Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Daug kas teigia, kad sie dazniai tikrai padeda pasiekti tam tikra busena. Tik reikia klausyti siuos garsus per kokybiskas ausines ;)

Jonas

Citata iš: Hekate  kovo 18, 2012, 21:40:48
Man nelabai pavyksta daryti astraline kelionę ir jau nekalbu apie meditacija, bet čia jau mano bėdos  :D... Taigi ''youtube'' radau ''muzika astraliniai projekcijai'', dar neturėjau tinkamos progos ja pasinaudoti. Kaip manote ar ji gali padėti ar čia tik dar viena apgaule internete? :-\ http://www.youtube.com/watch?v=8XbHXXGz-zg&feature=related ?


Na kai kurie žmonės sako, šitie binaural beats , kuriuos įkėlei, ir kiti brainwave entrainment(http://en.wikipedia.org/wiki/Brainwave_entrainment) dalykėliai yra reklaminis triukas ir jokio efekto neduoda, bet yra ir teigiamų atsiliepimų.
Kai kurie sako, jog tai tik placebo efektas, bet manyčiau, jog šitų ir kitų technikų suveikimas arba neveikimas priklauso nuo pačio žmogaus. Jeigu tau tai tau veikia - tai šaunu, gali bandyti/naudoti ir toliau šituos garsus, bet nereikėtų prie jų per daug prisirišti ir vėliau derėtų naudoti natūralias praktikas/metodus.

unco

O man padeda meditacinė muzika  :) Taip lengviau atsipalaiduot. Kiti klauso gamtos garsų kaip miško, jūros ošimo, vandens mūšos, dar kitiems atsipalaiduot padeda klasikinė muzika ir t.t...
Bet manau, kad muzikos poveikis tuo ir turi baigtis. Tolesnis tobulėjimas turėtų vykti visiškoje tyloje.

unco

Galiu atsakyt tik remiantis kitų keliautojų parašyta literatūra  :D Taigi, kiek man teko skaityt, visur į  panašius klausimus atsakoma neigiamai - astralo keliautojai teigia, kad šis reiškinys visai nepavojingas ir visuomet grįžtama į savo kūną, neapsėstą jokių padarų.

Garnettas

Šiaip realiai pakankamai daug forumų perskaičiau, šiaip straipsnių, youtube filmukų apie tą astralą. Ištikrųjų tai nieko pagal juos pavojingo nėra. Yra čia kaip Jonas minėjo Silver cordas. Esu bandęs, bet esu per daug bailys esu, kad tai daryčiau. Mat nežinau ar sugebėčiau įveikti tuos dark entities, demonus ir visokius kitokius baubus. O šiaip kam įdomu ir mėgsta siaubiakus tai nieko naujo neįmanoma baisaus ten pamatyti. Draugas pasakojo kaip nesąmoningai pas jį įvyko astralinė projekcija. Vieną rytą jis pabudo ir jis pasižiūrėjo į langą atvirą, o ten šviesa, kad plieskia, kad plieskia ir atsisuko atgal ir pamatė savo kūną(įsivaizduokit, kad tiesiog atsisėdo savo kūne) ir staiga jis šalia pamatė mažą mergaitę, bet tiksliai jos nematė, tiesiog jos kontūrus ir šiaip jautė, kad ji šalia ir jinai staiga pradėjo jį smaugti ir draugas mintyse pagalvojo(nes taip astrale būtent ir keliaujama ir mąstoma): aš nebijau ir jinai dingo. Tačiau jis toliau sugrįžo į savo kūną ir tuom viskas baigėsi. Taigi ištikrųjų manau tik išrinktieji gali išeit į astralą sąmoningu būdu (jeigu turėsime omenyje, kad kiekvieną naktį išeiname į ten). Ai be to jeigu kas nežinote, tai ten prisimenu rašė apie tą nesąmoningą astralą, jog kuomet mes miegame mūsų astralinis kūnas išeina į platybes astralinio pasaulio tačiau šalia visada yra šventasis palydovas (suprask angelas sargas ar šiaip pats Dievas, ar nors angelas koks, šventoji būtybė galu gale) ir mum tuomet niekas negali nutikti. Bet šiaip po sąmoningo išėjimo ir grįžimo mes būname sunaudoję daug energijos, o jeigu mes visą naktį klajojame tai turėtume ryte būti išvargę, tai kad naktį klajojame verčia abejoti. Be to mokslinėje literatūroje radau, kad tie astralai tai yra bullshitas ištikrųjų čia yra sąmonės sutrikimas. Bet mane prisipažinsiu tas mokslas kartais vemt verčia, kuris nori viską paaiškinti buitiškai. Nu žinoma galima prikaišioti jog anksčiau irgi tikėjo į Dievą griaustinį tikėdami, kad Dievas nusprendžia kada leisti perkūnijas, o dabar apie jų mąstymą susimąsčius darosi juokinga. Ištikrųjų kažkuriam filme buvo pasakyta: Mūsų gyvenimas yra toks šūdinas ir neįdomus, kad mes viską sukuriam(prikuriam): sielas, Dievą, pomirtinį gyvenimą, (šiuo atveju tektų astralą paminėt),NSO ir pan. Bet pasaulyje yra tiek neištirtų dalykų, ir nėra jiems paaiškinimų. O aš iš tų žmonių, kurie aklai mokslu netiki ir galvoja, kad yra kažkas daugiau negu šis mūsų pasaulėlis.

