ką pastebi)? Kokia tikimybė, kad jis tiesiog (maža ką sutiksi gatveje) išsiūgdė  atgalinę reakciją į tuos, kurie jį mato, pastebi?

elteide

Sunku pasakyt ka ten mate, jaute.
Gal tiesiog sapnavo.
Siaip zmogaus smegenys,protas dirba tokiu  -vaizdiniu ,simboliu principu ir yra su fantazija. Ir kiek zinau,jei pritruksta deguonies gali pripiesti filmuku ,vaizdu. Plus reiktu ziuret kokie interesai,kuo galva uzimta  :)  tas gali ir islysti.
Bet gali buti ir dvasine patirtis.

SPACE

prieš metus gal, youtube žiūrėjau filmuką (rusiškai), tai jie Maskvoje, paprastai gyvoje gatvėje, kur yra daug žmonių, pakabina spec. kameras. tai sake per parą pastebi keletą žmonių-būtybių, kaip ne iš šios planetos. šalia einantys žmonės nieko nemato.

Tyy

Citata iš: SPACE  gruodžio 06, 2018, 12:56:47prieš metus gal, youtube žiūrėjau filmuką (rusiškai), tai jie Maskvoje, paprastai gyvoje gatvėje, kur yra daug žmonių, pakabina spec. kameras. tai sake per parą pastebi keletą žmonių-būtybių, kaip ne iš šios planetos. šalia einantys žmonės nieko nemato.

Kur galima tą filmuką rasti?

SPACE

@Tyy Oi dabar nepasakysiu, tai buvo gal prieš metus, maigiau kažkokius konspiracinius filmukus, ten būna kartais gerų įdėjų. Pats gali pabandyti, jei dirbi prie kokio ofiso, pakabink prie įėjimo ir paskui pagreitintam režime galima žiūrėti.

Aukštyn