Paranormalus kontaktas

Pradėjo Ener, birželio 02, 2018, 02:02:07

« ankstesnis - sekantis »

Ar nepadariau klaidos pabegdamas nuo galimo kontakto su tuom nezinia kuom?

Gerai kad pabegai.
2 (22.2%)
Reikejo kontaktuoti.
7 (77.8%)

Viso balsavusių narių: 9

Žemyn

Ener

birželio 02, 2018, 02:02:07 Redagavimas: birželio 02, 2018, 12:36:11 by Ener Priežastis: klaida tekste
Sveiki.Mano istorija yra tokia.Gyvenau namuose kuriuose vykdavo moksliskai neymanomi dalykai.Buvo ju tokie: Vaiksciotojas-dvasia vaiksciodavo po namus iskirtinai nakty,beldziant,arba ramsciuojantis su lazdele y grindis.Buves namo savininkas buvo su virsvoriu ir vaiksciodavo ramstydamasis lazda.
Begikas: saziningai begiodavo aplinkui nama bet kuriuo metu laiku.Begiodavo iskirtinai nakty.Atidarai uzuolaidas nebega, uzsklendi uzuolaidas, vel saziningai bega.Ziema sviezes sniegas- pedsaku nera.Nors nueini patikrinti tik jam prabegus.
Baltas vaiduoklis- maciau ji du kartus.Viena syki nubegant y raista ir paliekant paskui save  fosforiny seselio sleifa.Kitas kartas labai baugus.Vasara miegojau virs buvusios kiaulides ir pajutau kad mane kazkas stebi.Paziuriu kazkas tupi ant siaudines stogo ir dairosi y visas puses.Ir zinoma jis pagavo mano zvilgsny zavinga,baimes prisotinta.Jis pats akiu neturejo nes atrode kaip manekenas is parduotuves vitrinos.Kaip koks fantomas.Mane baime tiesiog sukauste.O jis eme ir nusoko nuo stogo link manes.As vos nenusisukau sprando nusokdamas nuo kiaulides palepes kur miegojau.
Ir pats kontaktas. Girdedavau kaip lasa lasai netoli mano lovo,kambario viduryje.Bet vaizdo jokio nebuvo,tik garsas.Jokio vandens.Tai vykdavo bet kuriuo paros  metu.Istisus metus.Net vasara per sausra.Syki mane tai uzkniso tas kates ir peles zaidimas.Eiliny syki pradejus kapseti kone viduryje kambario garsiai pasakiau.Jus man nusibodote.As jusu nesuprantu.Jeigu norite kontaktuoti tai pasirodykite aiskiai kad matyciau.Sedziu ir ziuriu.Ogi ore apie metra aukscio nuo grindu atsirado fosforo spalvos taskelis kuris eme dideti iki krepsinio kamuolio dydzio objekto, kurio viduje buvo butybe- nei velnias nei gegute.Kitaip ir apibudinti negaliu.Jokiu konkreciu formu.Nei galvos nei koju.Na ka, tai pamacius.Vel zmogiskoji baime.Isokau pro langa ir pusdieny y namus nejau. Veliau gryzau, negi raiste miegosi.Kuriame syki esu mates juoda vaiduokly.Turbut demonas.Tai mano klausimas butu jums toks.Ar nepadariau klaidos pabegdamas nuo galimybes kontaktuoti su tuom nezinia kuom?

Registras

Ajna sau, pats pasiprašiai jog pasirodytū, ir pats pabėgai :D kodėl lol

.L.U.T.H.O.R.

Aišku klaida buvo bėgti. Ar daugiau kas nors nutiko per šią savaitę? @Ener 

Ener

As tiesiog prisiminiau namus kuriuose augau.Tai 12 metu ir senesnes istorijos.Tuose namuose negyvenu jau geras desimtmetis.Ir tikrai kai dabar pagalvoju...Miegu ramiai,niekas kaldros nenuplese.Ant galvos neatsiseda ir istinka parilyzius.Kur dar visokie garsai.Vaiduokliams ir patinka ,,modernas,, Nes vienas ju triuku budavo mobilaus telefono garso atkartojimas kitoje patalpoje,kai telefonas yra tarkim mano kiseneje ar priesais mane ant stalo...Juokaudovome kad jiems patinka polifonines melodijos.Tai tokie tie prisiminimai. Y tas apylinkes  nesinoretu  net ir kojos kelti.Syki buvau nulekes pas kaimynus,Tai uzklausiau kaip naujakuriams sekasi.Nes sodyba pardave Vilnieciams.Tai kamynas ir sako,Ten taip vaidensi kad  zmones miega pirtyje.