TinSoldier

Citata iš: Garnettas  kovo 24, 2012, 21:26:02
Bet mane prisipažinsiu tas mokslas kartais vemt verčia, kuris nori viską paaiškinti buitiškai. Nu žinoma galima prikaišioti jog anksčiau irgi tikėjo į Dievą griaustinį tikėdami, kad Dievas nusprendžia kada leisti perkūnijas, o dabar apie jų mąstymą susimąsčius darosi juokinga. Ištikrųjų kažkuriam filme buvo pasakyta: Mūsų gyvenimas yra toks šūdinas ir neįdomus, kad mes viską sukuriam(prikuriam): sielas, Dievą, pomirtinį gyvenimą, (šiuo atveju tektų astralą paminėt),NSO ir pan. Bet pasaulyje yra tiek neištirtų dalykų, ir nėra jiems paaiškinimų. O aš iš tų žmonių, kurie aklai mokslu netiki ir galvoja, kad yra kažkas daugiau negu šis mūsų pasaulėlis.


Mane tai truputį erzina, kai žmonės mokslinį pažinimą vadina buitišku, neįdomiu ar beprasmiu ir pan. :) T.y., kai pyksta ant, ar nemėgsta mokslo vien todėl, kad jis yra 'žemiškas', neįdomus, neskatinantis fantazijos ir pan. Bet, kaip yra pasakęs new scientist redaktorius:

"Science is interesting, and if you don't agree, you can fuck off." :)

Mokslas nėra buitiškas. Kai pasigilini, pasidomi, ir bent dalinai suvoki kas ir kaip vyksta aplinkoje, visos tos tavo paminėtos perkūnijos, griaustiniai ir pan., atrodo daug įspūdingiau ir stebuklingiau, nei kad galvojant, kai tai yra kažkas nežemiško.

Moksliškai suvokiami gamtos reiškiniai, žmogaus smegenys ir jų triukai, sąmonė, sapnai, gimimas ir mirtis, evoliucija, astralo potyriai...sąrašą galima tęsti iki begalybės.... viskas yra neįtikėtinai įspūdinga ir nerealu. Ne mažiau nerealu, nei kad tie 'nežemiški' paaiškinimai.

Tereikia bent menkai suvokti mus supančią aplinką, tuomet gali suvokti ir jos neįtikėtinumą. Nelieka jokio "buitiškumo".. Nelieka jokio neįdomaus ar beprasmio gyvenimo.

Ir gerai, kad aklai netiki mokslu. Tačiau gerai būtų, kad aklai netikėtum ir nemokslu.

Nieksas

2012 tai gal ko čia rašai jeigu nėra duok tu ramybę žmonėms ir tegu kalba ką nori jie. O dėl įrodymų taigi žmonės seniau irgi jų neturėjo kad sugebėtų įrodyti jog žemė apvali o ne plokščia :)
O dėl Robertas klausimo tai kiek skaičiau, ne nes yra kažkoks siūlas per kurį tu tiesiogiai surištas su kūnu ar kaip jį ten vadina.

