Donald Trump

Pradėjo Bla, sausio 08, 2017, 23:07:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#15
sausio 22, 2017, 19:36:32 Redagavimas: sausio 22, 2017, 19:48:12 by Vytautas
Na tie kurie valdo šį pasaulį realiai praktiškai visiškai uždari ir nematomi išorėje. Jiems bendrauti su kad ir kokiu Trumpu ne lygis. Čia jau jų vadybininkų darbas. Bet lazda turi du galus. Uždarumas veda prie išsigimimų ir visiškos degradacijos. Panašu kad tas aukščiausias elitas kažką tokio ir "pasiekė". Taip kad prognozuoti bepročius neįmanoma. Šokimas nuo dangoraižio jiems gali atrodyti palaima. :) Na bet kol dar funkcionuoja naujas JAV prezidentas galima vieną kitą naktį miegoti ramiai. :)

Bendrai tai po sssr žlugimo JAV prarijo labai didelį kąsnį. Paprasčiausiai reikia suvirškinti ir kol kas nevalgyti daugiau. :)

Įdomumo dėlei pažiūrėjau graikų skolą tai jie, norėdami susilyginti su JAV galėtų skolintis dar tiek kiek dabar skolingi. :)

klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 22, 2017, 19:36:32Na tie kurie valdo šį pasaulį realiai praktiškai visiškai uždari ir nematomi išorėje. Jiems bendrauti su kad ir kokiu Trumpu ne lygis. Čia jau jų vadybininkų darbas. Bet lazda turi du galus.
Elitas uždaras tik žiūrint iš vienos pusės, iš išorinės. Iš vidinės pusės, pasaulis yra kaip atversta knyga - visi sekami ir kontroliuojami. Tačiau dėl informacijos apimties, jie patys visko aprėpti negali, todėl reikalingas aptarnaujantis personalas, tarpininkai. O bendrauti nelygis todėl, kad slapta sistema - hierarchinė, ir aukštesnis rangas su žemesniu kaip lygus su lygiu nebendrauja. bendravimas kaip kariuomenėje yra tam tikras ritualas. Jeigu imtume visą sistemą iki aukščiausio laipsnio, tai greičiausiai pamatytume, kad yra rangai aukštesni už liaudies rinkto prezidento. Nes tie kurie iš tikro valdo, jie nepriklauso nuo jokių rinkimų. Panašiai yra ir Lietuvoje su Karbauskiu, kurį tikroji valdžia dabar puola iš visų pusių, nes kelia grėsmę dėl to, kad per daug populiarus ir nėra iš savos chebros. Su tuo susidurs ir Trampas.

Citata iš: Vytautas  sausio 22, 2017, 19:36:32Uždarumas veda prie išsigimimų ir visiškos degradacijos. Panašu kad tas aukščiausias elitas kažką tokio ir "pasiekė".
Prie degradacijos veda galia ir nebaudžiamumas. Elitas žino visų žmonių paslaptis ir netgi pačią žmogaus paslaptį ir jiems niekas nedaro įspūdžio. O tai virsta į mėgavimąsi galia, prabanga ir savo asmeniniu gyvenimu. visa kita tėra įrankis. Jie gali sau leisti viską ir laikui bėgant pradeda tenkinti tik ekstremalūs potyriai. Iš išorės tai atrodo kaip degradacija ir išsigimimas.

Citata iš: Vytautas  sausio 22, 2017, 19:36:32Na bet kol dar funkcionuoja naujas JAV prezidentas galima vieną kitą naktį miegoti ramiai.
Rinkimų sistema ir valdžios perdavimas nebuvo sabotuojamas, tai rodo, kad elitas nelaiko savo padėties tokia bloga. Jie tikisi pakabinti jį ant kokio nors kompromato, kaip pakabino Obamą, kuris pagal kai kurias sąmokslo teorijas yra iš viso netikras fiktyvus, sukurtas žmogus, suklastojus biografiją. Iš tikro buvęs CŽV operatyvininkas. Kalbama kad net universitetuose nestudijavo o diplomai suklastoti.