.L.U.T.H.O.R.

Aišku. Reikia siųsti tada vaiduoklių medžiotojus  :D Tik Lietuvoj tokios grupuotės nelabai veiklios.

San IL

O kur cia ta vieta yra?

[Quote=LUTHOR]Tik Lietuvoj tokios grupuotės nelabai veiklios.[/quote]

Galim "suveiklinti" :-)

Linas Esu

#6
birželio 26, 2018, 16:03:01 Redagavimas: birželio 26, 2018, 16:14:39 by Linas Esu
Citata iš: Ener  birželio 02, 2018, 02:02:07Turbut demonas.Tai mano klausimas butu jums toks.Ar nepadariau klaidos pabegdamas nuo galimybes kontaktuoti su tuom nezinia kuom?
Padarei klaidą to nenufilmuodamas.

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  birželio 13, 2018, 14:37:22Aišku. Reikia siųsti tada vaiduoklių medžiotojus  :D Tik Lietuvoj tokios grupuotės nelabai veiklios.
Gerai jog nėra... Lietuvoje jau turime laidą "24 valandos".



Jeigu kam patinka "vaiduokliai", egzistuoja TV šou laida "Ghost Hunters".

Ener

Tipo yra norinciu vykti ir bastytis? Bandant uzfiksuoti plazmoidus kokius nors? Ten visas miskas toks.Ne tik ta vieta kur gyvenau.

Ancestor

O kas per miskas jaigu ne paslaptis?

Ener

Siulyciau geriau y astrala iseiti ir tada butu galima placiau tyrineti.Visvien ten nuvykus tu busi stebimas,o ne stebetojas.

Ener

To SanIL.
Gerai jus ten nuvykstate.Prie jusu prilimpa agregoras.Ka tada?Priedo ten daug savizudziu.Kilpiniu....vadinasi galbut  tas Juodas vaiduoklis/Demonas savo tvarka ten daro.Kitaip tariant gyvieji tenais nera pageidaujami.Y viska reikia reaguoti protingai.

.L.U.T.H.O.R.

@Ener  čia mums spręsti ką daryti :) pasakyk vietą :)

Ener

O tai kas jus tokie?.Anomalijos ekstrasensu burelis????????????
Tipo gerai.Nuguglinu jums vieta? Ir ka? Is kur man zinoti kad jus nerengsite kvailysciu.Tokiu kaip vaiduokliu ar Demonu garbinimu?Nuvyksite,pridarysite nesamoniu ir grysite.Cia kaip kokia sumauta pandoros skryne,Ysivaizduok kad Y ta vieta vyks zmones dometis visu tuom reikalu.Bet nesuprasdami situacijos rimtumo viska tik uzastrins.Arba bus prigauti patys.Tai nera vaiku zaidimas.Arba kaip gretimame name gyvenes zmogus kury radau negyva sugniubusy ant zemes sakydavo ,,Ne sunes papas,,...Tai tikrai ne vaiku zaidimai.

Linas Esu

#13
liepos 16, 2018, 14:48:17 Redagavimas: liepos 16, 2018, 17:18:23 by Linas Esu
Citata iš: Ener  liepos 16, 2018, 01:31:35O tai kas jus tokie?.Anomalijos ekstrasensu burelis????????????
Tipo gerai.Nuguglinu jums vieta? Ir ka? Is kur man zinoti kad jus nerengsite kvailysciu.Tokiu kaip vaiduokliu ar Demonu garbinimu?Nuvyksite,pridarysite nesamoniu ir grysite.Cia kaip kokia sumauta pandoros skryne,Ysivaizduok kad Y ta vieta vyks zmones dometis visu tuom reikalu.Bet nesuprasdami situacijos rimtumo viska tik uzastrins.Arba bus prigauti patys.Tai nera vaiku zaidimas.Arba kaip gretimame name gyvenes zmogus kury radau negyva sugniubusy ant zemes sakydavo ,,Ne sunes papas,,...Tai tikrai ne vaiku zaidimai.
Padarei klaidą čia trolindamas, tave jau prakeikė astraliniai kupranugariai.
O kadangi čia ne vaikų žaidimai, apskritai nereikėjo kurti temos.

Aukštyn