Garnettas

Jeigu pabūti skeptiku tai va mintys kilusios pasidomėjus astralinėm kelionėm. Nu tarkim visas šis dalykas egzistuoja, bet kodėl tuo gėriu dalinamasi taip su kitais? Gal jie yra sudarę sutartį su tom piktojom dvasiom ir kitom būtybėm, kurios atvestų sielas, kad "prasimaitintų" baimę jų? Kitas dalykas ir berods svarbiausias yra tas, jog kiek teko skaityt angliškų ir daugiausiai lietuviškų forumų tai pavyko gal 15-20 žmonių kažką panašaus į tai padaryti. Toliau tesiu (gaunasi padrikos mintys ;D) aš pavyzdžiui esu tikintis ir manau, jeigu Dievas būtų norėjęs, jog taip mes darytumę mes tai žinotume. Galu gale jeigu jau mirus nutrūks ta gija ir mes visąlaik būsim tame astrale ar panašioje dimensijoje tai kam dabar reikia tą daryti, gal mes nesam dar pasiruošę tam, nes anot pasakojimų tai gali sukelti nemažų psichiloginių problemų žmonėm. Reziumė ką noriu pasakyti, kad reikia gerai pagalvoti prieš ką nors darant šis dalykas taip pat įeina. Neveltui juk Azanovas rašo, kad reikia atlikti tam tikrus ritualus( druskos ir vandens pasidėt, žvakę užsidegt). Pavyzdžiui kažkur ten rašė, jog tarkim išeini į astralą ir ten pvz parašai ant veidrodžio su lupdažiu ką nors ir grįžęs iš kelionės ir nuėjęs pažiūrėt ar kas nors ten yra, o pasirodo ten nieko nėra. Tai leiskit paklausti wtf? Atseit bangos mūsų pasaulių ne vienodos, bet gal tai tiesiog mūsų vaizduotės vaisius? sakoma, kad gali nukeliaut į ateitį tai pagalvokit: jau vis tiek kažkas būtų ar tai pasipelnęs (lažybų punktai mažų mažiausiai), šiaip visokie perversmai ir pan. Nu vienu žodžiu kritikšu požiūriu žiūrint vien tik klausimai ir klausimai kyla. Galėčiau tęsti ir tęsti. Berods kaip Soldier rašė, kad moksliškai galima paaiškint tai berods skaičiau, kad mokslininkai aiškina tai kai kažkokią smegenų anomalija. Tai manau reiktų džiaugtis, kad jum nepavyksta ir esat sveiki. Ir išvis čia visi dalykai yra Rytiečių, Indų. Toks atrodo jausmas, kad vakariečiai viskuo persisotino ir trokšta kažko naujo nepatirto, šįkart astralinių kelionių.
Sugadinsiu savo kritišką žinutę :D prisiminiau neseniai, kad vaikystėje sapnuodavau daug košmarų ir nežinau kodėl. Jie būdavo pagrinde du, kuriuos ligi šiol pamenu: pirmas - einu koridoriumi ir iš mano kambario lenda kažkoks žmogus sniego. kitas sapnas - čiuožiu milžiniška čiuožykla ir mane drasko velniai visa mano kūną, ta prasme čiuožiu o jie už bortų ir savo ilgais nagais mane ten drasko. Tai tesesi kol viena karta manes liaudiskai tariant neuzpiso. As kazkaip padariau panasu dalyka kaip i lucida na ta prasme susivokiau sapne ir pasiemiau tuos velnius ir sulauziau juos tiesiogine to zodzio prasme ir nuo to karto nebesapnavau košmarų. (sory pusiau lietuviškai pusiau ne parašiau :D). Tai jeigu sieti su astralu, kad atseit mes kiekvieną naktį išeinam tai nugalėjau tuos dark entities ir ramu pasidarė gyvent. Be to norint pabusti vidurį nakties kai sapnuodavau košmarą tekdavo šiek tiek paplušėt ir susivokt bei panorėt grįžt į kūną. O tai būdavo man kiekvieną naktį...
Ai dar va Soldier sutinku su tavim, kad mokslas įdomus ištikrųjų ir netgi labai. Aš tiesiog sakau, tie nežemiški protu nepaaiškinami dalykai žmones visąlaik labiau žavėjo nei sausas mokslas, kuris aiškina viską pagal nusistovėjas nuo seno teoremas ir formules ir kitas teorijas : ) peace yo
Žiūriu daug prirašiau :D

Benamis

Citata iš: Garnettas  kovo 25, 2012, 20:56:52
jeigu Dievas būtų norėjęs, jog taip mes darytumę mes tai žinotume.


