Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Citata iš: Robertas  sausio 08, 2012, 10:00:35
O ar imanomas toks dalykas?- as iseinu i astrala bet negaliu gryzti nes...i mano fizikini kuna jau kazkas ilindes.(dvasia,siela ar kaip tai pavadinti.)?


Taip daug kas teigia, taciau kiek esu skaites patyrusiu OOBE keliautoju pasakojimus tai yra neimanoma, nes tavo "astralinis as" ir tavo kunas yra tarsi sujungtas nematoma virve, tad kai kas nors tave staiga isgasdina astrale arba siaip fiziniame pasaulyje, tu iskart grizti i savaji kuna ir tiek.

OKULTISTE

Hm... Gal ir per mažai domėjausi šiuo reiškiniu... Tad spėju, kad jei pasitaiko kūno "užgrobimas", tai ne dėl to, kad tariamai "aš" nėra kūne...

RoxiO

Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 21:02:16
neberasi kaip grįžti į kūną

Noriu paprieštarauti gerb. Administratoriui. Nerasti kelio atgal neįmanoma, todėl, kad jo ir nėra. Užtenka tik pagalvoti, kad jau noriu gryšti ir tą pačią akimirką atsibundi savo kūne :)

Teroras

Lygiai ta pati skaiciau, kad astralinis kunas visuomet grizta i savo zemiskaji kuna, taigi nera jokiu pavoju (bent jau fiziniu, apie dvasinius nekalbu).

Jonas

Citata iš: 2012  sausio 07, 2012, 23:11:20
Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 22:43:00
Na tada tai ką patyriai nebuvo astralinė kelionė.


Jeigu egzistuotu toks dalykas kaip astraline kelione, tai vaikus mokintu per pamokas, vietoje sok su manim butu "keliauk astralu su manim", butu zmoniu dvasinis gyvenimas daugiau vertinamas o ne materialus.

Kad ir kaip kvailai tai skamba anomalijoje, bet reikia kartais islaikiti sveika prota ir neuzsikabinti ant kiekvienos numestos fantazijos.  ;D


Labai jau naivus esi, jog tiki, kad apie tokius dalykus kalbėtų per televizorių, mokintų mokyklose.. Gal kadanors....   ???

Pirma, reikia labiau pasidomėti dalykais, į juos įsigilinti pačiam ir tada galėsi skleisti savo erezijas.
Egzistuoja tos Astralinės ir kitų subtiliųjų kūnų kelionės, pilna knygų, pilna technikų kaip tai padaryti, pilna pasakojimų, pats gali išbandyti tai padaryti...

Jonas

Citata iš: insomnia  sausio 07, 2012, 21:02:16
Deja pavojai yra, geriau nebandyti.
O pavojai patys įvairiausi, pradedant nuo to kad neberasi kaip grįžti į kūną, baigiant tuo jog astraliniame pasaulyje gyvena ar lankosi tie kas norės tau pakenkti


Tas pasakymas, jog gali nebegrįžti į kūną yra vienas iš didžiausių mitų, jis kelia nepagrįsta baimę žmonėms. Tavo kūną su fiziniu kūnu jungia sidabrinė styga (silver cord) kurios niekaip nesunaikinsi (tik kai mirsi) ir ji visada padės tave gražinti į kūną.
Jeigu lankysiesi labai žemuose astraliniuose sluoksniuose tai tada ir gali prikibti kokios būtybės, kurios iš tavęs siurbtų energiją ar pan. Jų galima atsikratyti tiesiog įsivaizduojant kad jos sudega liepsnose ar pan..
Kaip gali būti pavojinga tai, ką mes darome beveik kasnakt, tik nesąmoningai ?

Benamis

Jonai, tikrai idomios zinutes :) Nuo manes + :) Cia sitos zinios is praktikos ar teorijos?

Jonas

Citata iš: Benamis  sausio 28, 2012, 18:12:30
Jonai, tikrai idomios zinutes :) Nuo manes + :) Cia sitos zinios is praktikos ar teorijos?


Deja, mano praktika baigiasi tuo, jog vieną kartą teko justi vibracijas (dažnas simptomas prieš įvykstant Astralinei projekcijai-OBE, kai suaktyvėja energetinis kūnas). Tada pavyko lyg "išeiti", ore apsiversti, paskraidyt, bet visur buvo tamsu. Galvojau, kad jau būsiu iš lovos iškritęs, bet "grįžau" ir gulėjau toje pačioje vietoje. Nežinau, galite sakyti, kad čia tik kokios haliucinacijos ar gliukai buvo, nes net pats negaliu patvirtinti jog tai buvo tikra AP-OBE (apart vibracijų jutimo visame kūne).
Taigi, remiuosi žinoma teorija.  :)

unco

Turiu šiek tiek literatūros anglų kalba, taigi jei ką domina - PM   :) Pati praktikuoju šį reiškinį, jau pasiekiu C stadiją, o toliau nė iš vietos...