Citata iš: Vytautas  sausio 22, 2017, 19:36:32Įdomumo dėlei pažiūrėjau graikų skolą tai jie, norėdami susilyginti su JAV galėtų skolintis dar tiek kiek dabar skolingi.
Jeigu graikai skolintųsi tiek kiek amerikiečiai, jie taptų bankininkų privačia valstybe, o visi žmonės vergais tol, kol grąžintų skolą, tai yra 1000 metų.  :D


Vytautas

#17
sausio 22, 2017, 20:45:18 Redagavimas: sausio 22, 2017, 22:11:13 by Vytautas
Citata iš: klajunas  sausio 22, 2017, 20:14:09ir netgi pačią žmogaus paslaptį ir jiems niekas nedaro įspūdžio
Įtariu kad šitoje vietoje jie yra šiuo metu pasimetę nes nutrūko ryšys su jau su to elito ne žemiškais valdytojais. Trumpo išrinkimas ir brexitas kitu atveju būtų neįmanomas. Problema tokiais atvejais anksčiau spręsdavosi per žmonių valdymą ne žemiškomis priemonėmis. Šiuo atveju buvo sužaista grynai priešingai. Dabar bandoma kažką pasiekti per desperatiškus veiksmus.

Kas liečia Karbauskio atveją jis taip pat visiškai ne tradicinis. Kažkaip tradiciškai nesuveikė švytuoklė. Šiaip dabar ieškoma kabliukų lygioje vietoje. Kad kas nors nepadarė Lietuvoje nusižengimo 300€ ribose tokių tiesiog fiziškai nėra. :) Bet iš kitos pusės išgaudžius net tokius nusižengėlius sistema turėtų būti idealiai švari. Ir ką tuomet veiks žiniasklaida? :) O neturintis nusižengimų žmogus gali daryti ką tik nori sutvarkydamas sistemą.Pagalvojau kad reiktų papildyti. Praktiškai kas tik atsiranda prie valdymo iš karto susiduria su finansinėmis galimybės. O jos Lietuvos atveju daugiau nei kuklios. Ir kad palaikyti krentančias reikia skolintis kiek leidžia pinigų valdytojai bei didinti mokesčius. Kitokių variantų tiesiog nėra. Tokiu būdu baigiasi visos iki rinkiminės fantazijos. :)

Visumoje malonu kad iš ne žemiškos pusės žaidimui vadovauja ne tie kurie vadovavo iki šiol. Ir tai toks matomas fizinis pasireiškimas rezultatuose. :) Kažkaip ramiau kad viskas bus gerai. :) 


tadas13

betkokiu atveju visi valdzios zmones nera atsitiktinumas, ar zmoniu nusprestas dalykas balsais, tai tiesiog zaidimas, kuris neturi jokiu taisykliu :) apie kuri mes tik galim issivaizduot ir sakyt, kad taip yra. ir gal mes teisus, o gal ne. suzinotume tik patys bezaidziantys tokius nuskurdusius zaidimus, ir butu viskas sudeliota taip kad viska zinom, nors ne velnio.. zaidzia piniginius zaidimus, viskas atsiremia i turtus i seselines rankas ir nematomus valdzios atstovus.

idenmeyou

Dabartinė karta niekada nelaikė, nelaiko, nelaikys geru JAV prezidentu. Nesvarbu ar po savo kadencijos jis bus priėmes puikius, priešingai tragiškus sprendimus. Tiesiog jis tapo prezidentu ne šių laikų visuomenėje. Jei lyginti Trumpą su Europos politikais, kurie mėgsta pasijuokti iš Trumpo, tai Europos politikai išvis yra vaikų darželis, neryžtingi, bailūs.

Nepradėsiu smerkti ar girti Trumpo, bet visuomenė apskritai yra per kvaila kažką vertinti, ji tampoma kaip lėlė ir nieko negali spręsti, tik paklusti. Skaičiau daug pasisakymų, straipsnių apie Trumpą, galima išgirsti ir įvairias politikos žinovų nuomones, tai didžioji dalis tų žmonių nemėgsta Trumpo ir vertina jį neigiamai realiai pagal vieną kriterijų - jo tonacija. Dabar yra pasaulyje toks lygis kuomet politikas gali būti visiškas kvailys, užtenka jam gražiai kalbėti, atrodyti ir sekti pagal pasaulio naujausias tendencijas (tolerancija homo, pasauliui, įvairius kitus dalykus) ir taip tas politikas daugumos akyse gimsta vos ne pasaulio lyderiu, tiesa tokie lyderiai nesugeba priimnti jokių sprendimų, o blogiausia tai, kad priešiškai nusiteikusiose valstybėse jie atrodo kaip neryžtingi, bailiai, apsirangę teisės aktais, įmantriais žodžiais ir kalbomis, kurių niekada nesugebės ir neišdrys padaryti.

Aukštyn