Anksciau zmones labiau orientavosi i dvasines temas... Tai dabar pas dauguma pagrindinemis temomis tapo: papai, pinigai, kaip ka isdurti/padurti ir pns. Manau ne siaip sau pvz. Budistu vienuoliai gyvena lyg atskirti nuo siuolaikinio pasaulio :)

Garnettas

Citata iš: Benamis  kovo 25, 2012, 21:03:42
Citata iš: Garnettas  kovo 25, 2012, 20:56:52
jeigu Dievas būtų norėjęs, jog taip mes darytumę mes tai žinotume.


Anksciau zmones labiau orientavosi i dvasines temas... Tai dabar pas dauguma pagrindinemis temomis tapo: papai, pinigai, kaip ka isdurti/padurti ir pns. Manau ne siaip sau pvz. Budistu vienuoliai gyvena lyg atskirti nuo siuolaikinio pasaulio :)


ne tai aš suprantu, aš tik sakau, kad tai būtų aprašyta Biblijoje. Arba kur nors bažnytiniame mokyme ; ) Gal tiesiog reiktų palikti tai Budistams ir tiek : )

paragraf 78

Astralines keliones praktikavo šamanai, arba kažką panašaus.

Garnettas

#41
kovo 25, 2012, 21:18:58 Redagavimas: kovo 25, 2012, 21:22:20 by Garnettas
Nu lyg skaičiau, kad Budistai : ) ar kažkas iš Rytų civilizacijos. Be to tęsiant tą mintį apie Dievą ir jo leidimą, tai manau, įsivaizduokit jeigu žmonės sužinotų, kad egzistuoja pomirtinis gyvenimas tai bent jau mano nuomonę šis gyvenimas taptų bevertis ir niekas nieko nesitengtų labai kažko padaryti. Todėl Dievas ir nedavė suvokimo apie pomirtinį gyvenimą mums. Na, bent jau čia mano nuomonė.  Nesakau, kad visiškai taptų bevertis, bet tos ribos išnyktų ir manau, iš to gero nelabai ir būtų kas.

PS: perskaičius daug material, gaunasi faktas, kad mes esam kaip dievai visi nes esam nemirtingi ir mums niekas negali pakenkti(neveltui sako, kad kiekvienas nešiojam dalelę Dievo savyje).

Vytautas

Prieš kokius metus internete žiūrėjau filmuką apie amerikiečių mokslininkų eksperimentus su miegančiais žmonėmis. Kai kurie žmonės sakėsi, kad miego metu išeina iš savo kūno. Patikrino. Virš miegančio žmogaus ant lentynos padėjo lapelį nukreiptą į lubas su penkiaženkliu skaičiumi. Kameros filmavo, žmogus negalėjo niekaip pasižiūrėti. Po kurio laiko pabudęs žmogus pasakė koks ten skaičius. Pasirodo tai nutinka  apie 20 procentų žmonių. Gaila neturiu nuorodos. Na su mokslo patikimumu tai problemos. Lyg įsivaizdavau, kad Darvino teorija kažko verta, bet pasirodo visiškas psiaudo mokslas.

Jonas

Citata iš: Vytautas  kovo 25, 2012, 22:19:00
Prieš kokius metus internete žiūrėjau filmuką apie amerikiečių mokslininkų eksperimentus su miegančiais žmonėmis. Kai kurie žmonės sakėsi, kad miego metu išeina iš savo kūno. Patikrino. Virš miegančio žmogaus ant lentynos padėjo lapelį nukreiptą į lubas su penkiaženkliu skaičiumi. Kameros filmavo, žmogus negalėjo niekaip pasižiūrėti. Po kurio laiko pabudęs žmogus pasakė koks ten skaičius. Pasirodo tai nutinka  apie 20 procentų žmonių. Gaila neturiu nuorodos. Na su mokslo patikimumu tai problemos. Lyg įsivaizdavau, kad Darvino teorija kažko verta, bet pasirodo visiškas psiaudo mokslas.


Turbūt apie šitą kalbėjai - http://www.near-death.com/tart.html

Vytautas

Panašu, tik ten buvo video  :)

Aukštyn