RoxiO

Citata iš: unco  sausio 30, 2012, 23:31:06
Turiu šiek tiek literatūros anglų kalba, taigi jei ką domina - PM   :) Pati praktikuoju šį reiškinį, jau pasiekiu C stadiją, o toliau nė iš vietos...

Kas ta C stadija? :)

unco

#25
vasario 01, 2012, 23:40:09 Redagavimas: vasario 02, 2012, 00:33:56 by unco
Išverčiau straipsnį aprašantį Robert Monroe metodą  :)



Pirmas žingsnis.
Atsipalaiduokite. Pasak Monroe, gebėjimas atpalaiduoti kūną yra pirmas ir tikriausiai pagrindinis žingsnis, norint turėti OBE (out of body experience ; vert.: išėjomo iš kūno patirtis). Atsipalaidavimas apima du aspektus, fizinį ir protinį atsipalaidavimą. Atsipalaidavimo būdą kiekvienas atranda individualiai, aš galiu tik pateikti keletą pavyzdžių : ramios muzikos klausymas ; kūno dalių atpalaidavimas po vieną (pirma atpalaiduoji pėdas, toliau kojas, nugarą ir t.t.) ; gilus kvėpavimas ( 1 įkvėpk, 2 iškvėpk, 3 įkvėpk …. Ir taip iki 50 ar 100).

Antras žingsnis
Tarp miego ir pabudimo. Ši stadija labiau žinoma kaip hipnogoginis reiškinys. Būdų taipogi yra ne vienas. Vienas iš tokių būdų besipraktikuojantiems yra toks : laikykite savo ranką taip, kad viršutinė rankos dalis (žastikaulis) būtų padėtas ant kokio pagrindo, o likusi rankos dalis (dilbis) stovėtų vertikaliai. Kai užmigsite, jūsų ranka tiesiog nukris į buvusią pozą ir jūs vėl pabusite. Arba galite susikonsentruoti ties vienu daiktu, o kuomet ims rodytis kiti vaizdai , reikš, kad pasiekėt šią "netoli miego" būseną. Monroe tai vadina būsena A.

Trečias žingsnis

Pagilinkite šią stadiją. Pradėkite išvalyti savo mintis. Patyrinėkite savo matymo lauką užmerktomis akimis. Daugiau nieko daryti nereikia, tiesiog per užmerktus akių vokus žiūrėkite į tamsą. Po kiek laiko galite pastebėti šviesos blyksnius. Tai natūralus dalykas, todėl nereiktų išsigąsti, ignoruokite tai. Kai šviesos liausis rodytis, būsite pasiekę, kaip Monroe vadina, būseną B. Sekanti būsena C, tai dar gilesnis atsipalaidavimas, kuomet prarandate sąmoningumą ir visiškai nejaučiate pašalinių dirgiklių.

Tuomet jūs būsite beveik pasiekę lygmenį, kuomet vienintelis dirgiklis - jūsų mintys. Pati idealiausia kūno palikimo stadija - D.  Tai yra C stadija, savanoriškai sukelta iš pailsėjusios ir atsinaujinusios stadijos ir tai nėra fizinio nuovargio efektas. Monroe pataria praktikuotis siekti šią stadiją ryte, po trumpo pogulio.

Ketvirtas žingsnis
Virpesio stadija. Tai bene vienas iš migločiausių tačiau tuo pačiu ir svarbiausių žingsnių. Dauguma projektorių pastebėjo, jog šios vibracijos yra visos astralinės kelionės pradžia. Tuomet galite jausti  švelnų dilgčiojimą arba per kūną perėjusią elektrą. Šio reiškinio sukelėjas vis dar yra neįminta mįslė. OBE praktikantai tai apibūdina kaip astralinio kūno atsiskyrimą nuo fizinio. Norint pasiekti šią stadija Monroe pataria įvykditi šiuos punktus:

1.   Nusiimkite papuošalus ir kitus dirgiklius, kurie liečiasi prie jūsų kūno.
2.   Sumažinkite šviesos srautą kambariuose taip, kad jos nesimatytų per užmerktus akių vokus, tačiau nebūkite visiškoje tamsoje.
3.   Atsigulkite palei šiaurės-pietų ašį, o galvą atsukite link magnetinės šiaurės.
4.   Būkite apsirengęs tik tiek, kad nesušaltumėte.
5.   Įsitikinkite, kad viso proceso metu jums niekas netrukdys.
6.   Įeikite į ramybės būseną.
7.   Įtikinkite save, kad atsiminsite konkrečiausias seanso detales, pakartokite tai kelis kartus.
8.   Kvėpuokite per pusiau atvertą burną.
9.   Bekvėpuojant susikoncentruokite ties jus esančia tuštuma.
10.   Pasirinkite tašką esantį maždaug už metro nuo jūsų viršugalvio, tuomet pakeiskite atstumą į kelis metrus.
11.   Pasukite tašką 90 laipsnių virš, brėždami nematomą liniją, lygiagrečią savo galvai. Susifokusuokite ten ir siekite virpesių. Net jei ir nežinote kas tos keistos vibracijos, jas pajutę suvoksite.
Penktas žingsnis
Išmokite kontroliuoti virpesius. Praktikuokitės juos valdyti, mintimis stumdami juos į galą, žemyn iki kojų pirštų, verskite juos cirkuliuoti visu jūsų kūnu ir siųsti vibracinea bangas nuo galvos iki kojų. Kad perprastume šį bangų efektą, paprasčiausiai mintyse stumkite bangą iš galvos ir sugrąžinkite atgal, lydėdami visu kūnu. Praktikuokitės tai kol virpesių bangos bus pavaldžios jūsų mintims. Įvaldžius šią stadiją jau būsite pasiruošęs palikti kūną.


Šeštas žingsnis.
Pradėkite nuo dalinio atsiskyrimo. Pagrindinis aspektas yra kontrolė. Sufokusuokite mintis ties idėja, jog norite palikti kūną, nesiblaškykite. Dabar, įvaldžius vibracijas galite bandyti atsiskirti nuo kūno, pakeliant "antrojo kūno" ranką arba koją. Monroe pataria ištiesti galūnę tiek, kad pasiektumėte numatytą objektą, pvz. Sieną šalia jūsų lovos. Sugrąžinkite galūnę į buvusią pozą, sumažinkite vibracijų srautą. Gulėkite ramiai kol viskas vėl normalizuosis. Šis pratimas paruoš jums absoliučiąjam atsiskyrimui.


Septintas žingsnis:

Atskirkite save nuo kūno. Monroe siūlo du metodus. Vienas jų yra pakelti savo kūną. Kad tai įvykdytumėt, po virpesių stadijos, reikia galvoti, jog darotės lengvesnis ir lengvesnis. Neleisdami įsiterpti pašalinėms mintims, koncentruokitės ties tokiomis mintimis kaip "noriu lengvai skrajoti ore" "noriu skristi" ir pan. . OBE nutiks natūraliai.
Antrasis metoas vadinamas "išsiridenimo metodu" (roll-out) . Po virpesių stadijos bandykite išsiridenti iš lovos ne fiziniu, o astraliu kūnu. Taip atsidursite šalia savo materialaus kūno.

Apibendrintant visą metodą, tai tik viena iš daugelio sukurtų ir aprašytų OBE technikų. Ieškokite, atraskite ir telydi jus sekmė :)

Teroras

Dekui Tau unco uz metoda ir uz darba. Pabandysime ;)

Jonas

CitataTuomet galite jausti  švelnų dilgčiojimą arba per kūną perėjusią elektrą. Šio reiškinio sukelėjas vis dar yra neįminta mįslė.


Na nemanau, jog tai yra tokia jau neįminta mįslė. Tos vibracijos juntamos prieš OBE, kurios pereina per visą kūną, kaip švelni (kartais ir nelabai) elektros srovė, yra energetinio kūno suaktyvėjimo padarinys.
Norint pasiekti OBE sėkmingai ir reguliariai reikia stiprinti, aktyvuoti savo energetinį kūną, nes norint atsiskirti su savo Astraliniu subtiliuoju kūnu ir keliauti Astrale reikia turėti energijos. Na žinoma kitiems pavyksta ir kiti metodai, kiti  gali tik išgirdę apie tai - iškarto patirti tai sekančią naktį. Visi esame skirtingi ir svarbiausia reikia surasti techniką, kuri labiausiai tiktų.
Beje, dėkoju, kad išvertei šias gerbiamojo Robert Monroe technikas, gal kam pravers. Kažin ar be šio žmogaus pagalbos būtų atsiradę tiek daug "kitų" dimensijų tyrinėtojų (Sąmoningų Astralinių keliautojų).



Anomalija

Unco +4 rep. taškai už vertimą ;)

Hekate

Man nelabai pavyksta daryti astraline kelionę ir jau nekalbu apie meditacija, bet čia jau mano bėdos  :D... Taigi ''youtube'' radau ''muzika astraliniai projekcijai'', dar neturėjau tinkamos progos ja pasinaudoti. Kaip manote ar ji gali padėti ar čia tik dar viena apgaule internete? :-\ http://www.youtube.com/watch?v=8XbHXXGz-zg&feature=related ?

Aukštyn